Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

katılıyorum güzelim... kilo sorunu olmayan insanlar resim çekmekten anlamıyorlar o makineyi bana vereceklerdi seni incecik çekerdim

rengi çok güzelmiş ama tatlım yaaa

abinde abartmasın 100 filan ne alaka... korkulu rüyam davetler düğünler siyah kıyafetlerden sıkıldım artık...

çok ilginç demek 1700 kaloriyi yiince kilo verdin ama 1000 kaloride vermedin mantığı nedir bunun
benim anladığım harcadığın kalorii aldığın kaloriyi geçerse zayıflarsın doğru değilmi yanii

katılıyorum güzelim... kilo sorunu olmayan insanlar resim çekmekten anlamıyorlar o makineyi bana vereceklerdi seni incecik çekerdim

rengi çok güzelmiş ama tatlım yaaa

abinde abartmasın 100 filan ne alaka... korkulu rüyam davetler düğünler siyah kıyafetlerden sıkıldım artık...

aynen boyle ortamlarda cekılen resımlere ayar oluyorum,adam pat diye çekıyo bı cekı düzen bıle veremıyo ınsan kendıne
yanı ama hakkaten yüzüm bukadar ablak degil boynum bukadar kalın degıl kıçımda böyle tampon gibi degill
kabull etmıyorumm:)
abıme gelınce oda kendınce gaz verıyo oo yüzlemişin sankı yıne kılonu dıyo,benı bunalıma soktular bı yandan abı bı yandan koca
halbukı bu sekılde olunca dahada cok yıyorumm bennn

çok ilginç demek 1700 kaloriyi yiince kilo verdin ama 1000 kaloride vermedin mantığı nedir bunun
benim anladığım harcadığın kalorii aldığın kaloriyi geçerse zayıflarsın doğru değilmi yanii

değil işte..aldığın kalori bmr hızından aşağı olmayacak.olursa kilo verme duruyor.sonra işin yoksa metabolizmayı çalıştırmaya uğraş

elifcimm mantık olarak bu banada hep sacma gelmıstır nekadar az kalorı okadar cok kılo dıye
ama özellıkle sok dıyetlerle gunluk 700-800 kcal aldıgında falan vucut alışıp vermıyo bı zaman sonra kitliyo kendını
ben oyuzden haftasonu yıyıp haftaiçi minimumda tutuyodum

kazın ayağı öyle değil vücutta kendini korumaya alıyor gelen kalori az diye... ayrıca bende aynı senin gibi düşündüğümden kafayı sıyırdım. diyetisyenden sonra psikiyatriste de gönderdi oda psikoloğa gönderdi. bana ilaç bile verdiler. sakinleştirip sadece diyetisyenin söylediğini yap dedi.

aaaaaaaa yeme filan yok ne derlerse desinler bunca yıllık tecrüben var güzelim bir şekilde vereceksin... yaa artık kurtulalım bu kilolardan bir yerlerden başlayalım. bende hiç tartıya çıkamıyorum top gibi oldum galiba biri beni bu miskinlikten kurtarsınnn yulaf kepeğimde gelmedi daha yarın tatilim birde dışarda migrosa mı bakayım ne yapayım. gelsin artık dukan amcam ben yerini hazırladımmmm

Selam kizlar;

Yeter artik ben geldim, depresyonu yedim de geldim

heyyyyyt

Girgirina(elif) hosgeldin ben çigdem bu aralar bi depresyondur gidiyor bende, tatilden yeni döndümde
Grubun kendini sarsmadan yaylana yaylana kilo veren tek insani benim
Geçen sene 68'le basladigim diyetimde 63'lerde geziniyorum hâlâ; amaç 60'in altina inmek!
Ama pek iradesi kuvvetli biri degilimdir

HATUN BOMBA GIBISIN yaaa bayiliyorum ben sana masallah tü tü tü
Saten elbisenin gazabinada ugrasan cok yakismis rengi falan hos durmus

Neslim, yarin pro günü yapicam, bundan sonra persembeleri elimden geldigince protein günü yapicam
Ara olarak yogurttan baska ne yiyebilirim

değil işte..aldığın kalori bmr hızından aşağı olmayacak.olursa kilo verme duruyor.sonra işin yoksa metabolizmayı çalıştırmaya uğraş

YANİİİİİİİİİİİ siz haklısınız anladınm da biri bana günlük almam gerekn kaloriyi nasıl öğrenicem bunu söyleyebilirmi :)
biliyosunuz yemede sıkıntı yk siiz kırmam yerimm :)

güzelim ben goji berry diye birşeyin siparişini verdim... o oluyormuş. yoğurda yulaf kepeği kat diyeceğim de deneyenler pek beğenmiyor... ben her firsatta her durumda peynir ve yumurta yiyebilen biri olarak onları öneriyorum

YANİİİİİİİİİİİ siz haklısınız anladınm da biri bana günlük almam gerekn kaloriyi nasıl öğrenicem bunu söyleyebilirmi :)
biliyosunuz yemede sıkıntı yk siiz kırmam yerimm :)

güzelim yazdığım siteden günlük yediklerinin kalorisini gir bir bak normalde sen nasıl kaç kalori ile besleniyormuşsun... ayrıca o listeye cips çikolata gibi şeyleri girme nasılsa bunlar istisna her zaman yemiyorsun. kalori hesabına da dahil etme... bak bulduğun kalori kaç normalde diyetisyen 1700 den başlatıyor ama tutup belki cips yemişsindir ama günlük toplam kalorin 1300 dür. sonra extra yediripte kilo aldırmayalım...

