Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydın hayırlı cumalar kızlar
iyiki bıldırım falan yapmıyoruz
sabha tartıda koskoca bı 85 i gordum aslında rejımımı bozmuyorumda nıye boyle artıdayım bılmıyorum ,balon gıbı hıssedıyorum kendımı suan
yaaa ben bu 8 lı rakamdan kurtulamıcakmıyımmm amaaaa cok mutsuzum bugun .
kızlar bı onerınız vaarmı vucudumu nasıl şaşırtım ,spora baslamam sart bunu bılıyorum ,bana şöle mucızevı bı lıste bı önerı bişi sunun ne oolur, resmen çaresizlikten kıvranıyorum,
ayın 6 sı gıbı reglı olucam onun şişkinligi olurmukı sımdıden ,ay delırcem bıanda bu kılo artısısın bı sebebı olmalı,dolunayda geldı geçtıı
melek kızıyo sanırım ama ben bı kac gun sırf elma yıyım belkı işe yarar,ah şu kocam yokmu ,gıt al gel elma dıyorum hep bı bahane ,yok ama bugun alsın yeter
sabah sabah ilk mesajla içinizi kararttım resmen :)

Son düzenleme:

cumadan cumaya girer olmuşum:)hayırlı cumalar arkideşler..günlerdir yatılı misafir ağırlıyorum.biri gidiyor diğeri geliyor:))öyle işte..hava çok sıcak..zor oluyor haliyle..pişir,yıka..yatak yap...bugünden itibaren de kızkardeşim geliyor,yeğenlerim....
tabi bu arada benim diyet yerlerde(2 gün önce tartıda 70 i gördüm((2 gündür saat 5 te yemek yiyip.mutfağı kilitliyorum.anahtarı özgüre veriyorum.misafirlere de kusura bakmayın dedim.ben çok zor kilo veriyorum dedim.90 kilo olmak istemiyorum yeniden dedim.ama bir gece kimse görmeden mutfak kapısını yiyebilirim
burdan kopmamak lazım.bu kesin kızlar....yine gelirim inşallah..biraz çalışayım

günaydın kızlar bu gün çok mutluyum nihayet 75 kilo oldum ay sıkıldım vallahi tartı hiç oynamadı bu hafta ama bugün güzel bir rakam gösterdi çok mutluyum

günadın gülnihal abla ay bu kilolarla başışmız dertte sende kilo almışsın dikkat et çok almadan vermeye çalış sonra toparlanmak zor oluyor

günaydın sinem mutlaka spor yapmalısın bende çocuklardan dolayı çok spor yapamıyorum ama internetten açıyorum aerobik ve step evde hep beraber yapıyoruz.bide kondüsyon bisikleti aldım daha gelmedi ama gelince onuda çalışıcam .

gunaydın ozlemcım hadı gozun aydın güzel bi sonuc..şu 5 kıloyuda 2 hadı bılemedın 3 haftada atarsın bisiklet siparişide vermişin ohh koy tv karşısınıa dizi izlerken kaptır kendını
ben koşu bandını daha cok sevıyorum bısıkletı oldum olası sevmedım yolladım birine..
sen kızlarla karşılıklı göbek at arada eglenırsınızde hem:) ne güzel:)

cuma ınsanııı nerelerdesın bakım sen:)
senın kayınvalıde gelmedımı bu sene abla yaa şafak panon yok:)yatılı mısafır zor valla bekar evımden bılıyorum aşiret evi gibi giren çıkan bellı degıl:)
bu 70 olmamışşş,gerçi sen azımlı hatunsun geri dönersın 60lara senın en cok ındıgın kılo kaçtı??ben senı 63 dıye hatırlıyorum 60a yada 50lere ınmışmıydın??

günaydın hepinize,hayırlı cumalar

maalesef bendende pek iç açıcı haberler yok,salı günü 75,7 gören ben bu sabah 76,4 ü gördüm,diyetten en ufak bi sapmam olmadı,izinsiz şeyleri kaçamak falan zinhar yapmadım,suyumuda en az 2 litre içiyorum,üstelik sporumuda yapıyorum,ama ben salıdan beri gram gram artıyorum

haftaya salı regl olmam lazım büyük ihtimal ondan,moral bozmak istemiyorum ama yinede canım sıkılmadı değil,inş.regl olduktan sonra birden iner kilom

gülnihal ablam,sinem,esra,özlem,melek ve edacımm

Son düzenleme:

canım sen önceden de böyle oluyordun.adet dönemi kilo artışın oluyordu ama sonrasında 1.5-2 kilo kaybın oluyordu.dukan senin diyetin neslim.vazgeçme...

kaynanam bilmediğim bir sebeple bana küsmüş.sağolsun:)bu kış gelmedi.önümüzdeki maçlara bakıciiz artık
burdan 63 le ayrıldım esra, sonrasında 1 kilo daha verip 62 oldum.şimdi 70:26:

kardeşim de gitsin.inşallah sıkı bir diyete başlayayım.geçen gün burda okudum,karabuğday diyeti..1 hafta onunla başlayıp sonrasında kalori sayımıyla devam edeyim diyorum.ama hiç azim falan yok..insülin direnci hortladı galiba..karnım tok ama içim aç:18:

yaa niye öyle oldu ki acaba bende birhaftadır 75.8 dim ama bugün 800 gr gitmiş moralini bozma vücudun su tutuyordur,
inşallah canım ya okul açılana kadar 70 olmak istiyorum ama zor inşallah olur senin nasıl gidiyo kaç kilo verdin

yok ablam vazgeçmem dukandan,bu sefer korumaya kadar götürücem inş.evet haklısın daha önce dukan yaptığım zamanlardaki kiloma baktım 1 hafta hiç vermemişim hatta artıya geçmişim sonra 1,5 kg birden gitmiş,(naslda hatırlarmışşşş)

