HAHAHAHAHAH
offf en gicik oldugum erkek tipi
bi arkadasimin kocasi ayni senin anlattigin tipte, ve bize oturmaya gelmislerdi, ay ya sabir dedim ben resmen adami parcalicaktim
onlar gidince kendi kocama kizdim ilerde böyle olursan valla parcalarim seni sen aslansan bende kaplanim dedim
hiç çekilmiyo ya öylesi, bi cocugu annesinden daha iyi kim düsünebilirki
bıde benı en cok geren şeyy şimdi herseye kulp takıyolar ya sürekli gereksız bi eleştiri onu nıye oyle yaptın bunu nıye dedın bıdı bıdı
ileride çocugum olursa ve herseye burnunu sokarsa ondan korkuyorum
yok karnı acıktı kotu annesın ac bıraktın
yok aglıyo nıye aglatıyosun
yok düştü niye tutmadın yok o oldu bu oldu
valla aduket eşliğinde döner tekme atarım,ben gelemıyorum gereksız dırdıra.:)
oda uyuz oldugumu bıldıgı için maşallah 5 kaynanaya bedel:)gerim gerim geriyo benı
tabı canım cok bılıyosan al sen bak dicende işte denmıyo:)
benım oyle bırılerının yanında korkum yok allahtan gören dıyo kızımsen bu adamlamı anlaşamıyosun melaike,sen daha cadısın dıyolar ama
herıfın evdekı kımlıgını ben bılıyom malesef bitek
hatta bazen yaptıklarını anlatınca yaa nıye ozelımızı paylaşıyosun dıyo işine gelmıyo denyoluğu
ama ben onu hertürlü bastırırm,gerçi gülnihal abla gibi stratejık degılım henuz ben bıraz daha bagır çağır modundayım ama olsun sindiriyorum kenara:)
koparırım o kıskaçlarını senınn yengeeeçççÇ:)
bide tüm yengec erkeklerınde yok bu huylar ama sanırım %70-80 böyle dengesız:)
ayyy aynen ben kaynanamın yanında söyledim sen bir meleksin oğlunun yanında o kaynana olmak için yaratılmış bir erkek.... evde de takılırım bazen kaynanam diye
aynen şimdi malzemesiz herşeye bıdır bıdır o zaman gerekçesi de olacak hoş yine saçma şeyler olacakta
Allahım o zamana sabrımızı getirsin
ayyy aynen ben kaynanamın yanında söyledim sen bir meleksin oğlunun yanında o kaynana olmak için yaratılmış bir erkek.... evde de takılırım bazen kaynanam diye
aynen şimdi malzemesiz herşeye bıdır bıdır o zaman gerekçesi de olacak hoş yine saçma şeyler olacakta
Allahım o zamana sabrımızı getirsin
of seninki cok kötü ispatlayamazsin bile cevrenden birine sikayet ettikçe
ya senin kirbaçlari eline almanda hosuma gidiyor, gülnihal abla gibi aklini kullanarak ortami halleden kadinlarda çok hosuma gidiyor
yengeç erkekleri duygusal, evcil olurlarmis dogru mu
bu kadar dirdirci oldugunu bilmezdim ama
Amiiiiiiiin
Bugün baya çekistirdik kocalarimizi, aksam bakalim neler yapicaz
acaip duygusal çidomm karı gibi aglar afedersın kaba tabırle:)
sen ölürsen ben naparım bende ölürüm diye aglar,bende bakarım bön bön valla gerek kalmayacak ben senı oldurcem bigün zaten dıyorum sonra hde len
bizde saygı çıtası aşagılarda biraz ama böyle anlaşıyoruz artık napalım:)
garip filmi var kemal sunalın küçük bi kızla geçen onu ızlıyoduk adam ip gibi yaş akıtmıyo bıldıgın böğür böğür aglıyo
yada babam ve oglum fılmını ızletemezsın daha baslangıcında aglar..
yengec burcu cok sadık cok evcımen esıne gercekten düşkün ama tüm nazı nıyazıda yıne eşine
bazen çekılmıyo bazende allahımbu adam bana bı lutuf diyorum:)
Biraz tuhaf gelecek ama ben pek fazla diyet bilmem yani yapmadımhoşgeldin güzelim... nasıl bir diyet yapmak istiyorsun???
