hemde nasıl yanıyor ama sanırım son demleri 15 güne kadar o normale dönecek inşallah bizde... diyet modunda değilim hala sağlıklı beslenme modundayım ama diyet için son hazırlıklarımı tamamlıyorum. yahu yeşil çay bile içilmiyor öyle sıcakki... dukana girişmeye karar verdim tek sorunum kabızlık problemim başlarmı diye ama uzun uzun okudum yulaf kepeği yemem gerekiyormuş. yulaf kepeğimi de alırsam yavaştan dukana yolcuyum. çıkardım atağımı seyirimi biraz uzun süreler ama hemen vermek istiyorum demedim zaten formda... 7 gün atak 260 gün seyirim var :) seyirlik değil ömürlük olsun isterim ama :)))
bende kpss formuna girdim güzelim bir türlü adapte olamıyorum diye bir site buldum ordan dvd aldım. netten de izleyebiliyorsun. e-ogretim diye bir site hocaların ders anlatması güzel ilgimi çekiyor. ben kitaba odaklanamıyorum da biri anlatınca dinliyorum. hatta akşamları eşim tv izlerken bende laptopa kulaklık takıp hocayı dinliyorum. kendime 3 ay verdim konuları bitirmek için hadi bilemedin 4 ay sonra 3 ay manyak gibi soru çözmeyi düşünüyorum sonrasında yine konu çalışacağım... aman işte böyle kasmak lazım güzelim özel sektör çok saçma inşallah kapağı atarız devlete...
esram bılıyosun raporlu benımkı oyuzden gıremıyorum pek.
kızlar yarın iş gorusmesıne gıdıyorum,ıstedıgımde bı fırma ıns. olur dua edın olurmu.
yarın bu tartı oynamazsa kendıme yemek yeme cezası verıcem .
şaka bı yanada NESLİHANCIM ee ben dıyet yapıyodum ztn ödemlerımde gıtmıstı,sımdı atak donemını yapsam kılo veremezmıyım pekı aydınlatırmısın benı dukaniçem :)
oohhh maşallah maşallah edacım neslıcım melekcım sınemımmm herkeşşler burda:)
selam kızlarr
aksamadan devam edıyor dıyetım ve sporum ınsallah hersey yoluna girecek..motıvasyonum saglamm şimdilik..hiç zorluk çekmıyorum
yalnız artık yavas yavas ders calısmaya baslamam lazım,ama eve gidip spor yapınca cok bitkin oluyorum yıgılıyorum bi köşeye..
bu olayı nasıl dengelıycem bılmıyorum..neyse...
melegım napıyosun canımm kaç kılosun bakımm senın şu spor azmıne hayranım haftada kaç yapıyosun şuan ve 75 oldunmu bakem:)
neslıcım bence herkesın adapte olup motıve oldugu bı dıyet var senınkı dukan tez zamanda atıcaksın 10 kılonuu:)
sinemimm mesajsız kaldım bu sabah ben ama
edacım sen nasılsın canımm antalya yanıyodur şimdilerde ist bile fena,sıkı dıyet modundamısın saglıklı beslenme aşamasındamısın??
esram bılıyosun raporlu benımkı oyuzden gıremıyorum pek.
kızlar yarın iş gorusmesıne gıdıyorum,ıstedıgımde bı fırma ıns. olur dua edın olurmu.
yarın bu tartı oynamazsa kendıme yemek yeme cezası verıcem .
