Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

sinemimm gözün aydın canım,anneciğin gelmiş

annenin hatırına kaçamakları unutalım hatta hiç hatırlamayalım,kaldığımız yerden devam canım

canım benim teşekkür ederim,evet yaa izinli olunca kurt kaynıyo valla biyerlerimizde,evde duramıyoz

cumartesi günüde eşimin ısrarı üzerine gittik,ve gitme sebebimiz osmanlı mutfağı diye bi yer var daha önce tesadüfen keşfetmiştik,ilgi alaka ve menüler süper,ama ben bütün o şaşalı şeylere rağmen diyetimi bozmadım,köfte ve ayran içtim,garsonada ikide bir sordum köftenin içinde ekmek varsa yemem diyeallahtan yokmuşta dukana ihanet etmedim

canımcım sende 86 ları görmüşün,ohh sefamız olsun,bakalım bu cumartesi kaç çıkıcan:18::18:

ayy canım benim teşekkür edelim,şimdilik bu kırmızılarla idare edin,aslında bordo ama kırmızı gibi çıkmış,devamı gelicekk

hadi bakalım kuzum az kaldı 80 lere veda etmene,spora başlamanda süper olmuş,etkisini eminim daha çok görüceksin
günaydınlarrrrrr

özlemcim takım sanırım kasıyodu herkesi,özelliklede beni

bide benim diyet yapma zamanım tamda bu zamanlar bunu iyice anladım,daha iyi motive oluyorum

bisikletinde hayırlı olsun canım,sana bol bol kalori yaktısın inş.

Son düzenleme:
naber kızlar?
cok fazla yazamıcam hastayım evde yatıyorum işe gitmedim...
midemi üşüttüm sanırım üşüdüm bu sıcakta evde.

bu guruptaki belirli kişileri devamlı takip ederim ederken baktım böyle bi gurup kurulmuş takım baskısı haftalık tartılma piskolojisinden sıkılan bunalan bayanlar için ideal bi gurup olmuş eğer doğruysa anladığım bu gurup için benide aranıza kabul edermisiniz yoksa kendi kendime bi türlü şu motivasyon işini başaramıyorum nişanımda zayıf olma haylleri kurarken olmadı 86 kg luluk bi nişanlı oldum bari düğünüme şişko gelin olmayayım

naber kızlar?
cok fazla yazamıcam hastayım evde yatıyorum işe gitmedim...
midemi üşüttüm sanırım üşüdüm bu sıcakta evde.

oyy meleğim hastamı oldun kıyamammmmçok geçmiş olsun,bizi bu havalar mahvetti zaten

sıcak tut canım kendini özellikle ayaklarını

hoşgeldin tatlım

seni ara sıra takımdayken altta görüyodumsanırım takımlardada yarıştın,ama işte bi süre sonra orası baya kasıyo insanı,bizde böyle yarışma stresi olmadan takılalım istiyoruz,kapımızda herkese açık

anlattıkların bana hiç yabancı gelmedi,nişanımda bende şişkoydum,düğüne kadar tam olmazsada en azından istediğim gelinliğin içine sığmıştım

şimdi senin ne zaman düğün,belli bi diyet spor proğramın varmı:26::26:

kızçelerimm hepinize günaydın

güne -200 gr la başladım ohhh sefam olsun üstelik sebze gününden sonra

hoş bulduk evet 1 takımdan 3 takıma tarnsfer olmuştum hatta :) ara sıra büyük kilolara verdiğimde oldu 7-10 kg arsı ama hepsinin geri dönüşümü çok hızlı oldu hep şok dietlerle tek gıda dietleriyle verdim hatta zayıflama haplarını bile çok kullandım sonuç bende bıkkınlı oldu kg verme konusunda düğünüm inşallah yaza bu aylar olacak gibi gözüküyor ama nasip dediğim gibi

günaydın kızlar.
hayırlı günler olsun hepimize.
nasılsınız bugün bakalım?
özledim sizleri.
ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür.
şu anda iş yerindeyim.
çalışmıyorum ama takılıyorum
anam sizde girin şu grup aktif olsun ya.
kafanıza esince girmeyin devamlı buralarda olun...

