günaydın kızlar...
ya hadi ama ne yoğunlukmuş bu bitmek bilmeyen bir toparlanamadık hiç mi nete girmiyorsunuz yada giripte yazmadan bakıp çıkıyormusunuz???
günaydın canımmm
ikili testini yaptırdınmı ,bi kaç gündür deli alışveriş yaptın sanırım anneciğinle
cumartesi depremden çok etkilendi bizim ev ,anam bı baktım büfe sallanıyor ,ben gayet rahatım benim kociş,gözleri fal taşı gibihadi inelim aşagı dıyo allahım dedım dur bı panik yapma ,bi tek bizim apartman aşagıdaydı ,dedım çıkalım burda durup napıcaz,
alalhım böyle birşeyi yaşatmasın bize bır daha
geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar
yoğunve hastanede geçmiş he,bu doktorlara akıl sır erdirmek çok zor gerçekten ya, robotlaşmışlar artık ,karşındakının hasta oldugunun farkında değiller hiçgünaydın canım....
çarş. günü gideceğiz doktora ikili testte o zaman olacak... alışveriş yapmadık yaa cuma sadece çıktık o günde annemin raporlu ilaçlarını almaya çalıştık normalde eczaneden alacağız sandık yemeğimizi yedik tam gezmeye başlayacaktık ben ilaca bakalımda öyle gezelim dedim. eczane vermedi sonra hastaneye gittik bekleki doktor gelsin neyse geldi annem girdi psikiytarist diye bende girmedim. annemin ilaçlarını da yazmamış birde tartışmış. bu doktorları anlayamıyorum psikiyatri doktoru neden tartışır hastasıyla hadi herşey bir yana gözündemi kör kaç yaşında görmüyormusun... bana da hiç çaktırmadı taaa eve gidince söyledi.. birde bu özel hastane pehhh anlıyorum artık ne özel ne genel karşındaki insan değilse boş...
cmrt. evde oturduk hep dvd izledik hiç haberlere bakmadık kötüleşmeyelim diye abim hemen bizi aradı ki ist da deprem oldu bizde birşey yok merak etmeyin diye... bizde bu şekilde öğrendik. Allahım bir daha vermesin iyiki korkmamışsın tatlım maşallahhep böyle soğukkanlı kalırsın umarım...
seninde, hepimizinde, geçmiş kandili inşallah hayırlara vesile olmuştur...
ohh dinlenmişsin ne güzel canım,iyi gelmiştir 4 gün,gunaydın hanımlarrr
2 gunluk rapor ve 2 gunluk haftasonu tatılınden sonra bomba gıbı geldım işe ve özledım.evde durmak bana göre degil bikez daha anladım:)
bu ctesi ınsallah doktora gidicez hem mınıgı gorucez hemde sanırım 2li test için vs ugrasıcaz
sizde nevar neyok
nasıl keyıfler
Selam kizceler
Ben cidden yogunum yahu bakip bakip bile cikmiyorum firsatim varsa direk yaziyorum zaten
Sinemcim o evden vazgeçtik, durduk durduk krediye imza atmaya 1 gün kala vazgeçtik içimize sinmeyen seyler vardi artik hakkimizda hayirlisi kuzum bakalim nolcek :26:
Ama bende senin gibiyim esyalarimin bi yerine bisey olsun cabuk soguyorumGeçende esim saolsun caydanligi ocaktan aldiktan sonra bezle sileyim demis, benim ocakta vitroseramiklerden yani ustu duz olanlardan. Mikrofiber bezle sildigi gibi bezin geçtigi yer iz kalmis inanilmaz gicik oluyorum gördükçe delleniyorum ya garantisi bitmeyeydi degistirirdim
Esos ne kadarlik oldun balim sen hemen ikili test vaktin gelmis masallah
Edacim alisverise dur diyin cinsiyet belli olsun dükkanlar sizin olsun ama bu belirsizlikte yapmayin etmeyin yavrucaklara
selammm kızlarrrrr
kendıme bı uyku çizelgesı falan mı hazırlasam dıye düşünüyorum
fazla uyku sevmeyen ben,fırsat buldukça gözlerımı kapatmış şekılde yakalıyorum kendımı,kapatmaklada yetinmeyip rüyalar alemıne girmek üzereyken silkelenıyorum:)
edacım nasılsın yarın sanırım kontrol hadı bakalım cınsyetlerı gorursun ınsallah ama en en fazla 2 hafta daha saklayabılrler sonrasında ellerı mahkum.bizim aramızda 2 hafta var demekkı sen 14,haftadaysan..
