teşekkür ederim ablammgünaydınlarrr
özgür denizlide iyi bir anadolu lisesine yerleşti.kayıt yaptırdık.ama milli eğitim yeniden tercih ahkkı verdi.şimdi de fen lisesini tercih ettik.bekliyoruz.okullar pzt açılıyor ama hala nereye gideceği belli değil.bu milli eğitimin işleri akıllara zarar
bir taraftan da özgür özel okula alışkın olduğu için sıkıntıya girdi.normalde bizim okul diğerlerinden 1 hafta önce açılırdı.kıyafet falan okuldan verilirdi.kitaplar..herşey..normal okullar açıldığında bizimkiler çoktan alışmış olurlardı.şimdi ne okul belli,ne kıyafet,ne kitaplar..şu anda kaydolduğu okula ek kitap aldıracakmısınız diye sorduk.niye acele ediyorsunuz dediler özgür şok
eğitim de parayla olmuş.daha iyi anladım:26:
Allahım azme bakkkkmaşşallahhh yürü dukan kraliçesi..kim tutar seniiii
günaydın tartı bugün+300 gösterdi bende anlamadım sporumuda yaptım ama kabızlık var sanırım ondan artı gösterdi neyse moral bozmak yok aynen devam.hafta sonu pikniğe gidicem ogün diyet falan yok bir günlük tatil yapıcam kendime ödül hak ettim ama değil mi
maşallah nazar değmesingüzel tarif böyle deneyip tadını beğendiğin tarifleri bizimlede paylaş ben bir krepini yaptım tadına bayıldım
Ben sağlıklı besleniyorum ama neredeyse hiç kilo alamıyorum. Bende de bu problem var işte
teşekkür ederim ablammvalla durmak yok yola devam,2/3 ü gitti kaldı 1/3 ü,inş.o günlerde yakın,sen ne alemdesin,akşamlara buldunmu bi çözüm
eğitim skandalı içinde diyecek sözüm yok artık,bizimde başımızda var,yutdışından çok yakın bi ablam kesin dönüş yaptı,oğlu oraya göre 7.sınıfa geçti,artık burdan devam edecek ama hala kayıt yapılamadı,çözemediler bi türlü,çocuğunda psikoloji bozuldu
kitap konusuda aynen dediğin gibi,kızkardeşimde geçen sene liseye başladı,güya bedava kitap dağıtıldı ama birsürü yardımcı kitap aldık,sonra kıyafet konusu hala çözülemedi,okul başlarken pantolonunu gömleğini çifter aldık ama serbest olunca onlarda ortada kaldı,ve işin kötüsü öğrencilerde hergün ne giyecem telaşı başladı,markası topuklusuda cabası tabi
özlemcim hiç takılma artıya ve hiç bozma diyeti eninde sonunda tıkır tıkır gidiyo,piknikte aslında diyet için çok ideal,nasıl olsa mangal tarzı şeyler olur,ye bol bol,yanınada çokça salata,özelikle köz patlıcan salatası off süper olur,mesela içeceğinide zero kola al,valla tam dukanlık piknik olur
paylaşırım tabi canım,valla özlemcim dünki ekmek favorim artık
tarifinide vereyim hemen
2 yumurta
4 kaşık yulaf kepeği (ama ben 3 kaşık kepek,1,5 kaşıkta yulaf+galeta karışımı koydum)
4 kaşık süttozu (nescafeye katılan değil,pınarın süttozu olucak)
tuz,yarım paket kabartma tozu
boza kıvamına gelecek kadar süt
180 derecede üstü kızarana kadar pişir
teşekkür ederim edacımmgiden parayada bi süre sonra üzülmüyosun ama insanın sinirleri bozuluyo,hırsıza ben yiyemedim al se ye diyosun,bizde sırf başkalarıda zarar görmesin dikkatli olsun diye polis çağırdık,bakalım beklemedeyiz
sizinkide çok kötüymüş canım yaabazen hırsızlar için şeriat gelsin istiyorum,insanın canın yanınca daha iyi anlıyo,hangi elinle çaldın kess gitsin onuuu bak bidaha yapıyomu,tövbe tövbe yaa
canım ben en iyi dukandan verim alıyorum,ama sen yapacaksan iyice araştır derim,yapabileceksen başla,hani dukan öyle 3-5 gün yapayım sonra bırakayım denilecek bi diyet değil
