selamm hanımlarrr
edacımm hayırlı olsun dukanın,inşallah uyum saglarsın
neslıcım son durumlar nedır gördünmü 6ları bakımm:)
çidemcimmmde cok ugramıyo sanırımmm
gulnıhal abla kesın kaçamak yapıyodur:)
benı zaten sormayın ,yaptıgım tek iyi şey sporuma dönüş oldu:)
sinemcikte yeni süprizlerle ugrar yakında:)hatunun gidişat iyi:)
günaydınlarrrr
farkettiğiniz gibi ablanız diyete başladı
tartımın pili bitmişti.aldırdım ve sabah itibariyle 70 kiloymuşum gördüm:26lsun moral bozmak yok.kalori saymaya karar verdim arkideşler.en iyi bildiğini yapmalı insan..1200-1300 le başladım.az mı olmuş acep..
bir de siteden bir karışım buldum.onu akşamdan hazırladım.işyerine getirdim(ki bu ilk defa oluyor.önceki diyetimde bile özel bişey getirmemiştim işe)(fena motiveyim anlıyacağınız)
3. bardağı içiyorum.pek incelmiş geldim kendime
evet yaaa..akşam kaçamak çoktu.ama bugün 1...diyorum ve başladım inşallah..ki zaten akşamkine kaçamak demek kaçamaklara haksızlık olurduveda gecesi diyelim mesela gece acıkmalarına krom hapıyla çözüm bulcam inşallah.daha önce işe yaramıştı.unutmuşum:26:bugün alıyorum.ayrıca akşam öğününden önce şu yoğurtlu karışımı yiyeyim diyorum.malzemem var..savaşa hazırımmmmmm
Boy :157
Kilo :70
BMR (Vücud Kütle İndeksi) :1421.6
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:1705.9
günlük kaloriyi artırsam mı?1400-1500 fazla mı olur sizce
ohh maşallah ablacım motıvasyonunu da yanına alıp gelmişin:)
valla 70le başlamak demek haftaya en az 68 olman demek,dün bide veda yapmışın :)o vedanın vücuttan atılımıyla rahat 68 olur haftaya carsamba alıcam haberlerını:)
bence bu hafta 1400-1500 yap
haftaya yada 2 hafta sonra ındır 1300lere
adım adım gıtmek lazım:)
hesaplamam böyle.....
TN inan kendimi zayıf bile hayal edemez olmuşum şok dietlerden bana hayır gelmiyo kat bi kat geri alıyorum biraz tembelim kalori hesaplama işide çok zor geliyo ban niyeyse her seferinde bakk kalorilerine falan aynı besinleri yemek yüzndne yeşil elma ve haşalnmış yumrtadan bıktımm aslında niyetim amerikan kalp vakfı dieti var ayça kaya dieti benzerler zaten bu dieti yapmak kendimi sıkmada haftada 2 şer kilo yeter bana spor konusunda hemen başlasammı yoksa vcut kg verimini azaltıp kg durmaya geçtiği zmanmı yapsam fikriniz nedir?günaydın hepinizeben bu sabah artılarla uyandım ama bu beklediğim bişeydi,sakın yanlış anlamayın asla kaçamak falan yapmadım,herşey kuralına göre bugün regl olmam lazım,karnımda ağrılar başladı bile,haliyle hemen tartıyada yansıdı neyse 1-2 güne yine normale dönerim
gülnihal ablamm tekrar motive olmana çok sevindim,ve kesinlikle senin için kalori sayımı en iyi yöntem,belki 200-300 daha artırabilirsin,ilk 5 kg yu verdikten sonrada düşürürsünazmin ve iraden daim olsun
elma güzeli esrammmya işte herkesin bünyesine yarayan bi diyet mutlaka var,önemli olan onu bulmak ve devam ettirmek,sende elmada güzel sonuçlar alıyosun,hadi bakalım tekrar statr alda kurtul şu 80 lerden
