Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

edacım sen cok takılıyosun kılo mevzusuna
sen ıkız tasıdıgını unutma
ve hastanede 10 kılo bırakıp cıkacagını unutma
istersen 20 kılo al 93le git doguma hastaneden 85lerle cıkarsın 40ınız cıkana kadar tekrar 7 li rakamlarda olursun teknık olarak
bide sen ıkız emzırıcen anammmm:)
yakarsın hergun 1000 kalorı valla:)

Selam kizlar nasilsiniz ne var ne yok

Ister istemez gelemiyorum buralara, islerim gerçekten yogun ve onun disindada benim burda paylasacak biseyim yokki anacim hadi siz birbirinizi karsilastiriyorsunuz hamilelikle ilgili, ben ne diyim birde diyet modunda degilim uzun zamandir ama dikkat etmeye calisiyorum, cok sükür 70lerden uzaklastim
hos burasida daha çok diyet topigi degil sohbet topigiydi bastan beri

Neysem bende bi kaç haber var aslinda,

bu ayin sonunda tüp bebek tedavisi için hastanede kontrolüm var fakat adim gibi eminim ki islemlere hemen baslamicaklar ve bana zaman kaybettircekler o yüzden eylül-ekim gibi istanbula gelip tüp bebek tedavisini yaptirip dönmeyi planliyorum Allah nasip ederse
Bakalim ilerleyen günler ne göstercek, burdaki randevumu bi atlatayimda

Sinem, Eda, Esra nasilsiniz sizler

anam ekimmi ay eda az kalmış,gerçi senın zeryan olucak ,doktorun bebeeğin gelişime göre doğup doğmıcagına karar verir
süt yogurt ayran ne bulursan ye canım ,ben bol bol meyve yıyorum,tavuktan etten cok tiksindim ,ömrümün sonuna kadar yiyemicem sanırım
zaten proteınle aram hiç olmadı
canım nasılsın
hayırlı olsun kararınızı vermişsiniz ,biz büyütürken sne hamiş olucaksın ,ne güzel bol bol deneyimlerimizi anlatırız sana
bide karamsar olma kısmet meselesi belki bekletmeden hemen tedavıye başlarlar ,eylülüde beklemek zorunda kalmazsın

hemde bu sürede diyetıne odaklanırsın çiğdemcim , ne kadar az kilo okadar iyi
belim her yerim ağrıyor fenalardayım şu sıra

Sinosum karnin kocaman olmustur artik senin bi foto eklede gözümüz gönlümüz açilsin bi masallah çekelim

Belin niye agriyor ki oglusun tombiklestikçe öne baski yapiyor sanirsam

karari verdikte uygulamasi bakalim nasil olcak, dedigin gibi tabiki kismet canim benim insallah baslarlar ama biraz zor bence .. Bu aldigim randevuyu bile subattan beri bekliyorum, doktor benden test isterse yeniden bi 4 ay daha bekle sonuçlari götürmek için.. o yüzden çekemicem valla buranin yavasligini Allah büyük insallah hayirli kapilar açtirir bize...

Zaten varya ben sizden sansli olcam etrafimda en az 5 tane (2si bu topikten degil) taze dogurmus hatun olcak anlatirlar artik bana tecrübelerini

resim koyimde sonra silmesi zor oluyor burda :) özel msjdan atılıyo atim ,denim bi hemen
herseyın hayırlısı bıtanem
cokmu yogun doktorlar ,buranın devlet hastanesi giibimi yaw .özel hastanemi gıttıgın yer peki
sen bence tr ye gel engüzeli bıtanem ,
kemik yapısı normalde s şeklinde olurmuş hamilelikte s şeklini dahada kavisli hali oluyormuş,göbek önde durmasının sebebi oymuş sanırım

sıcaklarda başlıcak bakalımne yapıcam, ağustos basında ayrılıcam izine kısmetse ,bayramdan sonra başlatıcam raporumu , bakalım durumlar böyle
hayırlısla gelsin bebişlerimiz,hepimizin inşallah

yok buraya koyma zaten fotoyu canim kendine albüm yap profilinde ordan görürüz

gidecegim hastane özel hastane ama yinede çok asiri dolu oluyor randevu almak cok zor

az kalmis raporuna ama eminim sicaklarda biz bile zorlanirken hamilelikte dahada zordur Allah yardimciniz olsun canim insallah saglikla gelir bebisleriniz

Dogum ne zamana olcak peki Allah'in izniyle?

