günaydın canlarım
iyi haftalar ,bol eksili bir hafta olsun inş. hepimiz için
h.sonunuz kaçamaksız geçmiştir inş.
annem geldi şehır dısından oyuzden bıraz kacırdım dün,ama bugun toparlıcam kendımı bırakmak yok.ah bıde su sporu ekleyebılsem hayatıma ne ıyı olacak ,
gunaydınnn hatunlarrr neslıcım bomba gibisin maşallahh yıne duramadınız dimi:)ctesi izinli olunca kaçtınız bıyerlere:)
iyi yapmışsınız cok güzel görünüyosun kırmızı kırmızı:)
sinemcimm haydı az kaldı 8lerden kurtulmaya:)
bu arada ctesi 86ları gördüm kızlar
neslimm datlummm harıka gorunuyosunn .masallah sanaa
bu azmın daim olsun hep canımcım.
reglıde olmus oh mis ,simdi tartı eksılere düştükçe motıvasyonun tavan yapıcak harıkaa
esram sanada masallah bu azmıne hayranım senın zaten,bıraz once kalk dedım sınem oturup napıcan 1 saat 6.0 da kosubandında yürüdüm.bugun tartıda 83.6 KG gordugum rakam benı epey mutlu ettı,haftaya bende reglı olucam ozamanda 1 2 kg gıderse 79 u ucundan gorurum ıns.:2::2:
günaydınlarrrrrr
günaydınlar kızlar oh herkes hafta sonunu kaçamaksız geçirmiş eksileri görmüş maşallah takımdayken bu kadar azimli deyildik böyle devam ederiz inşallah.
tabikisi bende kaçamak yapmadım sabah74.5 olmuşum .bu arada epliktik bisiklet aldı kocacım bana sabah yaptım çok terledim özlemişim spor yapamayı.ama 25 dakika ancak yaptım dayanamadım midem bulandı ilk gün olduğu için alışırım herhalde inşallah
naber kızlar?
cok fazla yazamıcam hastayım evde yatıyorum işe gitmedim...
midemi üşüttüm sanırım üşüdüm bu sıcakta evde.
bu guruptaki belirli kişileri devamlı takip ederim ederken baktım böyle bi gurup kurulmuş takım baskısı haftalık tartılma piskolojisinden sıkılan bunalan bayanlar için ideal bi gurup olmuş eğer doğruysa anladığım bu gurup için benide aranıza kabul edermisiniz yoksa kendi kendime bi türlü şu motivasyon işini başaramıyorum nişanımda zayıf olma haylleri kurarken olmadı 86 kg luluk bi nişanlı oldum bari düğünüme şişko gelin olmayayım
oyy meleğim hastamı oldun kıyamammmmçok geçmiş olsun,bizi bu havalar mahvetti zaten
sıcak tut canım kendini özellikle ayaklarını
hoşgeldin tatlım
seni ara sıra takımdayken altta görüyodumsanırım takımlardada yarıştın,ama işte bi süre sonra orası baya kasıyo insanı,bizde böyle yarışma stresi olmadan takılalım istiyoruz,kapımızda herkese açık
anlattıkların bana hiç yabancı gelmedi,nişanımda bende şişkoydum,düğüne kadar tam olmazsada en azından istediğim gelinliğin içine sığmıştım
şimdi senin ne zaman düğün,belli bi diyet spor proğramın varmı:26::26:
hoş bulduk evet 1 takımdan 3 takıma tarnsfer olmuştum hatta :) ara sıra büyük kilolara verdiğimde oldu 7-10 kg arsı ama hepsinin geri dönüşümü çok hızlı oldu hep şok dietlerle tek gıda dietleriyle verdim hatta zayıflama haplarını bile çok kullandım sonuç bende bıkkınlı oldu kg verme konusunda düğünüm inşallah yaza bu aylar olacak gibi gözüküyor ama nasip dediğim gibi
hoş bulduk evet 1 takımdan 3 takıma tarnsfer olmuştum hatta :) ara sıra büyük kilolara verdiğimde oldu 7-10 kg arsı ama hepsinin geri dönüşümü çok hızlı oldu hep şok dietlerle tek gıda dietleriyle verdim hatta zayıflama haplarını bile çok kullandım sonuç bende bıkkınlı oldu kg verme konusunda düğünüm inşallah yaza bu aylar olacak gibi gözüküyor ama nasip dediğim gibi
günaydın kızlar.
hayırlı günler olsun hepimize.
nasılsınız bugün bakalım?
özledim sizleri.
ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür.
şu anda iş yerindeyim.