of seninki cok kötü ispatlayamazsin bile cevrenden birine sikayet ettikçe
ya senin kirbaçlari eline almanda hosuma gidiyor, gülnihal abla gibi aklini kullanarak ortami halleden kadinlarda çok hosuma gidiyor
yengeç erkekleri duygusal, evcil olurlarmis dogru mu
bu kadar dirdirci oldugunu bilmezdim ama
Amiiiiiiiin
Bugün baya çekistirdik kocalarimizi, aksam bakalim neler yapicaz
Biraz tuhaf gelecek ama ben pek fazla diyet bilmem yani yapmadım
Ama sağlıklı beslenerek abur cubur yemeden evde kendi yemeğimi yaparak vermeyi planlıyorum
acaip duygusal çidomm karı gibi aglar afedersın kaba tabırle:)
sen ölürsen ben naparım bende ölürüm diye aglar,bende bakarım bön bön valla gerek kalmayacak ben senı oldurcem bigün zaten dıyorum sonra hde len
bizde saygı çıtası aşagılarda biraz ama böyle anlaşıyoruz artık napalım:)
garip filmi var kemal sunalın küçük bi kızla geçen onu ızlıyoduk adam ip gibi yaş akıtmıyo bıldıgın böğür böğür aglıyo
yada babam ve oglum fılmını ızletemezsın daha baslangıcında aglar..
yengec burcu cok sadık cok evcımen esıne gercekten düşkün ama tüm nazı nıyazıda yıne eşine
bazen çekılmıyo bazende allahımbu adam bana bı lutuf diyorum:)
son cümlen beni benden aldi
ya bisekilde birbirinizi nasil idare ediceginizi bulmussunuz bak saygi citasini indirdiginizin farkindasin ama napicaksin kocan o dilden anliyo demekki, sende oyle bi yontem bulmussun anlasmakk icin
komik bi ciftsiniz sizi gerçekten tanimak isterdim
mesela bende saygisizliga tahammul edemem.. bana dün ilk kez "be" dedi bi cümlenin sonunda acayip zoruma gitti yapi meselesi demekki :26:
sen bıraz daha agır duruyosun
içine atıyosun sankı eda,hanı ben pek cevap vermem falan dıyodun ya,
ama bi zaman sonra dahada abartıyolar sus sus,sonu yok bunun,kritik noktalarda ılla susmak lazım ama genel anlamda yok...
herkese toleransım tahammulum olur ama onun yaptıgı seye dayanamıyorum,valla evde kafa göz birbirimize girdigimiz bile oldu
pişman degılım yıne olsa yıne yaparım
çiğdemm negatiffff çıktı
kocaman bi oh çekiyorummmmm
günaydın tartı inatla kıpırdamıyor ama o inatsa ben ondan daha inatçıyım.şu gülben ergenin tarçın çayına başladım bakalım faydası olurmu tarifi
5-6 tana kabuk tarçın
1.5 kaşık toz şeker
2 bardak su
hepsini tencereye koyup kaynayana kadar bekliyoruz kaynayınca altını kısıp 20-25 dakika kaynatıyoruz koyu bir kıvamı oluyor soğuyunca kavonoza koyup dolapta saklıyoruz.yemeklerden yarım saat önce su bardağının yarısına bu karışımı üzerine kaynar su ekleyip içiyoruz.isterseniz bal ekleyebilirsiniz ben sabah yaptım mutfak mis gibi koktu öğlen başlıyorum
çiğdemm negatiffff çıktı
kocaman bi oh çekiyorummmmm
Günaydin kizlarbugün azcik yogunum dünün acisini cikariyor heralde sefim
özlemcim o toz seker yerine 3/4 yesil ve eksi elmayi 4e böl kaynat tarçin ve suyla.. bu elma kürü annemde cok ise yaramisti tavsiye ederim
hadi gözün aydin canim hayirlisi böyleymis demekki senin için
hazir hissettiginde Rabbim aratmasin insallah (hiç kimseyede)
sinemcim hadi gözün aydın canımbaya bi stres yapmıştın kendine
amin canım
aa bi kür tarifi daha :):) annende ne gıbı işe yaradı çiğdemcim ,aydınlatırmısın beni :)
benım vucudum bu yaptıgım düzene çok alıstı ,şaşırtmam lazım ama nasıl ,bi formül verin uygulım cok sıkıldım cunku aynı rutın şeylerden:)
aslında bı dıyetısyen gıtmıs olsaydım kesın verırdı bı formul , aglıcam yaaaaa :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?