kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
annem napıosunuz yaaa? nasılsınız bakem sizzz?
özledim ya ben sizi beee.
anam okuyayım dedim geçmişi ama çenenize kimse yetişemez maşallah...
ne var ne yok.
değişiklik var mı?
özellikle kilorlarda :))
günaydın kızlar
herkes yazmış bende yazmadan dururmuyum ,
herkesın keyfı yerınde maşallah,
bende sabah gün kurusu yedim 4 tane ,anammm dıyorumm harıka bişi buu ,hep kuru kayısı yerdım fayda etmezdi
esra nesli gülnihal abla
şu ıltıfatlara bende bayılıyorum bu sıra :) hele kocacıgım inceldin diyip diyip duruyo ,daha ne isterim allahtann
neslim spor olayını bencede degerlendır bayramda ,keşke bende yapabilsem yaa ,ama şehir dışında olucaz , bi kaç gündür annemler bzide sporda yapamadım,koşubandımı özledim
resım eklım dıyorum ama forum takipte görünüyo diye ekleyemıyorum ki
esram tam gaz devam bugunku fotolarımdan sonra bırakacagını sanmıyorum,gebertırım zaten senıı bilesinn , birlikte basladık bırlıkte bıtıcek bu kılo sıkıntısı ,snr gelşin bebişler
günaydın neslican..selam kızlar..benden sonra ne yazmışsınız öyle.maşşallah..
2-3 gün dikkat etmeyle tekrar inişe geçtim kızlar.çok şükür..azmimiz daim olsun.....
gunayddınnnn kızlarrr gunaydınnnnnnnnn
bu sebepsız ve anlamsızzz neşe nöbetlerımm benı bigün öldürecek..
böyle şarkı türkü söyleyesım var kalkıp ıkı dans figürü sergıleyesım var ınanırmısınız bugun yanıma gelen tüm müşterilere gülücükler dagıttım:)
sinemın ve sizin gazınızla basladıgım bilmem kaçıncı diyet serüvenım sürmekte,gatette ıyı gidiyorum gibi..
gece arkadas zorladı kazandıbı için yemedım..
dün aksam evde nutella gördüm yemedım...
subede aksam cay yanına bisküvi şenlıklerı oluyo direndım yemedım...:)
iyi mi gidiyorum ne:)
şu bayramıda hayırlısıyla atlatayımda inşallah sonrasında zaten hıcbır engel yok önümde gitsin kilolarrr gelsın ıltıfatlar:)
pskolojısı bozuk olan herkes psıkolog yerıne diyetsyene gitmeli bece
valla kadın mılletının dengesı bu tartıya baglı resmen
tartı demısken geçen pili bitmişti dün almış volkı ama tartılmadım sabaha tartılıcaz bakalım:)
günaydın kızlar
herkes yazmış bende yazmadan dururmuyum ,
herkesın keyfı yerınde maşallah,
bende sabah gün kurusu yedim 4 tane ,anammm dıyorumm harıka bişi buu ,hep kuru kayısı yerdım fayda etmezdi
esra nesli gülnihal abla
şu ıltıfatlara bende bayılıyorum bu sıra :) hele kocacıgım inceldin diyip diyip duruyo ,daha ne isterim allahtann
neslim spor olayını bencede degerlendır bayramda ,keşke bende yapabilsem yaa ,ama şehir dışında olucaz , bi kaç gündür annemler bzide sporda yapamadım,koşubandımı özledim
resım eklım dıyorum ama forum takipte görünüyo diye ekleyemıyorum ki
esram tam gaz devam bugunku fotolarımdan sonra bırakacagını sanmıyorum,gebertırım zaten senıı bilesinn , birlikte basladık bırlıkte bıtıcek bu kılo sıkıntısı ,snr gelşin bebişler
kuzum sen zaten gayet formundasın bundan sonrakı keyfı senın kılo vermen
bide bana gıcıklık olsun esra gaza gelsın dıye verıyosun dımı:)
