insallah duyarim canim yaa heyecanla bekliyorum pazartesiyi...
daha evin arayisi icindeyiz biz tasinmaya bebis 4 aylik olur zannedersem..
Bide kendimi gercekten yormayi dusunmuyorum ben simdiye kadar tasinalim diye cabaladim olmadi simdiden sonrada bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum esim herseyi ben yapicam diyor bakalim nolcak... olmadi iki annem var onlara güveniyorum hayirlisiyla..
69kilo ile basladim ama su an 70 oldum evdeyim habire yiyorum ya.. aslinda hamileyim diye degilde evdeyim diye bogazim buyudu benim herzamanki halim yani...
haftaya ise baslarsam duzene girerim Allahin izniyle insallah..
Maksimum 10 kilo izin veriyorum kendime cok almamam lazim ya
Simdiden sporun hayalini kuruyorum
Buraya geldigimde kayinvalidem aldi beni havaalanindan, aksam 5e kadar onlardaydim (kimsenin haberi yok tabi daha)
Esimi balkonda bekledim geldigini gorur gormez asagiya indim sarildik aglastik cok güzel bi andisonra yukari cikip kamerayi yerlestirdim bi yere ve kayinvalidemle kayinpederime haberi verdik.. onlarda inanilmaz mutlu oldular bi aglasma seremoniside onlarla oldu
Ve geçtigimiz pazar kayinpederim mangal yapalim diye görümcemleri eltimleri ve bizi cagirdilar, aslinda amaç haberi vermemizordada bi koptuk söyledigimiz anda.. Dogal olarak herkes cok ama cok sevindi...
Rabbim insallah her isteyene nasip ederBöyle diyorum bazen dönüpte kendime inanamiyorum hamile olduguma.. Sonsuz sükürler olsun gerçekten...
Dogum ne zamana esra senin?
Esram konustuk iyi geldi canım :)
Edacım buyuk al sütyeni brn doğuma kadar kendı sütyenimi kullanıyodun doğumdan snr süt doldu ooyuzden emZirme sütyenise küçük geldi
Ayva çekirdeği dedim ama uygulayamadım annemın yüZünden,alırız koysrız dolaba dedi durdu e hani koyucakkton koymamış,anneme gıcıgım bu sıra :)
Çiğdemcim hayırlı ugurlu olsun bitanem allah tamamına erdirsin inşallah
Gülnihal abla nerelerdesin yahu doğdu benim oğluşş
Bu arada kiloları dert etmeyin 11 gün oldu 12 kg uçtu gitti ,emZirdikçe kilo kaybediliyo gerçekten uykusuzlukta var tabi stres derken uçup gidiyo
gulnıhal abla nasılsın ya görüşmeyelii
nerelerdesın bi gittin pir gittinn
bak bura bıraktıgın gibi degil kımse kılo bıldırımı yapmıyo,bebek haftası bıldırımı yapıyo artık:)
hayırlısıyla çiğdemınkıyle birlikte 5, bebegimiz olacak..
ya bu arada edacım sen şeker yuklemesı yaptrdınmı??kac cıktı sonuc konusmadık sankı bu konuyu
selam gencler günaydın
gelen giden yok hayır olsun ınsallah
cigdem dondünmü fransaya ne durumdasın ılk fırsatta bılgı ver bıze:)
edadanda ses yok valla acaba mı diyorum ama,daha erken doğum için..
Kızlar çok şükür duyduk kalp atışımızıda
ayyyyyyyyyy çok güzelgözün aydın tatlım eee kalp atışları 1 mi 2 mi????
Cooook tesekkur ederim :) kalbimiz 1 tane canim :) diğeri birakmis annesini ama olsun hayirlisi buymus, saglikla sihhatle buyur insallah.
Kiz sen nerelerdeydin merak ettik dogurdun sandik :)
Çiğdemimmm çok sevindimmmm allah tamamına erdirsin inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine inşallahh
Edaa doğurdun sandımm :)
Yok tatlım hastaneye götürdüğüm çorabı bile giyinmedim ben
Am eve gelince sıcak tutucak şeylet giyin sütünün gelmesine yardımcı çok
Ben normal yaptıgın için oda sıcaktı amam seZeryan ameliyat oldugu için oda soğuktur belki oyuzden üşüyolRdır
selam hanımlarrr
edacık gelmişş henuz bebekleri dogurmamışş:)bı ara ciddi ciddi dogurdugunu sandım ben
cigdemde iş başı yapmışş hadı hayırlısı olsun canım mumkun oldugu kadar kendını dınlememeye calışş,kendını dinledıkce mutlaka bıyerınde agrı sızı,kasılma eğilme büğülme hissedersin:)akışında yaşa sende..
edacım sen cıktınmı yewrum dogum iznine
ya çok kötüyüm bu aralar zor kalkıyorum yerimden heryerim ağrıyor doktora da gitmek istemiyorum olabildiğince içerde kalsınlar diye birde son eksikleri için dışarı çıkıyorum zaten çıktığımda da tat yok ben çabucak beğenip wc ye koşuyorum annem eşim ödüyorlar... eski doktorumla kalsaydık geçen hafta doğurmuş olacaktım :) annemde eşimde her dk tetikte gidiyormuyuz diyip duruyorlar arada artık yüzüm gözüm ne oluyorsa... ağrım çok ama dayanılmayacak gibi değil... içerde yerleri iyiden iyiye daraldı sınırları zorluyorlar göğüs kafesime tekmeler atıyorlar dışarı doğru çok hareketliler... eskiden hissedermiyim diyordum şimdi annem karşıdan bakıp seçiyor tekme atıyor diye :))) yeme düzenimi iyice kısıtladım son günlerim proteine ve meyveye bastırıyorum :) halımız dolabımız beşiklerimiz geldi dolabımızı yerleştirdim bile dışarı çıkma gücünü bulabilirsem sadece odaya pembe bir perde yaptıracağım o kaldı oda şart değil...
çok sevindim kuzucuna ayyy cinsiyeti ne acaba yaaa hemen büyüsün minnak öğrenelimmm
Selam kızlar
Çiğdemcimmm miniğine çok iyi bak kendimi yorma stres yapma hiç bişeyi hamişliğin tadını çıkar Zaman çabuk geçiyo hiç bişi anlamıyor insan hamileliğinden :) bol bol ceviz süt yumurta yeşil yapraklı sebE roka nane v.s ye canım ben cok faydasını gördüm bebeğim sağlıklı kilo aldı böylelikle
Cinsiyeti ne olucak acaba miniğinin tahmının tutmuyo hiç ama erkek diyorum ben ,sağlıklı sihhatli olsun yeterki gerisi boş
Edacım iyiki almışsın iZnini bende 32 de aldım iyikide almışım gidip gelemDim 37 ye kadar esrada çalışırım diyo ama zor insan dinlenmek istiyo yatıp yuvarlanmak istiyo
Doğum yakınmı şimdi gerçi maşallah uzunn kaldı kızlar yerleri rahat demekki ,normalimi bekliyosun canım yok sa seZeyan günün bellimi
Biberon oymuşsun çantana ama hastanese ihtiyaç olmuyo pek
Rek tavsıyem gögüs pompası almanız ilk günler gelsin diye süt çekiyosun snr çogalıyo süt onu çekiyosun baya işe yarıyo
Bende toplam 25 kg almışım 12 si gitti kaldı geriye 13 kg bu sıra kilo işini kafaya taktım bian önce kurtulmalıyım ,allahtan oğluşum emiyoda kalorı yakıyorum su gibi oluyorum terden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?