şaka bı yanada NESLİHANCIM ee ben dıyet yapıyodum ztn ödemlerımde gıtmıstı,sımdı atak donemını yapsam kılo veremezmıyım pekı aydınlatırmısın benı dukaniçem :)
kesınlıkle ınsallah devlete gecerız..süpersınn valla bu sıteler ısıme yarar bende akşamları ufaktan baslıyım artık once dınleyerek sonrada soru cözümüyle
bide şu diyet olayında benımde korkulu ruyam kabızlık canım ne yaparsam yapayım benım tek kurtuluşum var
herseyı denedım ama en etkılısı dogadanın kayısılı cayı..her akşam spordan sonra 8-9 gibi içiyorum bitane ve sabaha kesın sonuc..dene derım denemedıysen..kuru kayısı yedıgımde işe yaramıyo mesela ama bunun içindekı karışımlardan heralde süper sonuc:)
hehe dukaniçe hee valla güzel buldun canım
kraliçemm aydınlattt biziiii:)gerçi ben dukan yapmıyorum ama olsun bilgi bilgidir
sınemcımmm sabır canım sabır ve kaldır tartıyı bende kaldırdım bızım en ufak lokmamız yada wcye cıkmamamız dahı etkılıyor tartıyı
zor olsada ben kaldırdım tartıyı ctesiden ctesiye tartılıcam artıkınn
esram sen yazmayınca sandımki motivasyon gitti kaçamak yapıyo bu kızama neyseki herşey yolundaymı çok sevindim:))
evet canım kesinlikle herkesin bünyesine uyan bi diyet var,benimkide dukan bunu bi kez daha anladım,biraz meyvede zorlanıcam ama oda çok sorun değil,nasıl olsa ömür boyu yaşak olmayacak,inş.esracım son 10 kgmuda bu şekilde veririm
sinemcim hakkında hayırlısı olsun canım,inş.olumlu geçer iş görüşmen
valla dediğim gibi atak döneminde hızlı kilo verilmesinin sebebi vücuttaki fazla suyun atılması,hani sen onları attın,mutlaka bu 6 günde kg verirsin ama çokta beklentin olmasın canım
dogru söluyosun canikom sabredıyorum ıllakı o ıbre oynıcakkkk ,okadannn
sen nasılsın kuzum motıvasyon iş güç eş
esram sen yazmayınca sandımki motivasyon gitti kaçamak yapıyo bu kızama neyseki herşey yolundaymı çok sevindim:))
evet canım kesinlikle herkesin bünyesine uyan bi diyet var,benimkide dukan bunu bi kez daha anladım,biraz meyvede zorlanıcam ama oda çok sorun değil,nasıl olsa ömür boyu yaşak olmayacak,inş.esracım son 10 kgmuda bu şekilde veririm
sinemcim hakkında hayırlısı olsun canım,inş.olumlu geçer iş görüşmen
valla dediğim gibi atak döneminde hızlı kilo verilmesinin sebebi vücuttaki fazla suyun atılması,hani sen onları attın,mutlaka bu 6 günde kg verirsin ama çokta beklentin olmasın canım
kesınlıkle ınsallah devlete gecerız..süpersınn valla bu sıteler ısıme yarar bende akşamları ufaktan baslıyım artık once dınleyerek sonrada soru cözümüyle
bide şu diyet olayında benımde korkulu ruyam kabızlık canım ne yaparsam yapayım benım tek kurtuluşum var
herseyı denedım ama en etkılısı dogadanın kayısılı cayı..her akşam spordan sonra 8-9 gibi içiyorum bitane ve sabaha kesın sonuc..dene derım denemedıysen..kuru kayısı yedıgımde işe yaramıyo mesela ama bunun içindekı karışımlardan heralde süper sonuc:)
hehe dukaniçe hee valla güzel buldun canım
kraliçemm aydınlattt biziiii:)gerçi ben dukan yapmıyorum ama olsun bilgi bilgidir
sınemcımmm sabır canım sabır ve kaldır tartıyı bende kaldırdım bızım en ufak lokmamız yada wcye cıkmamamız dahı etkılıyor tartıyı
zor olsada ben kaldırdım tartıyı ctesiden ctesiye tartılıcam artıkınn
canım biz artık hep buralardayız sen kimse yok diye yazmamazlık etme,mutlaka karala bişeyler hemen toplaşırız
spor+sağlıklı beslenme en güzeli canım,hem zaten sen çoktan oldun ki,bu arada bebiş çalışmalarına devammı
sinemcim sen sen cuma 85 değilmiydin,bugün 83,9ee daha ne istiyosun kuzumm
ya aslında dukanın zor olanı atak,sen zoru yapıyosun kolay olan seyire gelince bırakıcan,ama biliyosun dimi atak yaptığında genelde vucuttaki ödem gider,eğer sende ödem fazla yoksa ataktan istediğin sonucu alamayabilirsin sinemcim
tabi yinede protein herzaman işe yarar buda ayrı bi konu,neyse ben kafanı karıştırmayayım nasıl kolayına geliyosa sıkılmadan hangisini yapacaksan onu dene
esraaaaaaaaaaaaa burdamısın sen. seni zilli özledim kız senioohhh maşallah maşallah edacım neslıcım melekcım sınemımmm herkeşşler burda:)
selam kızlarr
aksamadan devam edıyor dıyetım ve sporum ınsallah hersey yoluna girecek..motıvasyonum saglamm şimdilik..hiç zorluk çekmıyorum
yalnız artık yavas yavas ders calısmaya baslamam lazım,ama eve gidip spor yapınca cok bitkin oluyorum yıgılıyorum bi köşeye..
