Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

çok güzel maşallah canım yaa valla bende artık cok etkılenıyorum bu bebek haberı verme durumlarından
cok güzel tarıf edılemez bi duygu gercekten:)
bakalım senın bünyede nasıl sirayet edecek hamilelik,ben kendımden cok umutluydum zaten şişmanım çok kılo almam diye ama ramazandan sonra aldı başını gitti:)
bence bı hamıle bebegi görene kadar ınanamıyo hamılelıge ilk bebekte..bazen hala derimm volkan bızım gercekten bı cocugumuzmu olacak diye:)
eşya falan alıyoruz allahımm bu eve gercekten bı bebekmı gelecek yaa diyorum,şaka gibi yani:)
benım dogum kısmetse aralıkta canım ama eger sezeryan vs. olursa ılk haftası olur dıye dusunuyorum..
benım düşüncem ayın 10una kadar gelır sanırım nıyeyese öyle olur gibi hissediyorum..tam 2 ay var yanii:)38 de doğarsa 8 hafta,40ta doğarsa 10 hafta:)

Oo kaynatmışsınızz yokluğumda:)
Çiğdemcim rabbim kalp atışını duymayı hareketlerini hissetmeni nasip etsin sonrada kucagına almayı inşallah
Taşınma işini askıya al tatlım ilk 4 ay cok önemli cunku
Demişsin ya eşini bekledim balkonda aşağı ındım ağlaştık diye ,öyle duygulandımkı sankı o anı yaşadım bende gözlerim doldu
Allahım herkese yaşatsın bundıyguyu

Esrammaz kalmış yawbgeliyo yagmur kızımız,sezeyan olurs oğlumu alıp gelicem hastaneye :)
İnşallah normal olur:)
İnanın rüya gibi eşya oda kıyafet alınıyo ama taki kucagınıza alınca o alınanların güzelliğinin kat be kat arttıgını görüceksiniz
Suan kucagımda binlerce şükürler olsun aldığı nefese kokusuna :)
Hayatta hersey boş gerçekten dolu olan sAdece senin olan kimselerle paylaşamıcagın evladın oluyor ,allah bağışlasın bebeklerimizi

Kızlar bu arada benim reglim bitti 13 gün sürdü ,azmı sürdü normalmi acaba

gunaydın arkidişlerr:)
sınemcımm degışıyomuş bu adet süresi 40 günüde duydum 5-10 günüde
önemli olan eskı adet döngüne ne zaman dönecegin..
döndüğün anda yumurtalıklar tekrar calısmaya basıyomus dolayısıyla yenıden gebe kalınabılıyomus dikkatttt:)))

az kaldı yaaa yagmur kızımda sabırsızlanıyo sanırım artık masallah hareketli baya yada yerleşiyo tam olarak:)
off zaman hayırlısıyla gecsin bi an önce daha dogrusu kasım gelsın sonrası çok daha hızlı gecer artık..
dün büyük yengesı tulumlar almış kızıma,her gelen hedıyeyle yada aldıgım kıyafetle biraz daha heyecanlanıyorum,allah güzel güzel giydirmeyıde nasip eder ınsallah minik prensesime

Selam kizlar !
Bayraminiz mübarek olsun, Rabbim sağlıkla ve evlatlarimizla daha nice bayramlara eriştirmeyi nasip etsin inşAllah :)

şimdi biraz hüsran durumdayım göğüslerim hiç büyümüyor inşallah dediğin gibi doğumdan sonra büyürler ben büyük alayım...

ayyy bak ayva çekirdeğine çok üzüldüm eşimde durmadan buzdolabını temizliyor içim gidiyor atacak diye

Bu arada kiloları dert etmeyin 11 gün oldu 12 kg uçtu gitti ,emZirdikçe kilo kaybediliyo gerçekten uykusuzlukta var tabi stres derken uçup gidiyo

ayyy süper 12 kg gitti demek inşallah gider çoğu... birşey soracağım sinemcim doğurduktan sonra çok üşürsün diyor annem biri ayaklarına sıcak koyacam diye ayaklarını yakmış... gerçekten öyle mi yaa???

evet şeker yüklemesini ilk 50 gr yaptırdım 144 çıktı. doktor da riske atmayalım diye 1 hafta sonra 100 g yaptırdı orda da 4 sonuç çıktı 4. sonuç 147 çıktı dr da aldığım kiloyu bebişin aldığı kiloyu falan filan bakıp çok önemli değil dediklerime uy dedi. beyaz ekmek yasak protein ağırlıklı yiyeceğiz birde şerbetli tatlı yasak... bayramda biraz açıldım

selam gencler günaydın
gelen giden yok hayır olsun ınsallah
cigdem dondünmü fransaya ne durumdasın ılk fırsatta bılgı ver bıze:)
edadanda ses yok valla acaba mı diyorum ama,daha erken doğum için..

ben baya ağırlaştım heryerlerim ağrıyor bir alışverişe çıkıyoruz wc de konaklıyorum. biraz zor geçiyor günlerim... sesim soluğum kalmadı...

ayyyyyyyyyy çok güzel gözün aydın tatlım eee kalp atışları 1 mi 2 mi????