edacımm bence bu kış kilo işini halledelim,kendine özel bi proğram uygula,sonuçta kendi vücudunu en iyi sen tanıyosun,sıkılmadan ama aynı zamanda kilo vereceğin bi proğram olsun,sonra senin spor salonu işi ne oldu,tek başına diyet bi işe yaramıyo,sporla desteklemek lazımkilolar gidince inş.diğer sağlık sorunlarında kendiliğinden çözülür
işte herkesin derdi farklı tatlımyanlız sağlıklı beslenerek fazla kilolardan kurtulursun(kilo fazlan varsa tabi) yada mevcut kilonu korursun,ekstra kilo almak istiyosan farklı şeyler denemelisin,en iyisi kilo almak isteyenler topiğine takılmak
günaydın hepinize,hayırlı cumalarr
nerdesiniz kızçeler,esra,çiğdem huhuuuuu
hazır bu hafta kiloda vermişken eski alışkanlık bildirim yapayım
başlangıç kg : 88,3
geçen hafta : 74,7
bu hafta : 72,5
giden : 2,2
toplam giden : 15,8
valla böyle şeylere bayılırım bir denk getiremedim ya şu yulaf kepeğini markete giriyorum ki her markette de yok zaten birşey alacaktım ama diyorum hatırlayamadan çıkıyorum
bende halletmek istiyorum da ruh halim bir gidiyor bir geliyor... bu arada psikiyatri ilaçlarını başarıyla bıraktım doktorumun tarif ettiği gibi kullanarak... o ilacı bırakmamdan mı acaba diye düşünmedim düşünememde çünkü gerçekten haklı sebeplerim var bunalım için
günaydın güzelimmaşallah iyi gidiyorsun...
slm kızlar cok kalamıyorum malesef hepınızı cok öptum
bıldırım yapım dedım adettendır :)
kabızlık problemı cekıyorum <işe basladım wc duzenım bozuldu
bugunku kılom 82.1 öptum
esra arıyorum şubeden açmıyosunn yawww :)
gunaydın kızlarr
neslıcımm senın kılo gecen hafta durmuştu dımı,
bak bu hafta asıl ataga gecti vücut kaç gün spor yaptın??
sinem delırıcem telefonlarım susmuyo,sesını kıstım bakmıyodum:)
neyse seni bulana kadar acayım sonra sallamam yıne..
ay cok sınır bozucu basladı bugun yaaaa
günaydın kızlar hayırlı cumalar.
nasılsınız nasıl gidiyor.
geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın.
bizim adli tatil bitti ya işler çok fena
her gün duruşma var her allahın günü.
sizde nasıl gidiyor?
neslicim baktım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. ben de o yrogunluğa rağmen sporsuz yapamıyorum
gündüz canımın çektiğini yiyorum ama akşam da mutlaka en azından 45 dk tempolu yürüyorum.
öpüyorum hepinizi...
slm kızlar cok kalamıyorum malesef hepınızı cok öptum
bıldırım yapım dedım adettendır :)
kabızlık problemı cekıyorum <işe basladım wc duzenım bozuldu
bugunku kılom 82.1 öptum
esra arıyorum şubeden açmıyosunn yawww :)[/selam canım, her sabah ılık bir bardak su ve kahvaltıda yada ara öğünde kuru kayısı yemeni tavsiye ederim.ben bu konularda uzman oldum diyebilirim. şimdi mevsimi halen taze incir ve suda iyi oluyor.kuru inciride kavrulmuş susamla beraber yiyebilirsin hem kalori olarak çok yüklü değiller hemde bağırsakların düzene girer.şiddetle tavsiye ederim.(not yanında bir avuç fındık yada cevizle sana muhteşem bir diyet öğle yemeği olur işte:)))kilon çok değil,umarım kısa sürede ulaşmak istediğin hedefi bulursun,öptüm...
haftaya eksi başlamanın mutluluğu ile hepinize kucak dolusu günaydınlarrrr
ilk hedefim 15 eylül 72,4 di,ben pazar günü 72,1 gördüm tartıda ve yuppiiii ilk hedefime ulaştım,
şimdi sıra 2.hedefte14 ekim 68,2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?