bu olayı nasıl dengelıycem bılmıyorum..neyse...
melegım napıyosun canımm kaç kılosun bakımm senın şu spor azmıne hayranım haftada kaç yapıyosun şuan ve 75 oldunmu bakem:)
neslıcım bence herkesın adapte olup motıve oldugu bı dıyet var senınkı dukan tez zamanda atıcaksın 10 kılonuu:)
sinemimm mesajsız kaldım bu sabah ben ama
edacım sen nasılsın canımm antalya yanıyodur şimdilerde ist bile fena,sıkı dıyet modundamısın saglıklı beslenme aşamasındamısın??
esraaaaaaaaaaaaa burdamısın sen. seni zilli özledim kız seni)))
canım 75 i göremedim daha öyle 76-79 arası gezintilerdeyim. sen kaçsın bakayım şimdi?
devam dimi? bak sporu sakın aksatma ve spor yapıyorum diye yemeye de dalma.
seni pis boğaz. bendensin sen de bu konuda biliyorum o yüzden uyarıyorum :)))
inş.tatlım ıyı gecerse baslıcam hemen işe cok sıkıldım cunku
amaaaa nesliii ya deme oye umutlarım kırıldı şimdi
du neyse 3 gun yapim barı baktım gram gramgıdıyı bırakırım dukanı bana gore degıl cunku.elmalarımı alırım sepetıme yer yer dururum :)) .
yookkk kızzzzz ne kaçamagııı hemide beeennn:26::26:hiç tarzım degil
sen agır yükü çok akıllıca davranıp diyetisyenle attın sımdı dukanla 10 kılonu vereceksın ve gfercekten ben ınanıyorum 2014 olmadan olursun 65..
zaten seyır donemınde meyve sebze var dıye bılıyorum o dönemde meyve acıgını kapatırsın neslımmm:)
benım 10 eylule kadar asla ve kat'a kacamak yapmamam lazım
14 eylulde tatıle cıkıcam oraya saklıyorum tum kaçamak haklarımı
devam neslim. çalışma değil artık bizim ki ya :) olursa olur derdindeyiz. Allah vericekse vericek. Olacakla ölceğe çare yok. Elbet su akar yolunu bulur canım. Çok can sıkmamak gerek bu tür şeylere. Bak geçenlerde avm de gezerken bi çift gördük eşimle. önlerinde çocuk arabası geziyorlardı. baktık ki çocuk kocaman ve özürlü. dediler ki biz çok istedik ama böyle oldu. şükür buna da dediler. üstelik o kadar gençler ki daha. Allahtan hayırlısını istemek lazım. İnşallah bizimle birlikte isteyen herkesin olur ama önemli olan hayırlısının akıllı sağlıklısının olması...
bunun dışında güzel herşey. kilom sabit cnm. bu kiloya alıştım daha sı bu kilo ile mutluyum da. ideal kilom buymuş. 78 lerde geziyorum. bi bakıom 76 bi bakıom 79
boyuma gidio. mtluyum böyle. esracık napıo devam mı o da diyete canım?
ooo hatun yuzunu gören cennetlık yahuuu:)
bi denk gelemedık:)
yawrum ben bayram sonrası ayıptır soylemesı 91i gördüm yine ama en son ctesi 88lerdeydım yanı anlayacagın kurtulamadım şu 8lerden daha..