Cooook tesekkur ederim :) kalbimiz 1 tane canim :) diğeri birakmis annesini ama olsun hayirlisi buymus, saglikla sihhatle buyur insallah.

Kiz sen nerelerdeydin merak ettik dogurdun sandik :)

Çiğdemimmm çok sevindimmmm allah tamamına erdirsin inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine inşallahh

Edaa doğurdun sandımm :)
Yok tatlım hastaneye götürdüğüm çorabı bile giyinmedim ben
Am eve gelince sıcak tutucak şeylet giyin sütünün gelmesine yardımcı çok
Ben normal yaptıgın için oda sıcaktı amam seZeryan ameliyat oldugu için oda soğuktur belki oyuzden üşüyolRdır

Selam kizlar
oy oy isede basladim bugun iyi mi evde yatmak güzeldi :)
hic rahat degilim masamda ama oturdukca kasiklarimda agri var umarim geçer

selam hanımlarrr
edacık gelmişş henuz bebekleri dogurmamışş:)bı ara ciddi ciddi dogurdugunu sandım ben
cigdemde iş başı yapmışş hadı hayırlısı olsun canım mumkun oldugu kadar kendını dınlememeye calışş,kendını dinledıkce mutlaka bıyerınde agrı sızı,kasılma eğilme büğülme hissedersin:)akışında yaşa sende..

edacım sen cıktınmı yewrum dogum iznine

Cooook tesekkur ederim :) kalbimiz 1 tane canim :) diğeri birakmis annesini ama olsun hayirlisi buymus, saglikla sihhatle buyur insallah.

Kiz sen nerelerdeydin merak ettik dogurdun sandik :)

ya çok kötüyüm bu aralar zor kalkıyorum yerimden heryerim ağrıyor doktora da gitmek istemiyorum olabildiğince içerde kalsınlar diye birde son eksikleri için dışarı çıkıyorum zaten çıktığımda da tat yok ben çabucak beğenip wc ye koşuyorum annem eşim ödüyorlar... eski doktorumla kalsaydık geçen hafta doğurmuş olacaktım :) annemde eşimde her dk tetikte gidiyormuyuz diyip duruyorlar arada artık yüzüm gözüm ne oluyorsa... ağrım çok ama dayanılmayacak gibi değil... içerde yerleri iyiden iyiye daraldı sınırları zorluyorlar göğüs kafesime tekmeler atıyorlar dışarı doğru çok hareketliler... eskiden hissedermiyim diyordum şimdi annem karşıdan bakıp seçiyor tekme atıyor diye :))) yeme düzenimi iyice kısıtladım son günlerim proteine ve meyveye bastırıyorum :) halımız dolabımız beşiklerimiz geldi dolabımızı yerleştirdim bile dışarı çıkma gücünü bulabilirsem sadece odaya pembe bir perde yaptıracağım o kaldı oda şart değil...

çok sevindim kuzucuna ayyy cinsiyeti ne acaba yaaa hemen büyüsün minnak öğrenelimmm

bende öyle sıcaklıyorum ki üşüyeceksin demelerine inanamıyorum ama dediğin gibi sezeryandan çıkınca üşünüyormuş cerrahi müdahale nede olsa bakalım göreceğiz...

dün gece eşim 2 kez hastaneye gidellimmi demiş onu bile hatırlamıyorum uyku düzenim iyice karıştı baygın gibi yatmışım gece 2 kez bağırıp uyanmışım eşim doğuracağım sanmış :)

doğurmadım daha :) ama hiç halim yok...

aldım aldım canım ayın 1 inde aldım izni yatıyorum evde hiç işe gidecek halim yok hemen almam iyi olmuş... zaten bu ay bekliyoruz ama bakalım ne zaman gelecekler...

bu arada esracım senin nasıl gidiyor şaka maka 31. haftadasın seninde az kaldı sayılı gün çabuk geçer... ben tam 22 kg almışım yaaa 21-22 arası gidip geliyorum gerçi heryerim şiş tuzu kestim şekerli şeyleri çok canım istiyor onu da yememeye zorluyorum ama başarılı değilim. günde 1 tane yiyim diyorum hep meyveyle önünü almaya çalışıyorum... dün biberonlarımızı da steril ettik hastane çantamızı tekrar düzenleyeceğiz.

