bacaklarım ıncelmıyo dıyodun melekk eee bal gibi incelmişş işte hatta bu pantolon bol
dar bi pantolon giysen dahada bellı olur ınceldıgı:)
mini etek alıp yolluycam sana:)
aslında diz altı bi etek alıp her hafta 1 kat kıvırsak farkederlermıkı minileştigini:)
hanı kurbagayı sıcak suya atarsan zıplar
ama t-yavas yavas alttan ısıtırsan kaynar hesabı:)
alemsin sen ya. kızım seni çizgifimden falan mı çaldılar naptılar?
heee ben çizgi film karakterıyım..
gepettonun pınokyodan sonrakı yüz karasıyım,adam yaşlıydı benım odunu tam yontamadıgından boyle dubamvari bi şekıl cıktı ortayaaaaaa:)
yaww bewn günde 3 lt suyla su zehırlenmesı yaşamam dimi..
bazen fazla sudanmıdır nedır basım donuyo:)
tamam melek düzenlı dıyet yapıcam ama hazır gazımı mazımı almışken bu haftayı bıtıreyım gerisi haftaya
bişi dicem esra.. bi tane konu var. acınası biriyim diye. orda senin yorumların da var. nedir o? kız kilo vermeye başlamışmı okuyamıyorum baya bi sayfa var
:)) canm su çok faydalı. sakın bırakma benim bazen 3 lt yi geçiyor. ama sürekli lavaboya gidiyorum o sorun oluyo işte. zırt bırt çişim geliyo. arkadaşım da bu kadar çok su içersen kilo alcaksın bak diyo :))
slm kızlar
esracım melekcim mucuks
sohbet çok hoş ama benim yazı yazmaya bile takatim yok,sabah boğaz ağrısı,halsizlik,ve burun akıntısıyla uyandım,o kadar soğukta hasta olmadım şimdi oldum sanırım ceryanda kaldım
slm kızlar
esracım melekcim edacım mucuks
sohbet çok hoş ama benim yazı yazmaya bile takatim yok,sabah boğaz ağrısı,halsizlik,ve burun akıntısıyla uyandım,o kadar soğukta hasta olmadım şimdi oldum sanırım ceryanda kaldım
slm kızlar
esracım melekcim edacım mucuks
aaa yaz nezlesımı oldun acaba??
kesın klıma ve ceryandandır neslımm dıkkat et kendıne volkanında 4-5 gundur burnu akıyo gece tıkanıyo falan
yazın daha sinir bı durum ama haftasonuna az kaldı hatta 1 gunde izin patlatıp dınlensen bomba olursun
slm cnm. çok geçmiş olsun. neden öyle oldun acaba? ben hiç yaz nezlesi falan yaşamadım öyle şeyler.
klimada falan durma cnm.
geçmiş olsun güzelim. inşallah kısa sürelidir. burda genelde güneş altında çok kaldıysam oluyor ama 1 gün sürüyor inşallah öyledir... yeşil biber ye güzelim c vitamini yüksek :)
teşekkür ederim sinemimmkızlar ıyı aksamlar. bugun iş görüşmesıne gıttım olumlu gectı,haftaya bıldırıcekler inş olur
ay kılom 83.9 da takılı kaldı,neslıcım haklıymıssın odemler gıttı dukanın atak işe yaramadı malesef
neslim gecmıs olsun bu arada .alıntı yapamadım
esram özledım senı yaw
gunaydınnn kızlarrrr
neslimm bugün sebze günün dayan yeşil bibere:)nasıl oldun daha ıyımısın??
sinemmmm cok sevındım tatlım ınsallah hayırlı haberlerle dönerler,ee cok ev keyfi yaptın çık sıcacık yatagından çalış artık haydee:)
ben onumuzdekı yaz sonu bankayı bırakıcam sanırım şimdiki planlarım tutarsaa
bıktım burdannn:)şubeyı komple yenılıyoruz zaten,2 arkadas dogum iznine gidiyo 2 yenı kışı geldı ve bi açık vardı orayada yenı bırı geldı
1 kşi daha gelecek sanırım sil baştan mılletın huyuyla suyuyla ugras ekran ogrenmelerı için yardım et vs. vs...
