nasıl oldun nisa . geeçmiş olsunayva yerım ıyı gelecekse ama sımdı esımı gondermeye usenırım
demın yarım lıtre suya lımon sıkıp ıctım
suanda 1 kucuk elma yıyorum
ıyı geldı
Sağol samsoncuuum, daha iyiyim şimdi.Merhaba arkadaşlar,
Herkesin haftası süper geçsin inşallah.
@demirleke çok hoş resmin, maşallah sana, gerçekten fit ve gencecik duruyorsun.
N nsccktsnobahari kızlar nasıl oldunuz?
Fitsy, yanmalar devam ediyorsa çok az süt iyi gelebilir, bir dene istersen, ama sadece 1-2 yemek kaşığı gibi, daha fazlasını içmemek lazım.
ben dun sadece yarım lıtre lımonlu su 2 elma yedım en kucugunden toplasan 1 buyuk elma ederKızlar, N nscckts midem yanıyor(((
Saat 16.00’dan önce akşam yemeğinde sarmısaklı salata yemiştim, bir türlü sinmedi gitti mideden. Soda/su/ıhlamur çayı/badem yedim/içtim yardımı olur diye ama çok az etkisi oldu:/ üstüne yürüyüş de yaptım.
Sarmısak miktarı da çok azdı diyor eşim salatanın içinde. Kahve içemiyorum, içsem o etkili olurdu belki. Zararlı olduğundan değil ama mübarek midem bir yudum çay ve kahveyi istemiyor,almıyor.
Bir öneriniz olur mu acaba?
Nisa, sen nasıl oldun? Bişey yiyebildin mi?
ıyıyım canım cok sukur :) gectı bulantım adet haftamdayım bır an once adet olayım dıye epey hopladım zıpladım bugunnasıl oldun nisa . geeçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar,
Herkesin haftası süper geçsin inşallah.
@demirleke çok hoş resmin, maşallah sana, gerçekten fit ve gencecik duruyorsun.
N nsccktsnobahari kızlar nasıl oldunuz?
Fitsy, yanmalar devam ediyorsa çok az süt iyi gelebilir, bir dene istersen, ama sadece 1-2 yemek kaşığı gibi, daha fazlasını içmemek lazım.
Bu saate kadar aç kalınır mı ya? Niyet etsen oruç olacak resmen, bari 1-2 hurma, ya da badem falan at böyle olduğu zamanlar.ben dun sadece yarım lıtre lımonlu su 2 elma yedım en kucugunden toplasan 1 buyuk elma eder
suan ıyıyım ama bu saat oldu daha bırsey yemedım canım bırsey ıstemıyor karnım da ac degıl sadece su ve fıltre kahve ...
aksama pırasa yapar yerım 1 tabak
canım daha cok mıdenı karıstırmıssın aslında sana tavsıyem mıden yandıgında leblebı veya tuzlu kraker yemen sonra ayran ıcmen olur veya soda
o mıde yanması normal mıde yanması degıl cunku
gecmıs olsun tatlım
ıyıyım canım cok sukur :) gectı bulantım adet haftamdayım bır an once adet olayım dıye epey hopladım zıpladım bugunhaftasonum daha rahat gecsın ıstıyorum
ıyıyım canım bugun bırseyım kalmadı ama ıstahım da yok mıdem bulantım da yok hıc bırsey yoksırf yemıs olmak ıcın aksam 1 tabak pırasa yemegı yapar yerım daha bırsey yemedım
Bu saate kadar aç kalınır mı ya? Niyet etsen oruç olacak resmen, bari 1-2 hurma, ya da badem falan at böyle olduğu zamanlar.
töbe töbe...pırasayı duyunca bile acıktım ben burada.ınan hıc ac degılım canım hıc bırsey ıstemıyor gece gec uyudugum ıcın bırtek aksam 7 gıbı 1 tabak pırasa yersem yerım yemesem bıle olur sankı tokmusum gıbıyım
töbe töbe...pırasayı duyunca bile acıktım ben burada.
