sanırım erkekler balık etli bayan seviyorlar
görselde belkı zayıfsındır canım ,görmediğim için bişi diyemicem ama ,biz tartıdakı rakamı görmek daha çok istiyoruz sanırım
görselde zayıf değilim sinem ama yarım dünyalıktan balık etliliğe level atladım 5 li rakamlardayken daha çok mutlu oluyorum ben
olsun o kiloların karşılığında dünya tatlısı bir oğlun var ,allah bağışlasın
5 li rakama hiç bişey kalmadı 59 u gördünmü tamamdır,dahada hırsla sarılırsın rejimine ,yazda geldi bol su bol hareket uçar gider hemen canım
günaydın eda ,esra, çiğdem, nazlı
bugünde bitse hemencecik ,yarın oğluşumugörmeye gidicem sabırsızlanıyorum
canım sen bılırsın , 2 tane bebiş zor bakılır ,sen park yatak tercıh et bence,biriyle ilgilenırken dıgerı yatagında olur düşme tehlıkesı yok hemde aklın kalmamış olur, uyumaları açısından sallamak gerekebılır,ama bazı bebeklerde koydugun gıbı uyur ,inşallah uslu olurlar mınnaklar
nazlıcım sen nasılsın canım
ben ağırlaşmaya başladım artık,mıdem agzıma cıktı koca göbekten ,gece zor dönuyorum yerımde ,bıde sıcak basıyo bana fenalardayım çok
bu aydan sonra sanırım baya zorlanıcam sanırım , bu cuma 2. doz tetenoz aşımı olucam ,cumartesı 50 gr lık şeker yüklemem var ,inşallah iyi çıkar sonrasında şükürler olsun kontrolum dışında birşeycik yok rahatım 2 ay daha
4 lu doppler çekıldıgım yere 3 kere gıtme sansım daha var ,onu kullanıcam cumartesı ,çok heycanlıyım resımlerını vıdeosunu alıcam ,dahada büyümüştür kuzum
günaydın güzelimmm... günaydın kızlar... ay inşallah sana hemen geçer de yarın prensini görürsün...
dediğin de çok doğru eğer çok hareketli olurlarsa ikisini birden nasıl tutayım. hiç mi yemek yapmıcam ben 1 tane de olsa park yatak almak lazım koyarım ikisinide içine ben işlerimi yaparım
ama dün annemle iyice bir baktık park yataklara çokta içimize sinmedi büyüyen yataklara karar verdik. çok minikkende karyolasını sığdıramayacağım yatak odasına sanırım beşikte almak gerekecek... zaten beşik alırsam büyüyen yatağını biraz daha büyük alırım... yazıyorum yazıyorum ama her geçen gün alışverişlerde fikrim değişiyor nette yorum okudukçada fikrim değişiyor :44:
dün de hiç hoş rüyalar görmedim. kimseye anlatıpta tatlarını kaçırmadım. gerçi anlatıpta enerjimi olması yönünde kullanmak istemiyorum pozitif olmam lazım ama etkilemese etkiledi yatağını doğduktan sonra almaya karar verdim. beşiklerle idare ederiz belki...
ayyy bebiş için aşı olcan ha ne şeker bişey yaa içerde kolayca korunmuş mu olacak o prensayy inşallah şeker yüklemen kolay geçer... bizde artık renkli izleyebilecekmişiz sıpalarımı inşallah ayın 25 i çabuk gelir temmuzda kpss var çabuk gelmesin diye dua ediyorum ama diğer bebişin cinsiyeti 25 haziranda çabuk gelsin diye dua ediyorum...
her sabah tartıdayım yulaf kepeğimi de tüketmeye başladım. inşallah çok almam yaa... dün baya yürüyüş yaptım. biraz düzene bindireyim de sadece karnım büyüsün benim midem büyüyor eh bebiş henüz oralara çıkamaz yediklerim sadece bana yarıyor demekkio yüzden dün yine protein günü yaptım ama sebzeyle... birde dün alışveriş merkezinde bir sürü hamile gördüm arkadaş hatunlar incecik sanki top yutmuşlar gibi ay ne özendim ben maşallah mideden aldım dün birde pantolon askısı aldım bir sürü geniş pantolonum var bugün giydim askıyla ay ne rahatım. durmadan elim belimde pantolon çekiyordum iyi oldu...