bende bu ctesi gidicem kontrole sonrasında bakalım ıkılı test mest bişiler var..
nassınnn çidommmm vazgecmıssınız evden,nasıpte yoksa ve içine sınmıyosa orası kısmet olmuyo hakkaten,daha güzeli olur ınsallah şöyle içine sine sine yerleştirip oturabılecegın..sız kendınız ıcın alıyodunuz degılmı evı,böyle kayınvalıdelerle altlı üstlü oturma gibi bi durum varmıydı,sankı oyle bişi kalmış aklımda yada atıyorum:)
ben bu aralar sese acaip duyarlıyım yanımda yuksek sesle konusan biri yada calan bi telefon,anlamsız bı ugultu vs.. cok rahatsz edıyo benı yaa agız dolusu çemkıresım gelıyor..
bıde bu ctesi tartar benı doktor bakalım kılo almısmıyım
uyku problemı bendede hala devam edıyor ,dün 9 da uyudum sabah zor kalktım yine ,sıcaktanta uyuyamıyorum ,iyicede ağırlaştım yaw ,ne olucak bu
halimiz ,sizin ıyıkı kışa geldı son aylar yoksa yanmıştınız benı gibi
of puf
dıyoru bugunde bi bıtse hayırlısıyla başka bişi istemıyorum ben
kendı doktoruma gıtsem rapor yazarmı yaw
çok mu sıcak ki istanbul???
burası da ısındı ama arada yağmur alıyor hafif bir serinlik çöküyor bu sene antalya hep böyle olsa yaz gelmese keşke...
ağırlaştım derken hareketlerini mi kısıtlıyor kilo olarak ta arttın mı??? 6. aydasın ay inşallah bizde o günlere ulaşırız... ilk 3 ayda 6 kg aldım demiştin bende seni takip ediyorum bende 7 kg aldım... şimdi ne kadar aldın??? çokmu alıyoruz ki
ben hiç sevinmeyeyim kışa gelmiyor benimki antalyada yazmı biter :18:
6. ayda rapor almasan daha erken değil mi??? ay kuzum bunlar büyüdükçe neler olacak nasıl taşıyacağız bende merak ediyorum. tekmeleri nasıl oğluşunun elini karnına koyunca filan hissediyormusunuz???
benim kocam ben varlığını hissetmezken elini karnıma koyup bebiş sevebilme kabiliyetine sahip
günaydın tatlımm,
hakkınızda hayırlısı olsun belki daha çok hoşunuza gidicek bi ev bulursunuz , nasip kısmet böyle şeyler
ayy ocak takıntısı bendede var,benımkıde siyah cam mıkrofıber dısında bişile sil bulanıklaşıyo r,saolsun annem genelde normal bezle siliyor bişide dıyemıyorum ama içim içimi yıyor
güzel tarafından bakalım ,eşin sana yardımcı oluyor işte ,pis bırakıp çiğdem silsin demiyor
gül nihal abla yok ortalarda yaw,sık kullanırdı kk yı aslında ne olduki soğudu buralardan
günaydın kızlar...
