selam hanımlar
2 gündür hayat durdu,bu kazanın yaşandıgı ilk gün eve gittiğimde henüz hava aydınlıktı arama calısmaları basamıstı herkes bolgeye ulaşmaya çalışıyodu
kaybımız sanırım 5 vatandaştı..içeride 200e yakın vatandaşımız var dıyorlardı,
kitlendik televızyona ve volkana dedım cıkamazlarsa 200 ev direksiz,200 ev babasız,200 eş eşsiz,200 anne baba evlatsız kalacak..düşüncesi bile çok çok kötüyken sayı 200leri aştı
şilide yasanan maden kazasıyla kıyaslayıp onlar 69 gün sonra dahi yaşıyorlardı dediler,umutlarınız sönmesi dediler ama bızım madencılerımızın,bizim kardeşlerımızın ne sıgınakları vardı nede yaşam üniteleri..
dün tebin insan kaynaklarından başsaglıgı maılı geldıgınde soma şubemızden genc bır arkadasımızın eşini orda kaybettıgını gördük,bugün okuduk henuz 30 yaşında gencecık 3 yasında bır kız evlat sahıbı bır baba...o evlat babasız,arkadaşım,meslektaşım yalnız kaldı.ve daha yüzlercesi..yüzlerce sönen ocak..
ölüm kaderdir,ölüm kaçınılmazdır,ölüm hepimiz içindir ama ihmallerle bukadar hayatın kararması,çok çok acı...
söyleyecek başka bir söz bulamıyorum,bız televızyonda onların kurtarma calısmalarını izlerken,onların hala sağ ve çaresızce kurtarılmayı bekledıklerını düşündükçe gözlerım doluyor..
allah hepsine gani gani rahmet eylesin
allah tüm evlatsız kalan,babasız kalan eşsiz kalan vatandaşlarımızın yardımcısı olsun sabırlar versin..
tüm türk milletinin başı sagolsun..
doğru söylüyorsun beğen butonuna basmak fikri bile içimi ürpertiyor... çok iyi yapmışsın... bazen yanlışlıkla beğene basıyorum hemen geri alıyorum eğer katılıyorsam altına yazı yazıyorum insan beğenemiyor ya...
dün geceyi acilde sonlandırdık. baş ağrım geçmedi midem bulandı kusamadım dün doğru düzgün yemek yiyemedim haliyle midem bir tuhaftı eşimde akşam zorlayınca uçtum. bugün çok merak etsemde bu migrenimi atlatana kadar haber izlemeyeceğim dedim nasıl merak ediyorum kimbilir kaç kişi oldu ama baktıkça kötü oluyorum. dün acilde serum yedim ama hala beynim çatlıyor 2 gün birde önceki gün akşamı sayarsam 1 kutu minoset bitirdim. doktoruma tlf açıp sordum birşey olmaz dedi inşallah olmaz... geçen sene askeriyede bir patlama olmuştu 17 tane şehit annemi kaç acil dolaştırdıydım. sanırım anama çekmişim. dün söyleyemedim de doktora, eşime de utandım serum verdi hala geçmiyor bir sürü ilgilendi sağolsun hamilesiniz başka yapabileceğim birşey kalmadı eve gidip uyuyun geçmezse tekrar gelin dedi. bebişlere birşey olacak diye korkmaya başladım.
çok geçmis olsun canim benim senin durumun kritik nolur izleme haberleri; kendi sagligina ve tasidigin iki minigin saglina dikkat etmen gerekiyor.
