geçen gittiğimizde kasımın 30 una çekti doktorum... bende gün gün onlarda bende birbirimize yaklaşıyoruz dedimdoktorum ben erken doğum bekliyorum zaten dedi... annemde vardı eylülde doğurmaz değil mi dedi doktorda kısmet biz izleyeceğiz onları ne zaman gelmeye niyetleneceklerse ben onları büyütmüş olacağım o güne dedi en azından ekimde gelirler diye umut ediyoruz yani aralık ayına el salladık gibi inşallah sağlıklı gelirlerde ne zaman gelirlerse artık...
günaydın güzelim herkesler kaçtı valla
bugün tartıda 81 i gördüm betim benzim atmış eşim direk tartıldın mı sen yine surat 5 karış dedivay anasını bundan 5 ay önce 72 idim. yanlış zamanda kendime dur demeye başladım dün akşam yemekten sonra sadece meyve yedim biraz aç gibiydim yatarken vijdan azabı çektim... sesle telkin et konuş filan diyorlar acaba konuşsam içerdeki stoklardan ye yavrucum istediğin kadar acıma desem anlarmı ki?? her gün 2 bardak süt içiyorum süttende gına geldi akşama protein yüklü birşeyler yapayım bari de uzun süre tok kalayım ben
anam ekimmi ay eda az kalmış,gerçi senın zeryan olucak ,doktorun bebeeğin gelişime göre doğup doğmıcagına karar verirgeçen gittiğimizde kasımın 30 una çekti doktorum... bende gün gün onlarda bende birbirimize yaklaşıyoruz dedimdoktorum ben erken doğum bekliyorum zaten dedi... annemde vardı eylülde doğurmaz değil mi dedi doktorda kısmet biz izleyeceğiz onları ne zaman gelmeye niyetleneceklerse ben onları büyütmüş olacağım o güne dedi en azından ekimde gelirler diye umut ediyoruz yani aralık ayına el salladık gibi inşallah sağlıklı gelirlerde ne zaman gelirlerse artık...
günaydın güzelim herkesler kaçtı valla
bugün tartıda 81 i gördüm betim benzim atmış eşim direk tartıldın mı sen yine surat 5 karış dedivay anasını bundan 5 ay önce 72 idim. yanlış zamanda kendime dur demeye başladım dün akşam yemekten sonra sadece meyve yedim biraz aç gibiydim yatarken vijdan azabı çektim... sesle telkin et konuş filan diyorlar acaba konuşsam içerdeki stoklardan ye yavrucum istediğin kadar acıma desem anlarmı ki?? her gün 2 bardak süt içiyorum süttende gına geldi akşama protein yüklü birşeyler yapayım bari de uzun süre tok kalayım ben
canımSelam kizlar nasilsiniz ne var ne yok
Ister istemez gelemiyorum buralara, islerim gerçekten yogun ve onun disindada benim burda paylasacak biseyim yokki anacim hadi siz birbirinizi karsilastiriyorsunuz hamilelikle ilgili, ben ne diyimbirde diyet modunda degilim uzun zamandir ama dikkat etmeye calisiyorum, cok sükür 70lerden uzaklastim
hos burasida daha çok diyet topigi degil sohbet topigiydi bastan beri
Neysem bende bi kaç haber var aslinda,