birde dün bir minnağı hissettim gibi tabi tecrübesizlik ne hissettim bilemiyorum oturuyordum kalktım kalkarken karnımda birşey döndü sanki suyun içinde döndü belki hüsnü kuruntumdur belki minnaklardır... eh o an sevinmedim tabi amanın ne oluyor diye 1 saat uzandım kıpırdamadım. panik bir halde wc ye gittim birşey mi olacak diye çok şükür olmadı...
aslında beni en çok etkileyen önceki gün face de bir arkadaşım bir yazı paylaşmış yazıp sizide üzmek istemem ama doğumuna 45 gün kala kaybetmiş bebeğini galiba ben çok etkilendim. Allahım kimselere yaşatmasın. hiç olmadığında bile insan o denli üzülmez (yaşadım biliyorum) ne çok yazasım varmış sabah sabah neyse kuzular çok güzel bir gün geçirin inşallah sineme de su gibi aksın geçsin :)
dün yoktun edacım keyfın yoktu diyemi girmedin kk ya
bak ne tavsıye edıcem sana , kraft dondy beşik var ,ben bunu alıcaktım baştan sonra karar değiştirdim sen iki tane alırsan rahat edersın ,sonradan mama sandalyesı falan oluyor,hem sallanıyor, bi düşün derim
hissettiğin şey minnakların canım ,içinde suda bişi geziyomus gıbı oluyo dımı , bazende böyle pıt dıye bısı oluyormu ,
bu haftalarda bende hissediyodumdoktora sordum ,hamileler genelde söyluyolar hissetiklerini ama ben hiç hamile kalmadım bilemiyorumo duyguyu demişti
olumsuz şeyler okuma canım ,bu face olayınada takığım çok he ,iyi kötü herşey paylaşılıyor ,gören okuyan nasıl etkilenır dıye düşünmek yok kımsede,iyiki benım yok facebookum ,
hamileliğin verdiği bi tuhaflıkta var bende bu sıra ,korku içindeyim,özellikle ölüm korkusu ,şeytan acayip sarmış vazıyette bol bol dua okuyorum
allah hepimizi bebişlerimizi korusun inşallah
kötü rüyalar görmenin sebebi kan basıncınınyüksekliğindne oluyormuş,kan ilacı kullanıyormuydun canım sen , bi dönem bende görüyodum abuk sabuk şeyler,bide ben rüya görürken ağlarım hep ,gece eşim uyandırır kurtarır benı kabustan :18:
sen kayıt yaptırdınmı canım sağlık ocagına ,biliyorsun zorunlu kayıt yaptırmak
bırde doktorun tetenoz aşı hakkında ne düşünüyor ,yaptırmanımı yaptırmamanımı ıstıyor
sanırım 20.haftada yaptırmak gerekıyor,ben ne olur ne olmaz dıye yaptırıyorum ,doktorumda yaptır dedi ,2. bebekte yaptırmaya gerek kalmıyormus cunku
dün yine annemle alışverişe çıktık... ama dün çok çabuk yoruldum belim fena ağrıdı durmadan wc ye gitmem gerekti geldiğimde de dediğim gibi oldu kıpırdamadım akşamda erkenden uyumuşum hiç nete bakmadım...
evet mama sandalyesi kullanışlı görünüyor nede olsa yemek yerkende tutamayacağız 2 taneyi
ben bir yere kayıt yaptırmadım ama yaptırayım bari... hiç konuşmadık daha aşı meselesini bu gittiğimde sorayım.
evet face deki haberleri takip etmek bana çok üzücü geliyor bırakamıyorum da... rüyaları demekki bu dönem çok büyütmemek lazım gözümüzde...
edacımm mama sandalyesi sonradan oluyor,ilk başta beşik nıyetıne kullanıyorsun,
bundan sonra yorulmaların başlar canım benım hala belim agrıyo ,rahim büyüdükçede idrar torbana baskı yapıyor , benım 20 .haftadan sonra böyle su gibi akıntım oldu ,kk dakı kızlarda aynı şeyi yaşamışlar,boyle sankı altına kacırmıs gıbı oluyor ,özellıkle çok yoruldugun zamanlarda daha cok oluyor o sıvı
Edacım sanırım rahim ağzı yetmezliğin olabılecegını düşünüyor doktorun
Bide akıntın yeşilimsi olurs sıkıntı oluyomus,ben fitil kullandım geçmedi ,sürekli bu sıkıntıyı yaşıyorum ,ama şu var nezaman günlük ped kullanmım ogün akıntım cok olmuyor.sanırım sağlıklı bişi değil pedler ,günde 7-8 kez değiştirmek gerekıyor bence
Bende 2.doz tetenoZ aşımı oldum
Şeker yüklememi yAptırdım şükürler olsun 119cıktı,sınır 140dı doktorum iyi sorun yok dedi,
Oğluşum maşallah 830gr 38cm olmuş :) elleri hep ağzında burnunda huyu anasına suratı babasına çekmiş :),babasına benziyorr benım minnak :) bu sefer öyle gördüm ,4lü dopleri çeken adam sürekli kılolu olmasan daha iyi görüntü alırdık diyip duruyo salak,kocam var yanımd gebelıkte ıster ıstemez ınsan kendını çirkin hissediyo ,kocamıda etkilicek.