gunaydın hanımlarrrr

ay edacımmm şaka maka bende son viraja girdim sanırım:)30 hafta üstü olunca
valla işteyim hala çalışıyorum 37ye kadar çalışma izni alıp 36da falan kacmayı düşünüyorum işten
evde buhran geçirirm cünkü ben,bide cok gergınım bu ara,gerçi sebepsız degıl
volkana cok uyuz oluyorum sürekli benımle ugrasıyo,eskisi gibi didişmek istiyo ama benım hormonlarım eskısı gibi degil dolayısıyla etkılenıyorum sınırlenıyorum,sonra uyuyamıyorum uyuyamayınca tekrar sinirlenıyorum sonra bi an oluyo sinirlendigimi ve neye sinirlendsıgımı unutuyorum falan..
sacma sapan durumdayım yani:)
hayırlısıyla bebegımı kucagıma alayımda kurtulayım şu ruh halınden valla yoksa elımden bi kaza çıkacak

Selam kızlar
Çiğdemcimmm miniğine çok iyi bak kendimi yorma stres yapma hiç bişeyi hamişliğin tadını çıkar Zaman çabuk geçiyo hiç bişi anlamıyor insan hamileliğinden :) bol bol ceviz süt yumurta yeşil yapraklı sebE roka nane v.s ye canım ben cok faydasını gördüm bebeğim sağlıklı kilo aldı böylelikle
Cinsiyeti ne olucak acaba miniğinin tahmının tutmuyo hiç ama erkek diyorum ben ,sağlıklı sihhatli olsun yeterki gerisi boş
Edacım iyiki almışsın iZnini bende 32 de aldım iyikide almışım gidip gelemDim 37 ye kadar esrada çalışırım diyo ama zor insan dinlenmek istiyo yatıp yuvarlanmak istiyo
Doğum yakınmı şimdi gerçi maşallah uzunn kaldı kızlar yerleri rahat demekki ,normalimi bekliyosun canım yok sa seZeyan günün bellimi
Biberon oymuşsun çantana ama hastanese ihtiyaç olmuyo pek
Rek tavsıyem gögüs pompası almanız ilk günler gelsin diye süt çekiyosun snr çogalıyo süt onu çekiyosun baya işe yarıyo

Bende toplam 25 kg almışım 12 si gitti kaldı geriye 13 kg bu sıra kilo işini kafaya taktım bian önce kurtulmalıyım ,allahtan oğluşum emiyoda kalorı yakıyorum su gibi oluyorum terden

oh masallah herseyleri hazir kizlarin demek Allahim saglikla aldirsin kucaginizada insallah edacim

valla cinsiyet olarak hamile oldugumu ögrenir ögrenmez erkek dedim ama simdi kiz yönünde degisiyor düsüncelerim hayirlisi olsun ama bende cok merak ediyorum

canim tamda dedigin seyleri bol yiyorum hergün bi yumurta, 1 bardak süt yogurt peynir onlari yerim mutlaka, bunun yaninda yesillikte yiyorum.. aksamlari yine hafif geçistirmeye calisiyorum hamileyim diye yiyeceklere vurmak istemiyorum kendimi

sinemmmm sen erkek diyosan kesin kiz benimki
bende ilk zamanlar erkek diyordum ama simdi acaba kiz olabilir mi bilmiyorum süphedeyim

dün yemekten sonra tuzlayip tuzlayip 2 tane limon yedim dahada yerdim heralde inanilmaz canim istemisti

masallah oglusun emsin en güzel kilo verdiren sey oymus zaten :) birazda saglikli beslenirsen gerisi gider diye düsünüyorum...

Bakalim ben ne kadar alicam merak ediyorum

Çiğdemcim bende 1 kasa limon yemişimdir :) ye ekşiyi doğur hakkıyı ,ayşe olayı uydurma bence
Hayırlısı olsun merakla beklıyorum
Bende esrada gel git yaşamıstık bi gün kız diye düşünüyoduk bi gün erkek diye :)
Kaçıncı haftada sölüyolar orda ,türkiyede 16 haftayı beklıyolar cunkü

Maşallah sonun kadar sağlıklı beslen canım ceviz çok önemli ihmal etme canım
İster istemez kilo alınıyo tuzu az tüket son 3 ay doktor bana hiç yeme diyodu ödem yapmasın diyr sanırım tansıyon cıkıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…