Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

slm canlar nasılsınız ben sonuda reglı oldum ,bı iç çekim :):) kendıme geldım sonunda

melekcım reglıyken spor yapsammı bıraz agrım var.sen denemıssındır kesın reglıyken spor yapmak daha fazla kılo kaybına neden olurmus dogrumu canımcım

petiburi ;bende bize dedin ,yeter bu ne biçim konusma tarzı diye kızdın sandım gel canım bızımle ol,enınde sonunda gıdıcek savaş aç kılolarına :)

gülnihal ablaa; mısafırım var dıyosun ,yıyoruz ıcıyoruz dıyosun ,bunu nıye dıyosunn bunu nıye yasatıyosun bana .inş. cok artılarla dönmezsın ,gözümde buyuyo cunku her 1 kilo .öptümm
nesli nerelerdeeeee
eda da geçmişi okıyım demıs ,snr bısı yazmamıs ,haydıı kızlar nerdesınız ,kaçamak yapıyyosunuz dımııı hadı benı utandırın bol eksılerle gelınnnnnn

gunaydınnn gençlerrrr

bugün sebepsız mutlu ve huzurluyum:)keyfım yerınde allaha şükür..
sipariş ettigim kpsss kıtaplarım bugün elıme ulaşır anlayacagınız bi ugraş daha buldum kendıme:)
umarım başarırım
öptümm hepınızııı

neslıcım nerde yahuuu hersabahh kayıplarla gelırdı hatunnn hanı nerde nerdee:26::26:

günaydın güzeller...........................

misafirle bu sabah itibariyle gittiler..ve benim için diyetli günler başladı(başlangıç kilom:71.1.......yuhhh seslerini duyar gibiyim:))
hedefim haftada 1 kilo..bana yeter bu..haftasonuna kadar kalori sayayım.malzemem yok çünkü..sonrasında dukanın atağını mı yapsam..patates diyeti de başarılı gibi görünüyor..önerilerinizi bekliyorum canlarım........şöööyle çok yiyip hızlı zayıflayacağım bi yöntem olsun please:)))..................

hacim genişletmek haa....ay çok güldüm buna esra:))))))))))
iştah için şu yoğurtlu karışım çok etkili canım inan..denediğim için söylüyorum.akşamları tekrar ona başlıcam

günaydın ablacımmm sen 71i tez zamanda 60lara ındırırsın
valla benım onerım çok bellı elma,hatta dukan atagından öncekı 3 gün eger bunyen zorlanmazsa elma yap sonra dukan atagına geç
o 3 günde delı gıbı odem atacaksın emın ol
ve ınsanlar ay gun boyu elmayla olurum ben aclıktan dıyor ama yesıl elma cıddı tok tutuyor bence
sahsen ben yedıkce acıkan bı tıp oldugum için elma benı ciddi ehlileştirdi:)
3 gün dene hatrım için:)işi hatır gönül işine dökmiyim:)

patates diyetiyle fazla kabızlık cekilebılr ben oyuzden bulaşmıyorum,bide sende eger şeker varsa yada insülin direnci falan patatesın nişastasından dolayı cok etkılı olmayabılır..
senın kalorı sayımı ıyıydı:)

bızım şubede musterılerın işlemleri azaldıkça işlem hacimleri küçülmeye başladı,adam arkadaslar mevcutlarla daha cok işlem yapın hacımleri genişletin büyüyelım genısleyelım falan dedıkce benı gülme aldı,,
çok alakasız bı konuyu bile kilolarıma cekebılıyorum artıkk yaşasınn

insülin direncimi hesap etmemiştim.doğru söylüyorsun.patates diyeti yapamam.diyette kabızlık zaten en büyük dertlerden biri..ödem atmak için ilacım var.onu içince 2 kilo kadar hafifliyorum.akşam onu içeyim.bi daha tartılayım.iyi ki aklıma getirdin kız
işin aslı ilk hafta mesela 2-3 kilo verebilirsem kendimi diyete ikna etmiş olcam.sonrasında devam etmem kolay olur.
bi taraftan da kendini şoklayıp , hazır çalışan metabolizmanı niye durduracaksın Gülnihal diyorum..
velhasıl milli eğitim gibiyimne yapacağım belli değilprojelerim var ama

ahahahah valla abla projeler hayata geçirilmek için bekletılmek ıcın degıl:)
ama benım tavsıyem 2 gün bile olsa şokla sonrasında devam et kalorı saymaya
cunku dıyetın ılk gunlerınde giden o odem tartıda eksı gösterdıgı için iyi motıve edıyor
şahsenn:)

slm kızlar

ne güzel sayfalar biraz ilerlemiş,valla bende kaç gündür yoğunum,bide pek gelen giden yok topiğe benimde canım yazmak istemedi,sanırım birzda kaç gündür sabitim onunda etkisi var:26::26:74 te takılı kaldım,en sontatil önceside bu kilodaydım sanırım vücut direniyo,bi kırarsam direncini inş.tıkır tıkır vermeye devam ederim

diyetimide çok şükür kaçamaksız devam ettiriyorum,tartıda sabit olsamda sıkılaşma olduğunu hissediyorum,pantullarım bollaştı

hee bu arada dün bütün gün dışarıdaydım,açıköğretime kayıt yaptırdımadalet 1.sınıf öğrecisiyim artıkınbir sürü kitap verdiler,akşam kocacımda bana defter kalem almışkendini benim velim gibi hissediyo,üzerimde çok hayalleri var,beni okutacak,sonra ardından dersane sonra kpss,artık yaş kaç olur o zamana kadar bilmem

