Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

yani burası hamile doldu diye kaçmayın yoksa alındığımdan değil

evet doktorum erkekte de morfoloji sorunu varsa en direk yol mikro enjeksiyon yöntemi dedi. eğer erkekte hiç sorun olmasaydı aşılamayla başlardık dediydi. birde normal tüp bebek yöntemi varmış yine erkekte problem olmasa onuda kullanabilirdim dedi...

bahçeci sağlık grubunu bende duydum... ama dediğim gibi doktorları bir araştır mümkünse cerrahpaşa çıkışlı doktorlar iyi oluyor geneli de yurt dışında tecrübe edinmiş oluyor çok örnek görüyorlar uğraştırmıyorlar seni...

inşallah ilk denemenizde tutar tatlım benim ama doktor isterseniz şu yöntemlede başlayabiliriz filan derse yüzdesi en yüksek neyse onla başlayın kendinizi de yıpratmayın... inşallah hayırlı ve uğurlu olur sizin için

günaydın canlarr

hepiniza hayırlı kandiller ,bugun ettiğimiz tüm dualarımız kabul olsun inşallah

Günaydin canim Amin insallah, Allah dualarimizi kabul etsin insallah

hahahahahaha yaaa anne babada bi ariza reklamlarda oynayabilir diyor hayret bisey ya çocugunu reklama satmak için çekmis baksana haklisin ama ilgi hep ikizlerde zavalli ogullari cok kiskaniyordur

Benim burdaki doktorumda ugrasmayin direk mikro enjeksiyon yaptiralim dedi zaten ama hastanenin randevulari acayip dolu o yüzden izin alana kadar burda cok stres olcam :26:
Ay sonunu bekliyorum bakalim hastaneye gidicem bi belli olsunda ne dicekler ona göre daha detaylica arastirip gelmek istiyorum Allah'in izniyle..

çocukistiyorum.com'a üye oldum mail attim derdimi anlatmak için ordan beni aradilar ve arayan bayan birlikte çalistiklari merkezleri anlatti, doktorlari anlatti.. Hatta bahçeci saglik grubuylada çalisiyorlarmis. Ve son olarak fiyati sordum 5400 + ilaçlar maksimum 2000TL imis.

Geçenlerdede istanbul tüp bebek ve kadin sagligi merkezinden aradilar Aret Kamar'a mail atmistim. Orasida 4500TL + ilaçlar maksimum 2000TL. dediler. Ilaçlari saymiyorum o sabit ama tüp bebek denemesinin parasi neden bu kadar fark var aralarinda aklim karisti. Daha çok fiyat edincem diger merkezlerden..

Insallah ilk denemede tutar canim ya, Rabbim nasip etsin seninkiler gibi saglikli ikizler

yok merak yapma peynir ve süt günlük limitlerin üzerindeyim çok tüketiyorum kuruyemişlerle kuru meyveleride biraz ekledim. dün bir tartıldım 82,5 yuh dedim 1-2 gün de 1,5 kg kendime pantolon almaya gittim. malum çok şişkolaştım diye 46 bedenle girdim kabine bol oldu. sonra 44 ü aldım. bol oldu 42 yi aldım bol oldu durmadan giyin soyun yoruldum 38 ini alıp girdim kabine tam kalıp gibi oturdu belleri zaten penye geniş Allah razı olsun hamile reyonunu geniş yapanlardan biraz moralim yerine geldi benim beğendiğim rengin bedeni yoktu 42 sini aldım herhalde motive oldum 38 e kadar indim nasılsa şişerim dedim çeke çeke giyiyorum bugünde sinemcim bu hamile pantolonları mı düşen cinsten yoksa ben bol aldığımdan mı böyle oldu :44:

dün 82,5 u gördüm sabah kahvaltımı yulaf kepekli kreple yaptım gerisi de öğle yağsız protein akşam sebze şeklinde bitirdim. dediğin doğru koruma yapmadan geçtim aburcubur yemesem iyide yiyorum hele tatlı olmadan günümü geçiremiyorum meyvelerin bile en tatlısını yiyorum yaa çıkaracağımda güzelim korkum kilo almaktan aman fit görünmedim filan kısmından değil korkuyorum çünkü ikiz rahmim kalp şeklinde içerde çok büyürler sığamazlar aşağı düşerler yok yada ben çok kilo alırım onları çok sıkıştırırım erken doğummu olur yada çok kilo alırım belki küçük bir ihtimal varsa normal doğum yapmam için şişkolaşınca sezeryana giderim ne bileyim korkum çok emin ol doğurduktan sonra böyle kilo alsam hani endişe ederim ama bu kadar korkmam :26: ayrıca 2 bebişte çok büyürse bende tutup deli gibi şişersem ya yerimden filan kalkamazsam kız evde birşey olsa eşim kucağına alıp götüremez bile