hoşgeldin canım.
ah şu özellikle tek gıda dietleriyle verdim şok dietler uyguladım yazan kısmı esracıkla sinemcikk de okusalar çok iyi olacak...
onların elmalarıyla çok fena alıp veremediğim var da benim.
elma diyetini bıraktıramıyorum yani onlara.
sağlıklı beslenerek kilo vermeni temenni ediyorum canım.
biz burda hepimiz güzel kilolar verdik.
irademizle , birbirimize verdiğimiz destekle...
umarım sen de verirsin.
bir daha geri almamak üzere :)

gırgırına hosgeldın tatlım
senı 1. takımdan hatırlıyorum hatta elma dıyetı yapıyodun sanırım bı ara :) ben ve esra gıbı.
dugunune uzun bı sure o zamana kadar 60 kg olabılırsın sıkı spor ve rejımle ,gel takıl bıze :)

neslim harıkasın tatlım dukan tam sana göre vallahı kıskanıyorum senı maşallah hep boyle devam etsın ıns. spor salonuna devam edıyosun dımı ?

MELEKCİMM vallahı senın ve esranın gazıylan :):) spora basladım her sabah 1 saat 6.0 kosubandında yuruyus yapıyorum ,kahvaltımı harıka yapıyorum bol su yesılcayımı ıcıyorum bakalımm bayrama kadar sonucum ne olucak 75 i gorsem ne ısterım 78 de olsa kafii :)
deneyımlerınden yararlanalım melekcım arada tıyolar versen bıze ne ıyı olur özellıkle vucudumuzun dırendıgı tartıda gram oynamadıgı zamanlarda neler yapıyosun,yada metabolızmanı hızlandırmak ıcın neler yapıyosun

hımm ben seni hatırlamıyorum 1.takımda,demekki ben çıktıktan sonra gelmişsin

canım daha düğüne 1 sene varmış,bu senin için çok iyi bi fırsat,pc ne istediğin bi gelinliğin resmini duvar kağıdı yap bence ve hergün içinde olduğunu hayal et,

motivasyonunu asla kaybetme,herkesin bünyesine iyi gelen bi diyet şekli vardır mutlaka,mesela ben şu anda dukan yapıyorum,kurallara uyulduğu takdirde bence gayet sağlıklı bi beslenme şekli,sebzeyi,proteini,karbonhidratı ,süt ürünlerini,hatta pasta böreğimi bile yiyorum,önemli olanda bu zaten,diyeti sıkılmadan yapmak

meleğim yavrum biz zaten devamlı buralardayız,önceki msjlara bakarsan görürsün,hergün yazıyoruz

sende daha sık gel

teşekkür ederim datlımevet dukan tam bana göre,daha önce bırakınca öküz gibi yemeseydim 2 katını almazdım,sonra dukana bahane bulmuştum çok kg aldım diyeinş.bu sefer sonuna kadar götürmek istiyorum

spora tabikide devam ediyorum,pazartesi,çarşamba ve cuma akşamları,yarım saat aerobik,yarım saat plates,ben biraz erken gidip aletlerdede çalışıyorumvalla dün regli halimlen bile aksatmadım spordan sonrada hiç bişey yemiyorum,sadece ayran,soda falan o kadar

selam mıleltt anca gelebıldım..
gırgırına canım hoşgeldın nısanlanmıssın hayırlı olsun canım

kızlar ben dün istikrarımı azcık bozup 1 saat yerıne 30 dk yürüdüm hem halsızdım hemde malum ptesi yorgunlugu
bakalım bu aksam yapabılrsem 90dk yürüycem

bu öglen yanımda karabugday getıdım yogurtla onu yedım,hatta yarısını yıyemedım canım yemek yemek ıstemıyo
canımspor yapmak ıstıyo,canım istedigim alıp giymek ıstıyo,canım 10 eyluldekı nısanda vayy be ne güzel zayflamışsın laflarını duymak istiyoo
ayy çok seymi istedimm

