vAY vay vayy:)kızım hakkındır heryerın kalkabilir iltifatlarla,işte başarının tadından yenmeyen kısmıda bu:)
resımler harıka canımmm bu lavabo adlıyenın lavabosumu yahu
nekadar şık gözüküyo
abla yemede yanında yat diye buna diyolar heralde
bunda kek kurabıye vs.. var meyveden zıyada böyle bişi yolladık hastanede gelene gidene tutsunlar diye:)
bende istiyom bundan ilerdee hepsını bwen yiycemm
kızlar sizi bi durumdan haberdar edeyim,malum yarışma için eylüle kadar izin istemiştik,ama kimse dönmek istemedi bende dahil
bunu paylaşıma bildirdim ve 1.takım kapandı,herkeste ayrıldı olarak gözükecek haberiniz ola,
biz kaldığımız yerden burdan devam edicez,stressiz,cuma bildirimi olmadan,belki ileride yine kendi aramızda liste yaparız
hoş geldin gülüm....
kışın diyet kolay yapılmaz derler ama Antalya için bu geçerli değil.kolay gelsin
kesinlikle iyi bir karar oldu bizim için... inşallah stressiz diyetsiz sağlıklı beslenerek kalıcı zayıflarız...
bugünlerde biraz bunalımdayım arkadaşlar pek giremedim. eşim geçen şehir dışına çıktı yine bu sefer tam 1 hafta gitti yanlızlık biraz tuhaf sardı beni kpss için dvd aldıydım. koydum tarih dvd sini her gün osmanlının duraklama gerileme çöküş dönemi için içlenip sigara bile içtim
sonunda antalya nefes alınır duruma geldi 9 lu çayımı içmeye başladım. canım hiç bir şey istemiyor metabolizmamı yavaşlatmamak için istemesemde meyveyi dilimleyip koyuyorum yanıma birde mısır haşlıyorum...
hoş geldin gülüm....
kışın diyet kolay yapılmaz derler ama Antalya için bu geçerli değil.kolay gelsin
hoşgeldin edacımminş.bizim için böyledi daha iyi olucak,yanlız sende artık daha sık gel,bak yanlız kalmış sıkılmışsın,yazaydın ya bize iki satır,yanlızlığını paylaşırdık
bu arada bu sene ders çalışacaklar çoğaldı,esrayla bende kışın kışın bol bol ders çalışıcaz,tabi siz kpss ben üniversite
gülnihal ablaa aslında bence en kolay kışın diyet yapılıyo,yani ez azından ben kışın daha güzel diyet yapıyorum
bu arada taylan kümeli açıklamış,eylül eyı en hızlı kilo verilen aymışiyi değerledirelim bunuu
hoşgeldin edacımminş.bizim için böyledi daha iyi olucak,yanlız sende artık daha sık gel,bak yanlız kalmış sıkılmışsın,yazaydın ya bize iki satır,yanlızlığını paylaşırdık
bu arada bu sene ders çalışacaklar çoğaldı,esrayla bende kışın kışın bol bol ders çalışıcaz,tabi siz kpss ben üniversite
gülnihal ablaa aslında bence en kolay kışın diyet yapılıyo,yani ez azından ben kışın daha güzel diyet yapıyorum
bu arada taylan kümeli açıklamış,eylül eyı en hızlı kilo verilen aymışiyi değerledirelim bunuu
ben dün başladım ucundan neslımm,erken kalkan erken yol alır mısalı,ama zaten gün içinde delı yoruluyoruz bide eve git spor yap sonrada otur ders calış..nasıl oalcak bılmıyorum
valla bu yıl baya bi hareketlı gececek hıssedıyorum
taylan kumelıyı dınleyelım bu ay asılalım ozaman dıyetlere:)
bana hareketli gelmiyor paso ders ve test bende hareket katıp müzik açıyorum tv de dans ediyorum... eh haftanın 3 günü çalışınca gün yorgunluğu diye yakınamam da :)
banka kışın daha yogun oluyo yaza göre işyeri baya yorucu olacak malum diyet+spor başlı başına bi olay
ders desen kafam eskısı gibi alacakmı görcez bakalım
ocaktada kısmetse korunmayı bırakıcam kışın hamıle kalabılrım vs. vs...
benım aile çevre kalabalık zaten sürekli bi ekşın varrr,hep bi harekettt
benım acımdan fazla hareketlı oyuzden:)
ders calısırken muzık dıneleyebılıyomusun edacım,dikkatını dagıtıyomu hiç denemedım ben??
haftanın 4 günü boş olması demek cok güzel ders calısma fırsatı demek,bide şu iş sag. güv. uzmanlıgı sertfıkasını erteleme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?