Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

saol canım teşekkürler.
burası savcılık lavabosu canım. bayraklı adliyesinde. benim arkadaşım savcının özel katibi onun yanına geliyorum.
adileyinin tuvaletlerine girilmiyor. sadece memurlar giriyor oysa ama iğrenççç

kızlar sizi bi durumdan haberdar edeyim,malum yarışma için eylüle kadar izin istemiştik,ama kimse dönmek istemedi bende dahil

bunu paylaşıma bildirdim ve 1.takım kapandı,herkeste ayrıldı olarak gözükecek haberiniz ola,

biz kaldığımız yerden burdan devam edicez,stressiz,cuma bildirimi olmadan,belki ileride yine kendi aramızda liste yaparız

kesinlikle iyi bir karar oldu bizim için... inşallah stressiz diyetsiz sağlıklı beslenerek kalıcı zayıflarız...

bugünlerde biraz bunalımdayım arkadaşlar pek giremedim. eşim geçen şehir dışına çıktı yine bu sefer tam 1 hafta gitti yanlızlık biraz tuhaf sardı beni kpss için dvd aldıydım. koydum tarih dvd sini her gün osmanlının duraklama gerileme çöküş dönemi için içlenip sigara bile içtim

sonunda antalya nefes alınır duruma geldi 9 lu çayımı içmeye başladım. canım hiç bir şey istemiyor metabolizmamı yavaşlatmamak için istemesemde meyveyi dilimleyip koyuyorum yanıma birde mısır haşlıyorum...

hoş geldin gülüm....
kışın diyet kolay yapılmaz derler ama Antalya için bu geçerli değil.kolay gelsin

arkadaşlar iş yerinde bana bir meyve getirdiler yok böyle birşey

FRENK YEMİŞİ’NİN FAYDALARI

Frenk Yemişi Meyvesi potasyum, magnezyum, kalsiyum ve fosfor bakımından zengindir. C vitamini ve folat bakımından zengindir. Frenk Yemişi içerdiği kaktüs fiberleri sayesinde yağları bağlamakta ve vücuttan üre yoluyla atılmasını sağlamaktadır. Frenk Yemişinden ve kleototlarından elde edilen özütler kilo vermeye yönelik olarak bazı firmalar tarafından pazarlanmaktadır.

Frenk Yemişi hakkında özellikle Amerika kıtasında fonksiyonel gıda alanında bir çok çalışma devam etmektedir. Bunlardan bazıları 2.tip diyabetleri ve obezite sorunu olan kişiler üzerinedir.

yani nerdeyse 1 yıldır beni hiç bir yediğim gıda maddesi ishal etmezdi. bunu yedim aman Allahım süper birşey bu yaaa... ayrıca iş yerinin etrafındaki kaktüslerden toplayıp getirdiler bana yani bulmam da kolay eğer yiyecek olursanız içi çekirdek dolu ve çekirdekleri yememeniz gerekmiş direk yutmalısın dediler öyle yaptım.

hoş geldin gülüm....
kışın diyet kolay yapılmaz derler ama Antalya için bu geçerli değil.kolay gelsin

kesinlikle iş yerinde en büyük yaptığım espri ahhh antalya güneşin cehennem gibi eritiyor diyorlar bir beni eritemedin diyorum :)))) burada yazın iptal insanlar yaa... 3 gündür yürüyüş yapıyorum evde dans filan ediyorum sonunda rahatladı hava...

hoşgeldin edacımminş.bizim için böyledi daha iyi olucak,yanlız sende artık daha sık gel,bak yanlız kalmış sıkılmışsın,yazaydın ya bize iki satır,yanlızlığını paylaşırdık

bu arada bu sene ders çalışacaklar çoğaldı,esrayla bende kışın kışın bol bol ders çalışıcaz,tabi siz kpss ben üniversite
hoş geldin gülüm....

gülnihal ablaa aslında bence en kolay kışın diyet yapılıyo,yani ez azından ben kışın daha güzel diyet yapıyorum

bu arada taylan kümeli açıklamış,eylül eyı en hızlı kilo verilen aymışiyi değerledirelim bunuu

ben dün başladım ucundan neslımm,erken kalkan erken yol alır mısalı,ama zaten gün içinde delı yoruluyoruz bide eve git spor yap sonrada otur ders calış..nasıl oalcak bılmıyorum
valla bu yıl baya bi hareketlı gececek hıssedıyorum
taylan kumelıyı dınleyelım bu ay asılalım ozaman dıyetlere:)

slm kızlar hayırlı cumalar
alıntılayamadım kusuruma bakmayın
melekcım haarıka resımlerın ,hep boyle çekte motıve olalım :):)

ay herkes ne guzel mutlu bugun ,hep boyle neşeli olun inş..
bugun tartı yuzume güldü vallahi ,reglının etkısımı yoksa direncimı kırdım ,o dırendı ben dırendım kırıldı vallahı ,ıyıkı melegı dınlemısım.

