Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

gerçekten şaşılmayacak gibi degildi ama,hiç beklemeyecegım bir çiftti o yüzden derdi benıde aldı
yaa volkan dedı aksam dısarda yapalımmı ıftarı dıye menulere bakınca 2 kişi 70-80 lıra bosver dedım gerek yok para harcamayalım benım canım bişi istemıyo:)
nasıl yanı dıyo oruçlu ınsanın canı bişey istemıyosa öl yani öl diyo:)

ıstahım kapandı kısmını abartan bı tıp olarak eve gidip orucumu suyla bozup ııı ıhhh benım canım yemek yemek istemıyo bıle diyebılrım yanı:)

şimdi bende öyle çok acıkmış gibi değilim ama potansiyelim var otursam bir kuzuyu yermiyim ki ya masaya oturunca birşeyler oluyor bana yada bugün pek bi tokum....

acıkmıyoruz acıkmıyoruz dediniz etkilediniz mi beni noldu yahu bana 4 ü bekleyen ben 6 oldu pehhh bişe istemiyor hayırdır inşallah acaba duaya erken mi başladınız arkadaşlar????

günaydın kızlar hala benim sıpaya çiş öğretmeye çalışıyorum biraz öğrendi gibi,kaç gündür tartılmıyordum sabah tartıldım ve şoooook o ne ya ye ye ye şişmişim bugün başladım bende yoksa bayramda şişko olacam.

günaydın hepinizeee

kızlar ben dün çok fena oldum,akşam eve resmen sürünerek gittim,açlık susuzluk falan yok,şiddetli baş ağrısı ve midebulantısı

kendimi yatağa zor attım,iftara yakında lavoboya zor yetiştim,çok fena midem bulandı,iftardada hiçbişey yiyemedim,yemekten sonra yürüyüşe çıktık,yarım közlenmiş mısır yedim,bide minik bi dondurma,eve gelincede 1-2 meyve o kadar...bugün maalesef oruç değilim,sahur yapamadım,hala midem kötü,eşimde kızdı böyle hasta olucaksan oruç tutma diye,yaa ben eskiden böyle değildim,şimdi iyice çıtkırıldım oldum,bağışıklığımmı çok zayıfladı acaba:26::26:

bu arada o kadar ayran çorbası dediniz bende önceki akşamdan bi paket buğday haşlamıştım dün iftara yapayım diye ama ne mümkün,mutfağa bile giremedim,eşim yaptı bişeyler,inş.bu akşam yapıcam soğuk çorbamı,ben çokça haşlayıp buzluğa atıyorum pratik oluyo

gülnihal ablam süpersinn sen bu azimle gidersen 50 li rakamları görmen yakındır

bu arada takım için eylüle kadar izin aldık ablacım

yaa hazır çorbalara bende eşimde pek sıcak bakmıyoruz nedense,ama geçenlerde markette özenip para para çorbası aldım ama hala yapmadım

ooo 2.güzel haber,tebrikler özgür paşaya,ohh hatun hem incecik oluyosun,hem oğlun maşallah yüzünü güldürmüş senden mutlusu yoktur şimdi,Rabbim daim atsin ablacımm

mutlummm ohh fazlalıklaran kurtulmuşsun ne güzelbenim bacaklar kalın değil ama uzunda değil,bide üstten göbek çıkınca şort pek hoş durmuyo,zaten burda hayatta giyemem,valla taşlarlarmalum küçük şehir,ama bak evde hep şort giyiyorum hevesim biraz olsun gidiyo

konu kel alaka olacak ama ebru şallının boşanmasına çok şaşırdım
kadın aşıktı kocasına,kocammı çocugummu,tabiki kocam diyodu

bende dün gördüm esram ve aynen şokk

bence kadın fit olucam diye,sağlıklı beslenme ne bileyim plates falan derken adamı iyice bunalttı,hatta dün bi haber vardı bununla ilgili çok güldüm,boşanma sonucunda harun tan kesin kebepçıya gitmiştir,1,5 adana ardından tatlı yemiştir ve ohhh be hayat var demiştir diye

günaydın özlemcim burdan kopma bacım,valla bende aynı şiştim ama zararın neresinden dönersek kardır,bayrama 3 hafta var,o zaman kadar biraz dikkat edelim

