Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

tabı canım cok bılıyosan al sen bak dicende işte denmıyo:)
benım oyle bırılerının yanında korkum yok allahtan gören dıyo kızımsen bu adamlamı anlaşamıyosun melaike,sen daha cadısın dıyolar ama
herıfın evdekı kımlıgını ben bılıyom malesef bitek
hatta bazen yaptıklarını anlatınca yaa nıye ozelımızı paylaşıyosun dıyo işine gelmıyo denyoluğu
ama ben onu hertürlü bastırırm,gerçi gülnihal abla gibi stratejık degılım henuz ben bıraz daha bagır çağır modundayım ama olsun sindiriyorum kenara:)
koparırım o kıskaçlarını senınn yengeeeçççÇ:)
bide tüm yengec erkeklerınde yok bu huylar ama sanırım %70-80 böyle dengesız:)

ayyy aynen ben kaynanamın yanında söyledim sen bir meleksin oğlunun yanında o kaynana olmak için yaratılmış bir erkek.... evde de takılırım bazen kaynanam diye

aynen şimdi malzemesiz herşeye bıdır bıdır o zaman gerekçesi de olacak hoş yine saçma şeyler olacakta

Allahım o zamana sabrımızı getirsin

of seninki cok kötü ispatlayamazsin bile cevrenden birine sikayet ettikçe
ya senin kirbaçlari eline almanda hosuma gidiyor, gülnihal abla gibi aklini kullanarak ortami halleden kadinlarda çok hosuma gidiyor

yengeç erkekleri duygusal, evcil olurlarmis dogru mu
bu kadar dirdirci oldugunu bilmezdim ama

Amiiiiiiiin

Bugün baya çekistirdik kocalarimizi, aksam bakalim neler yapicaz

sen bıraz daha agır duruyosun
içine atıyosun sankı eda,hanı ben pek cevap vermem falan dıyodun ya,
ama bi zaman sonra dahada abartıyolar sus sus,sonu yok bunun,kritik noktalarda ılla susmak lazım ama genel anlamda yok...
herkese toleransım tahammulum olur ama onun yaptıgı seye dayanamıyorum,valla evde kafa göz birbirimize girdigimiz bile oldu
pişman degılım yıne olsa yıne yaparım

acaip duygusal çidomm karı gibi aglar afedersın kaba tabırle:)
sen ölürsen ben naparım bende ölürüm diye aglar,bende bakarım bön bön valla gerek kalmayacak ben senı oldurcem bigün zaten dıyorum sonra hde len
bizde saygı çıtası aşagılarda biraz ama böyle anlaşıyoruz artık napalım:)
garip filmi var kemal sunalın küçük bi kızla geçen onu ızlıyoduk adam ip gibi yaş akıtmıyo bıldıgın böğür böğür aglıyo
yada babam ve oglum fılmını ızletemezsın daha baslangıcında aglar..
yengec burcu cok sadık cok evcımen esıne gercekten düşkün ama tüm nazı nıyazıda yıne eşine
bazen çekılmıyo bazende allahımbu adam bana bı lutuf diyorum:)

son cümlen beni benden aldi

ya bisekilde birbirinizi nasil idare ediceginizi bulmussunuz bak saygi citasini indirdiginizin farkindasin ama napicaksin kocan o dilden anliyo demekki, sende oyle bi yontem bulmussun anlasmakk icin

komik bi ciftsiniz sizi gerçekten tanimak isterdim

mesela bende saygisizliga tahammul edemem.. bana dün ilk kez "be" dedi bi cümlenin sonunda acayip zoruma gitti yapi meselesi demekki :26:

günaydın tartı inatla kıpırdamıyor ama o inatsa ben ondan daha inatçıyım.şu gülben ergenin tarçın çayına başladım bakalım faydası olurmu tarifi

5-6 tana kabuk tarçın

1.5 kaşık toz şeker

2 bardak su

hepsini tencereye koyup kaynayana kadar bekliyoruz kaynayınca altını kısıp 20-25 dakika kaynatıyoruz koyu bir kıvamı oluyor soğuyunca kavonoza koyup dolapta saklıyoruz.yemeklerden yarım saat önce su bardağının yarısına bu karışımı üzerine kaynar su ekleyip içiyoruz.isterseniz bal ekleyebilirsiniz ben sabah yaptım mutfak mis gibi koktu öğlen başlıyorum

napacaz gene kavga edip sonrası malum kedi geldi yattı :)))

Biraz tuhaf gelecek ama ben pek fazla diyet bilmem yani yapmadım
Ama sağlıklı beslenerek abur cubur yemeden evde kendi yemeğimi yaparak vermeyi planlıyorum

ooo süpersin güzelim birde yürüyüş eklersen diyetine hız verirsin... olabildiğince yağ kullanmamaya çalış yağı döküp peçeteyle yay... yağ ile değilde baharat ile tatlandır. eğer yiyeceğin et ürünleriyse 1 gece önce sosla sonra o sosta pişir... sebzeni meyveni eksik etme... gerçi yaşın kaç kilon kaç hedefin kaç? buna göre meyveyi kuruyemişi de yerleştirirsen menüne fazla diyet yapmamışken hiç yapmayacak derece sağlıklı beslenme yoluna girersin....

