Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

çok az kaldı kuzum yaaa bugün bir haber duydum bu son kpss sınavıymış. bundan sonra bakanlıklar kendi özel sınavlarını yapacakmış... ya zaten torpil bir gerçek şimdi en azından paramızı yatırıp extra efor harcamadan sınava giriyoruz o zaman araki bul bakanlıkların sınavlarını yerlerini içimi bir korku kapladı öyle ümitli olacak kadar çalışmadım ama bu senede olmazsa bu iş yatacak gibi

bılmemkı belkıde daha hayırlı olur en azından direk kuruma yonelık sınavlar acılır yada ıyıce sacma olur torpil alır başını gider bakalım görücez artıkk
ayyy eda senın sımdı ıkı kız ıkı erkek ısmı bulman lazımmm cınsıyetını ögrenene kadar:)
hakkaten varmı aklında ısım,ısımlerr:)

günaydın kızlar ,ne çok sohbet etmişsiniz ,ne güzel eski günlerdeki gibi oh maşallah
edacım bu sıteyı yenı duydum ama ben butikbebe ve unnadoya bakıyorum ,e bebek ,hello baby falan oralarada bak derim ,güzel şeyle roluyor,bide sen çifter çifter alıcağın için daha uyguna gelebilir

ben geldim ben geldimmmmmmmmmmm

kızlar hemen haberi yazayım ayrıntıları sonra yazayım :)

sadece 1 i gösterdi oda kız

kız ismi hiç düşünmedik erkek ismi de hep rüyalarımda erkek görüp rüyamda da isim koyunca... hiç aklımda olmamasına rağmen rüyamda 2 erkek ismi koydum, riyamda gördüm diye koyalım diyorum eh babalarımızın ismi aynı onu koyarız diyoruz. eşimin vefat eden bir abisi var onun ismini koymakta istiyor... ben doruk adını koymak istiyordum eh liste böyle uzuyor tabi dün cinsiyeti öğrenince vede kız olunca hemen isim düşünmeye başladık... cemre veya aslı var aklımda bakalım diğeri de kız olursa tam süpriz olacak o zaman iyiden iyiye isim bulma moduna gireceğiz

gunaydın kızlarrr
eda yaptırdınmı canım ıkılı testını?

dün ikili testimi de yaptı... ense kalınlığı falan filan ölçülecekleri ölçtü... o kısımda bir sıkıntı yokmuş. ama kan aldı kan sonucun çıkmadan sağlıklı diyemem dedi... oda 5 gün sonra...

ooo hadı gozunuz aydın canım benımmm:)
kız bebek eşinin isteğiydi sanırım,
saglıklı olsunlarda ınsallah,,
2 kız 2 erkege göre daha az yorucu gibi sankım:)
net gordumu pekı kız oldugunu
benımde ctesi kontrol var ama benım pek umudum yok cınsıyetını öğrenmek için

kan testindede bişicik çıkmaz inşallah canım
çok sevindim bızdıklar kendini gösterdi demekki
bi kız bi erkek gıbı hissediyorum ben,genelde tutmuyo ama olsun
hayırlı uğurlu olsun canım kızın sağlıcakla kucagına alırsın inşallah ,öteki nezaman gösterir kendın acaba ya ,duruşundamı anlamadı doktor , bu hafta gene git kontrole belkı görür ,ay meraktan çatlarım ben öğrenene kadar

sıra esracıkta bakalım onun bebişi kendını gösterıcekmı ,

bulantıların geçtimi eda ,
benım bu sıra hafiften basladı yaw tekrar okudum normal bı durummuş ama artmasa bari , yemeklerden soğudum hele sogan kokusuna hiç gelemıyorum ben