günaydınn kızlarrrrr
ben bugün oruclu degılımm hem sahura kalkamadım
hemde benım sındırım sıstemım fenalarda 3 gündür tıkyokk
bugün ve yarın biraz sisteme sokmam lazım.çok rahatsızım cunkuu
buarada dün iftardan sonra afakanlar bastı bana havada cok sıcaktı gecede uyuyamadım yatakta dön allah dön
kalktım camı açtımm volkanla tartıstık oyuzden cam actırmaz o
neyse ben üşüyorum gece git içerde camı aç yat dedı önce bi gururla kalktım gittim salona ama sonra yedıremedım kendıme
gittim yatak odasına onu kovaladım bu cam acık kalacak üşüyosan git sen içerde yat diye:)
anlayacagınz dün ben sıcak o soguk orta noktayı bulamadık:)
sabah o bana trip ben ona trip..gelırkende hiç konusmadık yolda,arabadan ınerkende ben öpmeden indim..
böyle sacma bi hal aldık:)bakalım akşama barışabılcekmıyız
bazen böyle konusmak ıstemıyorum tartısmaya veya ona yaptıgı yanlısları bıle soylemeye gerek görmüyorum
sıkıldım galıba artık amaaaann deyıp geçiyorumm:)

neslıcımmm günaydınnn
harun tanın kebapçısını yazdım bende:)
bende volkanı boşayıp kebapçılar zıncırı kurucam:)

Günaydın kızlar

Bugün çok sıkkınım ya çalışasım yok, yerimde durasım yok hatta ağlayasım var durduk yerde içim daralıyo

Annemin göğsünün altında bi yara vardı onun için biyopsi yapılcak bgn canım çok sıkılıyo yanında olamadığım için korkuyorum nolur şu mubarek günde dua edin hayırlı haberler alalım

İzin alıp gitmek istiyorum patronum yok off delircem

oyy güzelim inşallah birşey çıkmaz hayırlı haberlerini alırsın... bende dün eve gittim eşim başladı antebe ne zaman gidicen diye noldu filan dedim neyse biraz saçmaladı sonra biletimi verdi yarın gidiyorum :26: sevindim ama noldu dedim annem aramış çok kötüymüş annene söyleme sesi çok kötüydü bende hemen bileti aldım dedi. içim içimi yiyor ne oldu acaba eşime de söylemicem dedim. arayacağım anlarmı acaba diyorum birde gelmeden haber verince uyuyamıyor gelecek yolda ne oldu diye bende kendime terapi yapıyorum içimden mutluyum mutluyum diyorum ama tedirginim :18:

annemin ev sahibi aradı evi boşaltın ben oturacağım diyor annem ev beğenmiyor. semt beğenmiyor. bir evimiz vardı satışa koymuş anahtarı vermiş emlakçıdan haber yok tlf nu da yok o ev satılacakta anneme antebe gittiğimde ev beğendireceğimde alacağım geleceğim. ölme eşşeğim ölme yanıma gelsin istiyorum kendi istemiyor inatlaştıkça hasta oluyor gerçekten şaşırdım ne yapacağımı...

kızz siz kavgaya doymuyorsunuz :) bizde cam açmak ve üşümek ne mümkün... ama bizimkide sağolsun gece klimayı açık unutup yatıyor ben donuyorum. bende bazen tartışmalarla enerjimi emdiğini düşünüyorum ağzımı açmak istemiyorum sıkıldım biraz da...

dün misafirler vardı 2 kendi çocukları 2 misafir çocuk vardı illa aldı kucağına teker teker bizim çocuğumuz olurmusun filan yine rezil olduğumu hissettim. hatta birisi biraz cindi. eşim ne vaatler veriyordu oda bize bu kadar para harcayacağına çocuk yapın çocuk yapmak için para vermiyorsunuz dedi susmak ve hiç konuşmamak istiyorum bazen...

geçmiş olsun güzelim baş ağrısı mide bulantısı varsa migren olabilirsin... para para çorbasını bende merak ediyorum yapınca bizede beğenip beğenmediğini söylede öyle alayım...

paket çorbalara sıcak bakmasamda son yasalar gereği içine eklenen katkı maddelerinde azaltma yapıyorlar biraz düzlüğe çıktı çorbalar ama hepsi değil gördüğüm kadarıyla bizim ve knor özellikle de üretim tarihi yakınsa uyuyor kurallara...

oooo menüleri yazmayın yazmayın böyle olur...

günaydın fıstıklar................

geçmiş olsun canım..diyet galiba psikolojik eşiğimizi de aşağıya çekiyor..

