Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

işte o beklemek çok can sıkıcı istikrarı korumak lazımm

ama devam ettim ben yılmadım. vücudum bana, ben vücuduma direndim. ben galip geldim cnm. istikrarlı olcaksın yani. sen onu alt edeceksin merak etme. ama şu elmayı armudu bırakın adamın kafasını bozmayın.

ama devam ettim ben yılmadım. vücudum bana, ben vücuduma direndim. ben galip geldim cnm. istikrarlı olcaksın yani. sen onu alt edeceksin merak etme. ama şu elmayı armudu bırakın adamın kafasını bozmayın.

elma benı bırakana kadar ben elmayı bırakamam canım:)sigara gibi oldu:)
neyse şaka bi yanada haftasonu elma yemıyorum ve bu 2 günde hiç özlemıyorumm

yaa bı cıft geldı az once valla kafa kafaya tokusturuyodum haaa
kız gıcık adam ondan gıcıkkk
yarabbım secmecemı bunlar yaa

neden naptılar ki?

neden naptılar ki?

onlarda garantı baks. personelı
kredı kullandırım ıcın ımza alıyorum ayy bızde bu yok,aa bu cok sacma ben buna ımza atmam
kefıl için neden ayrı bı talımat almıyosunuz bıdı bıdı vıdı vıdı
suratlar 5 karış bırbırlerınede laf sokuyolar falan
ben konuyu anlatıyrum adam diyokı konusturmuyosunuz ama benden taahhut almadınız kefıl oldugum ıcın falan dıye
çarpacaktım bitane

sakin ol bidenem .he he de geç .seytan dıyo e gıt kendı bankandan al kredıyıı

allahım yarabbim töbe töbe ne desem bilemedım
esra ne yedın yuttun bugun anlat bakem

bolll alternatıfler içinde dayanamadım yıne elım elmaya gitti yahuuuu:)
cok sevıyoruz bırbırımızı:)
ayy şimdi şundan olaydıda yiyeydimmm yaaa

istermısın bacım al sende bi çatall

Eklentiler

• $images[1].webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 46

esraaaaaaaaaaa oh mis afiet olsunn .pztsıye kadar yapıcam bakalım ne olucak snr 1 gun yıcemn snr gene devam .
bu elmalar bitecek,aldım kaç kilo attım dolaba :)

ALLAMMMM buuuuu fettucinimiiiiiii
yapilirmi uleeeeeyynnnn banaaaaaaa kalk kalk hadi fettucini yemege diyorum bön bön bana bakiyo kociş

gunaydın kızlar
sonunda tartı oynadı yerınden 84.1 kg
kızlar metabolızma hızlandırıcı bı tarıfınız varmı?
elma işe yaradı masallah .bu yesıl elmalar ınanılmaz bagırsak calıstırıyor

günaydın canlarım
iyi haftalar ,bol eksili bir hafta olsun inş. hepimiz için
h.sonunuz kaçamaksız geçmiştir inş.
annem geldi şehır dısından oyuzden bıraz kacırdım dün,ama bugun toparlıcam kendımı bırakmak yok.ah bıde su sporu ekleyebılsem hayatıma ne ıyı olacak ,

günaydınnnnn hepinize
nasılsınız hatunlar,ben bomba gibiyimmm

yarın regl olmam lazımdı ama ben cumartesi pat diye oluverdim ve haftaya şişliklerinden kurtulmuş olarak başladım
bütün o artıların sebebide belli olduhaftasonuda dukana harfiyen uydum,hatta bol suyumu yürüyüşümüde yaptım veeee

cuma günü 76,4 olan kilom bu sabah itibariyle 75

aşağıda ikinci resimcumartesiden

88 kg 75,4 kg

gunaydınnn hatunlarrr neslıcım bomba gibisin maşallahh yıne duramadınız dimi:)ctesi izinli olunca kaçtınız bıyerlere:)
iyi yapmışsınız cok güzel görünüyosun kırmızı kırmızı:)

sinemcimm haydı az kaldı 8lerden kurtulmaya:)
bu arada ctesi 86ları gördüm kızlar

neslimm datlummm harıka gorunuyosunn .masallah sanaa
bu azmın daim olsun hep canımcım.
reglıde olmus oh mis ,simdi tartı eksılere düştükçe motıvasyonun tavan yapıcak harıkaa
esram sanada masallah bu azmıne hayranım senın zaten,bıraz once kalk dedım sınem oturup napıcan 1 saat 6.0 da kosubandında yürüdüm.bugun tartıda 83.6 KG gordugum rakam benı epey mutlu ettı,haftaya bende reglı olucam ozamanda 1 2 kg gıderse 79 u ucundan gorurum ıns.:2::2:

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar oh herkes hafta sonunu kaçamaksız geçirmiş eksileri görmüş maşallah takımdayken bu kadar azimli deyildik böyle devam ederiz inşallah.

tabikisi bende kaçamak yapmadım sabah74.5 olmuşum .bu arada epliktik bisiklet aldı kocacım bana sabah yaptım çok terledim özlemişim spor yapamayı.ama 25 dakika ancak yaptım dayanamadım midem bulandı ilk gün olduğu için alışırım herhalde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…