neslim baktim 27 ekimde 58 kiloya düsebilirmisim misimde misim ama nerde bende o yürekkkk
yapanlara helal olsun tebrik ediyorum, dukan amcayla onlari bas basa birakiyorum
aslinda boyuna göre bi es buldun mu uzun boylu hatun daha göz alici oluyor esinde uzunsa sen hic yakinma bence
hahah iltifat etmis adamcagiz ama onu bile tersinden alip kavga etmissin
kızzz ebru şallı diyorsun neyimiz eksik demişsin yorumsuz kalmak istiyorum
bana klomeni ilk kullandığımda günde 1 di. sonra günde 2 oldu en son 3 oldu. ama her birinde yeni doktora gitmiş olduğumdan baştan başlayıp artırdılar sanki önceki doktor adam değil 2 doz kullandık yetmedi 3 e çıktık diyorum adama tamam biz 1 er kullanalım gerekirse artıracağız diyorlar. hep al baştan yaptık. inşallah bu doktorumu değiştirmem deneme tahtası oldumbende geçen ay kullanmıştım bu ay duphaston verdi ne yapıyor bende bilmiyorum. ben klomen kullanınca acaip ağrıyor kasıklarım yumurtalarım çalışıyormuş. eşinde problem varsa seni zorlamayalım demişti bir tanesi de
eşim kabullenmedi ama kabullenmiş numarası yapıyor. ben jinekoloğa hep tek gittim ama o ürolojiye ben olmadan gitmiyor velisi gibi kapıda bekliyorum içeri de girdirmiyor. oda rica minnet randevusunu alıyorum kurtulabileceği bir mazeret varsa hemen kaçıyor. patronunu tanıyorum telefon açıp senin için izin almamı istemiyorsan gideceğiz dedim. bu kezde ben bir başvuru yaptım yurtdışına iş için o sonuçlanacak haftaya sonuçlansın da gideyim dedi. alınma ihtimalim %1 lerde gezen bir iş ihtimali için bekliyor bu seferde
1.5 lt suyumu bitirdim. ara öğünde 2 gündür yoğurt yiyorum. son meyvelerimi de yiyeceğim en sevdiğim meyveleri aldım onlarla son günlerim nede olsadukana hazırımmmm nerdesinnn yulaf kepeğimmm
heee ne iltifat ne ıltıfatt
taşş gibi karım var dese,rus gibi karım var dese neyse
benım karımdan 2 rus çıkar ne demek:)tabı hatunların belı kalçası falan maşallah
böl benı boydan 2ye eyvallah:)
cıdemcım tekrar edıyorum senın fazlann yokkkk
zaten sen keyfıne 2-3 kılo versen bıle ıdealınde ıdealsın maşallah
bırak tukanı mukanı kılo alma yeter:)
ben şallı ebru 7 kılo aldı dogurdu dıye bılıyorum,ıdealı 12-15miş aslında
günayddınnnn günayddınnnn güzellerrrrrr
hepınızı sevgıyle kucaklıyorummm
bugün çok güzel bi günnnnn,bugun esra diyetine 7582nci kez start verdi:)
kılomu sormayın tartıldım sabah ve acı gerçeklerle yüzleştimm oyuzdende geri dönüş yapıyorummm lıght yaşamımıa:)
geçmişe bakmıyorum,sizlere bakıyorum benım motıvasyon kaynaklarımmm
öpüyorum hepınızı
bu arada candy crush oynayan varmı aramızda yaa
kafayı kırdırdı bana o oyun
Günaydın hanımlar dün akşam imam nikahım vardıı e tabi haliyle güzelde bi sofra 1 dilim kek amerikan salata yedim hanii gündüz aç kaldım koşturmada sonrda dedim kaloriim dolmmaıştır daha benim göüldüm yemeklere ben nbu mantıkla kilo alırım yaa tartıldım kilom 92 aylık atrtılıcam çünkü ben etkilennen biriym verdim diyip mutfağa koşarım
aldım galetamı çekmeceme 3 satte bi atıyorum ağzıma suyu da basıyomm saat başı 1 bardak bi ara çok uzun zman olduaa böle 15 kg vermiştim sık ama az yiyerek bid eböle deniiym
Günaydın hanımlar dün akşam imam nikahım vardıı e tabi haliyle güzelde bi sofra 1 dilim kek amerikan salata yedim hanii gündüz aç kaldım koşturmada sonrda dedim kaloriim dolmmaıştır daha benim göüldüm yemeklere ben nbu mantıkla kilo alırım yaa tartıldım kilom 92 aylık atrtılıcam çünkü ben etkilennen biriym verdim diyip mutfağa koşarım
aldım galetamı çekmeceme 3 satte bi atıyorum ağzıma suyu da basıyomm saat başı 1 bardak bi ara çok uzun zman olduaa böle 15 kg vermiştim sık ama az yiyerek bid eböle deniiym
günaydin günaydin günaydin; senin bu enerjik hallerin bizide etkiliyo sen hep enerjik ol olur mu
Bu sabah 64.1 dim yok artik dedim dikkat ettikce kilo mu aliyorum anlamadim ki
insallah siskinliktir ! Bugün protein uygulayacagim elimden geldigince
evetttt candy crush'ciyim bende, kaçinci seviyedesin
Günaydin hayirli olsun, Allah basa kadar mutlu mesut etsin insallah
Eger dayanabilirsen ayda 1 tartilmak cok mantikli, siskinliklerle fazla cikan kilolar moral bozuyor
günaydınnn çidommm
koca tatıle gittin geldın 1 ay ramazan geçirdin okadar tehlıkeyı atlattın 62lerdeydın
sımdı dıyon 64üm:)
ya sislik yada senın bunyeyle psıkolojı ters orantılı canım
dıkkat ettıkce vucut savunmaya geçiyo:)
ayyyy benım sevıyemı hiçç sormaaa
çok sevıyesız bi oyun oynuyorum,çok başlardayım yenıyım ama takıldım gıcık oluyorum
29.sevıyedeyım ve 2 gundur geçemedım 1 jöle kalıyo bitiyo can kalmıyo vs. vs..
