Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

d günaydın hayırlı cumalar hayırlı günler yavrular. ayrıca zafer bayramımizi da kutluyorum. biliyorsunuz bugün yarın öbür gün tatil :) allahim ne sahane şey bu.
ben şu anda ızmir de optimum da alışverişteım tek başıma fatihimin hadi gidek artık dirildanmasi olmadan gönlümce vitrin geziyorüm. şu anda özsüt teım. bugün kendimi ödüllendıreceım ve bir kup bal badem dondurma yiyeceğim :)
haketmiyor muyum artık canlar :) ee siz nasılsınız ?
bu arada biliyorsunuz ızmir fuarı açıldı bu akşam veya yarın akşam gitmeyi düşünüyoruz fatihımle :)

slm kızlarr kımseler ugramamıs
bı kac gundur tartı yuzume guluyo .sporumu suyumu yesılcayımı eksık etmıyorum.
bıde kızlar spordan once 1 kupa sekersız turk kahvesı ıcıyorum,içine azıcık süt ekleyerek,yoksa sekersız ıcemem dıye,4 gundur ıcıyorum acaba onun etkısımı oldu kılo vermemde 2 hafta hergun denıcem bakalım faydasını dahada fazla gorucemmı.
yarın gorusmek uzere öptüm

selam canlar........
evde kızkardeşim ve yeğenlerim var.habire pişirip yiyoruz.durumlar vahim:18:
birkaç güne sahalara dönüyorumbu sefer 55 olmadan bırakmıyacam inşallah

günaydın kızlarr

bu aralar cok görüşemedık yine,herkes ya işine gücüne ya diyetine daldı galıba:)
ben aynen devam edıyorum dıyet artı spor eşliğinde ama duraklamaları yaşıyorum sanırım anlamadım bunyemı cok yordum sanırım
ama pes etmıyorum şu 10 eylulu hayırlısıyla atlatayım sonrasında farklı yontemlerle devam edıcem..
bide kpss girdi artık hayatıma,araştırmaya başladım kıtap sipariş ettim,spordan sonra oturup çalışmak nıyetındeyım ama nasıl motıve olucam bılmıyorum o yorgunlukla..sisteme oturtmam lazım herşeyii
bi koltukta 5 karpuzla yaşamaya çalışıyorum sürekli uyuz oluyorum bu huyuma tabi bide yıl sonunda bebek planı dahıl olacak hayatıma.
püfff:)
hamıleyken kpssye girme nıyetındeyım bakalım hayırlısı artık hem kılolardan hem bu işyerinden kurtulup,sonrasında kamuda çalışan bi anne olma nıyetındeyım
çok seymı ıstıyorumm allah aşkına

günaydın canım.
asıl sen yoksun ne zamandır.
neden 10 eylülü bekliyorsun sen bi şey mi var o gün?
Allahın herkesin gönlüne göre versin canım. Olur inşallah.
Tabiki çok şey istemiyorsun hayat bu, daha neler isticez kimbilir.

Ay bu arada sabah bi arkadaşım facesinde etiketlenmiş bi fotomu gördüm kızlar.
resmen şok oldum neredeyse ağlayacaktım. ama sevinçten mi üzüntüden mi pişmanlıktan mı bilemedim
ve en sonunda ağlamamaya karar verdim :)
sizinle de paylaşmak istiyorum utanaraktannnn

Eklentiler

• $419018_10150678710569881_881896112_n.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $377680_10150411617403070_1082589414_n.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 43
melekkkk sen yüzden nekadar cok kılo vermıssın bu yakın resımde daha cok bellı olmuşş
yaaa resmen mucıze gibi bişey bu
ınsanın bukadar degişmesinin kendı elınde olması allahın bi lutfuu
valla hiç aglama hatta mutluluktan çıglık bıle atabılrsın..
ınsan zayflama sürecınde kendının farkında olmayabılır belkı ama ıste boyle eskı bı resım gordugu anda şok etkısı yaratıyor
valla maşallahh
ama senın yüz olayın ciddi farketmıs bacım gıdık falan

anam sadece yüzümden mi ben heryerimden verdim yafrumm.
ama yüzümden ciddi anlamda verdim bu gercek. yüzüme bakan evvrim geçirdin diyodu :)
ama bedenim de çok fenaydı esracım. 46-48 bedendim. şimdi 40-42 bedenim. bak son olanları da ekliyim yüzüm çok belli oluyoEki Görüntüle 793053 Eki Görüntüle 793054

yok melegımm tabıkı heryerınden cok ciddi olarak verdın vücutta ınanılmaz degişim var ama işte kımı kılo verse bıle yuzu cok degısmez ya,senınkı oyle degıl yüzdende bambaşka bı evrım yaşadınn
valla kısa sürede mucıze bu yaaa
bu yuksek kılo kayıplarına hastayım benyaaa
dun dersane arkadsmla konustuk bıraz ızındeydı moralı bozulmus 2 kılo alıp dondu dıye dedım bi get allahasenn
1 yıl dolmadan 122 kılodan 63e inip rekor kırdı sporsuz sadece diyetle
okadar sevınıyrumkı onun adına boyuda uzun degıldı melegım 1,60 falan

o da neymiş öyle yaa. yuhh
ama onda mutlaka deformasyon olmuştur cnm o kadar kilo kaybına bir de spor olmayınca sarkma
çatlama falan olmuştur.

o da neymiş öyle yaa. yuhh
ama onda mutlaka deformasyon olmuştur cnm o kadar kilo kaybına bir de spor olmayınca sarkma
çatlama falan olmuştur.

illakı olmuştur az buz degil,baslayacakmış spora toparlamak için şimdi
diyetsyen+akapunkturla verdi..
gerçi akapunktur hıkaye ya,ben ınanmıyorum ona

illakı olmuştur az buz degil,baslayacakmış spora toparlamak için şimdi
diyetsyen+akapunkturla verdi..
gerçi akapunktur hıkaye ya,ben ınanmıyorum ona

akupunkturla bizim de bi tanıdık cciddi kilo kayıpları yaşadı ama geri aldı bi süre sonra.
onların ailesi hep kilolu ama o yüzden de olabilir. yani ırsi olduğundan geri almış olabilir.

şimdiki halime yakın yani. şişman durmuyorum orda dimi

cıksss durmuyosun ondan sordum zaten dahada eksık geldı bana..
bacaklar üste göre az daha kalın gibi sanki yada spordan kas yaptın:)
benımde üst bacagım kalın yaa

cıksss durmuyosun ondan sordum zaten dahada eksık geldı bana..
bacaklar üste göre az daha kalın gibi sanki yada spordan kas yaptın:)
benımde üst bacagım kalın yaa

canımm ya o bacaklarım delirttiler beni, yürü yürü yürü yok anam değişiklik.
değirmen taşı gibiler. erimek nedir bilmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…