Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

almanyada bir arkadaşım var.o da aynı şeyi söylüyor.bayram falan yok burda..çalışmaya devam diyor...
geçmiş olsun kedicik..

aynen ablacim calismaya devam, iste anca cumartesiye falan denk gelince cok güzel oluyor tam bayram havasinda oluyoruz ama bu sene kismet olmadi haftasonu :26:

tesekkür ederim gecicek insallah elbet bi gün :26:

sinemcim yorumda yazdım ama gerçekten seni görünce gözlerim doldu,eski hallerin gözümün önüne geldide,tamam maşallah yüzün zaten çok güzel,ama kilolar gidince bambaşka bi sinem çıkmış ortaya,41 kere maşallah kuzuma

oyy kıyamam sanacanım allahtan aileleriniz orda,bide onlarda gurbette olsaydı çok daha zor olurdu:26::26:

canooo gördüm resimleri bunlar yeniler dimi :26:

çok tatlisin masallah
yeni canım dün ve bugun :) esraya gunluk cekıp gonderıyorum , çiğdemcım sen benım eskı halımı bı bilsen onlarıda koyucam ,teşekkur ederım :26::26:

şimdi benımde doldu yaw hatırlıyosun dımı nişan fotomu facıaaaaydı
bıdaha o hallerımızı görmeyelım .szö verelim bırbırmıze bıdaha kılo almıcazzz

nerde çıkıyo resimler ben anlamadım yaa..bu forum mu takipte?yoksa sizin işyerinde mi takip ediyorlar..:26:
kafam karıştı

album yaptım gulnıhal abla ,sen dırek profılımınden albume bak :)

bakmışsın :) ben gec kaldım yanıt vermekte :)

Son düzenleme:

gerçekten mi ya ,nasıl bi memleket orası
geçmiş olsun canımcım dıkkat et kendıne , bıtkıcayları tüket ,benı en cok kurtaran onlar oluyo ,böyle zamanlarda

hatırlamazmıyım canım

kendimize nasıl bi haksızlık yapmışız yaa,bi daha kesinlikle dönmeyelim o hallerimize sinoşum,ben söz veriyorum

bide şunu farkettim burdan kopmayınca kiloda almıyosun,hep iletişimde olalımm a

SÖZ SÖZ hep bir arada olalım ,daha doğum kılosu vericez ,oo nereyeee biyere gitmek yok :):)

oyy kıyamam sanacanım allahtan aileleriniz orda,bide onlarda gurbette olsaydı çok daha zor olurdu:26::26:

evet canim benim Allahtan ailemiz burda.. Bayram günü calissakta aksam onlari ziyaret ederiz ozaman bayram havasina bürünürüz bizde

ohhh iyi yapiyosun esrayida gaza getir bizede gönder bol bol

gerçekten mi ya ,nasıl bi memleket orası
geçmiş olsun canımcım dıkkat et kendıne , bıtkıcayları tüket ,benı en cok kurtaran onlar oluyo ,böyle zamanlarda

saol canim iciyorum zaten bol limonlu falan ama bi faydasini görmedim

ayy..konuyla pek bir alakası görünmeyebilir ama bağlantısı var..
hani Kuranda "yarabbi biz nefsimize zulmettik" ifadesi var ya..işte o da böyle bir durum..kul kendini umursamıyor ve günah yüküyle şişmanlamış olarak Rabbinin karşısına çıkıyor..aynada kendini gösteriyor Allah..yani hesap defterleri açılıyor..işte o zaman kul pişman oluyor..kendine ne kadar zarar verdiğini farkediyor..ama iş işten geçmiş((

15 yaşındayım aslında abartılacak kilom yok ama bazı bölgelerim çok ortada bel bölgesi özellikle boyum 155 kilom 55 fazlalarım var.Dediklerinizi uygulamaya koyuyorum hemen Bu arada hedefim 50-52 arası geçen sene vermiştim kilo ama geri aldım.

Son düzenleme:
bugün bende pozitif başladım... dün akşam eşimle alışverişteydik... kendime birde saç boyası aldım. en sevdiğim renk bakır eşimde inat boyattırmıyor eskiden 1 kez boyamıştım sonrasında tanıdığı bir kuaföre elleriyle teslim etti çocuk bırakır gibi o günden beridir bakır diye kasmıyordum... dünde bakır saç boyalarına bakarken al o kadar beğendiysen dedi eminmisin sen seç rengi dedim. eh biraz müdahele ile bakırı seçti... daha görmedi sabah boyadım bence çok güzel oldu :)

sonra lazer seansları için dışarı çıktım. alışverişe devam ettim :))) saçlarımı kestirdim. yarın sabahta yola çıkıyoruz antebe doğru dukanın da kitabını aldım yolda okurum :) bugünüm iyi geçti yaaa akşam kocamda arıza çıkarmaz saçımı beğenirse tamamdır... eklerim buraya da resmimi

kızz daha 15 yaşındasın gider o kilolar akşam 7 den sonra birşeyler yeme yoğurdu sütü artır... kuru meyveler taşı ara öğün yap... ekmeğe 1-2 dilimden fazla yüklenme birde yürüyüş verirsin bir çırpıda...

günaydın

hayırlı cumalar hepinizee

hadi bildirim yapalımmm

gerçi benim pazartesiden beri çok bi kaybım yok,sanırım vücut yeni kilosuna alışmaya çalışıyo

geçen hafta : 71,4

bu hafta : 69,4

giden : 2 kg cukkkk

harikasın bidenem

edacımm değişiklik her zaman çok iyi gelir,resim eklede bizde görelim saçlarını merak ettim:26::26:

bende bugün öğle arası vakit bulursam kuaföre gidicem,kakül kestireyim diyorum,saçımı hep aynı şekil yapmaktan sıkıldım,akşamınada boya yapıcam,bende kızıl gece düşünüyorumyarında kıl tüy bakımı için gittinmi tamamdırrbayrama hazır ve nazırım

ama daha kıyafet almadım,bu bayram rahat rahat alışveriş yapmak istiyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bende bildirim yapmak isterdim ama tartılmadım ,hoş tartılsamda eksilerde değilim
hem regli hala olamadım ,hemde 2 gundur aksamları yemek yer oldum ,sporda yok ,vasat durumum sanırım
bide ağlamaklıyım ki bugun sormayın gitsin ,ne oluyo bana
bayramda gırcek araya beni tutmayınn ,neyse bayram haftasını sporsuz ama sağlıklı beslenerek geçirirsem ,hafifler sanırım vucudum
kilo veren arkadasları gönülden kutluyorum ,öptüm hepınızı

Son düzenleme:

2 kılocukkkkk:)oo cuk kısmını cok sevdımm:)
kzıım 2 kg ne yaa yuhh diyetın basında degılsın ortasında 2 kg vermek buyuk basarı valla
teprıkk ederım canımmm cigerimm
valla güzel bi alısverısı hakettın
ama sakın bayramda 7leri görmeee lüffenn lüfeenn
bu senın dukam amca sana kasımdamı aralıktamı 65sın demıstı?:26::26:

kuzummmm
şu spora döndüğün an kendıne döndüğün an olacak..
bu ruh halıı geçiciii
cünkü vicdan azabı yaşıyosun yapamadıgın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…