Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydınnn hatunlarr
dün kacırmışım ben bu sohbeti,çiğdemcımmm aynen devam et yawrum saldırma sakın yemeklere zaten bı donem gelecek illaki canın bişeyler çekecek en azndan ılk 3 ay almazsan yada 1-2 alırsan snrası rahat olur
sinemmmm bebişi kucagına alınca hamılelık yasamadım gibi sankı diyosun zaman cok cabuk gectı dıyosun ama yaşarken cok sıkıcı yaw
heleki şu son zamanlar baydı artık
ben 37ye kadar kalayım dıyorum ama nıyetım bı hal çaresini bulup 35te kaçmak,bilemedın 36da..
yarın kontrolum var bakalım doktor ne diyecek..
tabi bide görcem bakalım minnoşum ne alemde 3 haftadır görüşmedik hatunla:)

hahah bencede uydurma sinemcim; eksi seyler mideyi cok rahatlatiyor ondan canim istedi kesin
tuz zaten cok yememeye calisiyorum bi tek limon yerken tükettim onun disinda tuzlu yemem...
eger alyansim parmagima oturuyo yada dar oluyorsa ertesi gun cok su icerim ve eski haline döner mutlaka :) zaten 3/4 senedir günde 2 litre su içen biriyim cok sükür

Cinsiyeti bilmiyorumki ne zaman belli olur? Tahminen 12/13üncü haftada söylerler sanirim merakla bekliyorum bakalim bende

biz pek bir huzurlu olduk bu gebelik döneminde hatta her fırsatta diyorum bunu doğurim hemen bir tane daha diye :))) şaka tabi

ben dayanamazdım valla bu kadar süre işe gitmeye çok zorlanmaya başladım pıtırcıklar da sağolsun kımıl kımıl birde ayaklarımı uzatmayınca çok şişiyor evde bile öyle...sen bir doğur da sarsın kızına seni bıraksın :) bizimki de hayallerde birde emzirebilse beni direk diskalifiye edecek :)))))))))))))) kızlarıyla beraber uyuyacakmış yuh yaa

bende şimdilerde yeşilliğe vurdum sabah kahvaltıda bile çok tüketiyorum tere roka...

kız yatıp yuvarlanmayı bırak ben gerçekten zorlanıyorum bazen diyorum doğum sancısı çekiyorum da haberim mi yok... bazen gece belim popom bacağıma öyle bir ağrı giriyor ki kımıldamak daha bir zorluyor beni hadi kımıldadım kalktım imkanı yok ne yapsam azalmıyor ağrı kafayı sıyırmak üzere oluyorum evde turluyorum sonra yorgun düşüp yatıyorum ağrı hafifleşiyor yada ben uyku sersemliğinden artık anlayamıyorum uyuyakalıyorum ama çok inliyormuşum o sıra eşim doğuracakmısın diyip duruyor öyle ağır ki uykum yok yok uyu diyormuşum sabahı böyle zor edince gündüzde uyku gözümden akıyor... salı doktora gidicem bakalım onun planına göre ay sonuna kadar düşünmeyin dediydi bakalım ne olacak... ben biberon koymamıştım herkes koy diyince onları kaynatıp steril edip koydum bana da tuhaf geliyor ama bakalım...

süt pompasında çok kararsızım yaa elektrikli mi olsun manuel mi tek başlıklı mı çift başlıklı mı falan.... hastanenin hemen yanındaki eczanede çift başlıklı elektrikli lansinoh gördüm doktor söylesinde acil olursa onu alayım diyorum ama acaba şimdiden de tedarik etsem mi ??? o dk eczane bize 2 katına satar kesin bir daha gidince fiyat soracağım çok fark yoksa kasmayacağım... annemde psikolojik olarak kendini öyle hazırlarsın nasılsa süt pompası var dersin kendiliğinden gelsin sütün masaj yapmayı öğren filan diyor karışık bu iş yaaa

bende 22 kg aldım doğurana kadar çatlamazsam iyi inşallah bende veririm yaaa

bende güvenmiyorum tatlı ekşi olayına ben öyle çok tatlı yedim ki hala da acaip canım çekiyor bir kere yemeği yedik marketteyiz elim ayağım boşaldı çok kötü oldum noluyor dedi eşim canım tatlı istedi dedim mini bir çikolata yedim kendime geldim erkek gibi kızlarım olacak galiba yoksa da benim için geçerli değil... limon hele hiç yiyemedim yiyememde çaya 3-4 damla sıkıyorum tüm tüketimim bu oda siyah çayın zararı için...

