Sağlıklı beslenirken;

Merhaba arkadaşlar,

Herkesin haftası süper geçsin inşallah.

@demirleke çok hoş resmin, maşallah sana, gerçekten fit ve gencecik duruyorsun.

N nscckts nobahari kızlar nasıl oldunuz?

Fitsy, yanmalar devam ediyorsa çok az süt iyi gelebilir, bir dene istersen, ama sadece 1-2 yemek kaşığı gibi, daha fazlasını içmemek lazım.

Sağol samsoncuuum, daha iyiyim şimdi.

ben dun sadece yarım lıtre lımonlu su 2 elma yedım en kucugunden toplasan 1 buyuk elma eder
suan ıyıyım ama bu saat oldu daha bırsey yemedım canım bırsey ıstemıyor karnım da ac degıl sadece su ve fıltre kahve ...
aksama pırasa yapar yerım 1 tabak

canım daha cok mıdenı karıstırmıssın aslında sana tavsıyem mıden yandıgında leblebı veya tuzlu kraker yemen sonra ayran ıcmen olur veya soda
o mıde yanması normal mıde yanması degıl cunku
gecmıs olsun tatlım
nasıl oldun nisa . geeçmiş olsun
ıyıyım canım cok sukur :) gectı bulantım adet haftamdayım bır an once adet olayım dıye epey hopladım zıpladım bugun haftasonum daha rahat gecsın ıstıyorum

ıyıyım canım bugun bırseyım kalmadı ama ıstahım da yok mıdem bulantım da yok hıc bırsey yok sırf yemıs olmak ıcın aksam 1 tabak pırasa yemegı yapar yerım daha bırsey yemedım

Bu saate kadar aç kalınır mı ya? Niyet etsen oruç olacak resmen, bari 1-2 hurma, ya da badem falan at böyle olduğu zamanlar.

enteresan olan bugun kendımı acayıp enerjık hıssedıyorum kendıme habıre ısler ıcat ettım kendımden sonuna kadar faydalanıyorum bugun

Bu saate kadar aç kalınır mı ya? Niyet etsen oruç olacak resmen, bari 1-2 hurma, ya da badem falan at böyle olduğu zamanlar.

ınan hıc ac degılım canım hıc bırsey ıstemıyor gece gec uyudugum ıcın bırtek aksam 7 gıbı 1 tabak pırasa yersem yerım yemesem bıle olur sankı tokmusum gıbıyım

töbe töbe...pırasayı duyunca bile acıktım ben burada.

hazır ıstahım kapalı uyuyan devı uyandırmayayım
yasamak ıcın yemek ıstedıgımden acıkmadıgım surece yemegı dusunmuyorum artık
gunde tek ogun yetıyor artık bana haftasonu 2 gun 2 ogun gerı kalanlar tek ogun yerım gıbı gelıyor artık

ama yemek yemek de güzel şey Nisa yaw...ben bazen ya yarın gelse de kahvaltı yapsam bile diyorum bazen

ama yemek yemek de güzel şey Nisa yaw...ben bazen ya yarın gelse de kahvaltı yapsam bile diyorum bazen
hahahah. çok güldüm . benim de kahvaltı en sevdiğim öğündür . ama bu aralar şöyle güzel bi kahvaltı yapmıyorum .
yazın domates salatalık çıkınca inşallah oturup güzelce yaparım diye umuyorum .

bu sabah pirinç unu süt ile salep kıvamında içecek yaptım . içine tarçın az şeker attım . ve vanilya. harika oldu . aynı salep oldu yaaa. biraz kafam karıştı . acaba salep diye içtiğimiz şeylerde de pirinç unu olabilir mi diye.

neden öyle oldu ki .
1 öğün yetmez bana ama sabah akşamı çok hafif tutyorum mesela . güçten düşme dikkat et . meyve ye bari. 1 porsiyon
Pırasa bir insanın iştahını ne kadar kabartabilir merak ettim doğrusu:))
işte yani benim de kabartmaz iştahımı ama annem yaparsa iştahım kabarır yaa. çok özledim yemeklerini.

evet, salep diye içtiğin şey de nişasta, bak en markalısında bile salep oranı en fazla %3 falan.

Salep içmek istiyorsan aktardan hakikisini alıp kendin yapacaksın

Pırasalı börek denir mi şimdi yaa...elini gördüm, arttırıyorum. Sütlü, cevizli tel kadayıf diyorum
Hahah çok hoşsun:)) şerbetli kadayıf hiç yemesem aramam ama ben:)) olsa da yesem dediğim bir şey değil ama muhallebili kadayıf tatlısına bayılıyorum n’apacaz şimdi

Son düzenleme:
Hahah çok hoşsun:)) şerbetli kadayıf hiç yemesem aramam ama ben:)) olsa da yesem dediğim bir şey değil ama muhallebili kadayıf tatlısına bayılıyorum n’apacaz şimdi
ya canım bu şerbetli değil gibi, denedin mi hiç? Sütün içinde yüzüyor...

Ayıptır söylemesi hafta sonu yedim. Servis eden amcaya, kaymak da gider mi buna dedim..hmm, bilmem ki, ekmek kadayıfı gibi ağır değil sonuçta dedi..koy dersen koyarım dedi ...netice daha da bir enfes oldu yine ya

İnternette görsellere baktım yumuşak görünüyor doğru mu? Ben çıtır çıtır seviyorum kadayıfı.
Bu arada bir önceki mesajımın emojisi o değildi nasıl değişmiş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…