Hoşbuldum Elif. 15 yaşındayım lise 2ye geçeceğim henüz kadın sayılmam ama katıldık işte kulübe
Abla desem daha iyi olacak sanırım
59 kiloyum 1.68 boyum. aslında kimse çok kilon var gibi bi tabirde bulunmaz. ama biraz göbişim var onu dert ediyorum biraz kalçalarım ve üst bacaklarım kalın ve selülitli -.-
neyse yani ince ve zayıf güzel bi fiziğe sahip olmak her bayanın hakkı ve arzusu değil midir?
Siz neler yapıyorsunuz sağlıklı beslenmek için, sağlıklı bi diyet öneriniz var mıdır bana?
Selamlar kızlar
Naber, napıyorsunuz
kızlarr saat 10,30 gibi arkadası aradım facede annecım ıyıleş artık falan yazmıştı
allah allah ne oldu acaba dıye aradım kız feryat figan actı annemmm öldüü esraaa diye şok geçirdim resmenn
izin aldım gittim yanına bi arkadasla buluşup..
bunlar benım bekarken ki kız grubumdan..acaip üzüldüm anlatamam..
kız evlenelı 2 ay falan oldu daha kadıncagız resmen kızının mürüvetini görmeyı beklemışş
hep diyomuş senınde evını barkını kurdugunu göreyım baska bişey istemıyorum diye..
kizlarrrrrrr bende geldimmmmmmmmm
ayyy eda ne guzel olmus burayi acmissin
hayirli olsun topikimiz
kizlar ben asilama yaptirdimmmmmmmmmm
bugun 4. gunum ve 2 kilo aldimama doktor sislik bu korkma dedi ayin 27 sinde kan testi yaptiracagim dua edin bana nolur rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu versin
bu arada bende menumu paylasayim o zaman
dun sahur:
1 yumurta
2 dilim peynir
roka biber domates
karpuz
2 dilim ekmek
iftar :
1,5 kepce mercimek corbasi
avucumun ici kadar biftek (firinda)
domates roka salatalik
7-8 tane sarma
karpuz
benim hazirladigim limonata
bu gece 10 dk kala kalktim sahur yapamicaktim esim dedi olsun gel yiyelim birseyler
bi kac sarma yedim bir bardakta limonata biraz bastansavma oldu ama ilaclarim icin yedim biseyler
aksama ne yapayim bilemiyorum corbam var bide izgara kofre yaparim salatayla yeriz diyorum siz ne dersiniz?
geçmiş olsun eğer dayanamıyorsan tutma istersen ya bide bulantı yemek yapamadı dedin ya hamilemisin acaba.(inşallah)
sorma nesli ya yoruldum dönüp dolaşıp aynı kiloya geri geliyorum.şu boğazımı tutamıyom bi türlü 3 hafta var ne kadar gitse kardır(tabi yine bozmazsam)
Selamlar kızlar
Naber, napıyorsunuz
nolsun güzelim yine geldik çalışıyoruz. bugün oruç tutmadım akşam otobüsüm 9 da iftar da 8.20 de eşim koştura koştura yetişmeyelim dedi. 2 gün açtım başımda ağrı yoktu bugün tutmuyorum başım ağrıyor belki vijdan azabımın etkisidirinşallah gece otobüs sahur yapabileceğim bir yerde dururda yarın hayırlısıyla tutarım. bu içimden söylediğim mutluyum mutluyum mutluyum şarkım çok işe yaradı telkin kendin bile yapsan işe yarıyor :)
aynı dimi gene al bendede o kadar canım sıkılıyor bu hafta geçmedi bana oruçta tutamıyorum regliyim çokta duygusalım gözümden yaş eksik olmuyor o mutluyum mutluyum banada etkili olurmu acep
kk de farklı farklı sayfalarda kafa dağıtmaya çalışıyom, patronda yok ilk defa patronun olmasını istedim izin alırdım olsaydı çalışasımda yok az önce 2-3 iş yaptım ayıp olmasın patrona die yok ama kafamı veremiyom
bgn nişanlık provam var başka güne aldırmayı düşünüyorum bakalım akşama doğru haleti ruhiyeme
eve gidincede afedersiniz ama mal gibi uyuyom sanki akşama kadar taş taşımışım gibi, yorgunum hep
bu 1 haftadır pek bişey yediğim yok canımda istemiyo kaçamak flnda yapmıyorum sabahları hele hiç kahvaltı edesim yokbgn meyveli yogurt varmış dolabımda onu yedim
günlük yediklerimizi yazmamız bencede iyi olur insan ne yediğini biliyor yazmayınca ne yediğininde farkında olmuyor ye Allah ye
ramazan diye yazmak istemiyordum aslında oruç tutanlarımız vardır diye ama nasıl yapsak bilemedim eger canlarını istetirsem beni affetsinleristerlerse ellerimle yaparım her birine kargolar gönderirim vallahi
dün yediklerimi yazayım
sabah
elim kadar ekmek içinde peynir ve bikaç dilim domates vardı
öğlen
3kaşık börülce yemeği
yogurtlu semiz
akşam
3kaşık fasülye
1kase ayran aşı
biraz salata
1 tane şeftali
kız yarar yarar kapat gözlerini yeşilliklerde üstüne yağmur yağdığını hayal et ve mutluyum mutluyum diye şarkı söyle ama içinden :) ben küçükken böyle yapardım ananemin bahçesinde yağmur yağarken çıkar ıslanırdım şarkı söyleye söyleyeo zamanlarımı hayal ediyorum işe yarıyor...