gunaydınnn hamişlerrrrrr
ctesi doktora gittik benım kız 1,910 gr olmuş 41 cm
gayet hareketlı ve keyfı yerındeydı mınıgımın..haftaya ptesi gidip raporumu alıcam ve işe devam edıcem
ben bu hafta verıcek sanıyodum ama 32 bitince alınıyomus rapor..
sizler ne alemdesınız,eda sınem ciğdemm

Günaydin kizlarrrr

oy masallah kocaman kiz olmus artikkk, esra adina karar vermis miydiniz belki soylediniz ama unuttum

bendende iyilik haftasonu biraz agrilarim oldu adet olcakmisim gibi bolca dinlenmeyle geçti bide puzzle'a basladik kocamla onunla nasil gecti zaman anlamadikk

bi bahane uydurup doktora mi gitsem diye dusunuyorum cok istiyorum ne durumda oldugunu görmeyi

bizim kızın adı yagmur oalcak teyzesi,yagmurun yanına bide nisa ekledim ben ama o sadece kulagına okunacak kuranda gectgi için göbek adı nisa,ama nufusta sadece yagmur yazacak..
yaa evlendıgımden beri bi puzzle var başlayamadım belkı bende ona başlarım izne cıktıgımda,onu bitirmeden dogurmam:)
annesii daha gitme bence ama 8 yada 9. haftada gidip dinle miniğinin kalbını tekrardan:)
orda 2li test yapılıyomu 12.hafdtada??

8inci haftama girdim bgn canim zaten aslinda useniyorum gitmeye, is yerinede demedim daha gitcem diye bilmem simdilik muallakta..

ayy yagmur hatirladim yaa, adiyla yasasin cok guzel bi isim bulmussunuz

Yok canim ikili test degilde 3lü test yaptircakmisim ben, down sendromu olup olmadigina bakilcak (Allah korusun insallah sapsagliklidir) oda 12inci haftadan sonra bakilcak kasim ortasi gibi :)

Son düzenleme:
yagmur ismi en başından beri hazırdı,erkekte yagız:)olsaydı tabi:)
yagmurlu bi ilişkimiz oldu en başından beri:))
tr de downa bakılan test 2li testti yanlıs hatırlamıyosam,hatta ıkılıyı kacıranlara 3lü test yapılıyo sanırım
demekkı fr da daha buyuk halıyle bakıyolar ozaman 12-14 haftalar arasında olablır 3lü test

ooo maşallah nasılda büyümüş

bende 1 de gidicem birazdan bakalım minnaklar ne kadar oldular yine fırça yiycem 2 haftada 2 kg almış gibiyim şimdi çok sertleştiler sanki kemikleşmeye başladığını hissediyorum... aaa bana da 30 haftanın sonunda vermiş o zaman raporu son doktorum normal hesapları kabul etmiyor 2 hafta geriden hesaplıyor

kız ne güzel çalışacaksın benim ne zaman doğuracağım belirsiz herkes tetikte :)

ay edacım sen tam topun agızndasın kızım:)
ikiz bebek için her an doğabilir durumu var,ama maşallah senınkıler en azından 36ya kadar kalacak bence zaten az kaldı
hazırlıklar vs tamammı,yatakları falan gelmiştir artık
benım bu haftasonu ctesi esyalarını yıkıycam,pazarda kadın gelıyo o odasını silip temızleyecek bende esyaları ütüleyıp yerleştiricem..nasip olursa bu haftasonu kızımın odası görücüye çıkacak kıvama gelir sanki

ben raporumu ptesi alıcam ama hedefım bi aksılık olmazsa 17 kasıma kadar çalışmak..zaten 14 kasım cuma son iş günüm olursa 36 haftamın sonunda izne cıkmıs olurum oda yeterlı bi süre,suyunu cıkarmamak lazım bi sürü işim olcak sonrasında:)

he valla bugün ciğer geliştirici iğneye başladık 2 hafta içinde gelme ihtimallerine karşı... eğer bu 2 haftayı da atlatırsak doktorum 37. haftaya kadar bekleyecek... kısmet artık ikizler zaten belli bakalım ne zaman gelecekler... bizim hazır dolabımız içinde eşyalarımız yatağımız çarşaflarını bile serdik annem aceleci herşey hazır... avizelerini ben kendim yaptım evde :) pembiş çok şirin oldu... perdesi de nevresim takımlarıyla aynı renk desen bulduk atladık hemen çok şirin olacak... gelecek senenin elbiselerini bile ütülüyoruz hehe hızımızı alamadık inşallah dayanırsın güzelim... süper olur 36. haftaya kadar çalışmak...