mailin varsa at bana canım özel mjsdan oraya atim

özel hastane olduğu halde böyle yoğun,demekki iy bi hastane canım
keşke bodruma gelmişken edanın doktoruna gitme şansın olsaydı ,harıka olurdu
doğuma girerken bol bol dua edicem tüm bebek isteyenlere inşallah
belki ben dua etmeden hamiş olursunuz ,benı acılarımla başbaşa bırakırsınız
canımcım aslında eylül 16 dıydı ama en son 12 eylül de olabılır dedı doktor ,bakalım eylül başı ortası sonu beklıyoruz kısmetse,erkekler daha geç dogar derler öyle olursa bılemıyorum
inşallah eylül başı gelirde doktor almalıyız suni sancı falan verelim demez,koşarak kaçarım ,cok beter bı durum ,
normal dogumdan değil ama suni sancı fobim var çok fazla:18::18:

Resmine bayildim bayildim masallahhhh

Saglikla sihhatle annesine cok cektirmeden gelsin insallah bebisin ayy cok az kalmis eylüle yaaa
Dualarini esirgeme kuzum Allahim insallah kabul etsinde hepinizde hayirlisiyla kurtulun, biz isteyenlerde hayirlisiyla evlat sahibi olalim insallah

Bodruma geldigimizde hem 1 haftamiz vardi canim hemde Eda Antalyada çok uzak kaliyor Bodruma
Istanbulda da fena degil doktorlar.. Iyice arastirip bi yolunu buluruz insallah canim benim

çidommmmm napıyosunn:)
bu fransızlar amma agır ınsanlarmıs he,test sonucu ıcın beklenırmı yaw 4 ay
tryi sevıyorum türk insanının canı tez zaten istesede bekleyemez.
sen ıstanbula geldıgınde arastırısın zaten ama benı mgıttıgım hastanenın cok ünlü bir tüp bebek uzmanı var mürvet hanım diye
arastırırsın alternatıf olur..z
zaten hastane komple dogum hastanesı 8 kadım dogumcu 9 cocuk doktoru var
ılk randevuya alıyorum sabah 9a
yınede hastane gayet tıklım tıklım oluyor:)

saol bitanem ,şiştim ama iç karnım genişmiş benım

hım bodrum antalyaya uzak doğru söyledın bian aklımdan cıkmıs
iş yerınde bı abla var nişantasında numan bey dıye bırı var,google çıkar sanırım ,soy ısımını unuttum ona gıdıyor ıyı dıyolar ama bı araştır ıstersen canım

esosumm nabem be yaa isler hafif azcik bugun teknik sorundan dolayi bende ugrayim bi dedim sen napiosun cinsiyeti ögrendin mi acep

yavrum test sonucu degil yavas olan, hastanenin verdigi randevular cok geç test sonucu testine bagli ama maksimum 1 haftada çikar. Ama hastane o kadar dolu o kadar yogun ki bi randevu istiyorsun 3/4 aydan önce yok biktim bende beklemekten

arastirim bakim dedigin doktoru saol canim

Istanbula gelirsem ikinizide görmek isterim hatunlar hatta belki sinemin oglusunuda görürüm ay heyecan yaptim valla

Tmm canim arastirip bakim onada tesekkür ederim
hahah iç karnin genisligide iyi biseymis insallah bende öyle olurum

çokk ama çokk sevinirim canım gelirsenn
esrayıda kaparsın süpriz yaparsınız bana , oğluşumda görür teyzelerini ,harika olur ,gelirsen zaten tr ye kesin ama kesin görüşmeden gitmek yokk kuzum
esrayla bıdahakı ay görüşücez cinsiyetini bit öğrensin emin önüne gıdıcez , alışverişe

Gelmem miiii hiç ya kosa kosa gelicem insallah dedigin gibi esrayida kaparim geliriz insallah hayirlisiyla sen bi oglusunu dogur bende oraya geleyimde

Hamisler alisveriste desene esraya pembe almaya baslayin simdiden hatta bende burdan pembisleri hazirlayim ogluna gelin geliyor

Son düzenleme:

kız ne uğraştım vermek için hayatımda giymediğim kıyafetleri giydim nasıl takılmam yeminle aldığım her kiloda içim gidiyor neyseki karnımdaki bıcırıklar var eğer birde kendi başıma becerseydim kilo alma işini göreydin o zaman depresyonu

bende umut ediyorum emzirirken filan yada 2 bıcırığın peşinde yine dönerim inşallah 7 li rakamlara...

