Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydın kızlarrrr

edacım kocacığın da pek bi duygusallaşmış yaw,aman allah bozmasın hep böyle devam etsin inşallah

annen çok doğru sölemiş canım ,bende öyle alırımdıyodum ama dayanamadım aldım artık olmazsa ne yapalım ,normal tulum giydiririz

geçen eylül annelerınde galıba biri yazmış gülben ergen demişkibir babanın çocuğuna vericeği en güzel hediye annesini çok sevmesidir demiş, bana kulağa hoş geliyor

kizlar inanilmaz yogunum gecmisi okuyamadan geldim cunku

Edaaaa kocacigin kizi olcagini yazmissss face de gördüm demin .. Gosterdimi minnaklar kendilerini ay cok cok cok sevindim yaaaaa Allah bagislasin canim benim hayirli evlat olsunlar insallah saglikla kucagina al

Ben bi kiz bi oglan diyordum ikiside kiz cikti %50 tuttu

herkese selam bu arada hayirli cumalar der ben kacarim

evet kocacığım baya iyi oldu... zaten kızlara pek bir düşkündür.

evet annem öyle dedi dedi ama sonrada herşeyi aldık. lohusa takımımı bile aldık. inşallah fazla kilo almam geniş aldım gecelikleri ama sanki her gün kilo alıyor gibiyim... eşimde hastane çıkışlarını almış dün denizliye gittiydi artık birşey almayalım diyoruz ama ne kadar durabileceğiz bilemiyorum :)

sinemcim birde sana birşey sorayım. park yatak kullanışlı diyorlar karar veremiyorum. ben büyüyen yatakların sabit olanlarından alayım diyorum ama sallanmazsa çok sıkıntı çekermişim? aslında en iyi naz verir cevabını ama eşim tahta beşiklerden yana bana da 2 ay kullanacağım tahta beşik için para harcamak zor geliyor vel hasılı karar veremiyoruz

evet biri gösterdi... doktor temmuza randevu veriyordu o kadar bekleyemem dedim 25 hazirana çekti. artık o zaman görünür inşallah... güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim...

bu arada 2 li testimiz de sonuçlandı kanda temiz çıktı... şükürler olsun...

bakalım tutacak mı kızımız kesin nasılsa... esranın bebişini de sabırsızlıkla bekliyorum o minnak ne çıkacak acaba

benim sepet beşiklerden vardı eda ama sadece 4 ay kullanabildik hareketlenmeye başladıklarında sepet beşiklerden düşebiliyorlar ve sığmıyorlarda zaten onun dışında bende park yatakta var onlarda kullanışlı biz daha çok onu oyun alanı olarak kullanıyoruz . uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan kesinlikle büyüyebilen yataklardan almanı öneririm canım bizim çocuk odasındaki yatak büyüyebilenlerden ben memnunum oldukça kullanışlı olnlar uzun süre kullanılabilir .

evet görünüşü şirin ama kullanışlı olmadığını düşünüyordum bende sepet beşiklerin... park yatağı 1 tane alalım hem oyun içinde kullanırız diyorum eşimde herşeyden 2 tane olacak ayırt etmem çocuklarımı diyor büyüyen yatak alsak oda sabit duracak odalarında eh yatak odama sığmazlar ben mekik dokurum en azından 1 adet park yatak çok rahat yatak odamızda durur :44: püfff 2 taneyi de sığdırması ne zormuş :)

hoş benim oğlum hiçbirinde uyumuyor benimle yatıyor banu bende bişey yapamıyorum uyku eğitimi ve kendi odasında yatması için çünkü şuan için onun tek lüksü benimle uyumak gün içinde çalıştığım için zaten göremiyorum kıyamıyorumda kuzuma

banu kim ya bu arada güzel isimmiş banu değerlendirebilirim... belkide yanlış yazmışsındır canımcım yinede yazıyım benim adım eda :) benim eşimin de hayali birini sen alırsın birini ben sarılır uyuruz diyor hadi biri benden süt emerek uyur da sen napıcan dedim sevgisini verecekmiş oda diğeri de kız olursa ikisine birden sarılıp yatacak yoksa şanslıymışım ötekini bana verecekmiş bende sarılıp uyuyamayız birşey filan olur bebişe diye korkarım... sen yattığında birşey oldumu hiç? ya ezersem bebişi yaa benim uykum ağırdır :44:

edacım öncelikle kan sonucununda iyi çıkmış olmasına çok sevindim
canım şöyleki nazlı da yanıtlamış ama benımde okuduklarımı paylaşım, park yatak bebek büyüdükçe alıp kaldırırken cok bel agrısı yapıyormus bı zaman sonra ,bıde ben görüntulerıni pek begenmıyorum ,estetik durmuyor dıye
ben oda takımı aldım yatagı daha sonradan tek kişilik yatak olanlarından ,sallanmıyor ,satıcı saha sonrasında sıkıntı oluyor ,tek kişilik konuma getırıcegınız zaman dedi,
ben yatak odasına ahşap sallanır beşik aldım ,beyaz , ıstedıgınde sabıtlenıyor,içi baya geniş, 8 aylık olana kadar kullanırım sanırım,8 aydan sonrada yaz gelıyor artık odasında yatırmaya başlarım dıye düşünüyorum ,nasipse
bence sende beşik al ilk bebeğin sonucta hemde kız dıgerı meçhul tabı şimdilik ,cıcılı bıcılı suslersın dantelli falan

