Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

ne 30u ne 40ı anamm naptın yaaa
en fazla 15 kılo üstü yokk valla aç kalır karnımda yawrucakk yemem içmem(hehe duyda ınanma)
ben ocak sonlarına dogru bırakıyorum artıkın korunmayı akışına bırakıcam
bı yandan iş bi yandan ev bı yandan kpss bı yandan hamılelık derkennn ohhhh 2014 benım yılım olacakk:)
amınnnn ınsallah tabee
sen nezamana dusunuyosun bakımmm
buarada bızım cocugumuz cok uzun olur yaw,gecen arkadas dıyo kızım senın cocuk cık cık bıtmez dıyo baba 190 üstü,ana 180:)

yeşilçaylı,limonlu,sodalı 2.5 litreye yakın su içtim..heyt beee...tutman beni.eve gidince bi tartılam.bakem kaç kilo vermişimmm

Edacim ne güzelmis o berry bakim bulabilir miyim bende buralarda saf pro gunlerinde de yeniliyormus harika

yok kiz saka valla 30/40 Allaha buyuk konusmayim ama 15'i bile bulmasin istiyorum maksimum 6/7 kilo yeterde artar bile
önemli olan 9 ay iradeyi koruyup kimsenin gazina gelmemek lazim

ay esra aklima getirdin benimde kpss ye girme niyetim var ama yurtdisindan girenler icin ne gerekiyo bilmiyorum baktim netten ama bulamadim.. valla devlete kapagi atmak lazim rahat edersin

biz cocuk icin temmuzda biraktik korunmayi, agustosta klomen tedavisine basladim, ilk ay tutmadi, bu ikinci ayim bakalim ne zaman gelirse bebis artik

inanmiyorummmm kari koca o kadar uzunmusunuz masallah yandin esra

2014 insallah senin yilin olur :)
Banada cift rakamli seneler sansli gelmistir hep insallah bizimde yilimiz olur

Son düzenleme:
çiğdem tatlı buldummmm

Malzemeler:
Yumurta - 2 adet
Tatlandırıcı - 2 yemek kaşığı
Yulaf kepeği - 6 yemek kaşığı
Light yoğurt - 3 yemek kaşığı
Kabartma tozu - Çeyrek paket
Tarçın - Bir tutam
Goji berry - Bir avuç
Tarif:
Gerçekten yapımı çok kolay ve lezzetli bir tarif. Örneğin ben dün gece yatmadan 10 dakikada karışımı çırpıp dakikasını ayarladığım fırına attım ve yattım. Sabaha muffinlerin mis gibi kabarmış halde beni beklemekteydi. Ve de goji berrylerim bittiği için bu sefer tarifi kahveli yaptım. Henüz yemediğim için yorum yapamıyorum ama tadına bakar bakmaz yorumlarımı paylaşacağım. Tabi ki muffininizin nasıl olacağı size kalmış, elinizde değişik aromalar varsa onlardan kullanabilirsiniz. Ama goji berry bekledikçe sulanıyor ve gün geçtikçe ıslak kekimsi bir hal alıyor. Bu açıdan da ayrıca tavsiye ederim. Ben mesela bir rom aroması edinip onu denemeyi düşünüyorum. (tatlısızlıktan olduğu kadar alkolsüzlüklerden de elim ayağım titriyor da :))
Afiyetler olsun...

sinemcim bazı bilgilerini kafama göre girdim sonuç bu canım,ideal kilonla senin hedefin hemen hemen aynı gibi

3 gün atak,74 gün seyir ve 106 gün güçlendirme yapman gerekiyo,eğer dukanı kaçakamsız yaparsan 05.12.2013 te 70 kilosun der dukan amcam

Son düzenleme:

off aç mı bırakacaksın çocuğu sen kendine kıyamıyorsun çocuğa mı kıyacaksın :) ama ben biliyorsam elma diyetinden nasibini almadan çıkmayacak o çocuk :)

kızlar muhabbete katılamıyorum,bi ara vakit bulursam geçmiş yapıcam,öperim hepiciğinizi

valla süper duruyor yapmak lazim islak kekide severim ki

Neslim neslim neslim sineme bakmissin sanirim bende atlayim
adresi yollarmisin bende bakim :26:

hepımız için güzellıkler,mutluluklar,başarılar ve saglıklı bı yıl olsun ınsallah..
hmm ben senın bıraktıgını bılmıyodum hadı bakalım hayırlısı ozaman,ılk bıraktıktan sonra 3-5 ay beklemek gerekıyomus hemen olmuyomus sanırım ama babek gelecegı zamanı bılır yaa hayırlısı ınsallah..
bız uzunuz yaww ıyımı kotumu bılmıyorum,bana gore bı 7-8 cm kısa olsam daha ıyıydı ama bu kılo gibi bişeyde degil degiştiremıyorum:)
sen türkıyeye dönüşmü düşünüyosun canım oyuzden mı gırcen kpssye??
yada brdakı kpss nın orda bı faydası varmı?kuramadım baglantıyı bu saatler benım kafa dumur oluyo:)

kızz 6-7 neeee 12 kg normali dediler bana gerçi bende çok istiyorum stoktan yesin ama

memurlar.net e baktınmı güzelim olmazsa o siteden arama motorundan arat... kpss dedikçe ay içim bir hoş oluyor bende 1 haftadır ders çalışmıyorum

bende klomene cevap vermedim. işin kötüsü eşimde de sıkıntı var. eşim normale dönmeden bana bulabildikleri tek mazeret kilo vermen lazım... yawww vereyimde şu kiloyu tüm sorun sende diye eşimi sıkıştırayım

Amiiiiin canim insallah hepimiz içinde
Dur yeni yil dilekleri için erken daha eylüldeyiz yav

uzun olmak istemezdim ben 166 boyumla bile uzunum bence daha kisa olmak isterdim ama dogru orantili olarak daha zayif olmak gerekirdi tabii

dönüs düsünüyoruz canim maksimum 5/6 sene daha burda iyice birikip yapip dönmek istiyoruz artik o yüzden gelmeden kpss yi halledeyim diyorum

sen yazildin mi dosyani falan verdin mi ? ne zaman sinav ?

