Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

amin canım amin inş. hıc kacmıcak sayende .yogurdu denıcem ıns işe yarar .ne kadar süre yemem lazım peki

inşallah
yoğurdu kg vermeye ne zaman vücut tepki verir durursa o zaman başla her gün bir ara öğünde 16,00 gibi mesela
ye. ne zaman kg vermeye başladın bırak. ama devam da edebilirsin. bi zararı yok.

inşallah
yoğurdu kg vermeye ne zaman vücut tepki verir durursa o zaman başla her gün bir ara öğünde 16,00 gibi mesela
ye. ne zaman kg vermeye başladın bırak. ama devam da edebilirsin. bi zararı yok.

öpüyorum senii kocaman
senın deneyımlerın bıze taavsıyelerını cok önemsıyorum melekcim

melek bu tempolu ve uzun süre yapılan yürüyüşler yagı kasa cevirirmi acaba
yada böyle özellıkle üst bacaklar kalın kalırmıkı acep
ben ondan korkuyorum,gerçi yürüyüş lazım zayıflamak icin ama işte dezavantaj olarak ozellıkle bacaklarda kas yaparmı acaba

canım koşmak bacaklarda kas yapar. yürümek yağ yakar.
o yüzden koşu bandını bilmiyorum ama saatte 6 km den fazla hızlanmadığın sürece problem yok.
ve günlük spor süren 30-60 dk arası olsun. 90 dk ya birden çıkma bıkarsın...

yok canım ben tık nefesim zaten en fazla 8-10 dk koşabılıyorum sonra tırtt..
iyi ozaman dogru yoldayım:)benım günlük sürem 60 şımdılık ama yakında cıkıcam haftaiçleri 90a
haftasonu zaten cıkarsam üstüne 90ı görmeden ınmıyorum:)

nesli sana birşey sorucam dukan diyetinde tatlandırıcı yerine başka bişey kullanabilirmiyiz ben tatlandırıcı sevmiyorum sen hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsun

Son düzenleme:
selam millet yine kaynatmışsınız

melek şu kahveyi bende deneyim kilom durdu.2 gündür sporada başladım belki tekrar vermeye başlarım

2 hafta önce yulaf kepeği almıştım unuttum bugün krep yaptım ve çok güzel ve doyurucu oldu.dukan diyeti yapmıyorum ama tarifleri çok güzel .kısır bile yapılıyormuş yarın kısır deneyecem o kadar çok tarif varki aynı şeyleri yemekten sıkılmıştım değişik şeyler yemeyi özlemişim.tavsiye ederim deneyin

özlemcim aslında bende tatlandırıcıyı pek sevemedim ama yinede aldım,mesela kara kek diye bişey var onu yaptım geçen güzel oldu,hatta az öncede sade türk kahvesi eşliğinde koca bi dilim kakaolu kek yedim,ımmm nefisti

ben stevya kullanıyorum bitkisel bi tatlandırıcı,dukana uygun,diğer tatlandırıcılarda splanda ve takita 60
benim kullandığım aşağıda

2 yumurta 1 kase yogurt bir cay bardagı süt cırptım icine kepek hakkımı (2 kaşık) 3 kasık süttozu ve 1 kasık mısır nisastası yarım paket kabartma tozu biraz tuz bolca pulbiber ve nane koyup iyice karıstırdım
Uzunlamasına ikiye böldügüm pırasaları incecik kíydıktan sonra ciğ olarak hamura karıştırıp yaglı kagıt serdigim yada silkon büyük kek kalıbına döktüm fırında 45 dakika 200 derece üzerine kızarana kadar pisirdim (alıntı)

özlemcim bende bu akşam yukarıdaki tarifi denemeyi düşünüyorum,içine ister pırasa,ister ıspanak,kabak,lor hatta kıyma bile koyabilirsin sana kalmış,ben bulabilirsem pırasa düşünüyorum,yarın sebze günümde

Son düzenleme:

evet ya tarif çok güzel hele tavuk tarifleri çok güzel öğlen öğünlerimi dukandan hazırlıyorum.
çok soru soruyorum ama tatlandırıcıyı nerden aldın marketlerde varmı

evet ya tarif çok güzel hele tavuk tarifleri çok güzel öğlen öğünlerimi dukandan hazırlıyorum.
çok soru soruyorum ama tatlandırıcıyı nerden aldın marketlerde varmı

evet canım tarifler çok güzel,hemde oldukça sağlıklı dukan yapılmasa bile diyete eklenebilir değişiklik açısından

ben tatlandırıcıyı netten aldım,kepekle birlikte toplu almıştım,ama carfur ve migroslardada var birde pınarın süttozunu al yeşil pakette,pastalar için kullanılan,keklerde tatlılarda mutlaka kullanılıyo,bi nevi un yerine geçiyo,sütün kurutulmuş hali

günaydın fıstıklar,
nasılsınız? ıyı bır gun olmasını dılıyorum hepımız ıcın.

neslim gunaydın,canım bısı sorcam ben karbonatlı su ıctım bı sure sankı bı yararı olmadı gıbı geldı bana,sen hala ıcmeye devam edıyomusun,yada ıctıgın donemlerde şie yaramısmıydı gercekten,

günaydın sinemcimm

karbonatı bende arada kullanıyorum,iyi aklıma getirdin hemen katayım suyuma

valla mutlaka olmuştur faydası,vücudu asitlerden temizleme özelliği var biliyosun,hani zayıflamaya olmasada sağlık için çok faydalı,ama şuda var bazı kullananlar kabızlığa iyi geldiğini falan yazmışlar,wc yede çok çıkartıyo,ödem için birebir

günaydın fıstıklar

çok şükür bu sabahta çizelgemi sağa doğru kaydırdımmeksi olduğum günler büyük bi zevkler değiştiriyorum,aman nazar değmesin cumadan beri tartı hep sola,çizelgede sağa doğru kayıyoo

bu sabahta -300 le başladım güne

tabıı ıyı gelmezmı ınanılmaz bagırsak calıstırıyo ,o yonden cok ıyı geliyo :)
iç iç canım afıyet olsun
tartııda yıne eksılerı gormene cok sevındım ,reglı olmanda cok etkılemıstır emınım,bendede reglı şişkınlıgı varr öldurcek benı :)
tartı oynamıyo benım ama spor ve rejımımı bozmadım ,ınatla oynamasını beklıcem

günaydın günaydın günaydın bugün mutluyum tartı nihayet oynadı 74 kilo oldum az kaldı bakalım okul açılana kadar 70 olmak istiyorum. spora başlayınca daha hızlı gidiyo kilolar

nesli ne güzel tekrar eksileri görmüş sün.eksileri görünce daha motive oluyor insan.bu arada rakibim sensin kilolarımız çok yakın.

sinemcim aynen regl olunca kilolarda tıkır tıkır gitmeye başladı,sen sakın şişlik var diye kilo veremiyorum diye diyetini ve sporunu aksatma,eninde sonunda vücudun direnci kırılıyo ve eksilmeye başlıyosun
günaydın günaydın günaydın bugün mutluyum tartı nihayet oynadı 74 kilo oldum az kaldı bakalım okul açılana kadar 70 olmak istiyorum. spora başlayınca daha hızlı gidiyo kilolar

nesli ne güzel tekrar eksileri görmüş sün.eksileri görünce daha motive oluyor insan.bu arada rakibim sensin kilolarımız çok yakın.

günaydın özlemcimmhadi bakalım seni takipteyim,amaaa ben seni geçerimkiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…