bırden bıre kılo verıcem hepınızı geçicemm sonrada gelıp burdaa ayayy sız hala ugrasıymusunuz ayolll dicemm:)
Günaydin canlar
yogundum dün hos bugünde öyleyim ama ugramadan duramadim
tartimin pili bitti ya sabah kaç kiloydum acaba aklimda kaldi
neslim, sinemim, esram, gülnihal ablam hepinizde pozitifsiniz bugün herkes halinden memnun masallah masallah
Günaydin canlar
yogundum dün hos bugünde öyleyim ama ugramadan duramadim
tartimin pili bitti ya sabah kaç kiloydum acaba aklimda kaldi
neslim, sinemim, esram, gülnihal ablam hepinizde pozitifsiniz bugün herkes halinden memnun masallah masallah
kuzum sen zaten gayet formundasın bundan sonrakı keyfı senın kılo vermen
bide bana gıcıklık olsun esra gaza gelsın dıye verıyosun dımı:)
bırden bıre kılo verıcem hepınızı geçicemm sonrada gelıp burdaa ayayy sız hala ugrasıymusunuz ayolll dicemm:)
çiğdemcimm hoşgeldinn ,cuma bildirim yapalım ,sende pilini al ,merak eettim şimdik kilonu benn
gerce ben vasatım yarın hiç açıcı bı sonuc veremıcem ,reglı olmadım davul gıbı gezıyorumm :):)
bak dogru söledın hee hem cinslerın sölemesı daha dogru oluyo ,annem ,esra dısında zayıfladınn dıyen yok ,hımm fesatlar iştee
günaydın ablam
inişe geçmeyle morallerde yerine gelmiştir,devamı gelir inş.peşindeyin ona göree
günaydın canikooişte benim hep görmek istediğim esramm
serotonin tavan yapmış anlaşılan,ne kaa güzel
ve şuna kesinlikle bende imzamı atarım kilo vermekten daha mutluluk verici bişey yok,benimde moralim tartıyla orantılı gidiyo resmen
esram bayramdan sonra tam gaz devam bak daha önümüzde yılbaşı var
sinoşummmgünkurusu candır yaa,ben tabi yiyemiyorum ama sen bi tanede benim için yee
ya benim kocamdada sürekli bi süzmeler,inceldin demeler ama en son dün gece kopardı beni,gece yatıcaz pijamalrımı giyiyorum,yataktan doğrulmuş bana bakıyo,ne oldu dedim," acaba kilo vermeyi durdursanmı,yakında afrikalılara benzeyeceksin" dedi,ohaa dedim yaa ben kim o kadar zayıflamak kim
bu arada benim en çok hemcinslerimden iltifat almak hoşuma gidiyo,biliyosun kadınlar biraz bunu birbirilerine söylemekten çekinirler yada illaki bi çekememezlik olur,ama çok şükür bende pek yok bunlardan
sinemcimm albüm yapsana kuzum,sadece biz görürüz,illa buraya eklemene gerek yok,valla çatlarım meraktan
çiğdoşumm bayram öncesi yoğunluluk bizdede var maalesef ama buraya yazmadanda duramıyoruz dimi
nasıl oldun canım,boğazların falan biraz daha iyidir umarım,bu arada sizde tatilsiniz dimi:26:
ekledım kızlar ,
bayramla alakasi yok kuzum iki haftada bir yaptigim güncelleme var o yüzden bazen asiri yogun oluyorum..
malesef burda bayram yok( hiç sevmiyorum burda bayramlari, kk yalniz oluyor bombos oluyor, evde olmadigimiz için ziyaretlerde aksama kaliyor is cikisi zor oluyor falan derken sevmiyorum bayramlari :26:
bogazim gecti derken gribe tutuldum bide yeniden :2::2:
Buraya yazmadan olmuyor fena alistim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?