abime de kızıyorum da daha çok kendime kızıyorum ona her sinirlendiğimde oturup masada ne var ne yoksa silen süpüren bende hata insan biraz hırslanır yemez ama ben sırf hırsımdan neler yediydim. hatta abime yengemi istemeye gittiğimizde bana elbise almadılar ben kendim diktiydim açık pembe pantolon ve çeket diktim kendime içine de toz pembe tşort giydim. neyse abim saf istemeye giderken aldığımız 3 tepsi baklavayı evde unutup istdan zonguldağa girerken hatırladı :)))) istedik dönerken kıyafetim elbise almamasının kilom yüzünden olduğu gibi uyuz espriler yapınca eve döndüğümde 1 gecede onlar uyurken 1 tepsi baklava yedim sonra sabah işe gidince 2. tepsiyi yediydim. abim yolda tlf açıp size baklava getireceğim dediği herkese yenisini aldı ben salak öç aldım sandım ama olan bana oldu o zaman orta sondaydım nasıl yedim 1 tepsiyi anlam veremiyorum şu an
günaydınlar,güzel bi hafta olsun hepimiz için
haftasonu benimde güzel geçti,en azından diş ağrısı olmadan huzurlu 2 gün geçirdim,cumartesi kahvaltıya adanadan arkadaşım gelmişti
o geldi,bol bol yedik içtik sohbet ettik,bide 2,5 yaşındaki yeğenim bendeydi,bu ara sürekli halama gidicem diye ağlıyo yavrum,ayrılamıyoruz bi türlü,tüm gün bizdeydi,eşimle çok güzel vakit geçirdiler,hatta öğleden sonra oyun parkına götürdük,anne babası almaya gelince yine feryat figan ayrılmak istemedi
bi an kendmizi kendi çocuğuzla hayal ettik,inş.Rabbim tez zamanda bu duyguyu bizede tattırır
pazar günümüzde alışveriş ve evde film izlemekle geçti,bu arada yemeden içmeden çok kısmadım kendimi,bi rahatlama geldi galiba takım izne ayrılıncaama bugünden itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum,yoksa bayrama kadar iyice şişicem
bugün oruçluyum,aslında sahur falan yapmadım,niyette etmedim,bakalım ilk gün inş.kazasız atlatırım
günaydınlar,güzel bi hafta olsun hepimiz için
haftasonu benimde güzel geçti,en azından diş ağrısı olmadan huzurlu 2 gün geçirdim,cumartesi kahvaltıya adanadan arkadaşım gelmişti
o geldi,bol bol yedik içtik sohbet ettik,bide 2,5 yaşındaki yeğenim bendeydi,bu ara sürekli halama gidicem diye ağlıyo yavrum,ayrılamıyoruz bi türlü,tüm gün bizdeydi,eşimle çok güzel vakit geçirdiler,hatta öğleden sonra oyun parkına götürdük,anne babası almaya gelince yine feryat figan ayrılmak istemedi
bi an kendmizi kendi çocuğuzla hayal ettik,inş.Rabbim tez zamanda bu duyguyu bizede tattırır
pazar günümüzde alışveriş ve evde film izlemekle geçti,bu arada yemeden içmeden çok kısmadım kendimi,bi rahatlama geldi galiba takım izne ayrılıncaama bugünden itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum,yoksa bayrama kadar iyice şişicem
bugün oruçluyum,aslında sahur falan yapmadım,niyette etmedim,bakalım ilk gün inş.kazasız atlatırım
günaydın güzeller..takım kapandı mı şimdi..
neyse güzel haberi bir de burdan vereyim.63 kiloyum
aylardır gram vermemiştim.ramazanda ilk defa böyle oluyor.yiyesim yok:26:su,biraz çorba yetiyor ya..inanılmaz..inşallah böyle devam ederim.ramazan sonuna 60 olabilirsem artık beni 50 li rakamlara inmek için kimse tutamaz..
