olabilir melekcim,ben diyetisyene gittiğimde yağ su ayrı ölçen bi tartısı vardı,bazen artı çıktığımda diyetisyen yağları kasa çevirmişsin,ama bu iyi bişey daha sonra kilo almanı engeller demişti,belkide kas yaptık kuu
kıyafetlerde sorun yoksa bence tartıya hiç takılma,mesela benimde bu sabah geçen ay sıkan kotum gayet rahat oldu,demekki doğru yoldayım
teşekkür ederim sinemimm
işte dediğim gibi olmuş,vucutta ödem yoksa atakta kg vermek zor,asıl kg seyirde gidiyo ama oda hemen değil biraz sabır gerektiriyo
ohh iş görüşmende güzel geçmiş,insan çalışmaya alışınca evde sıkılıyo dimi,gerçi benim ara ara ev hanımı olasım geliyo amaa
günaydın esracımmm
evet bugün sebze günüm,yanlız tartı 2 gündür 300 er gr artıya geçti anlamadım neden böyle oldu,üstelik dün protein günümdü,akşam da spora gittim yemekte yemedim,normalde ekside olmam lazımdı ama bu sabah 76,3 çıktım şaka gibi
reglime 4-5 gün var ya ondan,yada sporda kas falanmı yaptım bilemedim şimdihaa bide dukan sayfasında okudum az önce dün dolunay varmış herkeste 300-500 artılar varmış hiç sebep yokken neyse hiç bozmadan aynen devam nasıl olsa düşecek
ayy esram kayınvalideden iltifatlar alınmış ohh alaaaişle ilgilide canım hayırlısı olsun,sen iyice sıkıldın zaten
günayyyyyyyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nabersiniz kızlar. bugün bende de değişik bi mutluluk var Allah bozmasın. İyiyim valla ohh.
sizler nasılsınız bakem? ne var ne yok? cnm farkettiğine sevindim bak. her kayınvalideden çıkmaz öyle laflar.
mesela benim kaynana dan hiç çıkmaz. kıskanç kadın... sevmiyorum ama eşimin ailesi diye saygı duyuyorum. yapcak bişi yok.
oğullarını kız gbii yetiştirmiş ona bağlı olsun istiyor. aman neyse onu mu düşüncem ya.
anam kızlar size bişi dicem ben ya. ben hemen her allahın günü 1 saat yürüyorum. gr gr giden kilocuklar
bugün tartı da +500 göstermesin mi beni. ay beynimden vurulmuşa döndüm. hani sabit olsam bi yere kadar.
inip çıka çıka baskülü bozdum sanırım.sonra acaba yanlış mı diye işe gelirken eczaneye gittim orası da aynı tartmasın mı ayyyyyyyyyyyyyy kendimi eczanin bi o duvarına bi bu duvarına fırlatasım geldi. neden olaki bi fikriniz vaa mı?
bence sporla kas yapılıyor,ama zayıflamak içinde şart ee napcaz sımdı??
gercı senın regl oncesıde olabılır vücut su tutuyo olabılır,ya gecen ınanırmısınız 3 lt su içtim 3 kere wcye ya gittim ya gitmedım sonrasında sporda baya ter attım ama sankı içimde bi sünger var ve su tutuyo halbukı tuza dair bişey yedigimde yok elma yanı sonucta aman ne bılım
atacaz heralde..
dün aksam dolunayı farkettım bende ay dedım nekadar parlak yusyuvarlak cok belırgındı yanı:)
selam kuzucumm
benım kayınvalıde aslında cadı bı tıp ama bana cadılıkyapacak bi fırsat vermedım hıc,sorun yok sımdılık:)
valla ben tartılmadım ama acaba bendemı artılara geçtim acep?
