Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

kızlar hamileykende kilo verilebilir mi ? hani hem bebek kilo alıcak ama sen kilo vericeksin mümkün mü bu?

kızlar hamileykende kilo verilebilir mi ? hani hem bebek kilo alıcak ama sen kilo vericeksin mümkün mü bu?

ben sanmiyorum :26: ilk aylarda belki kusmayla bulantiyla yemeye yemeye mecburen verirsin ama sonra bebek büyüyecek, nasil büyüyecek yemenden kisarsan :26:

belki diyetisyene gidilse olabılırmıkı acaba ,

valla ılk aylar 7-8 kılo veren duydum hatta bu sıtede okudum ama ılerısnde ıllakı alınır yaa
gercı cok kılolu bırının yanı 110muydu 108mıydı neydı onun 100 ile doguma gırdıgını okumustum

dogru valla

bide dümdüz düsünüyorlar ya. Ne demek istedigimi belki anlatamiyorum ama ben bisey dersem altindaki manasini anlamaya calismiyor, ne dersem onu düsünüyor

bi güzellik te ben anlatayım..oğlum ergenlikte ve babasıyla çok sık takışıyor..yine böyle bir anda ben aralarına girdim.oğlum sanırım falanca arkadaşının bugün doğumgünü(en sevdiğinin adını söyledim).facede bişeyler yaz kutla istersen dedim.face deyince akan sular durur:)eşime döndüm.hayatım çok halsiz görünüyorsun,hasta mı olacaksın(eşim hasta olmayı sever.çok ilgileniriz falan:))sana ıhlamur yapayım mı dedim.kavgalarını anında unuttularbiri faceye koştu..diğeri kanepeye uzandı,ıhlamurunu beklemeye başladı
9 yaşında kız yeğenim var.kardeşiyle evcilik oynuyordu.bana döndü..tebrikler teyze, lafı çok güzel değiştirdin dediben şok tabi
evet bunlar salak...ve biz maalesef fazla ince düşünüyoruz

ayy çok güldüm ,işte kadınlar 7 den 70e zehir gibiyizz :)

ablacim sen bi harikasin cidden

offf yaaa kadin zekasi bi baska oluyor, bunu kullanmayi bilmek lazim
inanmiyorum yaa nede güzel krizi cözmüssün

bilmem
reglım gectı 6 gün ,belkı havalardandır ,ufakta bı kaza geçirdim ,off stres yaptım dıye olamıyorum ,sabah kalktıgımda mutlu sonu görürüm inş.

aaaaaaaaaaaaaaa test yapsana geciktiysen.. eve giderken test al ve yarin sabah ilk idrarla yap hemen sonucuda bize bildir

ayy bende heycan yaptım ama korkuyorum test almaya ben ,hiç yapmadımda şuana kadar , bıde sabahmı yapmak lazım ,aksam gıdınce yapsam sonuc vermezmi

ayy bende heycan yaptım ama korkuyorum test almaya ben ,hiç yapmadımda şuana kadar , bıde sabahmı yapmak lazım ,aksam gıdınce yapsam sonuc vermezmi

aksamda sonuc verir canim ama sabah idrarda testin aradigi hormon daha cok cikiyor..
farketmez aksam yap, öncesinde cok su icmis olmaki cok sulu olmasin idrarin
ay heyecan yaptim bende

aksamda sonuc verir canim ama sabah idrarda testin aradigi hormon daha cok cikiyor..
farketmez aksam yap, öncesinde cok su icmis olmaki cok sulu olmasin idrarin
ay heyecan yaptim bende

tamam sabah yapim ben en ıyısı ,aksam mısafırlıkte olucaz fırsatım olmaz yapmak ıcın :)
yanaklarım al al resmen,ay ıns ,yapmaya gerek kalmaz ,sabah kalktıgımda kırmızı bayragı gorurum ıns

tamam sabah yapim ben en ıyısı ,aksam mısafırlıkte olucaz fırsatım olmaz yapmak ıcın :)
yanaklarım al al resmen,ay ıns ,yapmaya gerek kalmaz ,sabah kalktıgımda kırmızı bayragı gorurum ıns

hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun canim

ayyy ablammmm süpersin vallaa aslında bir sorun olunca bende panter gibi üstüne atladığım içindir belkide kavgamız dinmiyor bende sakin olsam senin gibi dikkatini dağıtsam başka birşey desem belki bu kadar tartışmayız... :44:

en olumlu zamanımda bile suratım asık oturuyorum bir türlü sorundan uzaklaşamıyorum... acaba o sırada bende kendime mi bir ıhlamur demlesem

işte idare etme sanatı:)
gerçi abla bizim daha çok pişmemmız lazım biz direk celalenıyozzz sonrası kavga
valla bir degil 2 adam sende,ee idare etmeyıpte napacan meccbuuurrr:)
neyse bende senı ornek alıp stiller teknıkler gelıstırmelıyım,ama evde 1 volkan daha olsa kesn kırarım kafayı:)

merak ettim şimdi ne olacak acaba sonuç :44:

aman Allahım bende evde 1 mustafa daha olursa kendimi gömmem gerekir ama öyle bile kurtulamam onun çenesinden

aman Allahım bende evde 1 mustafa daha olursa kendimi gömmem gerekir ama öyle bile kurtulamam onun çenesinden

bıde benı en cok geren şeyy şimdi herseye kulp takıyolar ya sürekli gereksız bi eleştiri onu nıye oyle yaptın bunu nıye dedın bıdı bıdı
ileride çocugum olursa ve herseye burnunu sokarsa ondan korkuyorum
yok karnı acıktı kotu annesın ac bıraktın
yok aglıyo nıye aglatıyosun
yok düştü niye tutmadın yok o oldu bu oldu
valla aduket eşliğinde döner tekme atarım,ben gelemıyorum gereksız dırdıra.:)
oda uyuz oldugumu bıldıgı için maşallah 5 kaynanaya bedel:)gerim gerim geriyo benı

HAHAHAHAHAH

offf en gicik oldugum erkek tipi
bi arkadasimin kocasi ayni senin anlattigin tipte, ve bize oturmaya gelmislerdi, ay ya sabir dedim ben resmen adami parcalicaktim
onlar gidince kendi kocama kizdim ilerde böyle olursan valla parcalarim seni sen aslansan bende kaplanim dedim
hiç çekilmiyo ya öylesi, bi cocugu annesinden daha iyi kim düsünebilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…