Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydınlarrrr
farkettiğiniz gibi ablanız diyete başladı
tartımın pili bitmişti.aldırdım ve sabah itibariyle 70 kiloymuşum gördüm:26lsun moral bozmak yok.kalori saymaya karar verdim arkideşler.en iyi bildiğini yapmalı insan..1200-1300 le başladım.az mı olmuş acep..
bir de siteden bir karışım buldum.onu akşamdan hazırladım.işyerine getirdim(ki bu ilk defa oluyor.önceki diyetimde bile özel bişey getirmemiştim işe)(fena motiveyimanlıyacağınız)
3. bardağı içiyorum.pek incelmiş geldim kendime

evet yaaa..akşam kaçamak çoktu.ama bugün 1...diyorum ve başladım inşallah..ki zaten akşamkine kaçamak demek kaçamaklara haksızlık olurduveda gecesi diyelim meselagece acıkmalarına krom hapıyla çözüm bulcam inşallah.daha önce işe yaramıştı.unutmuşum:26:bugün alıyorum.ayrıca akşam öğününden önce şu yoğurtlu karışımı yiyeyim diyorum.malzemem var..savaşa hazırımmmmmm

Boy :157
Kilo :70
BMR (Vücud Kütle İndeksi) :1421.6
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:1705.9

hesaplamam böyle.....
günlük kaloriyi artırsam mı?1400-1500 fazla mı olur sizce

ohh maşallah ablacım motıvasyonunu da yanına alıp gelmişin:)
valla 70le başlamak demek haftaya en az 68 olman demek,dün bide veda yapmışın :)o vedanın vücuttan atılımıyla rahat 68 olur haftaya carsamba alıcam haberlerını:)

bence bu hafta 1400-1500 yap
haftaya yada 2 hafta sonra ındır 1300lere
adım adım gıtmek lazım:)
hesaplamam böyle.....

çarşamba..evet..tamam kız...çarşambaya 68 im inşallah..
1500 ye derrmişşşseviyorum kız seniiii

günaydın hepinizeben bu sabah artılarla uyandım ama bu beklediğim bişeydi,sakın yanlış anlamayın asla kaçamak falan yapmadım,herşey kuralına görebugün regl olmam lazım,karnımda ağrılar başladı bile,haliyle hemen tartıyada yansıdıneyse 1-2 güne yine normale dönerim

gülnihal ablamm tekrar motive olmana çok sevindim,ve kesinlikle senin için kalori sayımı en iyi yöntem,belki 200-300 daha artırabilirsin,ilk 5 kg yu verdikten sonrada düşürürsünazmin ve iraden daim olsun

elma güzeli esrammmya işte herkesin bünyesine yarayan bi diyet mutlaka var,önemli olan onu bulmak ve devam ettirmek,sende elmada güzel sonuçlar alıyosun,hadi bakalım tekrar statr alda kurtul şu 80 lerden

gırgırına canım ne deyim tekrar hoşgeldin,arada bi görünüp kayboluyosun,bence takıl bizeönce seni sıkmayacak uzun soluklu yapabileceğin bi diyet yöntemi seç kendine,sonra spor proğramı yap,gün gün yediklerini içtiklerinin raporunu yaz,1 yıl çok uzun bir zaman gibi gözüksede inan su gibi akıp gider,gelinliğinin içinde kuğu gibi olmak için daha fazla zaman kaybetme

TN inan kendimi zayıf bile hayal edemez olmuşum şok dietlerden bana hayır gelmiyo kat bi kat geri alıyorum biraz tembelim kalori hesaplama işide çok zor geliyo ban niyeyse her seferinde bakk kalorilerine falan aynı besinleri yemek yüzndne yeşil elma ve haşalnmış yumrtadan bıktımm aslında niyetim amerikan kalp vakfı dieti var ayça kaya dieti benzerler zaten bu dieti yapmak kendimi sıkmada haftada 2 şer kilo yeter bana spor konusunda hemen başlasammı yoksa vcut kg verimini azaltıp kg durmaya geçtiği zmanmı yapsam fikriniz nedir?

