Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

hayırlı haberlerını beklıyoruz edacım bugüm,
kasık ağrısı tedavıdenmıdır bılmıyorum ama ,hamılelıgın ılk 3 ayı ,reglı agrısı gıbı oluyor ara ara,bıde bel ağrısı eklenıyor ,sankı ortadan ıkıye ayrılıyor gıbi oluyor

bence senın iştahınla alakalı hamileliği bahane edip yiyoruz ,biz akıllanmazyız vallahı ilk 3 ay kılo almamaya çalış cunku bebek senden beslenmıyo,hatta hiç besıne ihtiyacı yok ,ilk 3 ay

iyiiki gitmemişsin canım doktora ,bende olsam gıtmezdım sanırım ,ne olur ne olmaz

gunaydın hanımlarrrr
edacım haydı hayırlı ve guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah..
neslıcım nerdesınnn ses ver,facedekı sofraların gozumden kacmıyo hee:)
çidoş nerelerde bu aralar yaw
sınemım muckksssss

Günaydinnnn herkese

Edacim dogum günün kutlu olsun, insallah en güzel hediyen seninle birliktedir su an. Haber aldin mi ? Güzel haberlerini bekliyoruz

medcezir gibi bi ruh halim var bu aralar esram

günaydınlar hepinizeeee

musmutlu,yüzünüzden gülücükler eksik olmayan,mujdeli haberler alacağımız bi hafta olsun hepimiz için

bu aralar kk ile aramız pek iyi değil,bi türlü açılmadı bende,dedim acaba burayıdamı yasakladılarneyseki bugün sorunsuz girdim

sizler nasılsnız bakalım:26::26:

sinemimmm herşey yolunda dimi,kg konusundada kafana taklma dicem ama bu pek mümkün değil biliyorum,daha önünde baya zaman var,çok kg almamaya çalış bitanem,bunun içinde bol bol su iç, ve yürüyüşe ağırlık ver
edacımm dün kutladım faceden ama tekrardan doğum günün kutlu olsun bitanem,inş.Rabbim sana en büyük hediyeyi verecek,büyük bi merakla bekliyoruz güzel haberleini
esracannn nerelerdesin bakemmmahahaa bana diyene bak,yavrum senin sofralarda benim gözümden kaçmadıvalla şu son bir haftadır sürekli yeme modundayım,özlediğim canımın istediği ner varsa sildim süpürdüm,haliyle şiştimyav 1 ayda verdiğimi 1 hafta nasıl almayı beceriyorum anlamadım:26::26:neyse bu kadar mola yeter,tekrardan az yemeye başladım,sende durumlar nasıl diyet,volkan,ev,gezme,ekşınn
çiğdoşumm ah medcezirler yokmu,hep aynı kısır döngü içersindeyizama sıkma canını herşey olucağına varır bitanem,ben bugün pek bi polyannayım ya,bide aşığım galibaaabahar havası çarptı sanırım

Son düzenleme:

he valla Neslim artik alistik bu düsük morallere

hayirdir ne bahari çarpti sana bakim askiniz bol olsun insallah

kızlarrr sabah kan verdim az önce doktor aradı şimdilik gebelik gözüküyor takip edeceğiz dedi. 289 çıkmış sonucum. ayyy kızlarr dün sabah gebelik testi yaptım net tek çizgi çıkmıştı. bende yerle bir oldum eşime anneme de birşey diyemedim nasılsa gebelikte yok diye dün birde temizliğin dibine vurdum camlar perdeler pehhh neyse artık sağlam bir umudum var darısı kalp atışlarını duymaya...

he valla Neslim artik alistik bu düsük morallere

hayirdir ne bahari çarpti sana bakim askiniz bol olsun insallah

her ne olursa olsun bozma moralini canım,herşeyin başı moral biliyosun,modumuz hep yüksek olsun,inş.güzel şeyler olucak,birazcık zaman

hava güzel,dışarısı pırıl pırıl,insanın içi kaynıyo resmen çiğdemim,özlemişim ayağına bi babet üstüne bi yelek alıp dışarı çıkmayı,dışarıda sarmaş dolaş yürümeyi,dün tamda böyle bi gündü,e haliyle seratonin hormonum tavan yaptı,böyle aşk böcüğü gibi dolanıyom ortalıkta,amin canımmmmm,hepimizin aşkı bol olsun

edacımmmmbu ne güzel bi haber böyle,inan sürekli senden haber varmı diye sayyafı yenileyip durdum

inş.kalp atışlarınıda duyacaksın canım,yalnız kan sonucunu beklemeden neden umutsuzluğa düştün,üstelik bide iş yapmışsın,ahh edacımm yaa

lütfen şu andan itibaren çok çok dikkat et kendine,elini bişeye sürme,inş.bebişin seninle tatlımm