aynen aynen son cümlene katılıyorum tabi bazen çekilmiyor lafından fazlasını söylerim ben ama

ben ölürsem sen hemen evlenirsin diyor bizimki de yok canım eminim ordan bile rüyalarıma girer beni bir şekilde delirtirsin diyorum

yengeçin evet tek nazı sevdiklerinedir. ailesine de çok çektirmiştir bu vaktiyle :))) bizimkinin annesi bana her daim teşekkür eder oğlunu aldım diye

eskiden bende ne alınırdım söylediklerine bizde de saygı çıtası diye birşey yok biz baya oldu onu kaybedeli :))) alışıyorsun ya böyle geçineceğiz ya ayrılacağız diyorum ayrılmıyor da yapacak birşey yok ya bu deveyi güdeceğim ya da bu diyardan gitmeme ölse izin vermez yani yine güdeceğim :))))

eskiden ağırdım psikolojim bozulurdu bir hakaret küfür duysam hemen yaşlar dökülürdü gözümden gider yatağa kıvrılırdım. şimdi yeni yeni üstüne atlıyorum. eh bundan mutlu muyum dersen çokta değil ama eski halimden iyi. daha dalamadık birbirimize ama bağırma çağırma sözler filan ohooooooo

dün de hiç altta kalmadım. geldi sonra yanıma kedicik ama sen bana bağırdın diyor işte o anlarda şöyle elime bir balta verselerde ağzının üstüne geçirsem diyorum :)))))

eskiden sustum boşa susmuşum. bunalımlara girip yatakta ağla ağla dur valla boş yere kilo almışım eskiden ağzımı açmazdım içimden bakacağın yüze tükürme derdim. boşaaa demişim. haklıysam sonuna kadar savunuyorum ama bazen tırsıyor haksızsam en bağırdığı noktada özür dilerim hata benim derim. sonra dönüp başka birşeyle uğraşırım :))))) birden donuyor o zamanda sanırım adam kavga etmeyi seviyor

günaydınn kızçeler

amma kaynatmışınız hee oku oku bitiremedim,kocaların da baya kulakları çınlamışAllah onları bizim şerrimizden korusun ne deyim

bizdede genelde kavga çıkartan taraf benim,ama şimdiye kadar hiç kötü söz etmedik birbirimize,kavga ederken bile saygılıyız yani
eşim gergin ortama dayanamaz,hatta biraz sesimi yükselteyim hemen uzaklaşmak ister,geneldede kavga sonrası hep o gelir yanıma,hatta hep der sana kalsa ömür boyu küs kalırsın diye,bende biraz kincilik ve inat var sanırım

aman zaten önemli olan dengeyi kurabilmek değilmi,öyle böyle evliliği götürüyoruz işte

Günaydin kizlar bugün azcik yogunum dünün acisini cikariyor heralde sefim

özlemcim o toz seker yerine 3/4 yesil ve eksi elmayi 4e böl kaynat tarçin ve suyla.. bu elma kürü annemde cok ise yaramisti tavsiye ederim

çiğdemm negatiffff çıktı
kocaman bi oh çekiyorummmmm

hadi gözün aydin canim hayirlisi böyleymis demekki senin için
hazir hissettiginde Rabbim aratmasin insallah (hiç kimseyede)

amin canım

aa bi kür tarifi daha :):) annende ne gıbı işe yaradı çiğdemcim ,aydınlatırmısın beni :)
benım vucudum bu yaptıgım düzene çok alıstı ,şaşırtmam lazım ama nasıl ,bi formül verin uygulım cok sıkıldım cunku aynı rutın şeylerden:)
aslında bı dıyetısyen gıtmıs olsaydım kesın verırdı bı formul , aglıcam yaaaaa :2::2:

Son düzenleme:

valla annemin diyisine göre tok tutuyormus, istah kesici, ivir zivir atistirmayi engelleyiciymis..
Her yemekten önce iciyosun, canin bisey yemek istedikce iciyorsun..

5-6 yesil ek$i elmayi dilimleyip, 2 cubuk tarcinla 1lt yada 2lt suda kaynat (göz karari sana kalmis) sonrada sicak yada soguk nasil istersen iç..

Bide bunun yaninda annem 2-3 saat yürüyüs yapardi hergün normal tempoda.. 3 ayda mi ne 15 kilo vermisti...

tarcin kan sekerini dusurur yani aclik hissini kaldirir ortadan o yuzden tarcini bol kullanmak lazim heryerde..
ben bi ara yesil cayima tarcin atiyordum geri baslasam iyi olur aslinda :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…