yenı yontem buldum,
can kalmayınca tabletın saatını 3 saat ılerı alıyorum 5 can gelıyo
hee bi işe yarıyomu hayırrrr
valla anlamadim heralde savunmaya geciyo gicik vücudum
$oklayacam ben onu bugün görür o
oyyyyy daha cok yeniymissin, acayip bi baglanti kuruluyor oyunla aranda !
seni gicik etsede oynamayi birakamiyorsun, öyle öyle 233'e geldim ben
bide arkadaslarla rekabet süper oluyor dur onu geçeyim dur bunu geçeyim derken ilerliyorsun
iphone'un saatini alirim bende ileri ileri ama takildin mi takiliyosun iste
artik bölüm atlamak icin sorarim sanada isteklere cevap ver he
ben faceden oynamıyom ama volkan ıpad e ındırmıs ordan oynuyom ondada ıstek gonderılyomu can için falan??
ya cok olmadı zatı başlayalı 8-10 gundur bu ne salak oyun yaa diye basladım sımdı bırakamıyorum:)
ele geçirildimm çidemmmmm:)
dün gece canım kalmadı saat 12,30,saatini ileri alıp pıke altından oynuyorum falan:)
hahahahah
koptum valla he
ele geçirilmissin belli belli
simdik can için söyle oluyor: facebook'a kendi hesabinla baglanirsan, candy crush'i actiginda eszamanlama oluyor hesabinla, buda demek oluyor ki nerden oynarsan oyna facebook hesabinla bagli oldugun sürece ayni seviyeyi görceksin ve arkadaslarina can falan atabilceksin, yada istek atabilceksin
ben günleri ilerletiyorum saatle ugrasmiyorum kim hesaplicak
ya sabah cok güldüm
sabah arabada saatı ılerı aldım oynuyorum volkan dıyokıı
aaaa saatıyle oynama bu sırketın tabletı takıp ederler ısten kaytarıyorum sanarlar
saati ileri alıp mesaimi hızlı bıtırdıgımı sanarlar falan...
bu boyle anlattıkca ben bön bön baktım ne dıyo bu yaa diye
ya dedım nasıl bı senaryo yazdınn valla şirket bı anlarsa işten atarlar maazallah.:)
herkesın bi delisi var işte:)
günaydın hepinizee
selam oh sabah sabah kaynatmışsınız vallahi.2 gündür tartı bana kazık atıyor kafayı yiyecem bu sabah itibarıyla 74 kilo gösterdi:37 +2 kilo 3 günde.bu iki kilo nereden geldi anlamadım hergün 1 saat spor yapıyorum diyete aynen uyuyorum sıfır kaçamak ve sonuç +2 kilo kafayı yiyecem saçımı başımı yolacam vallahi sanırım vücudun su tutuyor suyu içiyorum ama wc ye az çıkıyorum biliyorum bu kilo değil su ama canım sıkılıyor vallahi.şu her dakika tartılma alışkanlığını bırakamıyorum malesef
sabah.1 haşlanmış yumurta az peynir zeytin ve közlenmiş biber 1 dilim kızarmış ekmek yedim
ara.10 tane üzüm ve 1tane Beypazarı kurusu(eşim beypazarlı ve ben çok seviyorum araştırdım 1 tane beypazarı kurusu 35 kaloriymiş)
öğlen.1 çay bardağı pirinç 1 tane domates rendeledim ve bol baharat ekledim yağsız haşladım güzel olmuş tadı.az haşlanmış tavuk ve salata
ara:yoğurt ve elma üstünede tarçın oh mis gibi
akşam.kabak yemeği ve çorba
3 litre su 3 bardak yeşil çay 1 saat spor bakalım yarın tartı ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?