senın bebeişler kaç gram olmuş boyları kaç cm

merakla bekliyoruz edaa senii

dün doktora geç gittik tabi bebişleri görmemizde zor oldu 1 tanesi uslu hafif kıpırdanıyor küçük olan doktor %100 kız çok belli dedi... diğerine bakıyoruz sıpa bir arkaya gidiyor bir öne geliyor fıldır fıldır dönüyor kadın diğerine geçiyor tekrar geri ona geliyor baktık baktık yakalayamadık. yüzünü dönse bedenini döndermiyor. baya uğraştırdı doktor emin değilim göremiyorum birşey demiyeyim dedi... ama ikiz kızlar doğurttum çok şirinler dedi... kız olabilir eh tabi olmayada bilir :))) gitti annemin hazırladığı mavi kıyafetler ne zaman gelelim dedik bir dahaki randevumuza kalsın net olur dedi... püff oda 3 hafta sonra filan oluyor yani 17. haftayı bulacağız diğer minnak için... dün öğrendik hemen alışverişe gittik aldığımız tüm mavi şeylerden sonra annemde karışmadan rahat rahat pembe kıyafetler çoraplar aldım... annem baya bir hayal kırıklığına uğradı ikisinin de erkek olacağını düşünmüş o yüzden de bana pembe aldırmıyordu :)) hatta doktor kayınvalideniz mi dedi yani bende erkek çocuğu severim ama ayırtta edemiyorum hepsi minnak ve şirin gelecek hayırlısı

maşallah bebişlerine sağlıklı olsunlar da gerisinin önemi yok , çikolata ,bal yiyip gitseydın canım ,ozaman cok hareketlı oluyorlar

17.hafta daha kesın sonucta verebılır hem daha ıyı bencede bekle bakalım ,ay doğum anına kadar öğrenemeyenlerde var inşallah öyle olmaz

anneciğin hayal kırıklıgına ugradı desene ,ama eşinin heycanın düşünemıyorum kız bebek istiyodu ,allah gönlüne göre verdi onundaa

rahat rahat alışveriş yaparsın şimdi,çokta alma bi süür hediyede gelır sımdı,bana sölenen o ama ben kımseyı takmıyorum alıyorum ,ama artık dur dedım kendıme ,şimdide 9 -12 ay arası bişiler alim diyorum indirimde bulursam

evet o çok sevindi kız çocuk babasına düşkün olur diyor.. bende hep rüyalarımda erkek olarak motive olmuşum ama bilmem ki çok tatlı duruyordu hayal kırıklığı gibi de olmadı... ama annemin ne bir hayal kırıklığı oldu :) aynısından 2 tane aldığımız kıyafetleri bile koyu mavi açık mavi aldırdı yaaaa şimdi bari biri erkek olsun diye dua ediyor bende bilemiyorum hangisi hayırlı ise o kadar bekleyip isteyince kollarımı açıp hangisi gelirse diyorum...

kızı %100 dedi... ötekine yüzde bile veremiyorum net göstermiyor bile gördüğümden de çok emin olamadım dedi... genelde 12. haftada görüyormuş. bizimkilerin biri küçüktü ondan emin olayım diye ben bekledim bile 13 ün sonunu dedi ama göremedik. tek kadın değil biz bile göremedik sıpa nasıl dönüyor içerde... bana hakikaten hissetmiyormusun bunu dedi. yok dedim. sanırım yağ tabakam kalın bebişi bilem hissedemiyorum içerde akrobasi yapmasına rağmen...

hakkına hayırlısı güzelim inşallah görünür... bilipte alışveriş yapmak daha bir keyifli...

inşallah çıkmaz...