evet çiğdemcim dur demedik de durakladık alışveriş için yarın inşallah gösterirlerse işte o zaman başlayacağız :)
evet face de takip ediyorum gülnihal ablayı ama buralara gelmiyor artık diyetten mi soğudu desem zaten bizde grupça sıcak değiliz
ben sabah itibariyle terazide 79 u gördüm tam tamına 7 kg almışım. hemen kestim tatlıları akşamları süt içiyorum artık yürüyüşleri de eklemenin zamanı geldi ay nerdeyse annem geldiğinden beri 2 kg aldım yuh bana... akşam da canım kocam artık tatlıları bıraktı 2 gündür yemiyor diye sen git dışardan az şekerli diye kekler al püfff keşke tatlandırıcı izinli olsa onla yapsam yapsam yesem
selammm kızlarrrrr
kendıme bı uyku çizelgesı falan mı hazırlasam dıye düşünüyorum
fazla uyku sevmeyen ben,fırsat buldukça gözlerımı kapatmış şekılde yakalıyorum kendımı,kapatmaklada yetinmeyip rüyalar alemıne girmek üzereyken silkelenıyorum:)
edacım nasılsın yarın sanırım kontrol hadı bakalım cınsyetlerı gorursun ınsallah ama en en fazla 2 hafta daha saklayabılrler sonrasında ellerı mahkum.bizim aramızda 2 hafta var demekkı sen 14,haftadaysan..
bende bu ctesi gidicem kontrole sonrasında bakalım ıkılı test mest bişiler var..
nassınnn çidommmm vazgecmıssınız evden,nasıpte yoksa ve içine sınmıyosa orası kısmet olmuyo hakkaten,daha güzeli olur ınsallah şöyle içine sine sine yerleştirip oturabılecegın..sız kendınız ıcın alıyodunuz degılmı evı,böyle kayınvalıdelerle altlı üstlü oturma gibi bi durum varmıydı,sankı oyle bişi kalmış aklımda yada atıyorum:)
ben bu aralar sese acaip duyarlıyım yanımda yuksek sesle konusan biri yada calan bi telefon,anlamsız bı ugultu vs.. cok rahatsz edıyo benı yaa agız dolusu çemkıresım gelıyor..
bıde bu ctesi tartar benı doktor bakalım kılo almısmıyım
aynen canim hayirlisi insallah
anacim onla silme al bunla sil eline daha iyi gelir de sendebende aksine mikrofiberle sildirmiyorum sadece sungerin sari tarafi
valla eksik cok be balim grup koptu.. ama nasil kopmasin hamileler basti burayi biz nasil motive olupta kilo verelim yani
Edacim içinde bir degil 2 can var o kadar kiloda cok normal cunku daha diyet modundaydin duraklamaya gecmedin o yuzdende yediklerin kilo yapti.. aksamlari süt içme iyi fikir. kocanada söyle aldigi tatlilari senden gizli yesin ki canin çekmesin
selam esosss nolcak senin bu uykulu halinAllah yardimciniz olsun valla sicaklarda geliyor uyku bi yandan sicak bi yandan zor olcak Allah sabir versin
Kendimiz icin alcaktik canim evi, annemlerde kayinvalidemlerde 40km uzakta oturuyorlar beraber oturma gibi bi durumumuz yok kimseyle canim.. Uzaktayiz biz annelerimize böyle cok rahatiz valla keyfimi bozamam
3 aylik mi oldun sen masallah yaaaaa
hadi artik kiz oldugunu ne zaman resmilestircezzz
bu arada esracım kpss nasıl gidiyor??? ben bugün ders çalışma hevesindeydim genel müdür yok patron yok... dün muhsebeyle anlaşamadı bir konuda genel müdür tuttu eda yapar dedi şimdi anlamadığım faturaların arasında demirbaş girişi yapıyorumzamanı durdurup ders çalışasım var...