bizim patronda genel müdür de gitti hiç iş yapasım yok ama klasörleri düzeltmem gerek bütün evrakları yeniledim genel müdür gelecek imzalayacak da bende hazırladığım klasörlere yerleştireceğim peeehhhh
menün güzel olmuş güzelim ara öğünleri biraz sallamış gibisin ama...
selam millet çok şükür bugüm orucuma başladım ilk gün biraz zorlanıyorum ama tutarım inşallah.sahurda ne yedim
sahur;2 tabak yeşil mercimek çorbası avuç içim kadar pide
akşam:taze fasülye ve cacık ve booooolllllllll su.
ara;üzüm
akşam yatarken tarçınlı süt ve 2 tane galeta
kizlarrrrrrr bende geldimmmmmmmmm
ayyy eda ne guzel olmus burayi acmissin
hayirli olsun topikimiz
kizlar ben asilama yaptirdimmmmmmmmmm
bugun 4. gunum ve 2 kilo aldimama doktor sislik bu korkma dedi ayin 27 sinde kan testi yaptiracagim dua edin bana nolur rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu versin
bu arada bende menumu paylasayim o zaman
dun sahur:
1 yumurta
2 dilim peynir
roka biber domates
karpuz
2 dilim ekmek
iftar :
1,5 kepce mercimek corbasi
avucumun ici kadar biftek (firinda)
domates roka salatalik
7-8 tane sarma
karpuz
benim hazirladigim limonata
bu gece 10 dk kala kalktim sahur yapamicaktim esim dedi olsun gel yiyelim birseyler
bi kac sarma yedim bir bardakta limonata biraz bastansavma oldu ama ilaclarim icin yedim biseyler
aksama ne yapayim bilemiyorum corbam var bide izgara kofre yaparim salatayla yeriz diyorum siz ne dersiniz?
günaydınlar.............
hayırlı olsun elif..çok istiyorsun inşallah nasip olur..aman duaya dikkat et..Allahım salih kullarından birini bana evlat olarak nasip eyle de canım.bu Zekeriya peygamberin kuranda geçen duası.daha önce yazmışımdır belki.tekrar olabilir.kusura bakma..
200 gram daha eksideyim kızlar..ama menüleri yazsam sen bunları mı yiyorsun dersiniz:))yiyom yaaa..ama çok acıkıyorum
selam millet nerdesiniz bugün kimseler yok.ya kızlar bişey soracam size internette araştırdım ama kafam karıştı.1)beni adetim 10 günden fazla sürüyor 10 günden sonrası özür sayılıyor deniyor ya ben oruç tutabilirmiyim 10 günden sonra.2)bende spiral olduğu için ara ara lekelen?
islamda adet en az 3 gün sürer en çok 10 sürer şeklinde kabul ediliyor.bu sebeple 10 günden sonra kanama devam etse bile gusül alıp namaz kılınır,oruç tutulur vs..ara kanamaları ve lekelenmeler özür sayılır.gusül bozulmaz ama namaz için aldığımız abdesti bir namaz vakti kadar kabul ederiz.diğer vakit için ezan okununca tekrar namaz için abdest alırız..Allah tüm ibadetlerimizi kabul etsin ve hepimizden razı olsun inşallah
Günaydınlar
Nabersiniz
Dün yediklerimi yazayım şimdi düşündümde yediklerimi çok biçimsiz beslenmişim gene
yarın reglim biterse orucumu tutmak istiyorum bakalım inşallah hayırlısı
sabah
1tane meyveli yogurt
ara
meyveli yogurt
öğlen
kepek ekmek arası tavuklu sandivç
zero kola
akşam
karışık sandivç
ayran
meyve
1 avuç badem
1fincan yeşil çay, 2lt kdr su
hosbulduk tatim
elifimm hoşgeldinn
hayırlı olsun aşılaman,inş.bebişin sana sıkı sıkı tutunur,güzel müjdeli haberlerini alırız,dualarımız seninle kuzum
doktorum banada demişti aşılama yapalım diye ama ben biraz daha beklemek istiyorum,belki normal yolla olur diye,bide şey sorucam aşılamayı nerde yaptırdın,ücreti falan ne kadar canım:26::26:
çok güzel olmuş bence limonatayı sen hazırladığına göre nasılsa içine koydukların sağlıklı sorun değil onun için...
aşılama olayına çok sevindim tatlım ya dualarım hep seninle olacak. inşallah olur güzelim. topikimiz hayırlı olsun hem hamile olsanda bu sayfadan çıkmana gerek yok hep beraberiz...
bana da doktor adetin ilk günü gel iğnelere başlayacağız dedi ya bayadır düzenli olan adetim gelmiyor bir tülü 2. aya gireceğim iğneden mi korktu noldu anlamadımaşılama nasıl birşey güzelim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?