Edacim goji berry neymis ki

ay yok sabah oglen yumurta yiyemem abartinca vucudumda sivilce cikiyor yumurta cok agir gelir bana

madem öyle 1 güncük yogurda talimiz napalim

Peki canimiz tatli isterse napcaz

offf valla acaip sıkıldım artık kılolu olmaktan yaaa
ben form kayısı cayı içiyodum kabızlık için bunye onada alıştı heralde fayda etmemeye basladı bıraktım
ekımde falan baslarım tekrar
buarada cok zor durumda kalırsan bekunıs al,gece uykundan uyandırıp koşturuyo wcye:)
bıtkısel bı ılaç

kabizliga en güzeli sabah ac karnina su icip 1/2 kayisi yemektir valla acayip calisiyor bagirsaklar

o da olmazsa ac karnina süt icip kayisi ye faydasini görürsün

kabizliga en güzeli sabah ac karnina su icip 1/2 kayisi yemektir valla acayip calisiyor bagirsaklar

o da olmazsa ac karnina süt icip kayisi ye faydasini görürsün

kız sen nerelerdesın bakımmm
bı tatıle gııttın geldın sonra arakı bulasın çiğdemı:)neyse toparlanmışın bacımm maşallah
valla ne bomba ne bomba patlamaya hazır atom bombası yakında elbıselerı falanda patlatırım ben:)
nasıl keyıfler varmı bı yaramazlık?
bu arada kayısı bende şişkinlik yapıyo kayısı cayı iş görüydu ama onada artık bagısıklık kazandım herhaaallll:)

esram yazdigini görmemisim ya :44:

duymustum bende kayisi cayi bagisiklik kazandiriyor aynen baska bi care bul bacim tembellestirme bagirsaklarini

bende bi yaramazlik yok canim cok sükür, aksam eve gidim temizlik yapicam spor niyetine

hadi kizim bir an önce zayiflayalim daha hamile kalcaz 30/40 kilo alcaz falan bu ne oyalanmak artik pat pat verelim su kilolari

Dukan Diyeti'nde yenmesi tavsiye edilen ürünlerden biri de GOJI BERRY yani KURT ÜZÜMÜ.
Rejimin hangi evrelerinde ne kadar yemeliyiz peki?

ATAK EVRESİ:Günde 1 yemek kaşığı
SEYİR EVRESİ:Saf protein günlerinde 1,sebze+protein günlerinde 2 kaşık
GÜÇLENDİRME EVRESİ:Günde 3 yemek kaşığına kadar miktarı yükseltebilirsiniz.

Kilo verme dışında da günde 30 adete kadar özellikle sabahları yenmesi tavsiye ediliyor.

Tadı yabanmersini ile kiraz arasında olan bu meyve sade olarak yenebileceği gibi,muffinlere,yoğurda veya müsli şeklinde süt içinde yulaf kepeğiyle beraber yenebilir.

İÇERİĞİ:
19 ayrı aminoasit, % 13 protein, yüksek değerde betakaroten, 21 iz minerali, çinko, demir, fosfor, B-complex, %8 E vitamini, Zeaxanthin, Germanyum, carotenoids, Beta Sitosterol, Cyperone, Solavetivone, Physalin, Betaine ve çok yüksek oranda C vitamini içerir.
FAYDALARI:
Dünya daki en yüksek antioksidan yiyeceklerinden biridir. Antioxidant carotenoidsin tam bir tayfını içerir.
Ömür uzunluğunu artırmak için ve kuvvet verici olarak kullanılır.
19 farklı amino asit içerir (Arı poleninden altı kere daha yüksek). Methionine, Leucine, Isoleucine, Lysine, Phenylalanine, Threonine , Tryptophan, Valine ...
21 iz minerallerini içerir. Çinko, kalsiyum, germanyum, selenyum, fosfor ...
İçeriğindeki Germanyum kansere karşı koruyucu bir iz mineralidir. Nadiren, yiyeceklerde bulunur.
% 13 protein içerir, kepekli buğdaydan daha yüksektir.
Portakaldan yüzlerce kat C vitamini içerir.
B vitaminlerini içerir, yiyeceği enerjiye döndürmek için zorunlu.
%8 Vitamin E içerir. (Çok nadiren meyvelerde bulunur, sadece tahıl ve tohumlarda)
Beta Sitosterol'a içerir, anti-alevlendirici bir ajandır. Kolesterolü düşürür.
Cinsel iktidarsızlık ve büyüme hormonlarına iyi gelir.
Hormonların ve beyin ve sinir sisteminin düzgün iş görmesi için vücudun üretimi için gerektirilen gerekli yağlı asitleri içerir.
Kalp ve kan basıncına faydası olan maddeler içerir.
Solavetivone içerir. Bu madde güçlü bir anti fungal ve anti-bakteriyeldir.
Physalin içerir. Löseminin bütün büyük tiplerine karşı aktif olan doğal bir bileşiktir.
Tümörlere karşı deney farelerinde doğal katil hücre faaliyetini arttırdığı görülmüştür. Geniş tayfla anti-kanser ilacıdır.
Karaciğer tarafından kolin'i üretmek için kullanılan Betain içerir, sakinleştirici, hafızayı arttıran, kas büyümesini terfi ettiren ve yağlı karaciğer hastalığına karşı koruyan bir bileşiktir.
Betain ayrıca, vücudun enerji tepkilerinde kullandığı metil gruplarını sağlar ve homosistein düzeylerini azaltmaya yardım edebilir.
DNA'yı korur.
Havuçtan daha iyi bir beta karoten kaynağıdır.
Zeaxanthin içerir. Göz retinasında bulunan iki karotenoidden biridir. Göz sağlığı için çok yararlıdır.

aynen bende psikopata bağlamam yakındır yine... kızz hiç bekunisim olmazmı :) oda olmasa karatay günlerimi atlatamazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…