ayran aşı çorbasının hazırı var.ondan yapmıştım.hem uğraştırmıyor hem de gerçeği kadar lezzetli..tavsiye ederim mutlucum
gülnihal ablacım hoşgeldın
63ün mübarek olsun:)nekadar güzel çıkıyor agızdan şu 60lı 70li rakamlarrr:)
yapıyomusunuz bılmıyorum ama knorun yöresel çorbalarından tutmaç benım favorımm
herakşam aynı corbayı içebilirim:)
kıvamı süperr
günaydınnn hatunlarrrr
edacımm yazdıklarını tebessüm ederek okudumm
okadar ortak şey yaşamışız ki..
bende biri bana yeme yeter artık dedıgınde inadına yiyerek ders verdigimi falan sanırdım gerçi bazen hala yapıyorum bunu:)
benım eşimin bana yaşattıklarını,sana abin yaşatmış..
illa biyerden bi çıkıntı çıkacak yanı:)
bu arada bahsetmıssın ben senın eşinin kıskanc oldugunu bılmıyoduum,daha dogrusu boyle bızımkı gibi gittigine geldigine karıştıgını falan...
al birini vur ötekıne hatta hepsını kat birbirine..
mutlucumm neslıcımm günaydın kızlarrrrr
mutlummm izmirde bacak show yapan hatunlardan burdada var,hatta başka dekoltelerle kombin edıyolar...
vücudum buna müsait degil ama olsaydı bile ben yıne giymezdımmm şort falan olan var olmayan var kardeşim aaaa
teşekkür ederim fıstıklar..keyfim pek yerinde...böyle kalıcam diyordum artık..65 sabit kilomdu aylardır..
ayrıca güzel bir haber daha....özgürün sbs sonucu güzel geldi...yani en azından beklediğim gibi çok kötü değil.denizlideki en iyi 3. Anadolu lisesine girecek inşallah...
teşekkür ederim fıstıklar..keyfim pek yerinde...böyle kalıcam diyordum artık..65 sabit kilomdu aylardır..
ayrıca güzel bir haber daha....özgürün sbs sonucu güzel geldi...yani en azından beklediğim gibi çok kötü değil.denizlideki en iyi 3. Anadolu lisesine girecek inşallah...
Ay sabahtan beri şuraya 2 kelime bişiy yazamadım her 2 dkda bir patron bişey istiyor yeter beee bi dur be adamm rahat ver die bağırıvercem hee
ben giyerdim ya 1 karış giyemezdim ama 2-3 karış garanti giyerdim sutun gibi bacak olaydı
mini elbise giyerdim bide
bgn oruç tutamadım öğle aramda fırsattan istifade ağdaya gittim bacaklarım tam agdalık olmuştu kızcagız al al bitiremedi koca bacaklarımıyrn dizde bi elbise giyerim artık
gülnihal ablacım hoşgeldinalıntı yapmayı unutmuşum
kızlar buarada cmt günü yaptım ayran aşı ama benimki tutmadı heralde ya anlamadım yada bugdayını mı fazla kattım bilemedim bişey eksikmiş gibi gerçi daha önce hiç içmemiştimdim ama bilmiorum
bugday haşladım nohut haşladım ayranın içine koyup üzerine nane ektimbuarada aç gözlü ben öyle bi haşlamışım ki buğdaydan nohuttan oruduyu doyurcam sanki bide onlar iyice kabardı 3 e böldüm 2 tanesini buzluga attım bugday ve nohut karışımı inş bişiy olmaz
bende çorba çok sevenlerdenim ama sıcak çorbayı daha çok seviyomuşum bunu farkettim
bide hazır çorba çok zararlı diolardı ben ondandır içmem sadece bazen işyerinde çok zorda kalırsam bardak acılı domates alıom onada bayılıyom
bende oruç tutunca iftarda bişiy yiyemiyom ya çorba içiom 1-2 lokma bişiy tamam bitiyoinşallah veririm biraz
bu öğlen ağda mağda derken çok geç kaldım yemek yiyemedim oruç tutmadım ama resmen oruç gibiyim bgn kahvaltıda yapmadım
konu kel alaka olacak ama ebru şallının boşanmasına çok şaşırdım
kadın aşıktı kocasına,kocammı çocugummu,tabiki kocam diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?