Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

ah canım saol. Sen seviyon güzel yerden bakıon ondan...
Fati çekti bu foto yu. Maymun karım benim diyo. Hele şu surata bak 5 gen olmuş diyo ya malanzinyo

valla yüzün 5gen degıl 10 numaragen çıkmış bence
çok dgal ve güzel zaten gözleri kısılanlara bayılırım gülerken
benımle cıkarmısın melek:)

ben boyle bişi yapsam volkan aaa dokunduk artık ona mıllet gordu almamız lazım derdı
bilinçsizzz tüketicii:)

şimdi esram tatlandırıcı büyük marketlerde var,ama öyle her tatlandrıcıyıda almamak lazım,takita form 60,splenda ve stevia uygundur,sonracıma bende lıght süt değilde yarım yağlı kullanıyorum genelde,dukan amcam derki süt ürünlerinin yağ oranı % 3 ten az olsun,ama sen istersen normal sütle yap,tabiki birebir dondurma gibi olmuyo ama bence çok yakın,benim çok hoşuma gitti

aynen canım bu sene kış yoğun geçecek,benim ilk sınavım 14 aralıkta,üstelik doğumgünüm,ne hoş dimii

ah canım saol. Sen seviyon güzel yerden bakıon ondan...
Fati çekti bu foto yu. Maymun karım benim diyo. Hele şu surata bak 5 gen olmuş diyo ya malanzinyo

malanzinyo haa

meleğim şu son eklediğin facedeki fotoları görünce şimdiki halinle dağlar kadar fark var aranda,ve arada sanki 10 yaş var gibi

esraaa bebeğim tabiki çıkarım senle ya ne diyon senden iyisini mi bulcam yafrummm :)

valla biz de fatiyle dokunmadığımız şey kalmıyor. Hatta hafta sonu muhabbeti de geçti. Illa dokuncaz ellicez ellemezsek olmaz diye güldük kendi kendimize. Merak etmesek de elliyoz ya. Ne ellek çiftiz.

Neslim hangi fotolar onlar. Anam yoksa şu en son eklediğimimi diyon? Gız orda ben 78 im ya o kadar büyük mü gösteriyom. Allahım sana geliyorum....

ohhh masallah kaynatmıssınız ben spor yaparkenn
of ya bende katılcaktım ama ,meleğim masallahın var,resımdede 10 numara cıkmıssın ,vallahı idolümsünn ,her spor yapimmi yapmimmi diye dusunurken,senı aklıma getırıyorumm ,ınan resımlerde 60 kg gıbı duruyosun ,zsporun faydaları sanırımm. ben eşinin yerınde olsam kıskanclıktann delırırımmm

yok beee tabiki onlar değil,hani geçenlerde arkadaşın etiketlemiş ya seni,sende gülsemmi ağlasammı bilemedim dediydin onları diyom bebemm

neslimmm özledım kuzum senıı .bı haberım var sonunda salı gunu işe baslıyorumm ,,kurtuluyorum evde sıkıntıdan patlamaktann

nasıl gıdıyo kılo vermen ,spora devammı bebeğimm

neslimmm özledım kuzum senıı .bı haberım var sonunda salı gunu işe baslıyorumm ,,kurtuluyorum evde sıkıntıdan patlamaktann

nasıl gıdıyo kılo vermen ,spora devammı bebeğimm

canımmm bende özlemişimmm ayy çok sevindim senin adına,çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın,hem diyet yapmakta daha kolay inş.nete kolay gireceğin bi iştir,bizden kopma sakınn

canım bende hem spora hem diyete aynen devam,şu ara tartıda pek kıpırdama yok ama çokta takmıyorum,nasıl olsa inecek,sonuçta ben diyetimden sporumdan taviz vermiyorumbakalım yılbaşını iple çekiyorumm

kırmızılar dimi seni gidi seni
saol tatlım kadın görüşmede dedıkı bı konu esnasında ınternette her yere acık zaten oyle kısıtlama yok dedıı,ahanda bölee boyle acıldı gözlerım ıns. sorun olmaz aman yakında şöyle tam tesekkullu rahat bı tel. alıcam benım nokıa c3 pembe delısıyım dıye onu almıstım ,meret zar zor gırıyo nete ,delırıtıyo benıı :)

sporu bırakma kılon olsada ıncelıyo vucudun guzellesıyo ,gecen bı topıkte okudum,kilo vermen duraksıyo cunku,vucudun hıc o kıloya daha once düşmedıgı ıcın sabıtlemeye calısıyo ,sabıtledıkten sonrada tıkır tıkır dıger kılolarını vermeye baslıyosun tekrardan sabıtlemeye calısıyo yıne duruyo snr tekrar dcevam edıyo ,takii istedıgın kıloya varana kadar ,bana mantıklı geldı gercektende oyle oluyo