neslim esram gülnihal abla eda

gelirim güzelim ne bileyim tuhaf bir haftaydı... :) hayırlı olsun güzelim sana da vaayyy üni. yollarındasın haaa Allah kolaylık versin...

bende kış diyetlerini sevenlerdenim tabi antalyaya geldiğimden beri :)))))))))))

bana hareketli gelmiyor paso ders ve test bende hareket katıp müzik açıyorum tv de dans ediyorum... eh haftanın 3 günü çalışınca gün yorgunluğu diye yakınamam da :)

bana hareketli gelmiyor paso ders ve test bende hareket katıp müzik açıyorum tv de dans ediyorum... eh haftanın 3 günü çalışınca gün yorgunluğu diye yakınamam da :)

banka kışın daha yogun oluyo yaza göre işyeri baya yorucu olacak malum diyet+spor başlı başına bi olay
ders desen kafam eskısı gibi alacakmı görcez bakalım
ocaktada kısmetse korunmayı bırakıcam kışın hamıle kalabılrım vs. vs...
benım aile çevre kalabalık zaten sürekli bi ekşın varrr,hep bi harekettt
benım acımdan fazla hareketlı oyuzden:)

ders calısırken muzık dıneleyebılıyomusun edacım,dikkatını dagıtıyomu hiç denemedım ben??
haftanın 4 günü boş olması demek cok güzel ders calısma fırsatı demek,bide şu iş sag. güv. uzmanlıgı sertfıkasını erteleme bence

Slm kizlar nasilsiniz cok ozledim sizleri en yakin zamanda gelip katilicam araniza insalh telden girdim fazla yazamiyorum kendinize iyi bakin canlar

günaydın kızlar.....

valla antalya da bir Allahın kulu yok o yüzden evimde kös kös oturuyorum

ders çalışırken müziği sadece matematikte dinlerim diğerlerinde olmuyor haa tv açık olur orda müzik çalıyor olur bazende hiç farketmem kendimi veririm derse tv de adammı öldürüyorlar hiç görmem karşımda bile olsa sanırım bu benim huyum uyuyacağım zamanda istersen davul çal yanımda uyurum ben...

haaa dikkatim ne zaman dağılır bunalım bir halde olurum dokunsalar ağlayacak olurum o zaman zaten dersede motive olamamışımdır o durumda kafam gider müziğe tv ye (aslında başka başka yerlere )

ya iş güv. sertifikasını düşündüm de kursa gideceksin ona da çalışıp yorulacaksın üstüne birde 2500 tl para vereceksin... hem kpss enerjimden çalacak hemde eğer kpss olursa o sertifika ne işime yarayacak... onun yerine bilgisayar işletmenliği sertifikası için koşturmayı düşünüyorum. tabi gel gör ki kpss olmazsa ahhh keşke alaydım diyecem ama :44:

slm kızlarr nasılsınız bugun ,sporumu yaptım bı bakım dedım ama kımseler yok
tartı yuzume guluyo bı kac gundur
hepınızı opuyorumm ıyı haftasonlarıı

günaydın hepinizee bol eksili,kaçamaksız,mutlumu mutlu bi hafta olsun bizim için

haftaya çok şükür eksiyle başladım,nihayet 74 zincirini kırdım,nerdeyse 10 gündür yerimde saymıştım,inş.73 te çok takılmam

sizler nasılsınız,ne yaptınız haftasonu,valla benim cumartesi temizlikle pazarda kışlık hazırlamakla geçti,ilk defa bu sene kendim bişeyler yaptım,daha önce annem yapıyodu,pazar kocişle gittik,kurutmalık patlıcan,kabak aldık,bi güzel dizdik çamaşır ipine,komşulardan görüp özeniyoduk,bizimde balkonumuz renklendi

bu arada semacımda gelmiş,hoşgelmişumarım iyisindir canım

özlem de kayıplarda:26::26:

sinemmmmçizelgene bayıldım kuzumm,çok çok az kaldı 80 lere veda etmenee

günaydın kızlar.....
herkes iyidir umarım.ya ben iyi değilim.depresyona gircem nerdeyse....hiç isteğim azmim yok..diyet yapamıyorum.yani biraz yapıyorum.biraz yapmıyorum.canımın istediğini yemeye çok alışmışım(
akşam 7 den sonra bişey yemezsem güzel kilo veriyorum.ama nerdeeeeee.....
bi çözüm bulmalıyım

günaydın ben geldim diyet ve spor tam gaz devam ediyor ama 1 haftadır 74 lerde takılıp kaldım ama nihayet sabah 73.6 oldum geri.kiilom durunca sinir oluyorum okadar diyete ve spora rağmen 74 ve 74.5 arasında gidip geldim 10 gündür nihayet bugün tartı oynadı.bu ay hasta olmadım onunda etkisi var sanırım hamilde değilim test yaptım 4-5 gün geçti hiç gecikmezdi bir kaç gün daha bekleyip doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…