Merhaba ben Emine Tuna Bursa'dan yeni kayıt oldum ilk bebeğim 33 yaşındayım,
sat tarihi 14 temmuz 2013 tahmini doğum tarihi 20 Nisan 2014
kayıt edermisiniz? nisan annelerine teşekkürler, kolay gelsin

seni çok iyi anlıyorum canım,hepimiz aynı şeyleri yaşadık

kalp vakfı diyeti benim bildiğim kısa süreli yapılan bi diyet,hani sonrasında ne yapıcaksın:26:

aslında keşke dukan yapabilsen,bence düzenli yaptığın takdirde 1 seneye varmadan o 40 kg kesin verirsin,üstelik kalori kısıtlaması yok
,izinli şeylerden doyana,hatta patlayana kadar yiyebilirsinhani herkeste bi önyargı var ıyyyy hergün etmi yenir diye,aslında hiçte öyle değil,sebzenide,karbonhidratınıda proteinide alıyosuntabi yine karar senin

sporuda ilk zaman şok diyet tarzı şeyler yapacaksan sadece 20-30 dakikalık yürüyüşlerle sınırlandır,sonra artırırsın,hatta spor salonu olsa daha iyi olur,ben 2.hafta başladım spora,çokta faydasını görüyorum

bu arada ismim neslihan

isim veriliyor demmkiii bu gurupta adım elif suna
neslihan çabuk bıkan pes eden biriiyim diispline sıkıntıya hiç gelemiyorum girme aklıma tam dukandan caydım ayçaya takılıyom allak bullak oluyom böle en iyiismii diet yapıyımda ben nası yaparsam yapıyım biraz gülnihal abla işi olsun öçülü yiiym herşeyden aslında kalori yöntemii en güzeli yaa tamam tamam gülnihal abla banada öğreticeksen bu işi kalori sayma işini ben kalori hesaplamayı yapıyımm bu benim için en ideali aklımda hiç bişey kalmazz herşeyi yiyebilirim mantığı beni motive eder yasak kelimesi yokk iştah yokk :)

protein konusunda seviyor sayılırım. en azından peynir ve yumurta vazgeçilmezim. et zaten gaziantep te her gün yediğimiz birşeydi. tabi ben o kebapları pidelere sarıp sarıp yemeseymişim iyiymiş :))) benim tek sorunum kabızlıktı. bakalım yulaf kepeğim gelince göreceğiz işe yarayacakmı en azından meyvesi de var henüz tatmasamda adı mutluluk meyvesi en azından umut vaadediyor :)))) herhalde diyet boyunca yulaf kepeğiyle ekmek yapma uğraşında olacağım bende bir ekmek canavarı olarak eh dukan amcaya göre ocakta veda ediyorum tüm kilolarıma eh 3-4 ay da dişimi sıkarım. ekmeğe de veda ederim ne saçma diyetler denedim bu neki :))))

sen yoğunluktan şikayetçisin bende sakinlikten. dün evde kurabiye yaptım. kuzenim bizde hem o yer dedim bugünde topladım tüm tepside kalanları işe getirdim. kabıyla da personele verdim. herkes şekerinin az olmasından şikayetçi ne yapayım hep göz kararı koyuyorum malzemeyi koyarken ayy çok oldu kalorisi uçtu gitti derken sanırım kısıyorum şekeri yağı birde kepekli un ekleyince sanırım hoşlarına gitmiyor neyse ben kendime bir kondisyon bisikleti bakayım yoğunluk olur bana :)

hoşgeldin güzelim...

diyetin tek anahtarı motivasyon... bir zaman arkadaşlarımla bir diyet havasına girmiştim. öğleden sonra ara öğününde 2 kepekli form bisküvi arasına tüpten çay kaşığı kadar bal sıkıp yiyipte kaçamak yaptık biz diye gerim gerim gerilirdik... öncelikle diyet sözcüğüne son verip sağlıklı beslenme diyeceksin. sonraaaaa alışverişte pembe pembe ürünler alacaksın besin öğeleri tablolarını okumaya alışacaksın... pazara gittiğinde yeşil sebzeler dolduracak poşetlerini... suyla ayrı bir ilişkiye gireceksin hiç ayrılmayacaksınız az az içerek 2-3 lt yi bulacaksın ayrıca bunları devamlı yapacaksın... ha arada tabiki kaçamakların olacak aman ipin ucu kaçtı demeyeceksin inatla her alışverişte sağlıklı besinlere yöneleceksin yavaş yavaş bu düzene alışacaksın güzelim. her şeyden önemlisi az yemeyeceksin. aman koca 1 öğünümü yemesem 1 dilim pasta yesem demeyeceksin... o koca öğününü yiyeceksin sağlıklı sağlıklı o pastayı gerekirse saklayacaksın (belki o an yemezsen hevesinde kaçabilir:) ara öğünde tabi öğleden sonra ara öğününde 2 çatal filan yiyeceksin... eh bu dediklerim kolay değil burda olduğuma göre hala bende uygulama başarısı gösterebilmiş değilim ama yavaş yavaş alışacaksın... şimdi gençsin bu sağlıklı beslenme tarzı yerleşirse yaş ilerledikçe çok faydasını görürsün... ben şu anı düşünüyorum görünüm önemli, kurtulmak istiyorum gibi bir telaştaysan eğer yapacağın tek şeyde günlük spor yapmak