yaa arada resım cek odadan dolaptan falan görelımm
bende bu haftasonu halledersem çekıp getırıcem
gercı benım avızem 1 hafta sonra falan gelır heralde netten sıparıs ettım hala tık yok

selam kızlarrrr nasılsınızz kımse ugramamıs sanırım bugun?
off bu haftanın bitmesını iple çekıyorum valla

aaaaaaa herkes kaçtı yawwww
girin bi ceeee deyinn
çiğdemmm
edaaaaa
valla kendımı cok yalnız hıssettımmm:)
sinemcımm zaten canla boğuşuyo,ondan haber alıyorum ama sizleri merak edıyorumm bennn

günaydınnnnn bu arada herkeşleree

Canimmmm kaçmadim kaçmadim buralardayim
Yakinda burda kimse kalmicak diye kendimi yeni topiklere adadim
Haziran annelerine takiliyorum bu aralar o yuzden bildirim falan gelmeyince bakmamisim buralara da
Nasilsin iyimisin kuzum? Yagmurla görüsmen nasildi haftasonu?

merhaba...3 yıldır düzenli spor yapan biriyim haftada 6 gün her gün ortalama 2 saati buluyor. Yalnız öğünler arasında çok fazla acıkıyorum, buna çözüm bulamadım. Su tüketiyorum, ara öğün yapıyorum fakat geceleri yatmadan yine acıkmış oluyorum bu beni delirtiyor :) Çok fazla efor sarf ettiğim için mi bu kadar acıkma hissi duyuyorum? Günlük attığım adım sayısı 17000 civarı. Tavsiyeleriniz var mı bu konuda? ilgili arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum. Tavsiyeye ihtiyacım var en acilinden :) :)

vayy hızlı giriş yapmışsın çidom anneler topiğine ben alışmaadım oralara bi türlü yaa bi girip bi çıkıyorum
konu sadece bebek olunca sıkılıyorum galıba:)tek konu o çünkü orda
iyiyim napim bu hafta bitti,önümde tam 4 haftam var sonra yatışş:)36.haftada ayrılmaya karar verdım dayanabılrsem belkı dahada oncesınde cıkarım artık duruma göre bakıcam
yagmurum coooookkk güzeldi ctesi günü teyzesi annesıne babasına gucuklar bile yaptı ayagını ultrasona dayadı kocaayak:)
eliyle bi gözünü kapıyo korsan gibi ama agız hep açık :)
güzel duygular az kaldı tadını cıkarmaya calışıyorum
ptesi gidip çalışabılır raporumu alıcam hemde görüşürüz yine anne-kız:)

sen ne alemdesın
kaşıntı,akıntı,bulantı,kasık agrısı vs. varmı??
onumuzdekı ılk kontrolün 12.haftada dımı daha oncesınde yok sanırım
bide sizin orda doktorlar burdakı gibi heray düzenlı kontrole çağırıyomu

Yerim yerim yerim o ayagi bennnn masallah yaaa keyfi yerinde anasinin karninda :) ay insallah bizde o gunlere geliriz saglikla, suanda bile kalp atisini pit pit gormek nasil heyecanlandiriyor beni
izne cikmak icin dayanabildigin kadar dayan canim hem sonrasina izin dahada kalir iyi olur :)

Burda doktor bana ayda bir gel dedi ama dayanamayip iki-uc haftada bi gitmeyi dusunuyorum..
Ya benim doktor bi acayip, kan testi bile yaptirmadi demir veya D vitamini eksikligi varmi diye; ama bi tane D vitamini aldirdi 1 ay yetiyomus bi minik sise ilac... Demire ne zaman bakcak merak ediyorum.. Bide folik asite ne zamana kadar devam edicem onu sorcam artik..
Su an bi sonraki randevum 3 Kasimda yani 11inci haftamda olcak Allahin izniyle..
Bulanti bi gun var bi gun yok, olmadiginda tadini cikariyorum :)
onun disinda uyku hali var biraz.. aksamlari 11i zor ediyorum valla..
Kasiklarimda adet olcakmisim gibi agri oluyor ara ara, sanirim normal takilmiyorum..
en beteri gögüslerim, inanilmaz sisti ve yan yatinca agriyor ust uste geldiginde sismesinden sikayetci degilim ama

anneler topiginde senle ayni seyleri yasayanlari gorunce hosuma gidiyor sevdim ortami ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…