Hepimizin cani cok cok yandi hâlâda yaniyor. Bol bol dua etmekten baska bisey yapamiyoruz ne yazikki
günaydın kızlar...
bugün işe geldim. annem bana süpriz yapmış kötüyüm diye çıkmış geldi dün sabah... çok iyi geldi. bebişlere birşey almayın erken 7. aydan sonra diyen annem dün alışveriş merkezinde mağaza mağaza dolaşıp bir sürü kıyafet aldı. acaba açılırım diye mi yaptı anlamadım... ama iyi geldiği kesin gerçi bana annemi görmek sarılmak en başta iyi gelmişti. nasıl özlemişim anacımı, birde toplamış getirmiş minnaklar için yaptıklarını nevresimler bir sürü örgü... yanlız annem mavi sever sağolsun hepsinde mavi bir renk var beyaz bile yapsa azıcık mavi bir motif var içinde ne olmuş bende bayanım ve maviyi seviyorum diyor
ikiz kız gelirse bizim minnaklar maviler içinde olacakannem pembe turuncu kırmızı hiç bir rengi sevmediğinden tüm kıyafetler beyaz krem mavi cinsiyeti bir öğrenelim de kız olurlarsa birkaç pembe eşyası olsun alayım
Selam kızlar
Edacım çok. Geçmiş olsunn bebişlerinide senide rabbim korusun
Anneciğin hoşgelmiş :)))
Bende etkilendim haberlerden kaç gündür moralim bozuktu ,annem geldi benimde şehir dışında yaşıyolAr,eminönüne gittik bebek şekerleri için bi sürü cici aldık oğluşum ,senın annen olsa kızardı dicem ama oda almış baksana şimdiden torunların ciciler :))
İnanırmısı edacım 5. Ayımız da hemen hemen herşeyını tamamladık :) bakıp bakıp duruyorum odasında :))
Bugun kontrole gıttım oğlusum maşaallah cok sağlıklı ve doktorum normal dogum yapmam için hiç bir engelîn yok ,normal dogum yapıcam kısmetse :)) ,bugun hastanede sancılı bîri geldi avaz avaz bagırıyo allahım dedım kurtar bi an önce kadını bu acıdan ,sinirlerim bozuldu ağladım :)
Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Cinsiyetleri belli olur olmaz alışverişe başlarsın edacım :)) ınsan görüpte almadan duramıyor :))
Bugun lcw buyuk beden elbıse baktım hiç biri güZel olmadı,hamileler için olan elbiselerden almam lazım ,kesimleri daha iyi olur diye düşümüyorum :)
Kilo alışıma doktor iyi dedi şimdilik ,elevit vermişti sağlık ocagındaki doktor ,benım doktor meyve tüketiyosan dısarıdan yabancı bı madde alma vucuduna dedi ,kullanma dedi,Mayısın 27 sineen sonrako bir ayda şeker yüklemeni yaptırabılırsın dedı ,140 ın altında olmalıymış inşallah güzel sonucum cıkarda ,doğuma endekslenırım sadece
HepiniZi cok öptüm
Selam kizlar
annen hos gelmis eda, en çokta anne olunca anlarmis insan annesinin degerini o yuzden mi sarilasin geldi annene
bende mavi renk hastasi oldum iyice vede kizda olsa erkekte olsa yakisiyor olsun saglikli sihhatli olsunlarda tekki mavi giyinsinler
sinemm hosgeldin sende nerelerdeydin yahu meraklanmaya baslamistikMasallah 5 aylikken herseyi bitti demek, keske biraz bisey biraksaydiniz simdi zaman geçmek bilmez bebisi beklerken
Oyy normal dogum diyor demek doktor ne güzel insallah cok cekmeden saglikla alirsin kucagina canim
bugün bütün gün bu sayfadaydım ama bir türlü cevap yazacak vaktim olmadı...
sinemcim iyiymişsin sevindim evet haberler şu hassas dönemimizde etkiliyor biraz uzak kalmakta fayda var...
ohhh sen bitirmişsin bebişin eşyalarını tebrikler... annemde 7. aydan önce almayın hiçbirşey dedi. başı kendi çekti...eşimde karyolanın siparişini verdi biraz bekle cinsiyetleri belli olsun rengi ona göre yaptıralım dedim en iyisi krem olsun renk derdi olmasın dedi. annem 4 gözle yarını bekliyor tatilim alışverişe çıkacakmışız. inşallah yanlış yapmıyoruzdur. anneme bu ne acele diyince kadın bunalıma giriyor ne oldu içinde kötü bir his mi var birşey mi oldu falan ne diyeceğim bende bilmiyorum.