Edaa bu kadar çok korkupta stres yapma yahu kendine...
Asiriya kaçmadan beslenirsen neden fazla sisesin ki?
Evlatlarinin dogumuda insallah saglikla olur ne çok erken ne çok geç.
Sen dua et gerisini Allah'a birak canim kendini yipratma :26:

hamile pantolonlarının bedenlerıne bayılıyorum bende 40 aldım :) moralım nasıl tavan yaptı ,
lastık kısmı bol dıger yerlerı tam oturduysa değiştirme ,lastık kısmını doldurucaksın cunku ,ben 3.ayda aldıgım pantolonları gıyınıyorum hala beli şimdi tam doldu karnım büyüdüğü için canım

eda kılo alma haklısın ama kılonu sadece göbekten almıcaksınkı bacak kol gıdı v.s yerlerıne dağılıcak
sen dıkkat et ama dıkkat ettıgın halde tartı artı olucak hep bunu unutma ,su tutuyor ,hepsinin yağ olduğunu düşünmüyorum ben canım

anam ikizleri normalmi yapıcan ,yada yapmak istiyosun,çok cesaretli gördüm seni
ben nasıl doğurucam dıye düşünüyorum ,aslında korkum yok ama nedeninide bılmıyorum,
sadece heyecan var,hiçyaşamadığım duyguyu yaşıcagım için ,yoksa doğumda neymiş canım 2 ıkın çıksın minnak
ay allahım inşallah kolay doğum nasip eder

kocamla kendimizi 2 kızımıza alıştırdık öyle seviyoruz hep eşim evin içinde dediğimi yapacak 2 kızım olacak diye her dk yeni hayaller kuruyor en azından 1 tanesi kız belli bende birinin erkek olmasını isterim en azından bir seferde ikiside nasılmış tatmış olacağız... bakalım hayırlısı eh ikisini de tatmadığımız için bizimki öylesine düşünceler

kızın pabucunu dama atıcak desene eda,aman bıraz rahatlarsın ,en azından senınle uğraşmaktan vazgeçer
benım hayalım bu yönde inşallah rahata ericem çocuk olunca
diğeri inşallah erkek olur ,ben çokk seviyorum erkek bebişleri
allah sağlıklı sıhhatlı eli ayağı düzgün olsun gerisi boş evlat evlat yinede

vauwww fiyatlar dehşet bizim doktorumuz 3600 aldı ilaçlarda 2000 dolayında tuttu. ama tüm kan tahlilleri operasyonel işlemler hepsi 3600 ün içinde hatta cep tlfnuma her gün ilaç yapmam gereken saatte msjla hatırlatıyorlardı. birde hala arıyorlar nasıl bebişlerin durumu diye... hatta tedavi boyunca da ücreti talep etmedi doktorum yumurta toplamadan önce verseniz kafi dedi. birde ilaçlarımı da yüksek dozda kullanmak istedi yumurtalık tembelliği var diye onuda riske atmak istemedi ben klomen kullandığımı filanda söyledim yumurta gelişimleri nasıldı anlattım... baya meşakkatli birşey bu yaa...

ayrıca burda 1-2 özel doktor da yapıyordu tüp bebek fiyatların arası çok açıktı. doktoruma sorduğumda biz sadece bu işi yapıyoruz ve çok hastamız var o yüzden daha uygun fiyatlarımız demişti. ayrıca özel bir doktor izlese daha mı iyi olur dediydik doktorumuz sadece laboratuvarı iyi olan bir yer seçin demişti...

inşallah güzelim yaa sende istiyorsan inşallah sana ikiz bıcırıklar nasip olur...

bizimkide kız babaya düşkün olur kanaatinde olduğu için kızlarıyla ilgili planlar yapıyor seneye ilk tatillerinde nereye gidecekleri konusunda bile hayal kuruyor... benle daha az uğraştığı kesin eskiden sabah kalkar binbir şikayetle kahvaltı nerde falan filan şimdi kalkıyor kahvaltı hazırlıyor sütümü yumurtamı... kız olursa kalsiyum önemli oğlan olursa potasyum dediydim. sabah kahvaltılarında full çalışıyor herşey kızları içinmiş

ne bileyim canımcım tırsıyor insan dün o kiloyu görüp günü hafif geçirdim bu sabah yine 81 dim. pek bir sevindirik oldum bende ne zaman tartıda güzel bir rakam göreyim o gün gözüm hiç doymuyor dün ne güzeldi elimi bile atmıyordum birşeye