6/7 yeter ebru salli 4 kiloyla mi ne dogurdu bizim neyimiz eksik

memurlar'a bakmadimda arama motorundan baktim hep gecen senenin istenilen evraklarinin listesi vardi yeni sene yoktu canim. ama memurlara da bakayim not aldim

Klomeni ben bi tuhaf kullaniyorum ya, agustosta kullandim, bu ay kullanmadim, ekimde yeniden kullanicam, bakalim bi garip geldi bana :26:
ordaki doktorlar resmen günde 2ser veriyor bazilarinin durumuna göre bünyeden bünyeye farkediyor tamam ama bu kadarida bana cok hafif geldi :26: neyse haftaya doktoruma gidicem ozaman sorarim mutlaka

esin kabullendimi artik geliyor mu senle doktora?

off aç mı bırakacaksın çocuğu sen kendine kıyamıyorsun çocuğa mı kıyacaksın :) ama ben biliyorsam elma diyetinden nasibini almadan çıkmayacak o çocuk :)

çıkmazz teyzesııı benım çocummmmmmmmm
ben yandım o yanmasın şişko olmasın,günde 1 kez emzırıcem:)yag hücrelerı oluşmasın:)
elma yanaklı olur belkım:)

ben hızlıyım valla eylulden başlıyım aralık sonuna kadar yolu var:)
kadında maksımum boy 170 olmalı bence,senınkı ıdeal turk standartı bacım ne gzel
kpss basvurusu mart yada nısanda sanırım sınavda temmuzda..
ayy şu devlert baba bızede açsınkapılarını yawww:)

geçen bi rus muhabbetı oldu cok güzel ırk sarışın beyaz tenlı vs. dıye
volkan dıyo benım karım 2 rusa bedel:)benden 2 tane rus hatunu cıkar tabi haklı:)
tabı ben hakaret algılayıp kavga ettım:)

bu normal zamanda da yapılır sankı ya
buarada alkolde hıc ama hıc masum degıl,ama yınede doktorlar haftada bir,1 kadeh kırmızı şarap için izin verıyolar..
sevıyosan onu iç bence gerçi şarabın kaloriside maallah:)

Anne Kaz | Adım Adım Dukan diyeti testi

çiğdoşum burdan yapmaya çalıştım canım,yönlendiriyo zaten dukan teste

neslim baktim 27 ekimde 58 kiloya düsebilirmisim misimde misim ama nerde bende o yürekkkk
yapanlara helal olsun tebrik ediyorum, dukan amcayla onlari bas basa birakiyorum

aslinda boyuna göre bi es buldun mu uzun boylu hatun daha göz alici oluyor esinde uzunsa sen hic yakinma bence

hahah iltifat etmis adamcagiz ama onu bile tersinden alip kavga etmissin

kızzz ebru şallı diyorsun neyimiz eksik demişsin yorumsuz kalmak istiyorum

bana klomeni ilk kullandığımda günde 1 di. sonra günde 2 oldu en son 3 oldu. ama her birinde yeni doktora gitmiş olduğumdan baştan başlayıp artırdılar sanki önceki doktor adam değil 2 doz kullandık yetmedi 3 e çıktık diyorum adama tamam biz 1 er kullanalım gerekirse artıracağız diyorlar. hep al baştan yaptık. inşallah bu doktorumu değiştirmem deneme tahtası oldum bende geçen ay kullanmıştım bu ay duphaston verdi ne yapıyor bende bilmiyorum. ben klomen kullanınca acaip ağrıyor kasıklarım yumurtalarım çalışıyormuş. eşinde problem varsa seni zorlamayalım demişti bir tanesi de

eşim kabullenmedi ama kabullenmiş numarası yapıyor. ben jinekoloğa hep tek gittim ama o ürolojiye ben olmadan gitmiyor velisi gibi kapıda bekliyorum içeri de girdirmiyor. oda rica minnet randevusunu alıyorum kurtulabileceği bir mazeret varsa hemen kaçıyor. patronunu tanıyorum telefon açıp senin için izin almamı istemiyorsan gideceğiz dedim. bu kezde ben bir başvuru yaptım yurtdışına iş için o sonuçlanacak haftaya sonuçlansın da gideyim dedi. alınma ihtimalim %1 lerde gezen bir iş ihtimali için bekliyor bu seferde

kızzzz bırak çocuğun yağ hücresini kas hücresini amaaaan resmen aç kalacak elmaya talim edecek...

ben uzun olmayı isterdim kocamın boyuna yetişeceğim diye hep topuklularla işkence ediyorum ayaklarıma eh taş çatlasa 168 filan oluyorum eh adam 190 ben yine çocuğunu gezdirir gibiyim yanında heh kız ne güzel iltifat etmiş ben nerden bölsen nerden eklesen 2 rus etmez

evet hoşuma gitti tarif...

içki defterini 2 sene önce kapattım sırf kilo yapıyor diye tabi tamamen kapatmadım arada içiyorum ama eski alışkanlığım kalmadı... burda tarifte yazıyordu öyle kopyalamışım. ben rom aroması filan eklemem

gündüzde içilmiyor akşam akşam onca kalori diye çok gözüme geliyor... dukanla alkol kaçamağı da yasak peehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…