Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

teşekkür ederim ablammvalla durmak yok yola devam,2/3 ü gitti kaldı 1/3 ü,inş.o günlerde yakın,sen ne alemdesin,akşamlara buldunmu bi çözüm

eğitim skandalı içinde diyecek sözüm yok artık,bizimde başımızda var,yutdışından çok yakın bi ablam kesin dönüş yaptı,oğlu oraya göre 7.sınıfa geçti,artık burdan devam edecek ama hala kayıt yapılamadı,çözemediler bi türlü,çocuğunda psikoloji bozuldu

kitap konusuda aynen dediğin gibi,kızkardeşimde geçen sene liseye başladı,güya bedava kitap dağıtıldı ama birsürü yardımcı kitap aldık,sonra kıyafet konusu hala çözülemedi,okul başlarken pantolonunu gömleğini çifter aldık ama serbest olunca onlarda ortada kaldı,ve işin kötüsü öğrencilerde hergün ne giyecem telaşı başladı,markası topuklusuda cabası tabi

özlemcim hiç takılma artıya ve hiç bozma diyeti eninde sonunda tıkır tıkır gidiyo,piknikte aslında diyet için çok ideal,nasıl olsa mangal tarzı şeyler olur,ye bol bol,yanınada çokça salata,özelikle köz patlıcan salatası off süper olur,mesela içeceğinide zero kola al,valla tam dukanlık piknik olur
maşallah nazar değmesin güzel tarif böyle deneyip tadını beğendiğin tarifleri bizimlede paylaş ben bir krepini yaptım tadına bayıldım

paylaşırım tabi canım,valla özlemcim dünki ekmek favorim artık

tarifinide vereyim hemen

2 yumurta
4 kaşık yulaf kepeği (ama ben 3 kaşık kepek,1,5 kaşıkta yulaf+galeta karışımı koydum)
4 kaşık süttozu (nescafeye katılan değil,pınarın süttozu olucak)
tuz,yarım paket kabartma tozu
boza kıvamına gelecek kadar süt

180 derecede üstü kızarana kadar pişir

günaydın hepinize,hayırlı cumalarr

nerdesiniz kızçeler,esra,çiğdem huhuuuuu

hazır bu hafta kiloda vermişken eski alışkanlık bildirim yapayım

başlangıç kg : 88,3

geçen hafta : 74,7

bu hafta : 72,5

giden : 2,2

toplam giden : 15,8

Ben sağlıklı besleniyorum ama neredeyse hiç kilo alamıyorum. Bende de bu problem var işte

eh güzelim sağlıklı beslenelim kilo verelim diye başlık yaptık. senin hatan sağlıklı beslenmek olmuş ahhh ahhh kilo almak isteyenlere yaşam koçluğu yapabilirim :)

valla böyle şeylere bayılırım bir denk getiremedim ya şu yulaf kepeğini markete giriyorum ki her markette de yok zaten birşey alacaktım ama diyorum hatırlayamadan çıkıyorum

bende halletmek istiyorum da ruh halim bir gidiyor bir geliyor... bu arada psikiyatri ilaçlarını başarıyla bıraktım doktorumun tarif ettiği gibi kullanarak... o ilacı bırakmamdan mı acaba diye düşünmedim düşünememde çünkü gerçekten haklı sebeplerim var bunalım için

günaydın güzelim maşallah iyi gidiyorsun...

slm kızlar cok kalamıyorum malesef hepınızı cok öptum
bıldırım yapım dedım adettendır :)
kabızlık problemı cekıyorum <işe basladım wc duzenım bozuldu
bugunku kılom 82.1 öptum
esra arıyorum şubeden açmıyosunn yawww :)

gunaydın kızlarr
neslıcımm senın kılo gecen hafta durmuştu dımı,
bak bu hafta asıl ataga gecti vücut kaç gün spor yaptın??
sinem delırıcem telefonlarım susmuyo,sesını kıstım bakmıyodum:)
neyse seni bulana kadar acayım sonra sallamam yıne..
ay cok sınır bozucu basladı bugun yaaaa

günaydın kızlar hayırlı cumalar.
nasılsınız nasıl gidiyor.
geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın.
bizim adli tatil bitti ya işler çok fena
her gün duruşma var her allahın günü.
sizde nasıl gidiyor?
neslicim baktım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. ben de o yrogunluğa rağmen sporsuz yapamıyorum
gündüz canımın çektiğini yiyorum ama akşam da mutlaka en azından 45 dk tempolu yürüyorum.
öpüyorum hepinizi...