evde ne zaman otursam ya annemin canı dışarı çıkmak istiyor ya eşim onca vaktin var beni görünce mi aklına geliyor gel biraz oturalım sohbet edelim diyor
bende aldım eda yaw toplam 9,5 bakalım sonuna kadar 10 kg daha alırsam dahada almim yaww, bı bakıyorum hiç almamışım bı bakıyorum hopp bı anda 3 kg gelmiş ,bundan snr almazsam iyidir,
çok sıcak değil ama ben sıcagı sevmeyen bırı oldugum ıcın 20 dereceden fazlası benı bayıyoo, yazın hiç sokaga cıkmam dıyebılırım bıraksalar , denıze aksam uzerı gıderımfalan değişik bi tipim :)
büyüdükçe ağırlaşıcaz bu kesın bıde su topluyo vucut onunda şişkinliği var yatınca kalkamıyorum yerımden ya,bedenım cok agır benım sanırım ,bide bel ağrım çok fazla ,3 . ayda bı başladı gitmek bılmedı dahada gıtmez bu agrılar ,ancak dogumdan sonra
rapor olayıd ahanım 10 gunluk bazen 1 haftalık falan oyle dogum ıznıne ayrılır gıbı almam mümkün değil,ama ne kadar cabuk kurtulursam o kadar ıyı tahammul edemıyorum bazen yaw
ben hissediyorum tekmelerı kocacıgımda hıssedıyo artık ,of uf dıyo vurdugunda :) oda keyfını cıkarıyor artık ,bazen cok hareketlı bazen durağan takılıyo benım oğluş,ama şu kesin etkılenıyor cok negatıf enerjıden ,ne zaman mutsuz olsam az hareket hıssedıyorum,
senın kociş istemıyodu bebek falan bak nasıl değişti bi anda cok düşkün olucak çocuklarına,bambaşka bi adam olucak eda,sende tanıyamıcan he
ben mesela geçen esraya da dedim,pkadar kavga gürültü patırtı yasadık 2senede ama şuan daha durgunuz daha odaklandık herseye,snkı sımdı sevmeye eşim oldugun anlamaya basladım,daha sakın daha anlayıslı daha çok çenesini tutar oldu,doğumdan sonra değişirmi eski adam olurmu bılmıyorum ama temennim değişmemesi yönünde
wuuuuuwwww teyzesı kız diyorr:) ben bu aralar erkek hıssetmeye başladım nıyeyse:)
onumuzdekı aya ogrenırız yaw acelemız yok:)pımpırıklı bı anne olmuycam sanırım rahatlık sımdıden basladı bende,hep isterdım rahat bı anne olmayı yanılmam inşallah:)
sız arayı baya acmışsınız yaw 40 km uzunmuşş neyse daha ıyı zaten calısınca anca haftasonu görüşüyosun
siz evi ist.da alın beklı bırgun kesın dönüş yaprsınız,yada ıstek gelıyomu hıc gideyim turkıyede yaşayayım dıye
sana göre eşin orda cok daha uzun kaldı sanırım o belkı daha cok zorlanır buraya gelırse
amann herkesın rızkı nerdeyse hayat orda devam edıyo işteee
şu grubum hamılelerı dogursada komple dıyet moduna geri başlasak,bugun sınemede soyluyorum ılk 5-6 ay sıksak kendımızı mukemmel zayıflarız
ozamanda sen hamış olursun cıgdem bız zayıflarken sen kılo alırısın hehehe
yaşasın kötülük:)
aynen canim hayirlisi insallah
anacim onla silme al bunla sil eline daha iyi gelir de sendebende aksine mikrofiberle sildirmiyorum sadece sungerin sari tarafi
valla eksik cok be balim grup koptu.. ama nasil kopmasin hamileler basti burayi biz nasil motive olupta kilo verelim yani
Edacim içinde bir degil 2 can var o kadar kiloda cok normal cunku daha diyet modundaydin duraklamaya gecmedin o yuzdende yediklerin kilo yapti.. aksamlari süt içme iyi fikir. kocanada söyle aldigi tatlilari senden gizli yesin ki canin çekmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?