şimdi yenıden basladım sıkı hem diyet hem spor bozmadan gidiyom bakalım
her aksam 1 saat yürüyüorum haftada mutlaka 5 yada 6 gün yapıcam bırakmıycamm
bızım boyumuza göre 70ler ıdeal zaten ama tabı kemık durumu vucut seklı falan degısıklık gösterıyo
bana diyetsyen ıdealın 70-72 demıstı..
bide sen 80e kaç ayda gelmıstın spor +diyetle 3 aydamı
çünkü baslangıcını sayarsak 3-4 ayda cıddı bı rakam verdın
dur ben başarı hıkayene bakayım bidaha
bu arada fatıhın tepkılerı nasıl alıştımı zayıf haline yoksa kıskanclık vs.. varmı:)özellıkle giyim kuşam konusunda
kuzum deme öyle umutlarım kırıldı diye,ben baştan hayal kırıklığına uğrama diye uyarayım istedim,tabi herkesin metabolizması farklı sen yinede dediğin gibi yap
aynen şekerim,o 10 kg yu vermeseydim bu yaz geçen seneki gibi çok mutsuz olurdum ama çok şükür öyle olmadı,en azından kıyafette hiç sıkıntı yaşamadım,renkarek giyindim
kız sen eylüldedemi tatile çıkıyon:26::26:aslında bizimde niyetimiz vardı ama sanırım benim izin almam çok zor,bakalım bizde haftasonları bi yerlere kaçalım diyoruz
benimde 2 ekime kadar çok sıkmam gerek,malum evlilik yıldönümü,kırmızılar:92::92:
ahh meleğim bizde artık o moddayız,saldık çayıra mevlam kayıra
eşimde diyo artık oluruna bırakalım,olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil,kendimize bakalım gezelim tozalım falan,ben son 2-3 aydır özellikle çok takıntı yaptım ama baktımki kendimide eşimide boş yere üzüyorum o yüzden diyete ve spora ağırlık verip unutmaya çalışıyorumherşeyin hayırlısı canım
dedim ya se çoktan kıvama geldin,tadını çıkar caanım
bebeğim olsun son alınan kilolar yerleşmemiştir. kolay verirsin. spor u haftanın en az 4 güünü yap. ben 6 gün yapıyorrum. çok zorlanırsam 5 oluyor. ama 5 in altına da düşmüyor canım. alıştım artık ben. fit duruyorum kimse 78 kg olduğuuma inanmıyor cnm. kemikli bi de benim yapım. ben 85 kg ye 3 ayda falan düştüm cnm. yani 112-85=27 kg üç ayda gitti. tabi çok sıkıydım ben hiç bozmadım. ağzıma bi lokma madlen çikolata bi kaşık tatlı sürmedim. Asla kaçamak olmadı bende anlayacağın.
fatih deme bana sinir ediyor beni ya... alıştı zayıf halime de daha fazla verme iyisin güzelsin böyle, o pantolon dar, o etek kısa, ona buna gösterme kendini ,açık giyinme ,kendini övdürme ............vırvırvır dırdırdır....kıskanıyom diyemiyo haliyle ama deli ediyo beni.
günaydınn tatlımm ızne cıktım hazınrada 2 hafta ama bu haftasonu kacamagı olacak 2 gunluk ama yınede 14 eylule kadar sıkı tutayımkı kendımı sonrasında keyfım kaçmasın:)
senın 2 ekıme bomba olursun sen kırmızılı kadın:)
bebek işinide akışına bırak emınımkı dogru zamanda kendı gelecektır..bak elife gün sayıyo artıkın:)
günaydın melekımmm
suanda 6-7 gun yapıyorum haftada,en fazla 1 gün fre veriyorum bakalım ama bazen umutszluga kapılıyorm ben zayflıyamıycam dıye
neyse sonra dıyorum kalk spor yap:)biraz oturtayım eylul sonu ekım başı gibi şu ebru sallı plates dvdsınden alıp onada baslıycam bakalım..3 ayda 27 kılo bomba bı skor..