wowwww ablam dönmüşş abla valla kararımı verdim diyip suya dadanınca bende pek bir incelmiş hissediyorum. tam bu motivasyondayken herkese önerim sakın tartılmayın

hesaplamam böyle.....

abla mesela geçen hafta ortalama kalorin kaç diye düşün??? eğer 1600 ün altındaysa 1500 le başla ama 1800 filan oluyordu diyorsan ben yavaş git derim önce 1700 le sağlıklı düzenlemeler hemen 1 hafta sonra 1600 sonra 1500... bir ara kalori ayarlaması yapıp 1200 civarı gidiyordum. hatta 1000 kalorilerde gezdim abartmayım diye kilo aldım gittim diyetisyen fırçalayıp birden 1700 ü dayadı... 1000 kalorilerde aç gezip kilo veremeyen ben 1700 le normale dönüp 1-2 vermiştim

güzelim ruh halinden anladığım kadarıyla öncelikle kendini canlandırmalısın... ben spora hemen başla derim çünkü en azından görsel olarak seni motive edecektir. kendine şu an yakın gelen ne varsa hemen seç ve yap hangi diyetin hangi cevabı vereceğini bilemezsin ben dukan için hayatımda yapamayacağım tek diyet dedim denedim denedim bir o kaldı... en verim aldığım diyetim ise pirinç lapası... o günlerim aklıma geldikçe midem kalkıyor mümkünce ben çeşidi olan birşeyler yiyeyim diyorum ayrıca eğer spora başlıyorsan http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/613578-bitkisel-yag-karisimi-4.html bu adresi gülnihal abla vermişti bende deneyeceğim. vaktini böyle şeyleri okuyarak bakarak deneyerek geçirmen bile bir nevi motive eder... ayrıca bu tarz yağlar ve masaj benim sevdiğim şeyler çünkü sürerken masaj yapıyorsun ve incelme oluyor... ve bir anım var vaktiyle hamam otu yağı aldım. gıdık bölgeme sürdüm tabi sürerken 10 dk masaj yaptım. 2-3 aydan sonra baktım gıdık yok eh tabi sıfırladı diyemem ama hiç görmediğim kadar düz duruyordu... hamam otu yağı işe yaradımı diye sorarsan bir ara yaptım etkilediğini düşünüyorum ama sert ve siyah tüyler yüzünden lazere gitmeye karar verdim. yani sonuçta masajla eritmeyi öğrendimeh bir yağda yardım ederse iyi olur... hatta banyo fırçası al birde duşta fırçala

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori bu sitede yediklerini girip kalori sayımı yapabilirsin...

en son cekıldıgım resmı gostereyım sıze
herkesten tepkı aldım yıne,esracım şişmeye basladın dıkkat et,esra ne güzel kılo verıyodun geri almışsın
hatta abım maşallah 100lük duruyosun dedı
bundan sonra saten elbıseyi bırakın giymeyi dolabıma sokmam ben
tüm suç onun yoksa ben incecikimm

Eklentiler

• $20130911_101728_resized.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 50
bu arada burdakı danalıgımın hem duruş pozısyonumun terslıgınden,hemde dugun fotocularının şipşakcılıgından kaynaklandıgını unutmayın:)
sürekli aynı bahanelerr sürekli sürekli:)
ıncecık kızı nasıl çekms edepsız fotografcı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…