slm kızlarr
özlemcim hosşgeldin nerelerdesın sennnvallahı dediğin gibi cok kılo almamam lazım balon gıbı gezmek ve nefes nefese kalmak ıstemıyorum ,hamıleyken nefesın cok sık sık ve zor laıyomussun gıbı oluyor ,nede olsa bebekde benden oksıjen alıyo ,inşallah cok almam,rejıme odaklanmıssın tekrar inşallah spor aletınle devamını getırırsın tatılde rahat rahat gönlünce güneşlenirsin ,
neslim harika görünüyorsun fıstık,sen daha kılo almazsın buna gönülden ınanaıyorum ben,spora devam et yemenı kacırsan bıle sporla desteklersin kuzum , bravo vallahı tamer tekrardan aşık olmuştur sanaa
edaa,çiğdem esraa
günaydın kızlar
ikili testimi yaptırdım geldim hersey yolunda maşallah
kan sonuclarımıda cuma gunu alıcam doktor değerlendırmeye alıcak hayırlısıyla bişi çıkmaz inşalalh
cınsıyetını bu doktorda sölemedidaha erkenmiş 13. haftam bitti yahu ,kaldı yıne nısanın 5 ne ,geçmezde şimdi zaman
gerçi ben bakarken erkek gıbi gördüm ama hayırlısı olsun ,sağlıklı sıhhatlı olsun kuzum yeter ,benden havadısler böyle bugun ,güne neşeli başladım keyıflı basladım boylede gıder inş.
özlemcim sende kayıplardaydın,hoşgeldin bakalımm
nasılsın canım,çocuklar falan iyimi,kilo durumları ne alemde
slm kızlarr
özlemcim hosşgeldin nerelerdesın sennnvallahı dediğin gibi cok kılo almamam lazım balon gıbı gezmek ve nefes nefese kalmak ıstemıyorum ,hamıleyken nefesın cok sık sık ve zor laıyomussun gıbı oluyor ,nede olsa bebekde benden oksıjen alıyo ,inşallah cok almam,rejıme odaklanmıssın tekrar inşallah spor aletınle devamını getırırsın tatılde rahat rahat gönlünce güneşlenirsin ,
neslim harika görünüyorsun fıstık,sen daha kılo almazsın buna gönülden ınanaıyorum ben,spora devam et yemenı kacırsan bıle sporla desteklersin kuzum , bravo vallahı tamer tekrardan aşık olmuştur sanaa
edaa,çiğdem esraa
hoşbulduk canım bebeğinin iyi olmasına sevindim.bende hamileyken çok merak etmişti cinsiyetini ama benim kız inatla göstermemişti elini tam oraya kapatıyordu göstermiyordu.doktor bile çok şaşırmıştı. 6 aylık olana kadar öğrenememiştim.ultrasona girmeden tatlı birşeyler ye bana öyle demişlerdigünaydın kızlar
kan sonuclarımıda cuma gunu alıcam doktor değerlendırmeye alıcak hayırlısıyla bişi çıkmaz inşalalh
cınsıyetını bu doktorda sölemedidaha erkenmiş 13. haftam bitti yahu ,kaldı yıne nısanın 5 ne ,geçmezde şimdi zaman
gerçi ben bakarken erkek gıbi gördüm ama hayırlısı olsun ,sağlıklı sıhhatlı olsun kuzum yeter ,benden havadısler böyle bugun ,güne neşeli başladım keyıflı basladım boylede gıder inş.
geçmişi pek okuyamadımm ama kısaca özet geçeyim
nesli sende benim gibi kayıptın ama maşallah kilo almamışsın
eda canım geçmiş olsun dikkat et endine allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı habaerlerini alırız inşallah peki ne zaman sonuç alırsın
sinem bende ilk hamileliğimde çok kilo amıştım ve sezeryanla doğum yapmama rağmen doğum zor oldu dikkat et kendine nasıl kahve çekirdeği iyimi ikili test sonucun belli oldumu
çiğdem sende durumlar nasıl çaışmalar nasıl gidiyo
ede sende benim gibi diyet modunda değilsin galiba
unuttuğum kimse varmı bilmem ama hepinize GÜNAYDIN
Revoflex Xtreme Egzersiz Aleti aldım televizyonda gösteriyorlar sürekli bakalım yarın gelecek evde bisiklet var onu yapmıyom bakalım bunu yapacam mı
günaydın kızlar,nihayet gelebildim,ya kaç gündür kk ya giremiyorum,google kötü içerik olarak alglıyyodu,niye öyle oldu anlamadım:26::26:
neyseki bugün sorun olmadı,eee nasılsınız bakalım,yolundamı herşey
ben çok şükür eski düzenime döndüm,bu sabah tartıda 67 leri gördüm,dün akşam arkadaşımın kızının doğumgünü vardı,ehh bi sürü iltifat aldım,bu gazla aynen devam
alın size taptaze bi önce sonra,dün akşam çekindim,üstümde elbieyi bir ay önce almıştım,tabi çok fena sıkmıştı,inat ettim değiştirmedim,nasıl olsa incelirim diye,vee bingooo tam oldu
Eki Görüntüle 1018973
günaydın kızlar
gösteriyoda doktorlar sölemıyo ryahuu ,deli ediyolar keısn emın olmadan sölenmezmiş,hey allahım mıllet 10.haftasında öğrenıyo ,hep benı bulur zatengözün aydın tatlım sağlıklı olsunda minnak nasılsa öğrenilir... biraz ketum senin bıcırık...