kızlar kocam kılo verebılecegıme ınanmıyo :)
gecen dıyokı senın kemıklerın ırı 55 kg düşemezsın dıyo, kocam benı sanırım 70 kg falan sanıyo :).
ah ah o oyle dedıkce sen gor bak bu sefer basarıcam dıyorum ,adam bıktı sureklı baslayıp bırakıyorum rejım ve sporu ,o da ümitsiz benden,ama bu sefer zayıflayıp gözune sokucam :)

yok beee tabiki onlar değil,hani geçenlerde arkadaşın etiketlemiş ya seni,sende gülsemmi ağlasammı bilemedim dediydin onları diyom bebemm

saolasın sinemcim. motive ediyorsam sizi ne mutlu vallahi. mutlu oluyorum böyle şeyler duyunca.
evet cnm spor sayesinde böyle oluyor. devamlı yap eminim sen de çok daha iyi olacaksın.
fati de bazen çatlıyor hatta beni sinirden çatlatıyor ama alıştım artık. sen benimsin nasıl olsa ne kıskancam diyor bazen de.
ayarsız şey...

neslim oki bebeğimmmm. ben de sonradan anladım zaten. jeton geç düşeyor bende bazen.
o fotolarda vallahi 40 yaş üstü duruyordum ben yafrum ya. aman yarabbim neydi onlar öyle. iki yılımı heba etmişim. en güzel yaşlarımı heba etmişim yanarım yanarım ona yanarım.
yalnız biişi dicem kızlar. ben bugün öğlen çeşme kumrusu yedim. off manyak bişeydi ya. sabah da yarım domates kk kadar tulum ve kepekli ekmek yedim. bir de acı biber. yalnız öğlen cozuttum sanırsam. akşama biraz koşam da telafi edem diyom

evet canım kızmızılar

aman iyi yaa nette sıkıntı olmasında,kopmayalım birbirimizden

spor konusundada haklısın canım,valla ben zevkle gidiyorum,şu anda hoca yok bizim 2 hafta kadar ama yinede ben salona gidip aletlerde çalışıyorum,bittikten sonra da vicdanım rahat eve dönüyorum

ay sinemimm sen çizelgemi yaptın valla şimdi farkettim,canım benim ikimizinde verdiği kilolar nerdeyse aynı,aman allah korusun bidaha hiç çıkmayalım oralara

amin neslihancım hiç bızaman o rakamları gormeyelım ,su 79.0 olim eklıcem resım ,hatırlıyomusun nişan resmımı.

vallahı sporun ne kadar önem tasınıdıgını melekten gordugum ıcın daha cok asılıyorum sporuma ,senınde severek gıdıyo olman harıka canımcım

şubeden arkadaş dogum yapmış bugün simdi ona boonyfood siparişi verdim:)
şu güzellige bak,hatta yemede yanında yat:)

Eklentiler

• $tatli-askim-kek-buketi-gr435[1].webp
    8 KB · Görüntüleme: 55
günaydınnn arkadaşlarrrrrrr
herkese hayırlı cumalarr
çok güzel bir gün olsun,huzurlu mutlu saglıklı...

günaydın kızçeler,esrammm mucukss

o boonyfoodu da hiç görmedimm

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın!
hayırlı cumalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!

nabersiniz yafrular?
bugün anlamsız bi mutluluk da beni sardı esratoşum :)
acayip mutluyum.
neden öyle acaaba?
sanarım sabah arkadaşımı gördüm ve bana övgü dolu sözler söyledi, çok güzelsin falan dedi fıstık gibi olmuşsun fati kıskanmıyormu falan dedi o yüzden birazcık totoşum kalktı
tabi bir de bugün cuma o yüzden de pek bi mutluyum
akşam fuara gitcez fatişkomla

bugün enerjim fotolarıma dış görünüşüme de yansıdı bebeklerrr

Eklentiler

• $m.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $mmm.webp
    11 KB · Görüntüleme: 49
  • $mm.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 45
günaydın kızlar..hayırlı cumalar olsun hepimize..diyetimin ilk gününü tamamladım.kaçamak yok.ama zor oldu beyau
esraaa..nasıl bişey o yaaaa...pasta mı bu..meyve mi şeker mi...görüntüye bayıldım
meleğim...neslim..sinemim

vAY vay vayy:)kızım hakkındır heryerın kalkabilir iltifatlarla,işte başarının tadından yenmeyen kısmıda bu:)

bugün enerjim fotolarıma dış görünüşüme de yansıdı bebeklerrr

resımler harıka canımmm bu lavabo adlıyenın lavabosumu yahu
nekadar şık gözüküyo

abla yemede yanında yat diye buna diyolar heralde
bunda kek kurabıye vs.. var meyveden zıyada böyle bişi yolladık hastanede gelene gidene tutsunlar diye:)
bende istiyom bundan ilerdee hepsını bwen yiycemm

hayırlı cumalar ablacım. muahhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…