hadi yaww,
senınkınde baya gelişme var desene

benım ki iyi hoş da bebeğiyle ilgili hiç hayal kurmuyor,yada kuruyorda bana birşey demıyor , cok nadır karnıma dokunuyo tekmeledıgınde flaan onun dısında ağzından herhangı bır hayal yada ne bılım istek duymadım, nıye acaba yaw

sanırım korkuları var,ben bi hayal kurdugumda dıyokı inşallah aşkım bı dogsun dıyor gerisi kolay,endişeli baya

o korku bizimkinde de var zaten ikiz doğacaklarmı ne olacaklar erken gelip yaşayacaklar mı bir sürü soru işaretimiz var bazen söylüyor ama ben pozitif olalım diyorum negatif düşünüp dert etmekle elimize birşey geçmiyor önlem almaktan başka sık sık aynı doktora gidip takip edilecek gerisinde birşey yapamayız bende korkuyorum ama hayal kurmakta güzel...

bu erkekler aynı sanırım
bide şu var geçen dıyorumki yüzükler olmuyor ellerim şişmiş,benımde cok şiş napıcam ben dıyor,
sabah diyorumkı off ayaklarım şişmiş ayakkabı olmuyor ,ayy benımde cok şiş bak gördünmü diyor
uyuyorum uyku basıyo bakıyorum oda hemenyatmış çok uykum var pozisyonunda hey allahım benımle aynı şeyleri yaşıyor bu adam,doğurmazsa iyidir

ben hamile kaldığımdan beri bizimkide tuhaf sanki ben değil o doğuracak.. burnuna herşeyler kokuyor dolapta ne kokuyorsa burnuna atıyor... midesi bulanıyor neyi beğenmeden yerse alerji oluyor pek bir hassaslaştı hele zaten göbeği mükemmel o zayıf uzun boylu karnı öyle bir çıkıyor ki hani zayıf hatunlar top yutmuş gibi görünür ya hamileyken aynı öyle bizimki ben herhalde eskiden de kilo olduğundan öyle belirgin olmadı ama eşim çok şeker duruyor bizi her görende diyor 'hatun sana devretti herhalde taşıma işini'

dün gece eşim kolumda sivri sinek öldürürken yakaladım. ay bir uyandım. kanını zehirleyecekler çocuklarım var karnında diyor çok sallamadım ben uyudum sabah bir kalktım. evde mavi uv lambalardan var sinek öldürecek onu takmış yanıma birde yarım limona karanfilleri gömmüş gece kalkıp internetten okumuş. seferberlik mi ilan ettin gece dedim

çok komikler dimi bide bu heriflerden beklemediğimiz davranışlar ya insanın garibine gidiyor
maşalalh diyim hep böyle devam etsinler inşallah

bulantıların geç ti diymi kalmadı bişeyin

bel ağrın varmı şu sıra benım 3 ay bıtımınde belım tutulmuş gıbı gezıyodum,şimdide kalçalarım ağrıyor

hadi artik belli olsun ne zaman bilecegiz digerinin cinsiyetini 1 kiz 1 erkek olsun ki paylasin aranizda hem dedigin gibi ikisininde tadina bakarsiniz insallah

hahah kizlar çok fena yaa çok simartmislar hiç sevmem

Waw eda antalya ya mi gelsem ki hem tatilimi yaparim hemde tedavimi doktorun çok iyiymis gerçekten, ve çok sükür ki ilkinde tuttu, benimde senin gibi yumurtlama tembelligim var hiç bi ise yaramadi klomenler ve igneler

hergün tartilipta canini sikma o zaman, mesela haftada bir gün belirle sadece o gün tartil, böylece 1 hafta dikkat etmek zorunda olursun

günaydın gül yüzlü hatunlarr

hayırlı cumalar diliyorum hepinize

bugun fenalardayım yaz gelmesinn yaww

evet ya hele bizimki gibi sert mizaçlı adamdan hiç beklenmez

bulantılarım geçti ama arada bir uğruyor dün yemekleri bile döktüm o denli... bel ağrım da aynı şekilde arada bir uğruyor doktorumun dediğini uyguluyorum aynı pozisyonda çok durma ağrımasa bile demişti öyle yapıyorum hani bir ağrı var ama ayağa rahat kalkıyorum... benimde bel ağrım kalçaya iniyor ya sağ taraf...

endişe etme tatlım,ağrılar malesef oluyor ,hamileliğin sonuna kadarda olucak sanırım ,
ağırlaştıkça özellikle şiddetlenicek gibi geliyor,
hamileliği ben basit bişey sanıyodum yaw, her dönem farkı şeyler oluyor vücutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…