kızlar hamileykende kilo verilebilir mi ? hani hem bebek kilo alıcak ama sen kilo vericeksin mümkün mü bu?
belki diyetisyene gidilse olabılırmıkı acaba ,ben sanmiyorum :26: ilk aylarda belki kusmayla bulantiyla yemeye yemeye mecburen verirsin ama sonra bebek büyüyecek, nasil büyüyecek yemenden kisarsan :26:
belki diyetisyene gidilse olabılırmıkı acaba ,
belki diyetisyene gidilse olabılırmıkı acaba ,
dogru valla
bide dümdüz düsünüyorlar ya. Ne demek istedigimi belki anlatamiyorum ama ben bisey dersem altindaki manasini anlamaya calismiyor, ne dersem onu düsünüyor
hamile misin yoksa
olabilir belki diyetisyenle sormak lazim :26:
bi güzellik te ben anlatayım..oğlum ergenlikte ve babasıyla çok sık takışıyor..yine böyle bir anda ben aralarına girdim.oğlum sanırım falanca arkadaşının bugün doğumgünü(en sevdiğinin adını söyledim).facede bişeyler yaz kutla istersen dedim.face deyince akan sular durur:)eşime döndüm.hayatım çok halsiz görünüyorsun,hasta mı olacaksın(eşim hasta olmayı sever.çok ilgileniriz falan:))sana ıhlamur yapayım mı dedim.kavgalarını anında unuttularbiri faceye koştu..diğeri kanepeye uzandı,ıhlamurunu beklemeye başladı
9 yaşında kız yeğenim var.kardeşiyle evcilik oynuyordu.bana döndü..tebrikler teyze, lafı çok güzel değiştirdin dediben şok tabi
evet bunlar salak...ve biz maalesef fazla ince düşünüyoruz
bi güzellik te ben anlatayım..oğlum ergenlikte ve babasıyla çok sık takışıyor..yine böyle bir anda ben aralarına girdim.oğlum sanırım falanca arkadaşının bugün doğumgünü(en sevdiğinin adını söyledim).facede bişeyler yaz kutla istersen dedim.face deyince akan sular durur:)eşime döndüm.hayatım çok halsiz görünüyorsun,hasta mı olacaksın(eşim hasta olmayı sever.çok ilgileniriz falan:))sana ıhlamur yapayım mı dedim.kavgalarını anında unuttularbiri faceye koştu..diğeri kanepeye uzandı,ıhlamurunu beklemeye başladı
9 yaşında kız yeğenim var.kardeşiyle evcilik oynuyordu.bana döndü..tebrikler teyze, lafı çok güzel değiştirdin dediben şok tabi
bilmem
reglım gectı 6 gün ,belkı havalardandır ,ufakta bı kaza geçirdim ,off stres yaptım dıye olamıyorum ,sabah kalktıgımda mutlu sonu görürüm inş.
ablacim sen bi harikasin cidden
offf yaaa kadin zekasi bi baska oluyor, bunu kullanmayi bilmek lazim
inanmiyorum yaa nede güzel krizi cözmüssün
aaaaaaaaaaaaaaatest yapsana geciktiysen.. eve giderken test al ve yarin sabah ilk idrarla yap hemen sonucuda bize bildir
ayy bende heycan yaptım ama korkuyorum test almaya ben ,hiç yapmadımda şuana kadar , bıde sabahmı yapmak lazım ,aksam gıdınce yapsam sonuc vermezmi
aksamda sonuc verir canim ama sabah idrarda testin aradigi hormon daha cok cikiyor..
farketmez aksam yap, öncesinde cok su icmis olmaki cok sulu olmasin idrarin
ay heyecan yaptim bende
tamam sabah yapim ben en ıyısı ,aksam mısafırlıkte olucaz fırsatım olmaz yapmak ıcın :)
yanaklarım al al resmen,ay ıns ,yapmaya gerek kalmaz ,sabah kalktıgımda kırmızı bayragı gorurum ıns
hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun canim
tamam sabah yapim ben en ıyısı ,aksam mısafırlıkte olucaz fırsatım olmaz yapmak ıcın :)
yanaklarım al al resmen,ay ıns ,yapmaya gerek kalmaz ,sabah kalktıgımda kırmızı bayragı gorurum ıns
işte idare etme sanatı:)
gerçi abla bizim daha çok pişmemmız lazım biz direk celalenıyozzz sonrası kavga
valla bir degil 2 adam sende,ee idare etmeyıpte napacan meccbuuurrr:)
neyse bende senı ornek alıp stiller teknıkler gelıstırmelıyım,ama evde 1 volkan daha olsa kesn kırarım kafayı:)
aman Allahım bende evde 1 mustafa daha olursa kendimi gömmem gerekir ama öyle bile kurtulamam onun çenesinden
bıde benı en cok geren şeyy şimdi herseye kulp takıyolar ya sürekli gereksız bi eleştiri onu nıye oyle yaptın bunu nıye dedın bıdı bıdı
ileride çocugum olursa ve herseye burnunu sokarsa ondan korkuyorum
yok karnı acıktı kotu annesın ac bıraktın
yok aglıyo nıye aglatıyosun
yok düştü niye tutmadın yok o oldu bu oldu
valla aduket eşliğinde döner tekme atarım,ben gelemıyorum gereksız dırdıra.:)
oda uyuz oldugumu bıldıgı için maşallah 5 kaynanaya bedel:)gerim gerim geriyo benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?