sinemcim aynen regl olunca kilolarda tıkır tıkır gitmeye başladı,sen sakın şişlik var diye kilo veremiyorum diye diyetini ve sporunu aksatma,eninde sonunda vücudun direnci kırılıyo ve eksilmeye başlıyosun
günaydın özlemcimmhadi bakalım seni takipteyim,amaaa ben seni geçerimkiiiiii
meleğin dedıgı yogurtlu kahve yı denıcem bugun bakalım bendede işe yarıcakmı?
aman allahımm konuya cevap ver kısmına tıklayınca otomatık olarak yemek tarıflerı bolumune attı benı ,ne bu simdi işaretmi bana:)
günaydınnn hatunlarrrr
neslıcım süpersinnnn ben şişim bugün yarın beklıyorum regl oyuzden tartılmaya korkuyorum ama dirense dirense 2 gün direnir sonra istemesede inecek eli mahkumm
çünküü dün bedenime 75 dk yürüyüş yaptırdımmmm
2,5 lt su içirttimmmm
bide akşammm yogurt yedırdımm
ee daha ben napimmm:)
neyse şaka bı yana bu şişlik hissi umarım bıkaç güne geçecekk,regl ile birlikte ilk günüm yogun oldugundan yürüyüş yapamıyorum ben ama sonrasında yapıcam ve olana kadar yürüyüşe devamm.
senın 1 eylule az kaldı neslıcım hedefe adım adım:)
sinemimm sildim yawrmm mesajcıklarımı posta kutum kalbim kadar tertemizzz
Günaydıııııııııııııııııııın
ben geldim anam. Benim tartıda oynamıyo kızlar nolcek halim bilmem.
:)))
hımm benimde aklımın bi köşesine yazıldı,duraklama olursa deneyebilirim,metayı şaşırtmak için
Benide trendyola sevketti az önce esraaoff bu ay çok alışveriş yaptım netten,60 lara düşene kadar kıyafet almayacam diyorum ama bu seferde indirimdeki ayakkabılara kıyamıyorum:18:
Ama az önce erzurumdan civil peyniri sipariş ettim,tamamen yağsız bi peyir,üstelik kaşar gibi erime özelliği var
Esram sanada maşallah ficuduna neler yaptırmışın öyle,ohh eksi olarak dönsün sana,ama biliyosun regl öncesi illaki şişlik oluyo hiççç takılma,az kaldı 80 lere veda etmene
Günaydın melekcimmmayy sende ne olcek halim dersen biz ne yapak,bence gayet iyisin sen
saol bebeğim. Bu arada dün saçlarımı kestirdim yafrular. Alın paylaşayım sizlerle de. Hiç kötü yorum gelmedi şimdiye kadar ama siz de paylaşın yorumlarınızı bekleyrum yafrular...
canımcım guzel bı kesım olmus ,surat hatlarınada uymus :) güle güle kullan
gidicek az kaldı bu arada beyaz çayı denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar hem cildi güzelleştiriyor hemde kilo vermeye yardımcı oluyor tecrübelerle sabit::)hoşgeldın canım.harıka kılo vermıssın
devamı gelır merak etme gel yamacımıza bırlıkte bol motıveyle kurtulalım bu kılolardan :)
hımm benimde aklımın bi köşesine yazıldı,duraklama olursa deneyebilirim,metayı şaşırtmak için
benide trendyola sevketti az önce esraaoff bu ay çok alışveriş yaptım netten,60 lara düşene kadar kıyafet almayacam diyorum ama bu seferde indirimdeki ayakkabılara kıyamıyorum:18:
ama az önce erzurumdan civil peyniri sipariş ettim,tamamen yağsız bi peyir,üstelik kaşar gibi erime özelliği var
esram sanada maşallah ficuduna neler yaptırmışın öyle,ohh eksi olarak dönsün sana,ama biliyosun regl öncesi illaki şişlik oluyo hiççç takılma,az kaldı 80 lere veda etmene
günaydın melekcimmmayy sende ne olcek halim dersen biz ne yapak,bence gayet iyisin sen
demekkı site herkesi can evınden vurmuş sana giyecek,bana yıyecek:)
ben netten hiç gıda siparişi vermedıydım yolda kargoda falan başına bişi gelmezmı ki?
ayy neslımmm 79,9 oldugum gün ahanda şurda konfeti patlatacammm
aynen şekerim
valla esram benimde bu 2.gıda siparişim,daha önce denizliden hacı şeriften tatlı,lokum falan getirmiştikkocacım saolsun nerde değişik şey var tatmazsa ölür,neyseki bu seferki diyet için,bakalım kargoya vermişler nasıl gelicek bende merak ediyorum
ahahaa bende 69,9 u gördüğüm gün sadaka dağıtıcam,diyete ilk başladığımda adamıştım,son 4,6 kg kaldıı
valla senın diyeti sabote eder eşin fazla net alemıne girip alışveriş yapmasın:)
ve bence en sıkıntı durum diyet yaparken,evde birilerinin senden yemek beklemesı
şahsen hem bu modda olup hem yemek yapamazdım,aslında bayılrıım yemek yapmaya ama dayanamaz oturur yerdım..iyi dayanıyosunvalla:)
bi evde hiçmiabur cuburluk bişi olmaz hadi onu geçtim evdekı tek erzak pırınc bulgur mercımerk patates sogan bide buzlukta bıkac parçacık şey onlarda tavuk mavuk yanı
anlayacagın elımın altında ayy dayanamadımda yedım diyebilcegimm hiçbişi yokk:)
ben günü atlatıp eve girdigim anda hh bugünde yırttık kaçamaksız dıyorum bılıyorumkı evde en ufak bişi agzıma atamıycam..hoş gerçi ev dolu bile olsa onu agzıma attıgım anda ensemde bitecek ve hımm ne yıyosun sen dicek bi herüfe sahibim..
bi yandan cok gıcık bi yandanda acaip kontrol mekanızması:)
aklıma geldı bu arada evde badem şekerı vardı yawww bayramdan
allahımm evımde yenecek kalorili bişi varrrr
yok esram alışverişi o değil ben yaparım zaten,teknolojiyle pek arası yok bizimkinin,hatta onu aldığımda kredi kartı bile yoktuparan varsa alırsın yoksa almazsın mantığı vardı
sayemde alıştı ama hala benim bekarkenki kartımı kullanırız
maalesef bizim dolaptan abur cubur hiç eksik olmaz,gece yatmadan mutlaka 1 bardak süt ve yanında çikolata yada gofret yemeden yatmaz,haa yatana kadar yediklerinide saymıyorum,benim gözümün önünde her an bişiler olabiliyo,mesela tv ünitesinin yanında minik çikolatalardan hiç eksik olmaz,ama yemek konusunda allahtan çok seçici değil,kendime ne yapıyosam onu yer,spora gittiğim günler zaten akşam yemek yemiyorum ben,o yüzden önceki günün akşamı onun yiyeceği kadar bişeyler yapıveriyorum işten gelince ısıtıp yiyo
senin işinde hem zor hem kolay,benim tepemde sürekli onu yeme bunu yeme diyen bi herif olsa valla deli olurdum bende
demekkı site herkesi can evınden vurmuş sana giyecek,bana yıyecek:)
ben netten hiç gıda siparişi vermedıydım yolda kargoda falan başına bişi gelmezmı ki?
ayy neslımmm 79,9 oldugum gün ahanda şurda konfeti patlatacammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?