inşallah güzelim... ne bileyim nasılsa sabah test yaptırıcam hemde doğum günüm belki erken gösterir kendini dedim. birde temizliğe kadın çağırdı annem tabi kadın diken üstünde kımıldatmıyor beni bende testi yaptım hiç silik filan da değil direk tek çizgi görünce giriştim kadınla işe tüm odalar cam perde yemekler kahvaltı hepsi bende nasıl çalıştıysam kadının işi 3 te bittiydi en son mutfağın raflarını çıkarırken annem kovdu beni yoksa birde çıkacaktım dolapları indirecektim. hani birde moralim bozulunca ben işe veririm kendimi yada yemeğe eh evde temizlik yapılırken yemeğe veremedim bende temizliğe verdim. yok yok artık moralimde düzeldi ya ayaklarımı uzatıp oturuyorum

inşallah kalp atışlarını da duyarım sıpaların biraz yüksek gibi geldi 289 çıkınca ikiz umudum var ama dur bakalım hayırlısı... Allahım tüm isteyenlerin duasını geri çevirmesin inşallah...

Günaydinnnn herkese

Edacim dogum günün kutlu olsun, insallah en güzel hediyen seninle birliktedir su an. Haber aldin mi ? Güzel haberlerini bekliyoruz

medcezir gibi bi ruh halim var bu aralar esram

aman o hal nezaman gittiki benden,çok ıyı anlıyorum senı acaıp moralım bozuk bu aralar yaaa
yıng yang gibiyim ama hep karayım
boyle alıp basımı gıdesım var ama okadar rutınlere sıkışmışızkı adım atamıyoruz
senın derdın ne anlat bakem bana:)

valla bende durumlar kotu ya,derdım kendımle,zaten hayatımla ılgılı bı sorun olmayıp hersey yolunda olunca kendıme sarıyorum
afedersınızz hayvannnnn gibi kılo aldım gecen hafta sıze soylemeye hatta buraya gelmeye utandım
bu hafta tartılmadım bıle,toparlanamıyorum,kafamı toparlayamıyorum
baslangıc yapamıyorum,bı yerden adım atmam lazımmm bıde hamıle mamıle kalırsam valla vıncle taşırlar benı yaa

edaaaaaaaaaaaa hormon sonucu cok ıyı yawww,okudugum kadarıyla mıllet 10-15 cıksa bıle hamıleyım dıyor..289 cok ıyı
ay ınsallah tutunur anasına mınaak,haydı bakalım sınemden sonra ıkıncı zıncırı olursun halkanın
çok çok dua edıcem sana canım benım
bu arada dogumgununde kutlu olsun,18 mi oldun bakım:)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kop kop kop :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

HARIKA bi haber edaciiiiim insallah saglikla kucaginada alirsin evladini çok çok çok sevindim. Rabbim saglikla büyümeyi nasip etsin insallah

ohhh neslim ne güzel yapmissiniz canim benim, baharda ask baskaaaa

su ara moralimi tek bozan sey kilom insallah eski halime gelirim geriye herkes hormonlarla alinan kilolarin yapisip kaldigini soyluyor

valla esram keske mumkun olsa alip basimizi gitmeler, o degil soyle bi ay evde bile kalsam yeticek cok bunaldim
face'e o son koydugun foto senin evinde miydi kiz

sen nasilsin cano, calismalar devammi :)))

Son düzenleme:

yemek masaısnda olanı dıyosan evet benım evde canım ctesi volkanın akrabaları vardı yemekte masada gorünenler görünmeyenlerin yarısı kadar:)
kılo olayndan bende bunaldım 2 hafta kampa sokucam kendımı olmuyo boyle
calısmalar devam bu ay 3.denememız ama hıc aklıma getırmıyorum oralı olmuyorum
ben neyaparsam yapayım o ıstedıgı zaman gelecek,rabbım ıstedıgı zaman verecek..
oyuzden relaks olmak ve cok takıp etmemek en ıyısı sanırım ama yınede hazırandan sonra bı kontrol olurum hem volkan hem ben
hayırlısı bakalım..
senın ilaçlar devam sanırım,önümüzde varmı bi işlem?
ayy edacım yaaaa acaıp sevındım he ıcımden ıkız gecıyo ama bakalım hayırlısı:)
cıgdem sen ben neslı kaldık bu yıl bıtmeden olur ınsallah
sen kaçlıydın 86mı?
ben 30 oluyom eylulude yaw

Yok artikkkk esra 30 mu hayatta göstermiyosun valla masallah he

3 ay ne cabuk geçti be kuzum daha dün biraktik dedindi Hayirlisi insallah çok bekletmeden gelir sizede bizede Neslilere bi bebis, hatta bana ikiz olabilir....
Ay bugun is arkadasim seni rüyamda gördüm dedi, beni ziyarete gelmis vermisim ikizleri kucagina bi hosuma gitti ki cok mutlu oldum sabah