çalışmıyorum ama takılıyorum
anam sizde girin şu grup aktif olsun ya.
kafanıza esince girmeyin devamlı buralarda olun...
gırgırına hosgeldın tatlım
senı 1. takımdan hatırlıyorum hatta elma dıyetı yapıyodun sanırım bı ara :) ben ve esra gıbı.
dugunune uzun bı sure o zamana kadar 60 kg olabılırsın sıkı spor ve rejımle ,gel takıl bıze :)
neslim harıkasın tatlım dukan tam sana göre vallahı kıskanıyorum senımaşallah hep boyle devam etsın ıns. spor salonuna devam edıyosun dımı ?
MELEKCİMM vallahı senın ve esranın gazıylan :):) spora basladım her sabah 1 saat 6.0 kosubandında yuruyus yapıyorum ,kahvaltımı harıka yapıyorum bol su yesılcayımı ıcıyorum bakalımm bayrama kadar sonucum ne olucak 75 i gorsem ne ısterım 78 de olsa kafii :)
deneyımlerınden yararlanalım melekcım arada tıyolar versen bıze ne ıyı olurözellıkle vucudumuzun dırendıgı tartıda gram oynamadıgı zamanlarda neler yapıyosun,yada metabolızmanı hızlandırmak ıcın neler yapıyosun
gırgırına hosgeldın tatlım
senı 1. takımdan hatırlıyorum hatta elma dıyetı yapıyodun sanırım bı ara :) ben ve esra gıbı.
dugunune uzun bı sure o zamana kadar 60 kg olabılırsın sıkı spor ve rejımle ,gel takıl bıze :)
neslim harıkasın tatlım dukan tam sana göre vallahı kıskanıyorum senımaşallah hep boyle devam etsın ıns. spor salonuna devam edıyosun dımı ?
MELEKCİMM vallahı senın ve esranın gazıylan :):) spora basladım her sabah 1 saat 6.0 kosubandında yuruyus yapıyorum ,kahvaltımı harıka yapıyorum bol su yesılcayımı ıcıyorum bakalımm bayrama kadar sonucum ne olucak 75 i gorsem ne ısterım 78 de olsa kafii :)
deneyımlerınden yararlanalım melekcım arada tıyolar versen bıze ne ıyı olurözellıkle vucudumuzun dırendıgı tartıda gram oynamadıgı zamanlarda neler yapıyosun,yada metabolızmanı hızlandırmak ıcın neler yapıyosun
sinemcim yürümek çok iyi olmuştur senin için. devamını getirmeni dilerim. bazı bazı kg vermen zorlaşacak vücut direnecek tabiki o zamanlar ısrarla üstüne gideceksin. bazen 1 ay gram veremeyeceksin belki ama vücudun da bi süre sonra pes edecek. bi anda 2-3 kg birden vereceksin. buu ara 78 i görsem kafi demişsin. vücut şeklin nasıl canım. sen sen de benim gibi iri yapılımısın? boylu musun yani?
sinemcim yürümek çok iyi olmuştur senin için. devamını getirmeni dilerim. bazı bazı kg vermen zorlaşacak vücut direnecek tabiki o zamanlar ısrarla üstüne gideceksin. bazen 1 ay gram veremeyeceksin belki ama vücudun da bi süre sonra pes edecek. bi anda 2-3 kg birden vereceksin. buu ara 78 i görsem kafi demişsin. vücut şeklin nasıl canım. sen sen de benim gibi iri yapılımısın? boylu musun yani?
1.68 boyum ama ırı kemıklıyım masallah kalıplıyım malesef78 gorım kafii dedım ama sımdılık yanı motıvasyonumu getırmesı acısından :) yoksa daha yolum var
olsun canım çok kısa sayılmazsın.
benim boyum da mesela 176 ama 78-79 kg ben de iyi duruyor.
kimse inanmıyor o kilo da olduğuma.
sporunda etkisi var tabi. :)
bencede durmuyosun resmını goruyorumda suan :) 60 kg gıbısın masallah .
spor spor spor vallahı melekcım aklıma cok kazıdın bu spor olayını oyuzden zten bı hısrla kosubandına cıkıyorum :)
o hırsın hiç kaçmamasını dilerim canım.
spor çok keyifli eğlenceli aynı zamanda da benim için.
açıyorum sevdiğim bi filmi onu izlerken nasıl geçiyor zaman bilmem.
burda yazılanları okuyunca anlıyorumki yanlız değilim hamilelikte 33 kilo aldım bunalıma girdim 9 ayda 26 kilo verdim çok hırslıyım aynaya baktığımda tekrar kendimi beğenmek için ve kıyafetlerimi giyebilmek için elimden geleni yapıyorum emzirmesem dahada abartırım ama emzirmek elimi kolumu bağlıyor oğlum birşeyde yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?