kilo vermek başlı başına bi mesela zaten ama istikrarla korumak cok daha büyük bi sıkıntı
mesela şuanda ne istesen yıyomusun
yada dıyete baslamadan once yedıgın gibi yiyebılıyomusun
bide diyet boyunca vazgeçtıgın seylere saldırdıgın oluyomuu
3,cümle benım favorım ve en buyuk hatamm
canımm ya o bacaklarım delirttiler beni, yürü yürü yürü yok anam değişiklik.
değirmen taşı gibiler. erimek nedir bilmiyorlar.
evet, korumak vermekten daha zor.
şöyle söyliyim esracım,
şu an canım ne isterse yiyorum.
diyete başlamadan önceki gibi yiyemiyorum ama çünkü midem almıyor artık o kadar.
bir de tabi beyin de istemiyor o yüzden de yiyemiyorum. dur diyor kendine gel abartma, verdiğin emekler aklına geliyor ve miden itiyor yemek istemiyor.
diyet boyunca vazgeçtiğim şeyler çok olmadı benim, çikolata dışında. herşeyden yedim azar azar o yüzden hiçbirşeyin özlemini çekmedim. çikolatayı özlemiştim bir tek ama dedim ya onu da yemeye başşlayınca midem itiyor fazla yiyemiyorum bir-2 küp yiyebiliyorum. acayip bi mekanizma bu beyin denen organ. istemiyorum dediği anda, ne damak istiyor ne de mide.
abartı degıl bacakların yada alt üst arasında çok bariz bi fark yok dengelısın ama yürüyüşüne birazda bacak hareketı eklesen degişirmi acaba
kızım bozma moralını sakın haa,bence cok cok süper durumdasın sadece egzersıze ekleme yapabılrmısın dıye dedım onu
bide işte bu dıyosun ya beyın ıstemıyor hep bunu yapamadım tam zayfladım formata geldım sonra bi derdım sıkıntım olsa haydiii yemege vur kendını...
ve o aylarca emeklerımı 1-2 ayda geri alabılme kapasıtem oldu hepp
benı en cok bu yıldırdı,ama bende vazgecicem artık oyle tıka basa yemeklerden..
örnegınn kahvaltı yapmadan işe geldıgım bi gün
karşı büfeye geçip 2 açma
1 kucuk paket fındık
2 brownı
2 probıs
1 antep fıstıklı uzunlardan
vs. vs.
alıp şubeye gelır ve onları oglene kadar yer bıde oglen yemege cıkar soslu tavuklar proteferoller kolalar falan
ohaa yaaa
kız naptın sen insanlktan mı çıkıyon zayıflayınca napıon?
nası yiyon o kadar onları?
hem de öğlene kadar.
o düzeni değiştir esracım yoksa verip ala verip ala vücut dengeni bozarsın.
yok kızım ne zayıflaması bu dedıklerımı kılolu halımde yıyodumm kılo aldıkca daha cok yıyodum anlayacagın hırsla:)
hakkaten ınsanlık dışı dımı,ama hacimlerine bakıyodum amannn bunlarla ne olcak dıyodum heralde:)
valla bıde benım tutkum makarna
çok acken ve zayıflama modunda degılken 1 tencereyı oturur yerım
hemde oyle yarım paket pişiremem gözüm doymaz
ılla o paket komple haşlanacak:)
gerçi son yıllarda yıyemem hepsını yıyemedımde ama 4-5 sene once abartısız günde tek ogun 1 paket makarna yıyebılıyodum:)
bak o makarna konusunda benim iflah olmaz bi bağımlılığım var. ben diyetteyken haftada 1-2 gün yağsız tuzsuz makarna yedim cnm.
şimdi mesela biraz aaman geçsin kendıme bir ögün ödül vereyım haftasonu dıyorum ve tabıkı ne yıyecegım malum:)
tabı sonrasında yürüyüş yapma kaydıyla
ama baksana şuna yaa yenmezmııı
yenmez mi bu yaaa.
of canım isteyip duruyo zaten makarnayı
bide soslu tum makarnalar
tavuklu,kremalı sosıslı,kıymalı vs..
bu arada ben sosısı cok severım onu dograyıp mantarla soteleyıp krema koyup yaptıgım kreplerın içine doldurup üstü kaşarla dogruu fırınaaa
allahaaaaaammmm sana gelıyorummm
hee bence de gitcen böyle şeyler yersen.
o ne akıllara zarar bi tariftir ya?
onu yersen bi hafta boyunca eti form kemirirsin , elma kemirirsin tabi
ama ınsan ıstıyo işte yaaaa napimm
zaten mutfak konusuna acaip düşkünümdür
o mutfakta 5 saat yemek yapsam sıkılmam
emeklı olduktan sora kesınlıkle pastacı açıcam karar verdım:)
valla ilk kaçamak günümü 28-29 yapıcam ozamana kadar güzel kılo vermem lazım
şimdi kaç kilosun cnm
86,7
ve sporla toplamam gereken bı gobegım ve baldır bacagım var
aslında aşırı değil.
boyun da uzundu senin. belli ediyor mu kilonu
artık yeter ! Kendimi bildim bileli şişman bi kızım , kilo vermeye bugün karar verdim umarım kararlılığımı bozmam hepinzie bol şans
esracık..melek haklı..boyun uzun.bu senin için süper avantaj..keşke ben de 10 kilo vereceğime boyumu 10 cm uzatabilsem:))
artık yeter ! kendimi bildim bileli şişman bi kızım , kilo vermeye bugün karar verdim umarım kararlılığımı bozmam hepinzie bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?