ayy bu tarfsız mutluyummm sankıı dün aksam spordan sonra kayınvalıdeye gittik hatun dedıı valla cok farketmıs ama bişi demıyorum nazar degmesın diye dedi:)
nişana kadar zımba gibi olursun ama dedi:)volkan bi gurur bı gurur ee kımın karısı anne diyo,dedım vay adi zayıfla zayıfla diye basımın etinin yiyip özgüvenımı çökerten kendı degildi sanki:)
gunaydınnn kızlarrrr
neslimm bugün sebze günün dayan yeşil bibere:)nasıl oldun daha ıyımısın??
sinemmmm cok sevındım tatlım ınsallah hayırlı haberlerle dönerler,ee cok ev keyfi yaptın çık sıcacık yatagından çalış artık haydee:)
ben onumuzdekı yaz sonu bankayı bırakıcam sanırım şimdiki planlarım tutarsaa
bıktım burdannn:)şubeyı komple yenılıyoruz zaten,2 arkadas dogum iznine gidiyo 2 yenı kışı geldı ve bi açık vardı orayada yenı bırı geldı
1 kşi daha gelecek sanırım sil baştan mılletın huyuyla suyuyla ugras ekran ogrenmelerı için yardım et vs. vs...
ayy bu tarfsız mutluyummm sankıı dün aksam spordan sonra kayınvalıdeye gittik hatun dedıı valla cok farketmıs ama bişi demıyorum nazar degmesın diye dedi:)
nişana kadar zımba gibi olursun ama dedi:)volkan bi gurur bı gurur ee kımın karısı anne diyo,dedım vay adi zayıfla zayıfla diye basımın etinin yiyip özgüvenımı çökerten kendı degildi sanki:)
günayyyyyyyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nabersiniz kızlar. bugün bende de değişik bi mutluluk var Allah bozmasın. İyiyim valla ohh.
sizler nasılsınız bakem? ne var ne yok? cnm farkettiğine sevindim bak. her kayınvalideden çıkmaz öyle laflar.
mesela benim kaynana dan hiç çıkmaz. kıskanç kadın... sevmiyorum ama eşimin ailesi diye saygı duyuyorum. yapcak bişi yok.
oğullarını kız gbii yetiştirmiş ona bağlı olsun istiyor. aman neyse onu mu düşüncem ya.
anam kızlar size bişi dicem ben ya. ben hemen her allahın günü 1 saat yürüyorum. gr gr giden kilocuklar
bugün tartı da +500 göstermesin mi beni. ay beynimden vurulmuşa döndüm. hani sabit olsam bi yere kadar.
inip çıka çıka baskülü bozdum sanırım.sonra acaba yanlış mı diye işe gelirken eczaneye gittim orası da aynı tartmasın mı ayyyyyyyyyyyyyy kendimi eczanin bi o duvarına bi bu duvarına fırlatasım geldi. neden olaki bi fikriniz vaa mı?
melekkk yavrum aynı şey banada olsu işte
dün saf protein günümdü,akşam yemek yemedim,1 saat aerobik+plates yaptım,yarım saatte yürüyüş ama 2 gündür 600 gr artıdayım
bak kesin bu dolunayın işi,2 gündür dolunay varmış ve genelde herkeste ödem oluşmuş,neyse sıkmayalım canımızı aynen devam
neslim yoksa bu spordan dolayı vücut su falan mı tutuyo yafrum? ay delircem öğrenmem lazım benim. :18:
bak bi de kıyafetlerim hep bol geliyor
anlıyorum iyicene sıkılaştım ama artı görünce sinirlerim bozuluyor yafrumya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?