ayyy çok özür dilerim eda banu diye bir arkadaşımla konuşuyordum bunu yazarken hiç dikkatte etmedim tekrar kusura bakma . çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı beraber yattığımızda benim uykum hafiftir en ufak kıpırtısında uyanıyorum hemen :)

park yatağıda tüm kullananlardan duyuyorum çok rahat oluyor içinde oynuyor filan diye gerçi 2 tane olunca ikisini bir park yatağa koysam kavga ederler görmem ayrı ayrı koysam diye düşünüyordum düne kadar, dün eşim bir müşterisinin ikizleri varmış onları ziyarete gitti hiç ayrılmıyorlarmış birbirlerinden hemde kız erkek olmasına rağmen...

bende sallananları sevmiyorum benim başım dönüyor bakarken ama uyutmak için alırsın diyorlar... beşik iyi fikirde 2 adet alması zoruma gidiyor :) sadece 5-6 ay yatacak eşimde çok hevesli onlara bakalım ne yapacağız...

yok yok önemli değil tatlım... bende eşimde hiç bir gün yattığımız pozisyona yakın uyanmadık hatta yer değiştirip kalktığımız bile oldu onun için ben güvenemem kendime o çocuğun gece beni ağlayarak uyandırması için bile baya efor harcaması lazım

eh hiç deneyimim olmadığı için böyle yorum yapıyorum bakalım pıtırcıklar 2 ağızdan uyandırabilecekler mi

eda öyle bir temkinli yatıyorsunki gak deseler uyanıyorsun zamanı gelince göreceksin bütün dünyan onlar oluyor :)

eda öyle bir temkinli yatıyorsunki gak deseler uyanıyorsun zamanı gelince göreceksin bütün dünyan onlar oluyor :)

ay inşallah canım yaaa... annem bile çok yaşlandım çocuğa bakacak durumda değilim ama senin gece uykunu biliyorum bende sabaha kadar oturuyorum sırf onun için bakarım diye güveniyorum diyor

ama dediğin gibi tüm tecrübeli annelere güveniyorum hepsi benimde değişeceğimi söylüyor kısmet bakalım bu minnaklar nasıl oynatacaklar beni parmaklarında

canım sen bılırsın , 2 tane bebiş zor bakılır ,sen park yatak tercıh et bence,biriyle ilgilenırken dıgerı yatagında olur düşme tehlıkesı yok hemde aklın kalmamış olur, uyumaları açısından sallamak gerekebılır,ama bazı bebeklerde koydugun gıbı uyur ,inşallah uslu olurlar mınnaklar

nazlıcım sen nasılsın canım

ben ağırlaşmaya başladım artık ,mıdem agzıma cıktı koca göbekten ,gece zor dönuyorum yerımde ,bıde sıcak basıyo bana fenalardayım çok
bu aydan sonra sanırım baya zorlanıcam sanırım , bu cuma 2. doz tetenoz aşımı olucam ,cumartesı 50 gr lık şeker yüklemem var ,inşallah iyi çıkar sonrasında şükürler olsun kontrolum dışında birşeycik yok rahatım 2 ay daha
4 lu doppler çekıldıgım yere 3 kere gıtme sansım daha var ,onu kullanıcam cumartesı ,çok heycanlıyım resımlerını vıdeosunu alıcam ,dahada büyümüştür kuzum

ben iyiyim canım çok şükür oğluşun doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyorum . İNŞALLAH hayırlısıyla atlatırız bakalım . spor salonuna devam ediyorum üyeliğim geçen hafta bitmişti ama ben ramazana kadar 1 ay daha uzattım şu basenler bir gitse süper olacak :)

günaydın kızlarr

tatlı telaşların var desene bu sıra yaptıgın hazırlıkları merak ettım ,paylaş resımlerını canım ,benımde fikrim olsun

sporunu ihmal etmemen çok güzel ,bide vücud alısınca spor yapmak ıstıyor çok dimi :)
çok yol kat ettin canım sen çizelgene bakıyorum da bazen ,şeytanın bacagını bir kırdın pir kırdın ,
10 kgcuk kalmış bişide değil bence senın için ,yazın halledersın onuda
çıtır güzel bir anne olucaksın inşallah

hepsi bitsin paylaşırım burdan sinem . çok sağol canım çoğu gitti azı kaldı İNŞALLAH onlarda sağlıklı bir şekilde giderde sonrasında geri almam . erkek kardeşim kızıyor bana geçen gün sporu 1 ay daha uzattım dediğimde artık zayıflamışımda neden hala gidiyormuşum

sanırım erkekler balık etli bayan seviyorlar

görselde belkı zayıfsındır canım ,görmediğim için bişi diyemicem ama ,biz tartıdakı rakamı görmek daha çok istiyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…