Ben tedaviyi biraktim canim yetti artik gina geldi valla saldim çayira Mevlam kayira yapcam bi kaç ay hem mayista tatile gidelim diyoruz insallah olmaz zaten mayistan önce

Cok güzel bi sofraydi neler yapmissin oyle
Her resmini begenemiyorum kocan kim bu demesin diye

yok be yawrum bişi demez,sadece kk ismi gecmesın ya da burdan tanıstıgımza dair bi ipucu olmasın yeter:)okadarda degell yanı:)
valla ctesi cok bitkin uyandım ama bisekılde yaptım ıste bıseyler severım yemeklı mısafır agırlamayı:)
ya zaman hızlı gecyo ıkı kez denedık olmadı bu ayda bakalım nısanın 10una kadar bellı olur olup olmayacagı
cevremde okadar hamıle yenı dogum yapan vs. varkı ıster ıstemez konuya dahıl oluyosun:)ama keyıflı seyler ya,ocak ayna kadar ınatla korundum şimdide aynen saldım cayıra mevlam kayıra:)
bide 2 adet arası gün aşırı beraberlık olursa,allahta yazdıysa olur bebek,başka şansı yok zaten..
ben volkana testte yaptırttım bu morfolojı dıye bişey var onun %4 olması gerekıyomus en dusuk bızımkı %3 cıkmıs..düşük yanı
açılımıda muhtemelen kalıtelı sperm gibi bişey
aman yaaaa allahın dedıgı olur fasa fiso bunlar

bende çok severim misafir agirlamayi gerçekten keske hepiniz yakin olsaydiniz ah ah
ama bu ara malesef pek çagirasim gelmiyor kimseyi, içime kapanmak istiyorum sadece

herseyin düzenliyse illaki 2 adet arasinda bi gün yumurtluyorsun, Allahta nasip etmisse tutuyor bacim
Bunlarin hepsi imtihan Rabbimden umudumuzu kesmemeliyiz, tedavi falan bos geliyor banada zaten artik

Hayirlisi bakalim sirada Nesli sen ben variz

benım adetler duzewnlı aslında 27-28-29 gunde bır oluyo genelde ortalama 28 işte
ama yumurtlama 14,gunmudur baska zamanmıdır bılmıyorum
oyuzden 2 gunde bır allah ne verdıyse:)
cıddı bır sorun yoksa tedavıye gerek yok bencede
hanı dıyo ya doktorlar herkangı bır sıkıntıyok deneyın 1 yıl gibi
o durumda tevekkul olacaksın yapcak bişi yok

çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için inşallah bebişlerin kalp atışını da duyarım... bugün işteyim hala kimseye demedim şaka gibi kötü bir süpriz yapacak karnımdaki diye diken üstündeyim

edacım hayırlı uğurlu olsun inşallah,sıkı sıkı tutunur sana inşallah minnağıın ,kendıne dıkkat et ,temızlık yaptıgını okudum ,hey allahım testte cıkmaz tabı kandakı degerlerın henuz düşük,gün gün artıcak ,çok kızdım çokk
kendını prensesler gıbı hısset şuan ve elini hiç ibşeye sürme cok ama cok dıkkat et,

darısı çiğdeme ,neslihana esraya inşallah,rabbim hepinize nasip etsin ,bu sene topik bebek sesleriyle şenlenicek inşallah

Diken üstünde olma, kendini kasma Edacim hiç gerek yok bence tutuncaktir miniklerin sana Allah'in izniyle...
Kaç tane transfer edildi bu arada? Acaba ikiz olabilir mi ? Ay keske olsa

Amin insallah sinemim nasilsin sen iyimisin?
ikili test icin randevu almis miydin? minnagimiz napio büyüdü mü karnin

ay inşallah güzelim hepimiz sırayla anneliği tadarız... ne bileyim öyle bir saçma stres yerleştiydi pazar günü.. yok artık dikkat ediyorum. yarın test yaptırıcam yine işten izinde aldım. yarın yine bir gebelik testi alıcam sinemcim o gebelik çubuklarıyla aramda husumet oluştu gösterecek arkadaş çift çizgiyi gerekirse her hafta test yaparım

Diken üstünde olma, kendini kasma Edacim hiç gerek yok bence tutuncaktir miniklerin sana Allah'in izniyle...
Kaç tane transfer edildi bu arada? Acaba ikiz olabilir mi ? Ay keske olsa

2 tane transfer edildi onun için ikiz olurmu diye umutluyum gerçi ben tekte transfer edilse kendiliğinden de olsa biliyorsun ki ikiz bekletisine hep sahibim

kız ikize nasıl bakıcaz diye annemle eşim akşam karalar bağladı bende rahatım istediğimden ama söyledikleri baya korkutucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…