günaydın hayırlı cumalar hayırlı günler yavrular. ayrıca zafer bayramımizi da kutluyorum. biliyorsunuz bugün yarın öbür gün tatil :) allahim ne sahane şey bu.gunaydın kızlar zafer bayramımızı kutluyorum
bugun tartıda 200 gr lık bı oynama gordum ama mutlu etmedı cok dırenıyor vücutum :) 83.8 le bıldırımımı yapım ıstedım ,ne olcek bu halımızz ,neyse moral bozmak yok ,enınde sonunda kurtulcaz ,su 8 lerden bı kurtulabılsem artık yaa gerısı daha kolay olucakmıs gıbı hıssedıyorum.
hayırlı cumalar
esram msj kutun dolmuş
günaydın kızlarr
bu aralar cok görüşemedık yine,herkes ya işine gücüne ya diyetine daldı galıba:)
ben aynen devam edıyorum dıyet artı spor eşliğinde ama duraklamaları yaşıyorum sanırım anlamadım bunyemı cok yordum sanırım
ama pes etmıyorum şu 10 eylulu hayırlısıyla atlatayım sonrasında farklı yontemlerle devam edıcem..
bide kpss girdi artık hayatıma,araştırmaya başladım kıtap sipariş ettim,spordan sonra oturup çalışmak nıyetındeyım ama nasıl motıve olucam bılmıyorum o yorgunlukla..sisteme oturtmam lazım herşeyii
bi koltukta 5 karpuzla yaşamaya çalışıyorum sürekli uyuz oluyorum bu huyuma tabi bide yıl sonunda bebek planı dahıl olacak hayatıma.
püfff:)
hamıleyken kpssye girme nıyetındeyım bakalım hayırlısı artık hem kılolardan hem bu işyerinden kurtulup,sonrasında kamuda çalışan bi anne olma nıyetındeyım
çok seymı ıstıyorumm allah aşkına
melekkkk sen yüzden nekadar cok kılo vermıssın bu yakın resımde daha cok bellı olmuşş
yaaa resmen mucıze gibi bişey bu
ınsanın bukadar degişmesinin kendı elınde olması allahın bi lutfuu
valla hiç aglama hatta mutluluktan çıglık bıle atabılrsın..
ınsan zayflama sürecınde kendının farkında olmayabılır belkı ama ıste boyle eskı bı resım gordugu anda şok etkısı yaratıyor
valla maşallahh
ama senın yüz olayın ciddi farketmıs bacım gıdık falan
yok melegımm tabıkı heryerınden cok ciddi olarak verdın vücutta ınanılmaz degişim var ama işte kımı kılo verse bıle yuzu cok degısmez ya,senınkı oyle degıl yüzdende bambaşka bı evrım yaşadınn
valla kısa sürede mucıze bu yaaa
bu yuksek kılo kayıplarına hastayım benyaaa
dun dersane arkadsmla konustuk bıraz ızındeydı moralı bozulmus 2 kılo alıp dondu dıye dedım bi get allahasenn
1 yıl dolmadan 122 kılodan 63e inip rekor kırdı sporsuz sadece diyetle
okadar sevınıyrumkı onun adına boyuda uzun degıldı melegım 1,60 falan
şu ayakta mavı kotlu gomleklı olan resımde kac kılosundur bacım,
80 kiloyum orda cnm
o da neymiş öyle yaa. yuhh
ama onda mutlaka deformasyon olmuştur cnm o kadar kilo kaybına bir de spor olmayınca sarkma
çatlama falan olmuştur.
illakı olmuştur az buz degil,baslayacakmış spora toparlamak için şimdi
diyetsyen+akapunkturla verdi..
gerçi akapunktur hıkaye ya,ben ınanmıyorum ona
şimdiki halime yakın yani. şişman durmuyorum orda dimi
cıksss durmuyosun ondan sordum zaten dahada eksık geldı bana..
bacaklar üste göre az daha kalın gibi sanki yada spordan kas yaptın:)
benımde üst bacagım kalın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?