çiğdemcim annemde mavi seviyor bebişte alışır artık kız gelirse tabi :) ayy anneler her daim özleniyorda acaba doğurduktan sonra bende çok merak ediyorum farklı olacak mı?
sende hoşgeldin tatlım ,tatile bir gittin pir gittin ,oh bol bol dinlenemiş keyfını cıkarmıssındır ne güzel
5 ay bıttı 6 ının ıcındeyım,cinsiyetını ögrenır ögrenmez basladık alısverıse ,eksık hiç bitmiyor ınan gene cıkıyor bişiler ,hala alınması gereknıvır zıvırlar var,allah yardımcımız olsun
bugün bütün gün bu sayfadaydım ama bir türlü cevap yazacak vaktim olmadı...
sinemcim iyiymişsin sevindim evet haberler şu hassas dönemimizde etkiliyor biraz uzak kalmakta fayda var...
ohhh sen bitirmişsin bebişin eşyalarını tebrikler... annemde 7. aydan önce almayın hiçbirşey dedi. başı kendi çekti...eşimde karyolanın siparişini verdi biraz bekle cinsiyetleri belli olsun rengi ona göre yaptıralım dedim en iyisi krem olsun renk derdi olmasın dedi. annem 4 gözle yarını bekliyor tatilim alışverişe çıkacakmışız. inşallah yanlış yapmıyoruzdur. anneme bu ne acele diyince kadın bunalıma giriyor ne oldu içinde kötü bir his mi var birşey mi oldu falan ne diyeceğim bende bilmiyorum.
çiğdemcim annemde mavi seviyor bebişte alışır artık kız gelirse tabi :) ayy anneler her daim özleniyorda acaba doğurduktan sonra bende çok merak ediyorum farklı olacak mı?
Hosbuldum canim benim, cok sukur dinlendim geldim ama hic gitmemis gibiyimyine yorucu telaslar basladi
eksik bitmez eminim ya; hele kullanmaya baslayinca daha cok cikar sanirimMasallah 6 ay ne cabuk geçti yahu
Sanirim daha farkli olur, sen simdi icindekileri hissetmiyorsun tam anlamiyla, birde yillarin özlemi vardi edacim o yüzden inanamiyordurda insanAnca dogsunda bak anneni nasilda ararsin özlersin
çabuk geçti gerçekten , 5 bitiyo 6 .aydan gün alıyorum ,
iş tempon baya yoğun dimi canım ,yazın tekrar tatile çıkabılıyormusun ,izin sıkıntın olmuyor dimi,
bende beklıyorum bıan önce 15 ağustos gelsin dıye ,izine ayrılıcam sanırım 1 ay öncesınden ,daha fazla dayanamam gibi gelıyor,bı yandanda korkular var bu aylar cabukmu geçsinyavaşmı geçsin bilemıyorum
iste yogunum baya canim bu aralar, hayirlisi bakalim elbet hafiflerim insallah
en az 2/3 haftalik iznim var benim hâlâ ama ne zaman nasil kullanirim bilmiyorum, burda söyledimmi hatirlamiyorum; ev ariyorduk Araliktan beri, cok sükür bulduk Allahin izniyle, simdi o islemlerle ugrasiyoruz kredi falan.. Ramazan bayramindan önce tasinmamiz gerekiyor belki o esnada 1 hafta izin kullanirim kalan 2 haftasinida agustos ortasinda kullanmak istiyoruz esimleya fransanin güneyine kaçalim dedik yada italyaya, bu sene türkiye yok artik o yüzden buralarda tatil yapalim diyoruz
yavas mi geçsin hizli mi geçsin arada kalmissin, en son bende dügün için sayarken öyle arada kalmistimhayirlisiyla geçsinde al insallah kucagina evladini Esra napiyor iyi mi? ugramaz oldu
Bi toplasip el birligiyle Nesliyide cagiralim kayiplarda yine oda
hayırlı olsun bitanem eviniz ,güle güle oturmayı nasip etsin inşllah ALLAH,YENİ EVE BİDE BEBİŞ OH MİS KEYFINE DOYUM OLMAZ ,yerleşince resımlerını paylaş mis aşk kokan evinin canım
iznin ne güzel çokmuş canım ,benımde bır arkadasım fransaya gelin gitti, her fransa dediğinde içim cız edıyo ,büyük aşkları vardı,ayrıldılar barıştılar ,3 snee sonra evlendıler :) şimdi 2 bebişleri var ,allah bağışlasın ,,
italyada gitmek ıstedıgım yerleden biri ama sanırım gidemıcem ömrüm boyunca
esracık iyi canım oda yogun hem özle hayatı hem işi ,esra boş kalmaz biliyosun, bebişide büyüyo ,ayın sonunda 2 li testi var ,hayırlı haberlerını alırız inşallah
nesli ye ben küsüm konuşşmıcam bıdaha onunla
içim ciz ediyor diyince sonu kötü bitti sandim neyseki öyle degilmis canim, Allah mesut etsin onlarida insallah
Bu evde tutturamadik bakalim yeni evimizde gelcek mi sipahayirlisi insallah...
