esram neslim melekcim günaydın cancağızlarım,nasılsınız bugun ?
ben bı ılerı bı gerı gıdıp gelmekten daralmıs vazıyetteyım ,ama dırenıyorum bırakmak pes etmek yokk :)
melekcım kahvelı yogurdu dün denedım ınanan yıyemedım,tadı bana gore degılmıs :):)
günaydın canım. iyiyiz bugün de çalışcaz sonra yarın tatil. öbür gün de. hatta öbür gün de :)))
musmutluyum o yüzden)
kahveli yoğurt alışık olmadığın için iyi gelmemiştir canım. ilk başta ben de yiyememiştim.
ohh ne güzel tadını cıkarırsın tatılın bol dınlenme bol sporla gecer tahmınımce :)
melek dıyınce ılk akla gelen spor oldugun ıcın :):)
) evet cnm zannımcı öyle olacak benim için de )
günaydın bu tartı eksiyi gösterdiğinde çok mutlu oluyorum bu sabah73.6 oldum yaşasın
esram neslim melekcim günaydın cancağızlarım,nasılsınız bugun ?
ben bı ılerı bı gerı gıdıp gelmekten daralmıs vazıyetteyım ,ama dırenıyorum bırakmak pes etmek yokk :)
melekcım kahvelı yogurdu dün denedım ınanan yıyemedım,tadı bana gore degılmıs :):)
günaydın canım. iyiyiz bugün de çalışcaz sonra yarın tatil. öbür gün de. hatta öbür gün de :)))
musmutluyum o yüzden)
kahveli yoğurt alışık olmadığın için iyi gelmemiştir canım. ilk başta ben de yiyememiştim.
bunalımdayımmm dınn dınnn dınnnnn
gunaydın kızlarr
bugun regl oldum ve 87yı gordum yaaa hemde sıfır kaçamaklıyımbu hafta ve bol sporlu
bu nasıl bi direnç bu nasıl bi vucut biz eksı 2leri hayal ederken artı 1 bana revamıdır yaaa
nıye boyle oldukınnee
bu hafta ptesi 30 salı 75 çarşamba 110 dk yürüyüş yaptımm bennn
oyuzdenn bunalımmm
özlemcimmm günaydınnngünaydın bu tartı eksiyi gösterdiğinde çok mutlu oluyorum bu sabah73.6 oldum yaşasın
slm kızlarr :2::2:
işe daha yeni geldim,dün geceden beriş iddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla uğraşıyorum,sanırım spordayken ceryanda kaldım,bide çarşıdan yürüyerek eve gittim:26: iyice şifayı kapmışım,ağrı kesici falan aldımda öyle geldim
neyseki tartı yine yüzümü güldürdüde biraz olsun kendime gelebildim,bu sabah -200 gr daha gitmiş,genelde sebze günü sonrası artı olurdu ama spor günlerine denk gelmesi sanırım dengeledi,önümüzdeki haftada aynı şekilde yapmayı planlıyorum,sonra vücut alışmadan değiştiririmm
geçmiş olsun tatlım ,dıkkat et kendıne .spordan cıkınca hep bende oyle oluyodm oyuzden eve kosubandını almıstım.
eksı cıkmana okadar sevındımkı canıkom bız eksılere gecemedık sen gec barıdeen azından motıvasyonumuz yerıne gelsın
teşekkür ederim canım eminim sende bu kiloları göreceksin inşallahozlemcım supersın valla kısa sürede 5 kılonu atmak uzeresın en yuksek 78 dıye kalmış aklımda valla süperr
darısı başıma yahuu
senın şuankı kılon benım hayalım:)
günaydın sinemcimmaman haa pes etme er geç vücudunun direnci kırılacaka,sonra bi bakmışın kilolar 200-300 derken tıkır tıkır gidiyo
günaydın meleğimmay ne güzel tatil size,biz maalesef çalışıcaz,kocişim evde ben işte,haksızlık ama buuu
esraaaaaa bunalım hali hiç yakışmıyo sana kuzum
bak geçen hafta bende aynı durumdaydım,ama ne oldu reglin 2.günü hoppp diye 1 kg birden indi,sonrada gr gr hergün eksiye geçtim
sen diyetini,sporunu sakın aksatma,eğer moralin bozuluyosa tartıyada çıkma bence
özlemcimmm günaydınnn
harikasın canım,maşallah sanaaa
teşekkür ederim canım eminim sende bu kiloları göreceksin inşallah
teşekkür edrim sende süper gidiyorsun maşallah nazar değmesin.spor çok önemli bunu anladım sporsuz tartı oynamıyor hem vücudumuzda sıkılaşıyor
kesinlikle özlemcim sporun etkisi çok büyük,inş.oramız buramız sarkmadan güzel güzel vericez kilolarımızı
canım ben dukan yaptıgım zamandan kalma malzemelerım vardı.dun dukan muhallebı yaptım cok sahane olmadı :)
4 kase cıktı hergun 1 tane yesem problem olurmu ,nekadar yenmelı
sinemcim neler var muhallebinin içinde,bide şahane olmadıysa boşver yeme daha iyi
şöyleki mısır nısastası splenda tatlandırıcı süt bu kadar canım
yıyemıcem galıba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?