evet doktorun küçük diyipte görmeyi ummadığı gösterdi büyük olanda saklandı... ama eskiden daha çok fark vardı aralarında şimdi farkı eşitlemişler... biri 7,3 biri 7,7 cm... 5 gün sonra kan tahlilinin sonucu var onda gelelimmi görünür mü dedikte doktor yok bugün yüzden bile veremedim biraz bekleyeceğiz bir dahaki muyanenize dedi... benim de içime öyle doğuyor yada doğuyor demeyeyim rüyalarımdan etkilendiğim kadarıyla diyelim... etrafımda çoğu 2 erkek olur diyenler tutturamadı en azınan %50 şu anda

bulantılarım geçti... doktordan diyet konusunda fırça yedim hatta eşimi bırakmadı odadan çıkarken doğumun kolay olması açısından lütfen sizde zorlamayın biraz diyet yapması lazım dedi. durmadan protein yedir diyormuş. dukanla ayrılığımız kısa sürdü

haftada 1 kase bulgur 1 kase makarna 1 kase de pirinç pilavı hakkım varmış. onu yersen o günün tamamında ekmek yokmuş. tatlı hamur işi kızartma bunlardan bahsetmiyorum bile dedi. bende dün yulaf kepeğimden poğaça yaptım eski günlerdeki gibi onu yiyeceğim

ne çikolatası ne balı zaten fazla kilo aldığımı hissediyordum da artık direk boğazımı tutmam gerekiyor zaten o kıpır kıpır olan birde şekerli birşey yesem nasıl olurdu merak ediyorum parmaklarını gördükte başka bir yerini göremedik keratanın

evet patronun eşi doğumdan 15 gün önce kesin öğrenmiş... direk doktordan çıktık alışverişe gittik bekledik belli olsun diye dedi...

evet eşim sevindi akşam yine bebişleri sevecek karnıma sarılıyor yaa kızım sağdamıydı soldamıydı diyo sadece onu sevecekmiş bende 0-3 ay alıyorum çünkü bende hediye alırken hep 3-6 ay arası alırdım bana da öyle gelir diye 0-3 ay baya aldık

büyümüş anam senın minnaklar

ay bu dedıgın yıceklerın hepsını tuketıyorum desem yerıdır , özellıkle karpuza taktım şekerim tavan yapıcak
iyi barı dukanını hamıleler için olanını yaparsın ,çokta kilo almazsın hem iyi olur,

hamur kızlartması çekti canım :) oh mis olurdu şimdi yeseydim durmuyo boğazım .bende erik yiyerek atlatıyorum bu durumu

eşinede kızdı he ,naspın oda bebeklerı beslensın dıye yedırıyor sanada , dukanın menülerinden öğrette onları yapsın sana canım

yiceğin bi kaşık yaw öyle çok abartma ama senınkılerın maşallahı var kıpır kıpırlar

eşine maşallah dıyorum ,adam 365 derece ilgili alakalı oldu ,allah bozmasın ,doguncada bu performansı beklıyoruz eşinden

bazı bebekler bıanda buyuyor yaw,kuzenımın cocugu 3 aylıkken 6 aylık gbııydı ,epey iriydi ,sımdı8 aylık 1 yaş kıyafetleri gıyınıyor

evet büyüdüler... bugün etiket mak. kurdular etiket boyunu ne kadar yapacağız diyor adam bende aldım kağıdı 7,5 cm de katladım oyy bu kadar yawrum diye söyleniyorum içimden adamda diyor 7,5 cm mi yapacağız yok yok siz 10 cm yapın ben başka şey ölçüyorum dedim

çekmesin canın yaaa biliyorsun zor veriyoruz zaten iş yerinde de her gün değişik birşey getiriyorlar bana usta benim için farklı farklı buzlaşlar yapıyor püfff nasıl zor yememek yaaa

hiç yaparmı eşim dukan menüsü o yedirmeye yer arıyor aslında doktorun içine doğmuş gibi benden çok onu uyardı düşün annemi bile uyarmadı

inşallah doğunca da böyle olur benden önce face e yazmış kızım olacak minik ellerini tutmak için sabırsızlanıyorum diye çocuk istemiyorum diye isyan bayrakları çeken adam öldü inşallah

evet anneme göre de hastane çıkışı takımını 8. ayda doktor tartsın ona göre alalım diyor içerde tartıcaz yavrucukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…