kaç çıktın melekımm senın kas yapma olasılıgın daha yuksek gelıyo bana
gözün aydın 500 grlık kasın olmuşş kızz
allahtan yarın tartı günü falan değil yoksa ben çok stres yapardımm
yarışma farketmeden baya kasıyomuş beni ya
valla kızlar eylüle kadar izin aldık ama benim pek uğraşmaya niyetim yok,biliyosunuz bide herkesi takip et,kg bildirecekler diye bekle,valla hasta olup gidemediğim günü biliyorum,sırf listeyi paylaşayım diye
o yüzden eylülde püsküte yarışmadan çekilme kararı aldığımızı bildirmeyi düşünüyorum,tabi devam etmek isteyen varsa konuşuruz yine,belki başka biri kaptan olur aynı şekilde devam edilir,ama ben açık ve net istemiyorum,böyle daha iyi
kızlar ıyı aksamlar. bugun iş görüşmesıne gıttım olumlu gectı,haftaya bıldırıcekler inş olur
ay kılom 83.9 da takılı kaldı,neslıcım haklıymıssın odemler gıttı dukanın atak işe yaramadı malesef
neslim gecmıs olsun bu arada .alıntı yapamadım
esram özledım senı yaw
kızlar nasılsınız.sohbetlerınıze katılamıyorum malesef
bol bol sohbet etmıssınız ne guzel :) :) allah dahada artırtsın.
takım falan olmasın ya ,ben ozaman daha cok yıyorum burada kalalım bence ,
ben hala aynı kılodayım ıns eksılere ınıcem ama nasıl bana bı akıl verın gunlerdır kımıldamıyo tartı,odemler gıttı yaglar kaldı basıma
esram neslimm sızı epey ıhmal ettım bılıyorum ama benımkı evde bılıyosunuz haftaya tam gaz yanınızdayım öptümmm
yarışma mantıgı bencede kasıyo
ınsan her hafta aynı azımle motıvasyonla devam edemıyo :)salıncada toparlanamıyo
boyle daha ıyı oldu sankı
aslında dıyet üzerıne konusmak neler yaptıgını baska dıyet yapanlarla paylaşmak güzel bi yöntem oluyo
bizim sbde bı kız var 2 yıl once falan 5 ayda ortalama 33-34 kılo vermıstı..sonra gerı aldı bırazını sımdı oda bana uydu tekrar diyette
onla takılıyom bende hernekadar arada kıl olsamda:)
valla kızlar eylüle kadar izin aldık ama benim pek uğraşmaya niyetim yok,biliyosunuz bide herkesi takip et,kg bildirecekler diye bekle,valla hasta olup gidemediğim günü biliyorum,sırf listeyi paylaşayım diye
o yüzden eylülde püsküte yarışmadan çekilme kararı aldığımızı bildirmeyi düşünüyorum,tabi devam etmek isteyen varsa konuşuruz yine,belki başka biri kaptan olur aynı şekilde devam edilir,ama ben açık ve net istemiyorum,böyle daha iyi
evet en önemli nokta o her hafta aynı motivasyonla devam edemiyoruz eh vereceğimiz kiloları hemen atan bir bünyeye de sahip değiliz öyle olsak bırakın yarışalım hırslanalım ohhh 5 kg verelim sorunumuz bitsin mezun olalım... ama bizde bu yok orda kaldıkça bir anlamda mezun olamadıkça ve olamayacağını düşündükçe bence eksi yönde motive oluyoruz :)))
bugün güzellik salonundaydım en önemli tüyoları ordan alıyorum zaten en azından kanıtları gözümün önünde oluyor :))) enginar suyuna geçmiş millet baya da vermiş kg olarak üstüne gidemesemde görüntü mükemmeldi... eh standart akşam 7 den sonra birşey yemedim acıkırsam meyve yedim diyorlar bu artık klişe geliyor bana (ben zaten hep öyleyim) ayrıca da hatun enginar suyu içmiş sabah aç ve akşam yatmadan 1 saat kadar önce sadece enginarı haşlıyormuş suyunu içiyormuş. kendinin öğrendiği vatandaş günde 3 sefer içmiş açken baya vermiş bu henüz 1 aydır denemiş. yarın didime arkadaşımın düğününe gideceğim pazar geleceğim enginar suyuna haftaya başlayacağım bende...
son 5-6 kılomuz kaldıgında yarışalım bence:)
şuan buna hazır degılızz
engınarı hıc duymamıstım..lahana,maydonoz ve sogan la cok zayıflayan duydum gördümde ama bana göre degıl
ben elmalarımla mutluyum yeşil yeşill:)
gerçekten benım dıyetım bu,hay allah razı olsun benı bu dıyetle tanıstırandan(sinemimm):)
edacann sen akşamları pek bişi yemıyosun bıldıgım kadaryla öğlenkı menuler nasıl gecıyo??
tabı en onemlısı ınsülin direnci sanırım o çokk zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?