gırgırına canım ne deyim tekrar hoşgeldin,arada bi görünüp kayboluyosun,bence takıl bize önce seni sıkmayacak uzun soluklu yapabileceğin bi diyet yöntemi seç kendine,sonra spor proğramı yap,gün gün yediklerini içtiklerinin raporunu yaz,1 yıl çok uzun bir zaman gibi gözüksede inan su gibi akıp gider,gelinliğinin içinde kuğu gibi olmak için daha fazla zaman kaybetme
TN inan kendimi zayıf bile hayal edemez olmuşum şok dietlerden bana hayır gelmiyo kat bi kat geri alıyorum biraz tembelim kalori hesaplama işide çok zor geliyo ban niyeyse her seferinde bakk kalorilerine falan aynı besinleri yemek yüzndne yeşil elma ve haşalnmış yumrtadan bıktımm aslında niyetim amerikan kalp vakfı dieti var ayça kaya dieti benzerler zaten bu dieti yapmak kendimi sıkmada haftada 2 şer kilo yeter bana spor konusunda hemen başlasammı yoksa vcut kg verimini azaltıp kg durmaya geçtiği zmanmı yapsam fikriniz nedir?
seni çok iyi anlıyorum canım,hepimiz aynı şeyleri yaşadık
Kalp vakfı diyeti benim bildiğim kısa süreli yapılan bi diyet,hani sonrasında ne yapıcaksın:26:
Aslında keşke dukan yapabilsen,bence düzenli yaptığın takdirde 1 seneye varmadan o 40 kg kesin verirsin,üstelik kalori kısıtlaması yok
,izinli şeylerden doyana,hatta patlayana kadar yiyebilirsinhani herkeste bi önyargı var ıyyyy hergün etmi yenir diye,aslında hiçte öyle değil,sebzenide,karbonhidratınıda proteinide alıyosun tabi yine karar senin
sporuda ilk zaman şok diyet tarzı şeyler yapacaksan sadece 20-30 dakikalık yürüyüşlerle sınırlandır,sonra artırırsın,hatta spor salonu olsa daha iyi olur,ben 2.hafta başladım spora,çokta faydasını görüyorum
Bu arada ismim neslihan
sen o kıloyu dukan amcaya sırtını yaslayıp en fazla 7-8 hadı bılemedın 10 günde atarsınn kuzum:)
ben ıkınızın uyumunu cok sevıyorum
evet bugun tekrar dondum dıyetıme ve aksamda sporum var yıne bırakmıycam yapıcam
bu ara okadar cok yogun bı hayatım varkı,
ayaklarımı uzatıpta kafamda bi plan yapmadan nezaman tv ızlıycem ben
geldimmi hersey üst üste gelır durumundayımm
çdemcım canımbenım tatıl sonrası olayı kötü bişey ama olsun biliyoruzkı yenı tatil kapıda:)ne kaldıkı surda bi sonrakı yaza:)
ben senın yerınde olsam sıkıldıgımda hmmm seneye yaz tatılınde nereye gıtsem derım motıve edıcı
ınsallah canım
hepımız kurtulalım bunlardan artıkk
proteın sevıyosan bayıla bayıla yapılabılecek bı dıyet bence
ama benım gıbı bı karbonhıdrat canavarysan ve etle metle işin yoksa zor
ben en fazla 2-3 gn falan denedım sanırım kendımı
ı ıhhh bana göre degıl:)
GÜNAYDIN ESRA seni zateb artık tanıyor gibiyim samimi içten olman zaten seni fark etmmei sağlamıştı hemen hemen tüm konularını okudum senin düğün nişan evrelerinde kilo yüüznden sıkıntılı günlerinide hatırlıyorum ama sen hala hiç pes etmeden 1 ileri 2 geride olsa bu yolda devam ediyorsun arkadaşım
ben pes etiim çok kezz ya dedim kafam takıyorumda böle oluyor bıraktım 10 kg aldım
