bu arada burdakı danalıgımın hem duruş pozısyonumun terslıgınden,hemde dugun fotocularının şipşakcılıgından kaynaklandıgını unutmayın:)
sürekli aynı bahanelerr sürekli sürekli:)
ıncecık kızı nasıl çekms edepsız fotografcı:)
en son cekıldıgım resmı gostereyım sıze
herkesten tepkı aldım yıne,esracım şişmeye basladın dıkkat et,esra ne güzel kılo verıyodun geri almışsın
hatta abım maşallah 100lük duruyosun dedı
bundan sonra saten elbıseyi bırakın giymeyi dolabıma sokmam ben
tüm suç onun yoksa ben incecikimm
katılıyorum güzelim... kilo sorunu olmayan insanlar resim çekmekten anlamıyorlar o makineyi bana vereceklerdi seni incecik çekerdim
rengi çok güzelmiş ama tatlım yaaa
abinde abartmasın 100 filan ne alaka... korkulu rüyam davetler düğünler siyah kıyafetlerden sıkıldım artık...
çok ilginç demek 1700 kaloriyi yiince kilo verdin ama 1000 kaloride vermedin mantığı nedir bunun
benim anladığım harcadığın kalorii aldığın kaloriyi geçerse zayıflarsın doğru değilmi yanii
çok ilginç demek 1700 kaloriyi yiince kilo verdin ama 1000 kaloride vermedin mantığı nedir bunun
benim anladığım harcadığın kalorii aldığın kaloriyi geçerse zayıflarsın doğru değilmi yanii
aynen boyle ortamlarda cekılen resımlere ayar oluyorum,adam pat diye çekıyo bı cekı düzen bıle veremıyo ınsan kendıne
yanı ama hakkaten yüzüm bukadar ablak degil boynum bukadar kalın degıl kıçımda böyle tampon gibi degill
kabull etmıyorumm:)
abıme gelınce oda kendınce gaz verıyo oo yüzlemişin sankı yıne kılonu dıyo,benı bunalıma soktular bı yandan abı bı yandan koca
halbukı bu sekılde olunca dahada cok yıyorumm bennn
en son cekıldıgım resmı gostereyım sıze
herkesten tepkı aldım yıne,esracım şişmeye basladın dıkkat et,esra ne güzel kılo verıyodun geri almışsın
hatta abım maşallah 100lük duruyosun dedı
bundan sonra saten elbıseyi bırakın giymeyi dolabıma sokmam ben
tüm suç onun yoksa ben incecikimm
bu arada burdakı danalıgımın hem duruş pozısyonumun terslıgınden,hemde dugun fotocularının şipşakcılıgından kaynaklandıgını unutmayın:)
sürekli aynı bahanelerr sürekli sürekli:)
ıncecık kızı nasıl çekms edepsız fotografcı:)
değil işte..aldığın kalori bmr hızından aşağı olmayacak.olursa kilo verme duruyor.sonra işin yoksa metabolizmayı çalıştırmaya uğraş
Selam kizlar;
Yeter artik ben geldim, depresyonu yedim de geldim
heyyyyyt
Girgirina(elif) hosgeldin ben çigdembu aralar bi depresyondur gidiyor bende, tatilden yeni döndümde
Grubun kendini sarsmadan yaylana yaylana kilo veren tek insani benim
Geçen sene 68'le basladigim diyetimde 63'lerde geziniyorum hâlâ; amaç 60'in altina inmek!
Ama pek iradesi kuvvetli biri degilimdir
HATUN BOMBA GIBISIN yaaa bayiliyorum ben sana masallah tü tü tü
Saten elbisenin gazabinada ugrasan cok yakismis rengi falan hos durmus
Neslim, yarin pro günü yapicam, bundan sonra persembeleri elimden geldigince protein günü yapicam
Ara olarak yogurttan baska ne yiyebilirim
YANİİİİİİİİİİİ siz haklısınız anladınm da biri bana günlük almam gerekn kaloriyi nasıl öğrenicem bunu söyleyebilirmi :)
biliyosunuz yemede sıkıntı yk siiz kırmam yerimm :)
YANİİİİİİİİİİİ siz haklısınız anladınm da biri bana günlük almam gerekn kaloriyi nasıl öğrenicem bunu söyleyebilirmi :)
biliyosunuz yemede sıkıntı yk siiz kırmam yerimm :)
güzelim ben goji berry diye birşeyin siparişini verdim... o oluyormuş. yoğurda yulaf kepeği kat diyeceğim de deneyenler pek beğenmiyor... ben her firsatta her durumda peynir ve yumurta yiyebilen biri olarak onları öneriyorum
aaaaaaaa yeme filan yok ne derlerse desinler bunca yıllık tecrüben var güzelim bir şekilde vereceksin... yaa artık kurtulalım bu kilolardan bir yerlerden başlayalım. bende hiç tartıya çıkamıyorum top gibi oldum galiba biri beni bu miskinlikten kurtarsınnn yulaf kepeğimde gelmedi daha yarın tatilim birde dışarda migrosa mı bakayım ne yapayım. gelsin artık dukan amcam ben yerini hazırladımmmm
offf valla acaip sıkıldım artık kılolu olmaktan yaaa
ben form kayısı cayı içiyodum kabızlık için bunye onada alıştı heralde fayda etmemeye basladı bıraktım
ekımde falan baslarım tekrar
buarada cok zor durumda kalırsan bekunıs al,gece uykundan uyandırıp koşturuyo wcye:)
bıtkısel bı ılaç
Selam kizlar;
Yeter artik ben geldim, depresyonu yedim de geldim
heyyyyyt
Girgirina(elif) hosgeldin ben çigdembu aralar bi depresyondur gidiyor bende, tatilden yeni döndümde
Grubun kendini sarsmadan yaylana yaylana kilo veren tek insani benim
Geçen sene 68'le basladigim diyetimde 63'lerde geziniyorum hâlâ; amaç 60'in altina inmek!
Ama pek iradesi kuvvetli biri degilimdir
HATUN BOMBA GIBISIN yaaa bayiliyorum ben sana masallah tü tü tü
Saten elbisenin gazabinada ugrasan cok yakismis rengi falan hos durmus
Neslim, yarin pro günü yapicam, bundan sonra persembeleri elimden geldigince protein günü yapicam
Ara olarak yogurttan baska ne yiyebilirim
kabizliga en güzeli sabah ac karnina su icip 1/2 kayisi yemektir valla acayip calisiyor bagirsaklar
o da olmazsa ac karnina süt icip kayisi ye faydasini görürsün
kız sen nerelerdesın bakımmm
bı tatıle gııttın geldın sonra arakı bulasın çiğdemı:)neyse toparlanmışın bacımm maşallah
valla ne bomba ne bomba patlamaya hazır atom bombası yakında elbıselerı falanda patlatırım ben:)
nasıl keyıfler varmı bı yaramazlık?
bu arada kayısı bende şişkinlik yapıyo kayısı cayı iş görüydu ama onada artık bagısıklık kazandım herhaaallll:)
offf valla acaip sıkıldım artık kılolu olmaktan yaaa
ben form kayısı cayı içiyodum kabızlık için bunye onada alıştı heralde fayda etmemeye basladı bıraktım
ekımde falan baslarım tekrar
buarada cok zor durumda kalırsan bekunıs al,gece uykundan uyandırıp koşturuyo wcye:)
bıtkısel bı ılaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?