Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Allah rahmet etsin inşallah..ölüm zor bi durum..
akşam olsa da yemek yesemmmmm

kizlarrrrrrr bende geldimmmmmmmmm
ayyy eda ne guzel olmus burayi acmissin
hayirli olsun topikimiz

kizlar ben asilama yaptirdimmmmmmmmmm
bugun 4. gunum ve 2 kilo aldim ama doktor sislik bu korkma dedi ayin 27 sinde kan testi yaptiracagim dua edin bana nolur rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu versin

bu arada bende menumu paylasayim o zaman

dun sahur:
1 yumurta
2 dilim peynir
roka biber domates
karpuz
2 dilim ekmek

iftar :
1,5 kepce mercimek corbasi
avucumun ici kadar biftek (firinda)
domates roka salatalik
7-8 tane sarma
karpuz
benim hazirladigim limonata

bu gece 10 dk kala kalktim sahur yapamicaktim esim dedi olsun gel yiyelim birseyler
bi kac sarma yedim bir bardakta limonata biraz bastansavma oldu ama ilaclarim icin yedim biseyler

aksama ne yapayim bilemiyorum corbam var bide izgara kofre yaparim salatayla yeriz diyorum siz ne dersiniz?

oooo menüleri yazmayın yazmayın böyle olur...
evet edam ya yazmaya utanıyom o yüzden yazmıyom.yazsam 1 sayfa doldurur ama bu sabah tartı bana tokat attı ve sağlıklı beslenmeye başladım .menümü yazarım birazdan

canım inşallah önemli birşeyi yoktur allah yardımcınız olsun

ayyy canim yaaa basiniz sagolsun
rabbim buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin gidenlere rahmet kalanlara sabir versin insaallah..

canım başınız sağolsun mübarek günde ölmüş mekanı cennet olsun inşallah
geçmiş olsun eğer dayanamıyorsan tutma istersen ya bide bulantı yemek yapamadı dedin ya hamilemisin acaba.(inşallah)

sorma nesli ya yoruldum dönüp dolaşıp aynı kiloya geri geliyorum.şu boğazımı tutamıyom bi türlü 3 hafta var ne kadar gitse kardır(tabi yine bozmazsam)

inşallah elifim ya allah olmayan herkese versin çok uğraştın.

elıfcımm hoşgeldın canımmm
saolasın allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ınsallah..

aşılaman hayırlı olsunmu denır ne denır bılemedım sımdı:26::26:
sonucu nezamana bellı oluyomuş aşılamanın cahılım ben bıraz bu konularda

Kendim için sağlıklı beslenmek istiyorum ben de bu aralar baya bi yiyorum.

Tatlım teşekkür ederim sonucu ayın 27 si gibi ama ben 24 -25 i gibi idrar testi yaptıracağım hayırlısı olsun hakkımda size de Rabbim hiç asilama Tup bebeğe bırakmadan verir İnşallah
Hosgeldiniz adınız yasınız kilonuz neler yaparsınız biraz kendinizden bahsedin bu topikteki herkes birbirini tanıyor sizi de tanıyalım :)
Ben Elif 28 yaşındayım suan çalışmıyorum evliyim bebek istiyorum istanbulda yasıyorum :)

Hoşbuldum Elif. 15 yaşındayım lise 2ye geçeceğim henüz kadın sayılmam ama katıldık işte kulübe
Abla desem daha iyi olacak sanırım
59 kiloyum 1.68 boyum. aslında kimse çok kilon var gibi bi tabirde bulunmaz. ama biraz göbişim var onu dert ediyorum biraz kalçalarım ve üst bacaklarım kalın ve selülitli -.-
neyse yani ince ve zayıf güzel bi fiziğe sahip olmak her bayanın hakkı ve arzusu değil midir?

Siz neler yapıyorsunuz sağlıklı beslenmek için, sağlıklı bi diyet öneriniz var mıdır bana?

Canım senin yaslarında diyet onerilmeyecegini biliyorum gelişim ve büyüme cagindasin sen bence spor ya ve tatlı kızartma ve hamur işlerinden uzak dur yeter
Sporla fazlalıklarından kurtulabilirsin tatlım

Son düzenleme:
Canım senin yaslarında diyet onerilmeyecegini biliyorum gelişim ve büyüme cagindasin sen bence spor ya ve tatlı kızartma ve hamur işlerinden uzak dur yeter
Sporla fazlalıklarından kurtulabilirsin tatlım

peki hangi sporu yapmamı önerirsin?
pilates ile fitness arasında kaldım.
eskiden tekvandoya giderdim. folklöre falan katılmıştım kilom yoktu

peki hangi sporu yapmamı önerirsin?
pilates ile fitness arasında kaldım.
eskiden tekvandoya giderdim. folklöre falan katılmıştım kilom yoktu

Göbeğin icin mekik cekebilir hergün yürüyüş yapabilirsin.. Çok yüklenme derim ben yuzebilirsin pilates de olabilir ama ağır sporlardan kaçın az az ve düzenli

güzelim ben bazen kendimi sırf buraya yazıyorum diye tutuyordum. hani yemem mühim değil de birinizin canı yazdığım şeyden çekerde sizin diyetinizi bozarım diye ben daha bir kasıyordum keşke buraya hep yazsak. çünkü diyetteyken bile azıcıkta olsa ucundan birşeyin ısırıyoruz yazınca bakıyoruz ki sırıtıyor. keşke menülerimizi yazsak bende günün menüsünü seçsem her gün en güzel menü az yenilen değil sağlıklı olan olacak tabe... :)

çok güzel olmuş bence limonatayı sen hazırladığına göre nasılsa içine koydukların sağlıklı sorun değil onun için...

aşılama olayına çok sevindim tatlım ya dualarım hep seninle olacak. inşallah olur güzelim. topikimiz hayırlı olsun hem hamile olsanda bu sayfadan çıkmana gerek yok hep beraberiz...

bana da doktor adetin ilk günü gel iğnelere başlayacağız dedi ya bayadır düzenli olan adetim gelmiyor bir tülü 2. aya gireceğim iğneden mi korktu noldu anlamadım aşılama nasıl birşey güzelim ???

hoşgeldin güzelim. ben eda 31 yaşındayım. 84 kiloyum püfff gitmiyor gitmiyor insülin direncim pko var bebiş istiyorum ama ilaçlarım (yani bir anlamda umudum) var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…