şok diyet ban yaramıyor sağlıklı besleneyim dedim ben sağlıklı beslenmem demek 1 ekmeği yarıya düşürmem oluyor yine geldi 5 kg
bide şunu fark ediyorum her diete başlıycam dediğimde bend ebir iştah artmalrı vedalaşam yapıyorumya ekmekle cipsle kızartamlarla bıkana kadar yemeler ben normal değilim benim piskolojim bozuk teşhiis koymalar diyorumyaa kendim kendimden sıkıldımyaaa
yaşım 30 oldu bildim bileli hep aynıı teraneedeyim
seninde dediğin gibi başlangıçlarım yanlış oldu hep devamınıda getiremedim yasaklr tatlı geldii bana
ayça kaya tarzıı fazla katı olmayan eşidi olan bi diete başaldım bugün duykan falan beni bıktırıcak anladım okuduğum yorumlardan
dediğin gibi tek motivem daha zaman var aceleye gerk yok tek yapmam gerekn az yemek kzım diyorum ölçü
günaydınlarrrr
farkettiğiniz gibi ablanız diyete başladı
tartımın pili bitmişti.aldırdım ve sabah itibariyle 70 kiloymuşum gördüm:26lsun moral bozmak yok.kalori saymaya karar verdim arkideşler.en iyi bildiğini yapmalı insan..1200-1300 le başladım.az mı olmuş acep..
bir de siteden bir karışım buldum.onu akşamdan hazırladım.işyerine getirdim(ki bu ilk defa oluyor.önceki diyetimde bile özel bişey getirmemiştim işe)(fena motiveyim anlıyacağınız)
3. bardağı içiyorum.pek incelmiş geldim kendime
evet yaaa..akşam kaçamak çoktu.ama bugün 1...diyorum ve başladım inşallah..ki zaten akşamkine kaçamak demek kaçamaklara haksızlık olurduveda gecesi diyelim mesela gece acıkmalarına krom hapıyla çözüm bulcam inşallah.daha önce işe yaramıştı.unutmuşum:26:bugün alıyorum.ayrıca akşam öğününden önce şu yoğurtlu karışımı yiyeyim diyorum.malzemem var..savaşa hazırımmmmmm
Boy :157
Kilo :70
BMR (Vücud Kütle İndeksi) :1421.6
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:1705.9
hesaplamam böyle.....
günlük kaloriyi artırsam mı?1400-1500 fazla mı olur sizce
TN inan kendimi zayıf bile hayal edemez olmuşum şok dietlerden bana hayır gelmiyo kat bi kat geri alıyorum biraz tembelim kalori hesaplama işide çok zor geliyo ban niyeyse her seferinde bakk kalorilerine falan aynı besinleri yemek yüzndne yeşil elma ve haşalnmış yumrtadan bıktımm aslında niyetim amerikan kalp vakfı dieti var ayça kaya dieti benzerler zaten bu dieti yapmak kendimi sıkmada haftada 2 şer kilo yeter bana spor konusunda hemen başlasammı yoksa vcut kg verimini azaltıp kg durmaya geçtiği zmanmı yapsam fikriniz nedir?
isim veriliyor demmkiii bu gurupta adım elif suna
neslihan çabuk bıkan pes eden biriiyim diispline sıkıntıya hiç gelemiyorum girme aklıma tam dukandan caydım ayçaya takılıyom allak bullak oluyom böle en iyiismii diet yapıyımda ben nası yaparsam yapıyım biraz gülnihal abla işi olsun öçülü yiiym herşeyden aslında kalori yöntemii en güzeli yaa tamam tamam gülnihal abla banada öğreticeksen bu işi kalori sayma işini ben kalori hesaplamayı yapıyımm bu benim için en ideali aklımda hiç bişey kalmazz herşeyi yiyebilirim mantığı beni motive eder yasak kelimesi yokk iştah yokk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?