almanyada bir arkadaşım var.o da aynı şeyi söylüyor.bayram falan yok burda..çalışmaya devam diyor...
geçmiş olsun kedicik..
bayramla alakasi yok kuzum iki haftada bir yaptigim güncelleme var o yüzden bazen asiri yogun oluyorum..
malesef burda bayram yok( hiç sevmiyorum burda bayramlari, kk yalniz oluyor bombos oluyor, evde olmadigimiz için ziyaretlerde aksama kaliyor is cikisi zor oluyor falan derken sevmiyorum bayramlari :26:
bogazim gecti derken gribe tutuldum bide yeniden :2::2:
Buraya yazmadan olmuyor fena alistim valla
yeni canım dün ve bugun :) esraya gunluk cekıp gonderıyorum , çiğdemcım sen benım eskı halımı bı bilsencanooo gördüm resimleri bunlar yeniler dimi :26:
çok tatlisin masallah
sinemcim yorumda yazdım ama gerçekten seni görünce gözlerim doldu,eski hallerin gözümün önüne geldide,tamam maşallah yüzün zaten çok güzel,ama kilolar gidince bambaşka bi sinem çıkmış ortaya,41 kere maşallah kuzuma
nerde çıkıyo resimler ben anlamadım yaa..bu forum mu takipte?yoksa sizin işyerinde mi takip ediyorlar..:26:
kafam karıştı
bayramla alakasi yok kuzum iki haftada bir yaptigim güncelleme var o yüzden bazen asiri yogun oluyorum..
malesef burda bayram yok( hiç sevmiyorum burda bayramlari, kk yalniz oluyor bombos oluyor, evde olmadigimiz için ziyaretlerde aksama kaliyor is cikisi zor oluyor falan derken sevmiyorum bayramlari :26:
bogazim gecti derken gribe tutuldum bide yeniden :2::2:
Buraya yazmadan olmuyor fena alistim valla
yeni canım dün ve bugun :) esraya gunluk cekıp gonderıyorum , çiğdemcım sen benım eskı halımı bı bilsenonlarıda koyucam ,teşekkur ederım :26::26:
şimdi benımde doldu yawhatırlıyosun dımı nişan fotomu facıaaaaydı
bıdaha o hallerımızı görmeyelım .szö verelim bırbırmıze bıdaha kılo almıcazzz
hatırlamazmıyım canım
kendimize nasıl bi haksızlık yapmışız yaa,bi daha kesinlikle dönmeyelim o hallerimize sinoşum,ben söz veriyorum
bide şunu farkettim burdan kopmayınca kiloda almıyosun,hep iletişimde olalımm a
oyy kıyamam sanacanım allahtan aileleriniz orda,bide onlarda gurbette olsaydı çok daha zor olurdu:26::26:
yeni canım dün ve bugun :) esraya gunluk cekıp gonderıyorum , çiğdemcım sen benım eskı halımı bı bilsenonlarıda koyucam ,teşekkur ederım :26::26:
şimdi benımde doldu yawhatırlıyosun dımı nişan fotomu facıaaaaydı
bıdaha o hallerımızı görmeyelım .szö verelim bırbırmıze bıdaha kılo almıcazzz
gerçekten mi ya ,nasıl bi memleket orası
geçmiş olsun canımcım dıkkat et kendıne , bıtkıcayları tüket ,benı en cok kurtaran onlar oluyo ,böyle zamanlarda
hatırlamazmıyım canım
kendimize nasıl bi haksızlık yapmışız yaa,bi daha kesinlikle dönmeyelim o hallerimize sinoşum,ben söz veriyorum
bide şunu farkettim burdan kopmayınca kiloda almıyosun,hep iletişimde olalımm a
ooo süpersin güzelim birde yürüyüş eklersen diyetine hız verirsin... olabildiğince yağ kullanmamaya çalış yağı döküp peçeteyle yay... yağ ile değilde baharat ile tatlandır. eğer yiyeceğin et ürünleriyse 1 gece önce sosla sonra o sosta pişir... sebzeni meyveni eksik etme... gerçi yaşın kaç kilon kaç hedefin kaç? buna göre meyveyi kuruyemişi de yerleştirirsen menüne fazla diyet yapmamışken hiç yapmayacak derece sağlıklı beslenme yoluna girersin....
15 yaşındayım aslında abartılacak kilom yok ama bazı bölgelerim çok ortada bel bölgesi özellikle boyum 155 kilom 55 fazlalarım var.Dediklerinizi uygulamaya koyuyorum hemenBu arada hedefim 50-52 arası geçen sene vermiştim kilo ama geri aldım.
kızz daha 15 yaşındasın gider o kilolar akşam 7 den sonra birşeyler yeme yoğurdu sütü artır... kuru meyveler taşı ara öğün yap... ekmeğe 1-2 dilimden fazla yüklenme birde yürüyüş verirsin bir çırpıda...
harikasın bidenemgünaydın
hayırlı cumalar hepinizee
hadi bildirim yapalımmm
gerçi benim pazartesiden beri çok bi kaybım yok,sanırım vücut yeni kilosuna alışmaya çalışıyo
geçen hafta : 71,4
bu hafta : 69,4
giden : 2 kg cukkkk
günaydın
hayırlı cumalar hepinizee
hadi bildirim yapalımmm
gerçi benim pazartesiden beri çok bi kaybım yok,sanırım vücut yeni kilosuna alışmaya çalışıyo
geçen hafta : 71,4
bu hafta : 69,4
giden : 2 kg cukkkk
günaydın kızlar
bende bildirim yapmak isterdim ama tartılmadım ,hoş tartılsamda eksilerde değilim
hem regli hala olamadım ,hemde 2 gundur aksamları yemek yer oldum ,sporda yok ,vasat durumum sanırım
bide ağlamaklıyım ki bugun sormayın gitsin ,ne oluyo bana
bayramda gırcek araya beni tutmayınn,neyse bayram haftasını sporsuz ama sağlıklı beslenerek geçirirsem ,hafifler sanırım vucudum
kilo veren arkadasları gönülden kutluyorum ,öptüm hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?