Son düzenleme:

hoşgeldın sekerım gözümüz yollarda kaldı yahuuuu özlettınnn
valla baslamak bıtırmenın yarısıdır,sen başla sonrası allah kerim,bende kpssye baslıyorum calısmaya
bu sene bol defterlı kıtaplı sporlu diyetlı bı yıl olacak bızım için desene:)
benım kurtuluşum temmuzda ınsallah 10-11 ay şöyle düzenlı ve disiplinli bi hayat yaşayıp sonrasında bunu meyvelerını toplamak ıstıyorum..
adaleti secmekle ıyı yapmıssın canım melegın meslektaşı olursun ınsallah bıtırınce adlıye korıdorları senı beklıyrrrr

esrammhoşbulduk tatlımm

evet bu sene değişik bi yıl olucak bakalım,eşimde diyo 2 senenin nasıl geçtiğini anlamayacaksın diye,bide kuzenimle beraber kayıt olduk aynı bölüme,şimdiden ders çalışma proğramı yaptık

canım sende 1 yıl sık dişini kpps den yüksek puan almaya bak,valla devlet kapısı gibisi yok,eşimden biliyorum acaip rahat,inş.bizede nasip olur,yoksa özelde böyle nereye kadar

adalet bölümüde şu anda alımda en çok tercih edilen bölüm,bu sene milli eğitime bile adalet bölümünden alım yaptılar,inş.biz bitirene kadar tüm kadrolar dolmaz esram senin bölüm neydi canım

benım bölüm işletme canım,ama ıst. için çok saglam bı puan sart 90ları zorlamam lazım,bizim oranın beledıyesı evımın 5 dklık mesafesıne taşınıyor muhtemelen 2014 alımlarında orda cok kadro acılır ve hangı bırımı olursa olsun o beledıyeye göz diktim
benım babamda o beledıyeden emeklı bende orda olmalıyım:)
yada üniversitede olmak ıstıyorum ozellıkle malı-finanas kısımlarında bi kadro açılırsa
amannnn cok hayal varda işte bakalım kısmettt
90 almadan ist.da biyere yerleşemem ama

sinemcim regl iken sporu şiddetle tavsiye ediyorum

canım ben adalet örgün eğitim bitirdim. 9 eylül ünv. de ama açıköğretiminin olduğnu da duydum. güzel ve çok zor bi bölümdür. tebrik ederim.

esracım önce hayal edicez sonrada allahın izniyle gerçek olucak,90 alanların senden ne fazlası varki bence proğramlı bi çalışmayla alırsın sen o puanı ve inş.istediğin yere yerleşirsin
canım ben adalet örgün eğitim bitirdim. 9 eylül ünv. de ama açıköğretiminin olduğnu da duydum. güzel ve çok zor bi bölümdür. tebrik ederim.

kitapları görünce zor bi bölüm olduğunu anladım zaten melekcim ama benim sözelim iyidir,inş.çok zorlanmam

adalet iyi bir tercih olmuş Neslihan.kızkardeşim geçen sene girdi oraya.9 ve 5 yaşında iki kızı var.ankara gibi yerde gece nöbet tutarak çalışıyor.o da laborant.ayrıca haftada birkaç gün de sohbet verir.o bile ortalamayı 70 küsürlerde tutarak 1. sınıfı geçti.sonrasında inşallah hukuk bitirip sağlık bakanlığına geçcem diyor..
kpss de 90 almakişin zor bankacı güzeli

kızçeler canınız tatlı özelliklede dondurma istiyosa size benim son günlerde bayıla bayıla yediğim süperbi tarif vereyim

ihtiyacınız olan sadece yağsız 1 kase süt ve 1 tatlı kaşığı tatlandırıcı

ikisini bi güzel karıştırıp buzluğa atıyoruz,sonra yarım saatte yada 1 saatte bir karıştırıp sütün kristalize olmasını sağlıyoruz,zamanla donuyo zaten,sonrada ımmmm kaşık kaşık mideye indiriyoruz,aynı vanilyalı dondurma gibi,isterseniz içine kakaoda atabilirsiniz,hem çok hafif hemde lezzeti süper

inş.bende alnımın akıyla bitririm ablacım,çok şükür benim bi engelim yok,evde akşamları, iştede kış geliyo zaten boş olurum,çalışmam daha kolay,eşimde yardımcı olucak,zaten o benden daha hevesli

Kızlarrrrr şu maymunluğuma bakar mısınız yaaa :)

Eklentiler

• $MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 45

cocuklu ınsanların azimlerıne hep hayran olmuşumdur
bellı bı yastan sonra ders calışmak gerçekten cok zor helal olsun..
abla o 90ı görmem lazım,volkan hedefın 95 olsun sınavda 90a tav olursun dıyo:)
daha once 2012de kendımı ve bılgımı gormek ıcın oylesıne gırdım hatta 45dk once cıktım sınavdan 75 almıstım
ders calısarak kac alıcaz bakalım görcezzz:)

pekı bunun kcal ne olaki??
ayrıca ben bu mevzu gecen dukan tatlandırıcısını nerden bulabılrım ve son sorum süt lıght yerıne yaglı olsa ne olcak
ve donmus sütt gercekten dondurmaya benzermıkı yaaa:)

kış akşamları spor sonrası activite bellı olduu...
elveda dvdler elvedaa romanlarrrr
hoşgeldınızzz testler,soru bankaları,konu anlatımları vs. vs..
Kızlarrrrr şu maymunluğuma bakar mısınız yaaa :)

ne maymunu kızım afet diyecen sen onaaa
hemde haşinnn asi ruhlu:)

ah canım saol. Sen seviyon güzel yerden bakıon ondan...
Fati çekti bu foto yu. Maymun karım benim diyo. Hele şu surata bak 5 gen olmuş diyo ya malanzinyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…