bu ayin sonunda tüp bebek tedavisi için hastanede kontrolüm var fakat adim gibi eminim ki islemlere hemen baslamicaklar ve bana zaman kaybettirceklero yüzden eylül-ekim gibi istanbula gelip tüp bebek tedavisini yaptirip dönmeyi planliyorum Allah nasip ederse
Bakalim ilerleyen günler ne göstercek, burdaki randevumu bi atlatayimda
Sinem, Eda, Esranasilsiniz sizler
anam ekimmi ay eda az kalmış,gerçi senın zeryan olucak ,doktorun bebeeğin gelişime göre doğup doğmıcagına karar verir
süt yogurt ayran ne bulursan ye canım ,ben bol bol meyve yıyorum,tavuktan etten cok tiksindim ,ömrümün sonuna kadar yiyemicem sanırım
zaten proteınle aram hiç olmadı
canımnasılsın
hayırlı olsun kararınızı vermişsiniz ,biz büyütürken sne hamiş olucaksın ,ne güzel bol bol deneyimlerimizi anlatırız sana
bide karamsar olma kısmet meselesi belki bekletmeden hemen tedavıye başlarlar ,eylülüde beklemek zorunda kalmazsın
hemde bu sürede diyetıne odaklanırsın çiğdemcim , ne kadar az kilo okadar iyi
belim her yerim ağrıyor fenalardayım şu sıra
Sinosum karnin kocaman olmustur artik senin bi foto eklede gözümüz gönlümüz açilsin bi masallah çekelim
Belin niye agriyor ki oglusun tombiklestikçe öne baski yapiyor sanirsam
karari verdikte uygulamasi bakalim nasil olcak, dedigin gibi tabiki kismet canim benim insallah baslarlar ama biraz zor bence .. Bu aldigim randevuyu bile subattan beri bekliyorum, doktor benden test isterse yeniden bi 4 ay daha bekle sonuçlari götürmek için.. o yüzden çekemicem valla buranin yavasliginiAllah büyük insallah hayirli kapilar açtirir bize...
Zaten varya ben sizden sansli olcametrafimda en az 5 tane (2si bu topikten degil) taze dogurmus hatun olcak anlatirlar artik bana tecrübelerini
resim koyimde sonra silmesi zor oluyor burda :) özel msjdan atılıyo atim ,denim bi hemen
herseyın hayırlısı bıtanem
cokmu yogun doktorlar ,buranın devlet hastanesi giibimi yaw .özel hastanemi gıttıgın yer peki
sen bence tr ye gel engüzeli bıtanem ,
kemik yapısı normalde s şeklinde olurmuş hamilelikte s şeklini dahada kavisli hali oluyormuş,göbek önde durmasının sebebi oymuş sanırım
sıcaklarda başlıcak bakalımne yapıcam, ağustos basında ayrılıcam izine kısmetse ,bayramdan sonra başlatıcam raporumu , bakalım durumlar böyle
hayırlısla gelsin bebişlerimiz,hepimizin inşallah
yok buraya koyma zaten fotoyu canim kendine albüm yap profilinde ordan görürüz
gidecegim hastane özel hastane ama yinede çok asiri dolu oluyor randevu almak cok zor
az kalmis raporuna ama eminim sicaklarda biz bile zorlanirken hamilelikte dahada zordur Allah yardimciniz olsun canim insallah saglikla gelir bebisleriniz
Dogum ne zamana olcak peki Allah'in izniyle?