niye öyle diyorsun güzelim aynı dediğin gibi sohbet modundayız zaten bu sayfayı sırf kopmamak için açmıştım... sende gel iyiyim de neler yaptığını paylaş biz yine dinleriz tek konuşulacak şey bebişler değilki ama kimse konuşmayınca benimde sorularım ordan oluyor...

ay çok sevindim bak ben ilk gittiğimde çok heyecanlıydım normalde dediğin gibi biraz sallıyorlar ben hemen bu ay olsun diye bastırınca sonraki aya kaldı... birde sorununuz önemli olan bizim sorunumuza doktorumuz isterseniz deneyip yolu uzatabiliriz ama duygusal olarak yıpranacağınız bir süreç ben yaşamanızı istemem riskleri direk sonuca varacağımız birşey deneyelim sizde yorulmayın üzülmeyin boşa para harcamayın dedi inşallah sana da öyle bir doktor denk gelir... ayrıca ist da gidersen eğer ben hep cerrahpaşa doktorlarını seçtim... şu anki doktorum da cerrahpaşada uzmanlık yapmış abimde ordan mezun çok oyalamayan yapıları vardı... inşallah öyle araştır önemli olan doktor ve tüp bebek merkezinin laboratuvarı... inşallah gerek kalmaz da ordayken halledersiniz birde burda doktor aramazsın...

eşimde alıştırdı kendini şurda 3-4 ay birşey kaldı diyor... inşallah gelişirler masamın üstünü göreceksin neler neler var genel müdür geldi ilk önce kendine iyi bakıyorsun dedi sonra pardon yaa sen bebeklere iyi bakıyorsun dedi

ben protein kasacam bir süre şart istesemde istemesemde biraz sıkayım kendimi...

Edacim geliyorum zaten firsat buldukça, çokta yogundum cidden simdiye kadar, alinma nolur dedigime ben sikayetci degilim aksine paylasimlariniz beni anca mutlu eder ve bilgilendirir

bu arada sana sormak istedigim bisey vardi sende demissin zaten direk sonuca varacaginiz sey ICSI yöntemi mi oldu?

Dedigin gibi laboratuarlarinin iyi olmasi gerektigini ögrendim simdilik Bahçeci Saglik Grubu ve Istanbul Tüp Bebek ve Kadin Sagligi Merkeziyle iletisime geçtim. Hemde internetten bakinca gördümki ikisininde laboratuarlari güvenilir ve iyiymis

Önümdeki en güzel ve en bildik örnek sensin insallah senin gibi ilk denemede Rabbim nasip eder bizede... Allahim seninde yavrularini bagislasin kucagina al insallah sag salim..

beklerim canım muhakkak gelin , belki oğluşun 40 ına gelirsiniz
esra da şu sıra cinsiyet konusunda gelgitli aynı benimd eolduğu gibi
ama çiğdem senin tahminlerin tutuyor ,benimkiler hep ıska geçiyor
hayırlısıyl aayın sonu gelsede esoşumda öğrense bi an önce

dukan senın peşini bırakmıyor edaa
canım bebeişlerin her türlü senin depondan beslenir ,ama senın kalsıyum v.s değerlerınden çalarlar oyuzden beslenmene dikkat edersen sende bebişlerinde sağlıklı olur
ama şu var ssen hiç kilo almadan hamileliği sürdürim istiyosun ama ,dıyette yapsam vucudun ıster ıstemez yağ depoluyormuş,süt vermen açısından
akışına bırak bence strese girip bebişlerinide üzme tatlım
abur cubur dışında her şeyi yiyebilirsin ,neden kısıtlama getırıyosunkı anlamıyorum ,doktorlarda kılo hızlı alıyosun v.s dıyebılırler ,her bünye farklı ,bıde dıyetten yenı cıktın koruyamadan hamile kaldın onunda etkısı büyük
bence hamileliliğin tadını çıkar derim ben ,

dün eşim baya dalga geçti şakayla karışık kilo aldın v.s hadi tartıya çık 90 oldunmu dıyo ,dedım 100 le doguma kesın girerim
olsun verırsındıyo,sonra kolların cok büyüdü diyip sinir edıyor ,hiçte umrumda değil vallahi
benım elımde doğumdan sonra vericem daha önce nasıl verdiysem

bide senın avantajın var 2 bebiş emziriceksin ,ee daha ne gidicek kılolar hemen ,sen hiç merak etme,fit güzel bir ikiz annesi olucaksın

günaydın kızlarrr

nazlıcımm oğluşun doğum gününü yaptınmı,tarihini hatırlayamadım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…