Bi kerr daha gidicez son kez
Doğum 12eylül gibi görünüyor minnak hızlı gelişiyormuş ,plasentan çok güzel normAl doğum için çok uygun dedi,kendi doktorumda öyle söyledi ,hayırlısıyla doğururum inşallah
Bugun izinliyim havanın ve evin tadını çıkarım dıyorum
Esram havadisler böyleee kuzum :)
süper haberlerle geldın kuzum maşallah,sekerının güzel çıktıgına cok sevındım ınsallah bızde güzel atlatırız o süreci,
demek babaya benzettın he,neyse hep dedıgımız gibi huyu suyu bıze benzesın:)
kesınlıkle erkeklerı içeri almamalılar boyle patavatsz doktorlar:)
bide sana renklı ultrason kagıdını verdılermı?
cd falan verıyolarmı sadece kagıt mı var elınde?
valla suanda evde olmayı öyle çok isterdimkiii anlatamammm:)keske bırlıkte olaydık
Edacım sanırım rahim ağzı yetmezliğin olabılecegını düşünüyor doktorun
Bide akıntın yeşilimsi olurs sıkıntı oluyomus,ben fitil kullandım geçmedi ,sürekli bu sıkıntıyı yaşıyorum ,ama şu var nezaman günlük ped kullanmım ogün akıntım cok olmuyor.sanırım sağlıklı bişi değil pedler ,günde 7-8 kez değiştirmek gerekıyor bence
Bende 2.doz tetenoZ aşımı oldum
Şeker yüklememi yAptırdım şükürler olsun 119cıktı,sınır 140dı doktorum iyi sorun yok dedi,
Oğluşum maşallah 830gr 38cm olmuş :) elleri hep ağzında burnunda huyu anasına suratı babasına çekmiş :),babasına benziyorr benım minnak :) bu sefer öyle gördüm ,4lü dopleri çeken adam sürekli kılolu olmasan daha iyi görüntü alırdık diyip duruyo salak,kocam var yanımd gebelıkte ıster ıstemez ınsan kendını çirkin hissediyo ,kocamıda etkilicek.
Bi kerr daha gidicez son kez
Doğum 12eylül gibi görünüyor minnak hızlı gelişiyormuş ,plasentan çok güzel normAl doğum için çok uygun dedi,kendi doktorumda öyle söyledi ,hayırlısıyla doğururum inşallah
Bugun izinliyim havanın ve evin tadını çıkarım dıyorum
Esram havadisler böyleee kuzum :)
İnşallah seninde sorunsuz bi şekilde atlatırsın bitanem
Cd verdiler resimde var elimde
Eli hep agzında burnundaydı keratanın allah naZarlardan saklasın inşallah
Vallahi esram bu serin havada eminönünü talan etmek vardı şimdi seninle :))
Renklide sarı ve 4boyutlu görünüyor
Eseam hep diyorum ceviz ve günlük süt içç bbeğine cok faydalı kuzum kilo almasında
Ben agustos sonu heran doğurabılırım allahın izniyle :)
İnşallah kolay doğum olur son ay hurma yenmeliymiş rahım kasılmarında cok yardımcıymış
günaydın kızlarr
eda ,esra
3.müz yürütücez sanırım bu topiği,
agustostan sonra bende olamam buralarda sanırım :)
artık eylülün 15 den sonra görüşürüz,kısmetse doğum hikayemi paylaşırım
ağustosta ben buralarda gün sayacam
inşallah hayırlısıyla atlatta miniğinle gel...
inşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alırız miniklerimizi
kısa bi zaman gibi gelıyor ama kocaman 2.5 ay var daha ,senın aralığın kaçında olcak doğumun
günaydın canlarr
nasılsınız bugün iyisiniz inşallah
kendi kendime konuşmaktan yakında sıyırıcam
nerde bu kızlar ,nerdeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?