mailin varsa at bana canım özel mjsdan oraya atim
özel hastane olduğu halde böyle yoğun,demekki iy bi hastane canım
keşke bodruma gelmişken edanın doktoruna gitme şansın olsaydı ,harıka olurdu
doğuma girerken bol bol dua edicem tüm bebek isteyenlere inşallah
belki ben dua etmeden hamiş olursunuz ,benı acılarımla başbaşa bırakırsınız
canımcım aslında eylül 16 dıydı ama en son 12 eylül de olabılır dedı doktor ,bakalım eylül başı ortası sonu beklıyoruz kısmetse,erkekler daha geç dogar derler öyle olursa bılemıyorum
inşallah eylül başı gelirde doktor almalıyız suni sancı falan verelim demez,koşarak kaçarım ,cok beter bı durum ,
normal dogumdan değil ama suni sancı fobim var çok fazla:18::18:
Resmine bayildim bayildim masallahhhh
Saglikla sihhatle annesine cok cektirmeden gelsin insallah bebisin ayy cok az kalmis eylüle yaaa
Dualarini esirgeme kuzum Allahim insallah kabul etsinde hepinizde hayirlisiyla kurtulun, biz isteyenlerde hayirlisiyla evlat sahibi olalim insallah
Bodruma geldigimizde hem 1 haftamiz vardi canim hemde Eda Antalyada çok uzak kaliyor Bodruma
Istanbulda da fena degil doktorlar.. Iyice arastirip bi yolunu buluruz insallah canim benim
Resmine bayildim bayildim masallahhhh
Saglikla sihhatle annesine cok cektirmeden gelsin insallah bebisin ayy cok az kalmis eylüle yaaa
Dualarini esirgeme kuzum Allahim insallah kabul etsinde hepinizde hayirlisiyla kurtulun, biz isteyenlerde hayirlisiyla evlat sahibi olalim insallah
Bodruma geldigimizde hem 1 haftamiz vardi canim hemde Eda Antalyada çok uzak kaliyor Bodruma
Istanbulda da fena degil doktorlar.. Iyice arastirip bi yolunu buluruz insallah canim benim
çidommmmm napıyosunn:)
bu fransızlar amma agır ınsanlarmıs he,test sonucu ıcın beklenırmı yaw 4 ay
tryi sevıyorum türk insanının canı tez zaten istesede bekleyemez.
sen ıstanbula geldıgınde arastırısın zaten ama benı mgıttıgım hastanenın cok ünlü bir tüp bebek uzmanı var mürvet hanım diye
arastırırsın alternatıf olur..z
zaten hastane komple dogum hastanesı 8 kadım dogumcu 9 cocuk doktoru var
ılk randevuya alıyorum sabah 9a
yınede hastane gayet tıklım tıklım oluyor:)
saol bitanem ,şiştim ama iç karnım genişmiş benım
hım bodrum antalyaya uzak doğru söyledın bian aklımdan cıkmıs
iş yerınde bı abla var nişantasında numan bey dıye bırı var,google çıkar sanırım ,soy ısımını unuttum ona gıdıyor ıyı dıyolar ama bı araştır ıstersen canım
esosumm nabem be yaa isler hafif azcik bugun teknik sorundan dolayi bende ugrayim bi dedimsen napiosun cinsiyeti ögrendin mi acep
yavrum test sonucu degil yavas olan, hastanenin verdigi randevular cok geçtest sonucu testine bagli ama maksimum 1 haftada çikar. Ama hastane o kadar dolu o kadar yogun ki bi randevu istiyorsun 3/4 aydan önce yok biktim bende beklemekten
arastirim bakim dedigin doktoru saol canim
Istanbula gelirsem ikinizide görmek isterim hatunlarhatta belki sinemin oglusunuda görürüm ay heyecan yaptim valla
Tmm canim arastirip bakim onada tesekkür ederim
hahah iç karnin genisligide iyi biseymis insallah bende öyle olurum
çokk ama çokk sevinirim canım gelirsenn
esrayıda kaparsın süpriz yaparsınız bana , oğluşumda görür teyzelerini ,harika olur ,gelirsen zaten tr ye kesin ama kesin görüşmeden gitmek yokk kuzum
esrayla bıdahakı ay görüşücez cinsiyetini bit öğrensin emin önüne gıdıcez , alışverişe
edacım sen cok takılıyosun kılo mevzusuna
sen ıkız tasıdıgını unutma
ve hastanede 10 kılo bırakıp cıkacagını unutma