ablacım sende burdan çok kopma bence motivasyon olmadımı diyette sekteye uğruyo,misafirlerini gönder bismillah de başla,ne güzel 60 ları görmüştün

haftaya bakıcaz artık özlemcim,ne yapalım moral bozmak yok,sonuçta bu kiloları 1 haftada almadık

ablaaaa benım subeden arkadas onerdi banada onada arkadası önermiş kız 1 ayda 3 ögun karabugdayla 25 vermiş.
tabi 25 biraz abartı ben 1 ayda 10 kıloya hertürlü tavım..
ama benım dıyetım elmalı oldugundan ben gecen hafta sabah tost oglen bugday akşam elma seklınde yaptım
91den 88lere ındım 6 gunde falan..fena degıl yanı bıde aşurelık bugday gibi tadı ama yogurtla yenmesını tavsıye ederım :)
bide doktor kontrolunde yıyın diyo ama bılemedım glutensız çünkü:)

özlemcım ınersın 70e okul acılana kadar
ben gecen hafta 88leri gördüm ama ctesileri tartılıyorum bakalım yarın kaç çıkıcam
yalnız havadanmıdır nedır süreklı ya artış ya sabıtlık var herkeste,bende gecen ctesi88leri görmüşken salı aksamı spordan sonra hala 88lerdeydım bide 1 saat yürüyüş sonrası yanı öncesını düşünmek bıle ıstemıyorum..
oyuzden tartıyı kadırdım ortadan bakalım yarın görücem bu haftakı emegımın karşılıgını..

neslimm nıye boyle oldukı acepp seyirdesin dimi sen ??bence durup durup birden atacak..
tabi bide şunu unutmamak lazım,sen ılk dukana basladıgında kılon daha fazlaydı şuan daha yavas gitmesi yada gidecek olması normal..

haklısın tatlım sporsuz olmuyo malesef .evde kosubandım var bugun ıtıbarıyle baslıyorum.kondısyon bısıkletın hayırlı olsun ,inş. kısa zamanda ulasırız ıstedıgımz kıloya :)

ah neslicim sorma o problem bendede var ama canını sıkma moral bozmak yok .kesın reglı olucan dıye şişsindir endıse etme sakın.reglın bıttıkten snrakı kg mına bakarız ona gore degerlendırırız nerde yanlıs yaptıgını .ama sen dukan yapıyosun ve seyırdonemınde bbu tur duraklama yada kılo artısı oldugunu ve bı anda eksılere gecıldıgını okumustum .kesın oyledır senınkıde minnak üzülme sakın .su ve yeşil çaya devamm

kızlar bugun elma dıyetıne start vermıs durumdayım
bu 8 lı rakamdan bu hafta kurtulucam haftaya cuma gunu olarak belırlıyorum ılk hedefımı.

kızzzzzzzzzzzzzzzz oku oku yetişemedim ya çenenize be...
sinem elma yooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkk. başlatmayın elmanızdan armudunuzdan. elmayı ben normal diyetteyken bile yemedim be :) ıyy sevmem Allahım yokluğunu göstermesin de.

hayırlı cumalar bu arada. ayy ben de dün +500 gördüm yaa ay beynimden vurulmuşa döndüydüm hani. bugün sonunda -800 gördüm. ay neydi o öyle. sudur o su...

kızlar bugün arkadaşımı gördüm erimişsin çok güzel olmuşsun ama biraz bacaklarında yani basenlerinde kalmış dedi. onları erit dedi bana. ay ne kadar üzüldüm anlatamam vallaha. o kadar da yürüyorum bacak çalııyorum hatta pantolonlarım hep büyük geliyorlar ama yine de hala basenlerin de var dedi.

tamam yok da baska bısey hakkımdan gelmıyo canım ya
elmayı cok sevıyorum ben yaw bayıla bayıla yıyorum,su 2 gundur olan su bı gıtsın vucudumdan snr herseyden az az yıyerek devam edıcem dıyetıme en saglıklısı o sekıl ..
senınde artılarının gıtmesıne cok sevındımm, ınsan naıl sınır oluyo her kurala uyuyosun bı bakıyosun artıdasın ,gelde cıldırma ,ama kurtulmussun artılardan tebrık ederım canım
sen cok buyuk bı yol kat ettın vallahı masallah sende olan azım banada geçsın bi el ver bana oradan :92::92::92:

kızzz melek ceee deyip kaçmışın yine:)
sen bı konu acmıstınya 24,5 kılodan sonra durakladım dıye..o dönemde aynımı devam ettın bişeyleri degiştirdinmi diyette yada sporda ve kaç gün sonra geri başladı kılııo vermen:26:

canım. evet 1 ay falan gram veremedim. sonra gitti yine yavaş yavaş

kızlar bugun elma dıyetıne start vermıs durumdayım
bu 8 lı rakamdan bu hafta kurtulucam haftaya cuma gunu olarak belırlıyorum ılk hedefımı.

sinemim sana hoş geldin dedim mi ben:26:burda olman ne güzelama tabi kiloları verememiş olman güzel değil.inşallah incecik ol da kendin gibi güzel bir kızın olsun......

sinemim sana hoş geldin dedim mi ben:26:burda olman ne güzelama tabi kiloları verememiş olman güzel değil.inşallah incecik ol da kendin gibi güzel bir kızın olsun......

hoşbuldum ablacım kendı derdıme dustum bende sana slm veremedım.gıdıcek ıns. ben bı ara cok ucmustum bu cok cok ıyı halım :) :)l
güzel dileklerin ıcın saol ablacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…