valla böyle şeylere bayılırım bir denk getiremedim ya şu yulaf kepeğini markete giriyorum ki her markette de yok zaten birşey alacaktım ama diyorum hatırlayamadan çıkıyorum

carfur yada migroslarda var canım,kesinlikle dukan yapmasan bile dene derim

edacım anlıyorum seni ama hayatta akıp gidiyo,treni kaçırmamak lazımhaklı bunalımların inş.bi an önce yoluna girer
günaydın güzelim maşallah iyi gidiyorsun...

teşekkür ederim tatlım

sinemcim özlettin kuzumm

öncelikle kocacığına geçmiş olsun

kabızlık içinde kayısılı form çay süper bi dene istersen

günaydın fettucini güzelii evet canım 2 hafta 74 lerde takılı kaldım ama bu hafta maşallah telafi ettim,sporu haftada 3 gün yapıyorum,ama onun dışında nerdeyse hergün kocacımla akşam yürüyüşleri yapıyoruz 1 saat kadar

sen durumdasın bakimmm

melekcim hoşgeldinnvede kolay gelsinn

bu hafta direnen vücudum hem spor hemde diyetimi hiç bozmamam sayesinde atağa geçti,inş.geriside gelir canım

sanada sporunu aksatmadığın için kocaman maşallah

Son düzenleme:
Günaydin kizlar, Hayirli Cumalar

Valla isler cok yogun bu ara giremiyorum pek..

Bildirim yapim 63.5'tim sabah, regl oldum onun siskinligi + aksam biraz kacirdim cayin yaninda fistik, çikolata falan yedim

Toparlancam insallah 63.5'in üstüne cikmicam

Nesli masallah 2.2 kg gitmis helal olsun bacim yaa azmine hayranim masallah

1 ekimde spora geri basliyorum insallah ozamana kadar almasam iyidir

esra, sinem, melek, eda, özlem, gülnihal abla hepinizede selam olsun

ben bu hafta baya bı azıttım inanın tartılamıyorum korkudan
ve her aksam nerdeyse bıyerdeydım koşu bandıma bıtek ptesi çıkabılmıstım..
anlayacagınız tırt durumdayım ama ptesi tekrar dönmem lazım düzenıme..

günaydınlarrrr......
diyet yapamıyorum....diyet yapamıyorsun...diyet yapamıyorlarrrrr........(((((((((((

günaydın kızlar,

yepyeni bir hafta yepyeni diyet girişimleriyle başlasınnnnn

kayısı kurumu tüketmekteyim yarım litreyi de bitirdim

haftaya eksi başlamanın mutluluğu ile hepinize kucak dolusu günaydınlarrrr

ilk hedefim 15 eylül 72,4 di,ben pazar günü 72,1 gördüm tartıda ve yuppiiii ilk hedefime ulaştım,

şimdi sıra 2.hedefte 14 ekim 68,2

günaydın bende hafta sonu 72 kilo oldum yaşasın hafta sonu saf protein günü yaptım ve 72 kilo oldum ben okullar açılınca 70 kilo olurum diyordum ama hedef tutmadı ama olsun 7 kilo gitti ya sefam olsun

bende kurban bayramına kadar 1 ay var ve 1 ay içinde 3 kilo verip 69 olmak istiyorum inşallah

canım çok sevindim kilolarımız aynı el ele verip 69ları görücez inşallah.

günaydı yafrular iyi haftalar olsun.
kilo kayıplarınızı okudum.
geçen hafta benim için çoooooooooooook yoğun bi haftaydı.
o yüzden giremedim hiç kusura bakmayın.
sizler nasılsınız neler yaptınız haftasonu?
ben denizlilye gittim pamukkaleye. harika bi otelde harika bi tatil geçirdim iki gün kafamı baya güzel dinledim...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee can alıcı noktasına geliyorummm.
izmire dönerken bi benzin istasyonuna girdim. baktım po'da bayanlar tuvaletinde baskül var tartıldım üzerimdeki kıyfetlerle falan tabi 76 cıktım. yok ya dedim yanlış bu. çıkarken kasadaki çocuğu tuvalete baskül koymuşsunuz ne ayaksınız siz ya dedim :))
hanımlar merak ediyorlar o yüzden koyduk dedi çocuk. doğru mu peki o dedim doğru hanım efendi demez mi

sonra eve geldim üzerimi değiştirdim. bi baktım 75,7 cıktım yokkk artıkk.
geçen hafta çok yoğundu çok yoruldum ama yinede akşamları spor yapmıştım onun faydaısını gördüm yine :)
ve güne 76 ile devam ediyorummmmmmmmmmmmmmm...
alın size güzel bi haber daha oxxo mağazasından M beden bi gömlek aldımmm :) M beden olmasına mı sevineyim tam tarzım olan bi şeyi bulmuş olmama mı yoksa kg kaybıma mı bilemedim siz karan verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…