istersen 20 kılo al 93le git doguma hastaneden 85lerle cıkarsın 40ınız cıkana kadar tekrar 7 li rakamlarda olursun teknık olarak
bide sen ıkız emzırıcen anammmm:)
yakarsın hergun 1000 kalorı valla:)
Selam kizlar nasilsiniz ne var ne yok
Ister istemez gelemiyorum buralara, islerim gerçekten yogun ve onun disindada benim burda paylasacak biseyim yokki anacim hadi siz birbirinizi karsilastiriyorsunuz hamilelikle ilgili, ben ne diyimbirde diyet modunda degilim uzun zamandir ama dikkat etmeye calisiyorum, cok sükür 70lerden uzaklastim
hos burasida daha çok diyet topigi degil sohbet topigiydi bastan beri
Neysem bende bi kaç haber var aslinda,
bu ayin sonunda tüp bebek tedavisi için hastanede kontrolüm var fakat adim gibi eminim ki islemlere hemen baslamicaklar ve bana zaman kaybettirceklero yüzden eylül-ekim gibi istanbula gelip tüp bebek tedavisini yaptirip dönmeyi planliyorum Allah nasip ederse
Bakalim ilerleyen günler ne göstercek, burdaki randevumu bi atlatayimda
Sinem, Eda, Esranasilsiniz sizler
anam ekimmi ay eda az kalmış,gerçi senın zeryan olucak ,doktorun bebeeğin gelişime göre doğup doğmıcagına karar verir
süt yogurt ayran ne bulursan ye canım ,ben bol bol meyve yıyorum,tavuktan etten cok tiksindim ,ömrümün sonuna kadar yiyemicem sanırım
zaten proteınle aram hiç olmadı
canımnasılsın
hayırlı olsun kararınızı vermişsiniz ,biz büyütürken sne hamiş olucaksın ,ne güzel bol bol deneyimlerimizi anlatırız sana
bide karamsar olma kısmet meselesi belki bekletmeden hemen tedavıye başlarlar ,eylülüde beklemek zorunda kalmazsın
hemde bu sürede diyetıne odaklanırsın çiğdemcim , ne kadar az kilo okadar iyi
belim her yerim ağrıyor fenalardayım şu sıra
niye öyle diyorsun güzelim aynı dediğin gibi sohbet modundayız zaten bu sayfayı sırf kopmamak için açmıştım... sende gel iyiyim de neler yaptığını paylaş biz yine dinleriz tek konuşulacak şey bebişler değilki ama kimse konuşmayınca benimde sorularım ordan oluyor...
ay çok sevindim bak ben ilk gittiğimde çok heyecanlıydım normalde dediğin gibi biraz sallıyorlar ben hemen bu ay olsun diye bastırınca sonraki aya kaldı... birde sorununuz önemli olan bizim sorunumuza doktorumuz isterseniz deneyip yolu uzatabiliriz ama duygusal olarak yıpranacağınız bir süreç ben yaşamanızı istemem riskleri direk sonuca varacağımız birşey deneyelim sizde yorulmayın üzülmeyin boşa para harcamayın dedi inşallah sana da öyle bir doktor denk gelir... ayrıca ist da gidersen eğer ben hep cerrahpaşa doktorlarını seçtim... şu anki doktorum da cerrahpaşada uzmanlık yapmış abimde ordan mezun çok oyalamayan yapıları vardı... inşallah öyle araştır önemli olan doktor ve tüp bebek merkezinin laboratuvarı... inşallah gerek kalmaz da ordayken halledersiniz birde burda doktor aramazsın...
Gelmem miiii hiç ya kosa kosa gelicem insallah dedigin gibi esrayida kaparim geliriz insallah hayirlisiyla sen bi oglusunu dogur bende oraya geleyimde
Hamisler alisveriste deseneesraya pembe almaya baslayin simdiden hatta bende burdan pembisleri hazirlayim ogluna gelin geliyor
eşimde alıştırdı kendini şurda 3-4 ay birşey kaldı diyor... inşallah gelişirler masamın üstünü göreceksin neler neler var genel müdür geldi ilk önce kendine iyi bakıyorsun dedi sonra pardon yaa sen bebeklere iyi bakıyorsun dedi
ben protein kasacam bir süre şart istesemde istemesemde biraz sıkayım kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?