çok hoşsun..akşama barışırsınız..hatta yarın buraya kocama aşığım diye yazma ihtimalin yüksekbirbirinizi çok sevdğiniz için beklentileriniz de yüksek..

geçmiş olsun mutlucum..inşallah bişey çıkmaz..Allah tüm kullarına şifa versin şu mübarek günlerin hürmetine..

eda annene şu an oturduğu yerden bir ev al öyleyse..madem orayı beğeniyor..yanına getirme.yaşlılar memleket hasreti çekiyorlar.bunu anlayamıyorum ama bizimkiler de öyle

esrammm kuzu ne oldu size yine,kavga için bahanemi arıyosunuz

bence sen kendini çok dolduruyosun,maalesef bu huy bendede var,gün içinde bazen eski şeyler geliyo aklıma o kızgınlıkla ortada bişey yokken bile kavga çıkartabiliyorum,allahtan eşim hep alttan alırda hiç büyümez

neslıcımmm günaydınnn
harun tanın kebapçısını yazdım bende:)
bende volkanı boşayıp kebapçılar zıncırı kurucam:)

delüüü esraaa

mutlucumm geçmiş olsun canım,ne olur aklına kötü şeyler getirme,hem mübarek günler inş.güzel sonuçlar alırsınız,bizde dua ederiz anneciğin için

offf edacım sen anlatırken ben yoruldum,işin zor valla allah kolaylık versin

ne fena çocukmuş o öyle,boyundan büyük laflar etmiş

canım hiçç bozma moralini,demekki daha vakti zamanı var,ne yapalım sabırla bekliycez,inş.bizde kucağımıza aldığımız günleri görücez

maalesef patavatsızlar hep çevremizde,bizimde gelinimiz bazen çok pot kırar,mesela yeğenim bana çok düşkündür,ne yaptırmak istese halam yapsın der,hatta bi keresinde altını değiştirecekti çocuk tutturdu halam değiştirsin diye iyi dedim değiştireyim,sonra gelin hanım demezmi ama ecem halanın çocuğu yok,o değiştirmeyi bilmiyomuş ben değiştireyim diye,ben tabi şokk

daha bunun gibi bir sürü şey o yüzden çok takmamak moral bozmamak lazımm

hee bu arada bu kadar çocuk muhabbetinin üstüne eşim az önce msj çekmiş,senin kendine çok iyi bakman lazım,çocuk çalışmalarına ağırlık verelim diyeincir,ceviz falan almış akşam yedireckmiş banahey alahhım yaa

maalesef migrenim var edacım,ve dün çok fena vurdu

çorbayıda yarın denerim sizede söylerim,aslında içinde köfte falan var nasıl olur bilemedim,evet zaten bizim ve knora güveniyorum bende

abla keşke kolay olsa gaziantepi suriyeliler bastı ya ev fiyatları uçmuş 300000 den başlıyor annemin istediği semtte evler manzara da yok sadece semt ya yarın gidiyorum nasılsa napayım gerekirse sokak sokak gezip arayacağız...

kızlarr saat 10,30 gibi arkadası aradım facede annecım ıyıleş artık falan yazmıştı
allah allah ne oldu acaba dıye aradım kız feryat figan actı annemmm öldüü esraaa diye şok geçirdim resmenn
izin aldım gittim yanına bi arkadasla buluşup..
bunlar benım bekarken ki kız grubumdan..acaip üzüldüm anlatamam..
kız evlenelı 2 ay falan oldu daha kadıncagız resmen kızının mürüvetini görmeyı beklemışş
hep diyomuş senınde evını barkını kurdugunu göreyım baska bişey istemıyorum diye..

İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür şu muberak günde

Canım için rahat etmiyorsa ara anneni halini hatrını sor kapat olmaz mı gelceğini demezsin gelcekmisin die sorarsada bilmiyorum belli değil falan dersin

İnşallah hayırlısıyla gönlünüze göre bi ev bulursunuz

Boşverr Rabbim seninde isteyen herkesinde hayırlısıyla kucaklarını doldurcak inşallah

Benim kardeşimde bebek istiyor 8 yıllık evli okadar iyi anlıyorum ki sizi Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah, isteyen herkese nasip etsinn şu mubarek günlerde bol bol dua edelimm Rabbim ailelerimize bize sağlık versin eksikliklerini aratmasınn. Amin.

Saol gülnihal ablacım, Aminn inşallahh hayırlı sonuçlar alırızz

Başınız sağolsun esracımm, mekanı cennet olsun, çok zor bir durum Rabbim sabrını versin .

Allah rahmet eylesin güzelim... tam ramazan ayı içerisinde öldü ne kadar güzel...tabi bunlar acının hafiflemesine yetmez ama alışmaktan başka çare yok

Başınız sağolsun esracımm, mekanı cennet olsun, çok zor bir durum Rabbim sabrını versin .

Allah rahmet eylesin güzelim... tam ramazan ayı içerisinde öldü ne kadar güzel...tabi bunlar acının hafiflemesine yetmez ama alışmaktan başka çare yok

saolun kızlar allah rahmet eylesin çok çekti kadın,şeker hastasıydı bacagını kesmişlerdi
zordu hayatı,mekanı cennet olsun..
arkadasım evini yuvasını kurdu,tabı acısını hafifletecek bişey degil ama bekar olup evde olsa bu acı daha zor gelebilirdi...

bu ctesiyede egitim koymuşlar bana puff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…