evet ins tatlim bu ay yada en son nisanin 4 une geliyor prenses
valla esracim bu ay cok hizli kilo aldim toplamda 9-10 kilo almis bulunmaktayim
ben 7 de kalsam iyi olur diyordum emmeeeee son ay artik istahima duuurrrr diyemiyorum ökküzzz gibi yiyorum
dogum medipolde kismetse..
sen neler yaptin hala bebek dusunuyorsan folikasit kullanmaya basla artik..
doktora gidiyor musun ?
ıyı yıne 9-10 kılonun 5-6 sını hastanede bırakıcan zaten oyuzden püff olup gider o kılo
medıpole gidiyorum bende bazen sevıyorum orayı,kontrollerınıdemı o hastanede oldun?
ben bıkez kontrole gittim bebek düşünüyorum yumurtalıklarımda vs bi soırun vamrı dıye,adam ultrasonla baktı kıst yok yumurtalıklar ıyı rahmın seklı duzgun vs. bi sıkıntı yok dedı
eşimi sperm olcumune yolladım bugun onunda herseyı normalse şayet,geri kalan beklemek
2 ay oldu zaten denemeye baslayalı,hayırlısıyla dogru zamanda gelısın ınsallah..
pekı ben sımdı folıkasıt kullanmaya basladım dıyelım 2 sene sonra hamıel kalırsam ne olcak cok uzun bı sure degılmı bu?
ve doktor bu kontrolde bunu söylemezmıydı?
edacım içini ferah tut yarın çağırdıkların agöre niye bugun yada dün aramalarını beklıyosun kuzum,herşey yolunda tıkır tıkır işliyor ne güzel,bol bol duat et bebişin sana tutunsun ,belkide bebişlerin
hayırlısıyla git gel inş. hastaneye bak gör herşey güzel olucak ,hiç endişelenme canım ,allahsenınde yardımcın olsun tatlım
bakalım bendede heycanlı bekleyiş var ,gercı ultrasonda bişi çıkmadı cok saglıklı ama yınede kan sonuclarıda önemlı ,allahım yüzümüzü güldürsün inş.
merhaba kizlarrrrrr hayirli cumalarrrr
keyifler nasil insaallah herkes iyidir.
ben cok sukur iyiyim gun sayiyorum iste
edacim Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle lutfen islem yapilirken rahat ol ve transfer esnasinda pozitif seyler dusun nefes egzersizleri ile rahatlamaya calis bol bol dua et kuzum..
senin yumurtalarin coktu oyle hatirliyorum kesin 1 taneden fazla olusmustur hic kafana takma emi?
hakkinda hayirlisi olsun
guzel haberlerini bekliyorum
selammm mıletttt
nekadar guzel bırgun degılmıı
sube hernekadar soguk olsada ara ara kapıya cıktıgımda güneşi hissediyorummmm ve bugun cuma:)yaşasınn
herkese hayırlı cumalar bu arada gönlünüzden gecen tum dıleklerınızı rabbım duyar kabul eder ınsallah...
nazlıcım bebiş büyütüyoo
sinemcan karnında bebiş büyütüyo..
edacım bebişine kavusacak ınsallah,
neslıcım dukana uyum sagladı tekrar maşallah
özlemcım dıyetıne döndü 1 kiloyu attı bıle:)
çigdemden ses yok,
ben napayımm ya ben napayımmmm:)
aldım basımı gıttım kılolarımla:)
rakamı soylemıycem ama gayet besili durumdayım,2 deneme yaptım cocuguda tutturamadım
ne olacak benım halimmm
gerçi bugun yemın ettım barı bıgun şu bogazımı tutayımda ymeıyım diye,cunku beım haftasonundan zıyade haftaıcım tehlıkleı
bugun guzel bı detoks ıle bıraz ödem atayım bari:)
nazlıııııııııııııııııııı
sonuç çıkmış cut off değerinin altında yazıyor,nedemek oluyor ,sorun yok demekmi ?
kızz arada bir elma diyeti patlatıyordun bu ara onuda duymadım???????? nirelere gidiyorsun sen yine
2 deneme neki... yanlız böyle desteksiz deneme sürdürme incir kürü falan yada ne bileyim extra birşeyler ekleyin doğal hızlandırın evreyi...
gözün aydın canım sorun yok gözüküyor 1/.... bir değer vardır o kaç canım
ikili test
1:2056 cut off değerinin altında yazıyor canım
gözün aydın canım 2li testin güzel çıkmış .
Kızlar oldum transferi cmrt evde uzaniyorum 2 gündür raporda aldım dahada uzanacagim galiba :) 24 mart test günüm heyecanla bekliyorum... Ayrıca yeni modemim salı günü gelecek o zaman ayrıntılı yazarım öpüyorum hepinizi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar oldum transferi cmrt evde uzaniyorum 2 gündür raporda aldım dahada uzanacagim galiba :) 24 mart test günüm heyecanla bekliyorum... Ayrıca yeni modemim salı günü gelecek o zaman ayrıntılı yazarım öpüyorum hepinizi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
edacım günaydın
sakınn benım düştüğüm hata düşme çunku bebek 3 ay bıtımınde senden beslenmeye baslıcak,sakın ama sakın rejımını bozma ,sonra üzülürsün,ben sımdıden şiştim ,boğazımı tutmaya calısıyorum daha sağlıklı seyler yemeye yöneldım
amanın 3 ay sonra mı oy oyy o zaman ben dukan amcamın sözünden çıkmıyım... gerçi daha belli olmadan boğazımı açtım benama bugün inşallah telafi edicem...
günaydın kızlarrr
edacım son durum nedir ,
bebişin sana tutundumu ,merak ettik yaw,gelişmeleri yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?