ama yemek yemek de güzel şey Nisa yaw...ben bazen ya yarın gelse de kahvaltı yapsam bile diyorum bazenhazır ıstahım kapalı uyuyan devı uyandırmayayım
yasamak ıcın yemek ıstedıgımden acıkmadıgım surece yemegı dusunmuyorum artık
gunde tek ogun yetıyor artık bana haftasonu 2 gun 2 ogun gerı kalanlar tek ogun yerım gıbı gelıyor artık
Pırasa bir insanın iştahını ne kadar kabartabilir merak ettim doğrusu:))töbe töbe...pırasayı duyunca bile acıktım ben burada.
hahahah. çok güldüm . benim de kahvaltı en sevdiğim öğündür . ama bu aralar şöyle güzel bi kahvaltı yapmıyorum .ama yemek yemek de güzel şey Nisa yaw...ben bazen ya yarın gelse de kahvaltı yapsam bile diyorum bazen
neden öyle oldu ki .hazır ıstahım kapalı uyuyan devı uyandırmayayım
yasamak ıcın yemek ıstedıgımden acıkmadıgım surece yemegı dusunmuyorum artık
gunde tek ogun yetıyor artık bana haftasonu 2 gun 2 ogun gerı kalanlar tek ogun yerım gıbı gelıyor artık
işte yani benim de kabartmaz iştahımı ama annem yaparsa iştahım kabarır yaa. çok özledim yemeklerini.Pırasa bir insanın iştahını ne kadar kabartabilir merak ettim doğrusu:))
ya ben yemenin kendisini seviyorum galibaaPırasa bir insanın iştahını ne kadar kabartabilir merak ettim doğrusu:))
evet, salep diye içtiğin şey de nişasta, bak en markalısında bile salep oranı en fazla %3 falan.hahahah. çok güldüm . benim de kahvaltı en sevdiğim öğündür . ama bu aralar şöyle güzel bi kahvaltı yapmıyorum .
yazın domates salatalık çıkınca inşallah oturup güzelce yaparım diye umuyorum .
bu sabah pirinç unu süt ile salep kıvamında içecek yaptım . içine tarçın az şeker attım . ve vanilya. harika oldu . aynı salep oldu yaaa. biraz kafam karıştı . acaba salep diye içtiğimiz şeylerde de pirinç unu olabilir mi diye.
Yemeyi ben de severim hatta pırasayı da severim ama iştahımı da çok kabartmaz, pırasalı börek olsa neyseya ben yemenin kendisini seviyorum galibaaçok vahim. İştahımı kabartmayan tek şey kabak tatlısı. Haşlanmış patates de ona bile gözlerim açılıyor
Pırasalı börek denir mi şimdi yaa...elini gördüm, arttırıyorum. Sütlü, cevizli tel kadayıf diyorumYemeyi ben de severim hatta pırasayı da severim ama iştahımı da çok kabartmaz, pırasalı börek olsa neyse
Hahah çok hoşsun:)) şerbetli kadayıf hiç yemesem aramam ama ben:)) olsa da yesem dediğim bir şey değil ama muhallebili kadayıf tatlısına bayılıyorum n’apacaz şimdiPırasalı börek denir mi şimdi yaa...elini gördüm, arttırıyorum. Sütlü, cevizli tel kadayıf diyorum
ya canım bu şerbetli değil gibi, denedin mi hiç? Sütün içinde yüzüyor...Hahah çok hoşsun:)) şerbetli kadayıf hiç yemesem aramam ama ben:)) olsa da yesem dediğim bir şey değil ama muhallebili kadayıf tatlısına bayılıyorum n’apacaz şimdi
İnternette görsellere baktım yumuşak görünüyor doğru mu? Ben çıtır çıtır seviyorum kadayıfı.ya canım bu şerbetli değil gibi, denedin mi hiç? Sütün içinde yüzüyor...
Ayıptır söylemesi hafta sonu yedim. Servis eden amcaya, kaymak da gider mi buna dedim..hmm, bilmem ki, ekmek kadayıfı gibi ağır değil sonuçta dedi..koy dersen koyarım dedi ...netice daha da bir enfes oldu yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?