Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

esram neslim melekcim günaydın cancağızlarım,nasılsınız bugun ?

ben bı ılerı bı gerı gıdıp gelmekten daralmıs vazıyetteyım ,ama dırenıyorum bırakmak pes etmek yokk :)

melekcım kahvelı yogurdu dün denedım ınanan yıyemedım,tadı bana gore degılmıs :):)

günaydın canım. iyiyiz bugün de çalışcaz sonra yarın tatil. öbür gün de. hatta öbür gün de :)))
musmutluyum o yüzden )
kahveli yoğurt alışık olmadığın için iyi gelmemiştir canım. ilk başta ben de yiyememiştim.

bunalımdayımmm dınn dınnn dınnnnn

gunaydın kızlarr
bugun regl oldum ve 87yı gordum yaaa hemde sıfır kaçamaklıyımbu hafta ve bol sporlu
bu nasıl bi direnç bu nasıl bi vucut biz eksı 2leri hayal ederken artı 1 bana revamıdır yaaa

nıye boyle oldukınnee
bu hafta ptesi 30 salı 75 çarşamba 110 dk yürüyüş yaptımm bennn

oyuzdenn bunalımmm

ohh ne güzel tadını cıkarırsın tatılın bol dınlenme bol sporla gecer tahmınımce :)
melek dıyınce ılk akla gelen spor oldugun ıcın :):)

günaydın bu tartı eksiyi gösterdiğinde çok mutlu oluyorum bu sabah73.6 oldum yaşasın

ozlemcım supersın valla kısa sürede 5 kılonu atmak uzeresın en yuksek 78 dıye kalmış aklımda valla süperr
darısı başıma yahuu
senın şuankı kılon benım hayalım:)

günaydın sinemcimm aman haa pes etme er geç vücudunun direnci kırılacaka,sonra bi bakmışın kilolar 200-300 derken tıkır tıkır gidiyo

günaydın meleğimmay ne güzel tatil size,biz maalesef çalışıcaz,kocişim evde ben işte,haksızlık ama buuu

esraaaaaa bunalım hali hiç yakışmıyo sana kuzum

bak geçen hafta bende aynı durumdaydım,ama ne oldu reglin 2.günü hoppp diye 1 kg birden indi,sonrada gr gr hergün eksiye geçtim

sen diyetini,sporunu sakın aksatma,eğer moralin bozuluyosa tartıyada çıkma bence
günaydın bu tartı eksiyi gösterdiğinde çok mutlu oluyorum bu sabah73.6 oldum yaşasın
özlemcimmm günaydınnn
harikasın canım,maşallah sanaaa

slm kızlarr :2::2:

işe daha yeni geldim,dün geceden beriş iddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla uğraşıyorum,sanırım spordayken ceryanda kaldım,bide çarşıdan yürüyerek eve gittim:26: iyice şifayı kapmışım,ağrı kesici falan aldımda öyle geldim

neyseki tartı yine yüzümü güldürdüde biraz olsun kendime gelebildim,bu sabah -200 gr daha gitmiş,genelde sebze günü sonrası artı olurdu ama spor günlerine denk gelmesi sanırım dengeledi,önümüzdeki haftada aynı şekilde yapmayı planlıyorum,sonra vücut alışmadan değiştiririmm

geçmiş olsun tatlım ,dıkkat et kendıne .spordan cıkınca hep bende oyle oluyodm oyuzden eve kosubandını almıstım.
eksı cıkmana okadar sevındımkı canıkom bız eksılere gecemedık sen gec barıde en azından motıvasyonumuz yerıne gelsın

teşekkür ederim tatlımmaalesef dışarda sporun böylede kötü bi etkisi var,ama bende evde o motivasyonu sağlayamıyorum,ne yapalım bundan sonra daha dikkatli olurum

canım benim biliyosun ara ara duraklamalar mutlaka oluyo,önemli olan yoluna devam etmen,benimde şu anda gr gr gidiyo ama belki haftaya hiç gitmeyecek,bu işler böyle maalesef,hem ne diyoruz bu kiloları 1 gecede almadıkki hemen verelim

ozlemcım supersın valla kısa sürede 5 kılonu atmak uzeresın en yuksek 78 dıye kalmış aklımda valla süperr
darısı başıma yahuu
senın şuankı kılon benım hayalım:)
teşekkür ederim canım eminim sende bu kiloları göreceksin inşallah

teşekkür edrim sende süper gidiyorsun maşallah nazar değmesin.spor çok önemli bunu anladım sporsuz tartı oynamıyor hem vücudumuzda sıkılaşıyor

kesinlikle özlemcim sporun etkisi çok büyük,inş.oramız buramız sarkmadan güzel güzel vericez kilolarımızı

kesinlikle özlemcim sporun etkisi çok büyük,inş.oramız buramız sarkmadan güzel güzel vericez kilolarımızı

canım ben dukan yaptıgım zamandan kalma malzemelerım vardı.dun dukan muhallebı yaptım cok sahane olmadı :)
4 kase cıktı hergun 1 tane yesem problem olurmu ,nekadar yenmelı

canım ben dukan yaptıgım zamandan kalma malzemelerım vardı.dun dukan muhallebı yaptım cok sahane olmadı :)
4 kase cıktı hergun 1 tane yesem problem olurmu ,nekadar yenmelı

sinemcim neler var muhallebinin içinde,bide şahane olmadıysa boşver yeme daha iyi

günaydın kızlar,hayırlı cumalar hepinize

iyiki bugün bildirim günü değil yoksa deli olurdum,kilom düne göre 500 gr artıda

üstelik protein sonrası,sanırım tahmin ettiğim bi kaç sebep var,neyse moral bozmuyorum nasıl olsa kalıcı bişey değil,aynen devem,öyle böyle hedefe ulaşıcaz

gunaydın kızlar zafer bayramımızı kutluyorum

bugun tartıda 200 gr lık bı oynama gordum ama mutlu etmedı cok dırenıyor vücutum :) 83.8 le bıldırımımı yapım ıstedım ,ne olcek bu halımızz ,neyse moral bozmak yok ,enınde sonunda kurtulcaz ,su 8 lerden bı kurtulabılsem artık yaa gerısı daha kolay olucakmıs gıbı hıssedıyorum.
hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…