hoşbulduk canım bebeğinin iyi olmasına sevindim.bende hamileyken çok merak etmişti cinsiyetini ama benim kız inatla göstermemişti elini tam oraya kapatıyordu göstermiyordu.doktor bile çok şaşırmıştı. 6 aylık olana kadar öğrenememiştim.ultrasona girmeden tatlı birşeyler ye bana öyle demişlerdi
günaydın kızlar,nihayet gelebildim,ya kaç gündür kk ya giremiyorum,google kötü içerik olarak alglıyyodu,niye öyle oldu anlamadım:26::26:
Neyseki bugün sorun olmadı,eee nasılsınız bakalım,yolundamı herşey
Ben çok şükür eski düzenime döndüm,bu sabah tartıda 67 leri gördüm,dün akşam arkadaşımın kızının doğumgünü vardı,ehh bi sürü iltifat aldım,bu gazla aynen devam
Alın size taptaze bi önce sonra,dün akşam çekindim,üstümde elbieyi bir ay önce almıştım,tabi çok fena sıkmıştı,inat ettim değiştirmedim,nasıl olsa incelirim diye,vee bingooo tam oldu
Eki Görüntüle 1018973
çok yakışmış canım benim maşallah
gösteriyoda doktorlar sölemıyo ryahuu ,deli ediyolar keısn emın olmadan sölenmezmiş,hey allahım mıllet 10.haftasında öğrenıyo ,hep benı bulur zatenneyse hayırlıysla öğrenırız inş.
6ay mımeraktan çatlamadınmı ben çok merak edıyorum nıyeyse
evet evet bende çikolata yedım gıttım ,kk da okumustum gerçekten kıpır kıpırdı bı ara uyudu sankı doktor dürttü bi sıçradı el ayak savruldu bian
neslihancım geçen gerçekten kzı gibi geldi,bugun de erkek gini geldi,sanki bi çıkıntısı vardıı ,bakalım artıkın ne olacak ,daha 3 haftam var kontrole ozman sölerler inş. bide benım minnak gösterırımı bılemıyorum kendını
neslihan süpersin canım . Idolümsün benim bende inşallah bir kaç ay sonra öncesi sonrası yaparım . Elbisede çok yakışmış bu arada canım
anamm karmı yağıyoo burasıda tam tersi,inş. çok yağarda tatlı kızla oynarısınızhepinize günaydın kızçelerimm
güne havada uçuşan bembeyaz kar taneleri ile başladık,halada yağıyo,özlemişim bu görüntüyü,keşke daha çok yağsada kuzumla kar topu oynasak,arada soruyo" hala hani kardan adam yapacaktık" diye
gerçi dışarda hem çiçek açan meyve ağaçları hemde yağan kar biraz tezatlık oluştursada ben pek sevindirik oldum
maşallah ona saçlarıda pek harıka kıvır kıvır,bu süsü püsü halasından öğrenıyo sanırım :):) (halası oluyodun ıdmı yanlış hatırlamadım kuzum )
günaydın kızlarr ,
sizin oralarda hava nasıl ,istanbulda gayet güzel,ama bakalım tekrar yağmur yağacakmı ,eylül doğumluyum diyemi bilemıyorum ama yağmuru çamuru çok sevıyorum ben,yazı kışı hiç sevmıyorum,hele yazın buhran geçiyorum evden çıkmak ıstemıyorum
neslihancım belki sende benım peşimden hamişler kervanına katılırsın ,hiç belli olmaz
çiğdemcik rahim filmini çektırdı korkulucak birşey olmadıgını söyledı ,sen ne yaptın ankaraya gıdıp çektirebidinmi,edada adımını attı ,şimdi senden beklıyoruz bu adımı tatlım
eşinde kılo vermeye başlmış,e tabı senın gıb ıhatunu yanında göbeklı bırı yakışmaz oda fit olma yolunda desene ,ama bu bi gerçek be kılo alınca eşimde bırakıyo kendını ben ne zaman baslıyorum rejıme ,zayıflıyorum ,benımkı bende başlıyorum spora dıyo,bendekı değişim gördükçe ,gerçi şuan durumum vahim :18::18:
nazlıcım sen nerde oturuyosun kuzum ,,bian aklıma geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?