melekcım tek gıdayla beslenmeye bende karsıyım aslında ama bazıları varkı ınsanı gercekten motıve edıyor,kendı adıma hem cok sevdıgım bişey hemde benı tok tutan bişey elma,mesela dukan yapsam bılıyorumkı devamını getıremem çünkü sevmıyorum et süt vs..
mesela neslıde dukancı emınım oda elmada zorlanır..
ben aslında bu sekılde zayflamaya karşı degılım,diyetten sonra gözümüzün dönmesıne karşıyım,şayet insan azıtabılıyo bi yerden sonra işte orda frenlemek lazım

sinemcim yürümek çok iyi olmuştur senin için. devamını getirmeni dilerim. bazı bazı kg vermen zorlaşacak vücut direnecek tabiki o zamanlar ısrarla üstüne gideceksin. bazen 1 ay gram veremeyeceksin belki ama vücudun da bi süre sonra pes edecek. bi anda 2-3 kg birden vereceksin. buu ara 78 i görsem kafi demişsin. vücut şeklin nasıl canım. sen sen de benim gibi iri yapılımısın? boylu musun yani?

bu arada o zamanlarda bi kase yoğurdun içine bi tatlı kaşığı türk kahvesi koyarsan metonun hızlandığını göreceksin canım.

1.68 boyum ama ırı kemıklıyım masallah kalıplıyım malesef 78 gorım kafii dedım ama sımdılık yanı motıvasyonumu getırmesı acısından :) yoksa daha yolum var canım
turk kahvesını cok severım canım denım işe yarar belkı bu sıra durakladı cok veremıyorum kılo ,sen dıyetısyene gıtmısmıydın canım

Son düzenleme:
1.68 boyum ama ırı kemıklıyım masallah kalıplıyım malesef 78 gorım kafii dedım ama sımdılık yanı motıvasyonumu getırmesı acısından :) yoksa daha yolum var

olsun canım çok kısa sayılmazsın.
benim boyum da mesela 176 ama 78-79 kg ben de iyi duruyor.
kimse inanmıyor o kilo da olduğuma.
sporunda etkisi var tabi. :)

olsun canım çok kısa sayılmazsın.
benim boyum da mesela 176 ama 78-79 kg ben de iyi duruyor.
kimse inanmıyor o kilo da olduğuma.
sporunda etkisi var tabi. :)

bencede durmuyosun resmını goruyorumda suan :) 60 kg gıbısın masallah .
spor spor spor vallahı melekcım aklıma cok kazıdın bu spor olayını oyuzden zten bı hısrla kosubandına cıkıyorum :)

bencede durmuyosun resmını goruyorumda suan :) 60 kg gıbısın masallah .
spor spor spor vallahı melekcım aklıma cok kazıdın bu spor olayını oyuzden zten bı hısrla kosubandına cıkıyorum :)

o hırsın hiç kaçmamasını dilerim canım.
spor çok keyifli eğlenceli aynı zamanda da benim için.
açıyorum sevdiğim bi filmi onu izlerken nasıl geçiyor zaman bilmem.

burda yazılanları okuyunca anlıyorumki yanlız değilim hamilelikte 33 kilo aldım bunalıma girdim 9 ayda 26 kilo verdim çok hırslıyım aynaya baktığımda tekrar kendimi beğenmek için ve kıyafetlerimi giyebilmek için elimden geleni yapıyorum emzirmesem dahada abartırım ama emzirmek elimi kolumu bağlıyor oğlum birşeyde yemiyor

o hırsın hiç kaçmamasını dilerim canım.
spor çok keyifli eğlenceli aynı zamanda da benim için.
açıyorum sevdiğim bi filmi onu izlerken nasıl geçiyor zaman bilmem.

amin canım amin inş. hıc kacmıcak sayende .yogurdu denıcem ıns işe yarar .ne kadar süre yemem lazım peki

hoşgeldın canım.harıka kılo vermıssın
devamı gelır merak etme gel yamacımıza bırlıkte bol motıveyle kurtulalım bu kılolardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…