evimizede hemen yerlesemeyiz ama yavas yavas esya alabildikçe atarim insallah resimler
cok selam söyle esosa, Allah iyi haberler almasini nasip etsin insallah saglikli sihhatlidir kizi
Bu arada kim bilir kismet kuzum insallah oglunuzu alirda gelirsiniz bu taraflara, valla bende seve seve agirlarim kim gelirse, evimde büyük artik ve üst kat misafir kati olcak kimse kimseyi rahatsiz etmeden güzelce kalabilir
günaydın kızlar...
vay be sinemcim ne çabuk geçiyor günler, daha ilk haberini alışımız yok 2 li test yok cinsiyet telaşın dün gibi....
tabi bana yavaş geçiyor zamankısmetse bizimde haftaya 2 li testimiz. inşallah birşey çıkmaz. sonra cinsiyet görürse doktor söyleyecek yoksada çok aceleci değilim senden biliyorum nede olsa göstermeyebilir...
çiğdemcim hayırlı olsun canım yeni eviniz huzur mutluluk ve süprizler getirsin inşallah...
bende inanamıyorum edayarıyı çoktan geçtim emınım daha cabuk geçicek zaman bundna sonra
şeker yüklememide atlatırsam sağlıcakla ,inşallah hayırlı bır dogum gerçekleştiririm,biliyosun normal doğurucam ,allahım yardım etsın :inşallah
senınde geçiyor cabuk canıımcım ikili test ten sonra 4lü test yapılır ,cinsiyetlerini görüpte sölermiki acaba yaa,
12 . hafta cok erken çunku yanılma payı cok oluyormuş,oyuzden endişe ettim biraz ,
sağlıklı sihhatli olsun bebişlerimiz başka bişey istemeyiz
ay ne güzel normal doğum yapacaksın inşallah herşey yolunda gider de kesilmeden filan atlatırsın ben sezeryan videoları izledim 2 tane içim dayanmadı yarabbim ne kötü birşeydir o... aman acı çekmiyim diye kesilmenin hiç alemi yok bizimkilerin normal gelmeleri çok zor ama Allahtan umut kesilmez... benim şekerim zaten problemli insülin yüzünden söyledim doktora merak etme burda yaparım dedi muayenehanede nasıl yapacaklarsa testi bilemiyorum ama belkide o an rahatlatmak için demiştir...
bize yavaş geçiyor be kuzum. eşim tşört almış hamile tşörtleri illa giydirdi bugün birini, hayatımda ilk kez aynaya bakıp ta karnım tşörtü doldurmadı diye mahsunlaştımdoktorun ölçümüne göre 13. haftadayken bakacak sat hesaplamasına göre de 14. hafta olacak bakalım gösterecekler mi
dediğin gibi sağlıklı olsunlarda varsın göstermesinler... dün yine alışverişteydik bu kez sarı ve krem rengi aldık hepsini pembeye elim gidiyor belli olsunda diyorum zaten mavisi çok hiç elim gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?