acaba dıyorum 3 ay elma dıyetı yapıp günlük 1,5 saat spor yapsam 20 kılo verırmıyım :)
neyse cok ucmaya gerek yok şu 7lerı göreyım yeter banadaa
eşinde tabı ben kıskanc bı adamım demek yerıne sana atıyo topu kıme begendırecen kendını nıye suslenıyosun vs.. dıye
ayyy bende bunları yasayacam kesın
volkana dıyorum bacaklarım ıncelınce sık sık etek giycem ohhoooo ben senı etek sevmıyosun dıye aldım dıyo
bide boyunu ben secerım falan dıyo,daha sımdıden delı edıyo benı,özel günlerde elbıse dısında falan giymem ben etek metek..gercı volkan yokkende hiç özenmezdım bendekıde laf işte:)
valla esra, dost acı söyler, öyle elma diyetiymiş, karpuz diyetiymiş veremezsin. vversen de geri alırsın. o kadar güzel spor yapıyormuşsun işte. neden doğru dürüst kalori hesabı yapmıyorsun?
kalorisepeti.com bu siteye üye ol bak bakalım nasılda haftada 1-2 kg veriyorsun. ne elması armutu delirtmeyin beni ya.
herşeyden yiceksiniz esra. herşeyden. ama önemli olan verilen kiloların sonra dan geri alınmaması. yapma gözünü seveyim.
sen de uzun boylu alımlı bi bayansın 7 leri görünce fıstık gibi olcaksın inşallah. 80 bile yeter sana. boyun var. zaten spor da yaptın mı 80 göstermezsin. bana güven ve bırak şu elmayı armutu.
volkana gelince, valla zayıflayınca etek giydikmemek konusunda adam haklı olcak bence :)
bi benimki mi kızımmmmmmmmmm seninki de karışsın da gör gününü :)))
buda benim son halim. bu pantolonu çok beğenerk aldım artık birazcık bol gelse de beğeniyorum. L bedeninin içine giriyorum artıkın 3XL ler gerilerde kaldı yafrular...
yaa melek tahammulum yok artıkkk ama benımm haftaiçi sabah normal kahvaltı ve sonrasında 1 kase yogurt ve gunde 4 elma falan +3lt su günü bitiriyorum 5 gun bu sekılde olacak
haftasonları daha kapsamlı bı kahvaltı ve oglenlerı normal sebze yemegı yogurt yada proteın+salata seklınde normal bı dıyet menusu..
zaten bu elma dıyetı dedıgım oyle 3 ay yapayım demıyorum haftasonları mutlaka normal beslenıyorum vücudum düşmesın ve gözüm aclıktan dönmesın diye..ama biraz hızlı verıp sonrasında normal düzenle beslenmek istiyorum
10 eylulde nişan var ozamana kadar baya bi vermem laızm..
senın bı arkadasın vardı elma dıyetı yapan kocası yüzünden sonra hastalandı falan dıyodun
haber alıyomusun ondan kılo almısmı tekrar..
ben hertürlü giyerim valla hır gür kavga:)
volkanda kım oluyomuş hıhhh(bu yazdıklarımı görse beni oyar)
bacaklarım ıncelmıyo dıyodun melekk eee bal gibi incelmişş işte hatta bu pantolon bol
dar bi pantolon giysen dahada bellı olur ınceldıgı:)
mini etek alıp yolluycam sana:)
buda benim son halim. bu pantolonu çok beğenerk aldım artık birazcık bol gelse de beğeniyorum. L bedeninin içine giriyorum artıkın 3XL ler gerilerde kaldı yafrular...
saol canımcım. hee gönder mini eteği bak fatih napıo o eteğe. önce o eteği sonra da benim ağzımı yırtar yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?