Sağlıklı beslenirken;

Kadıköy'de bunları yapan bir yer var yoksa haftasonu Kadiköy mü yapsam

Resmen ben de gezmeler bile yeme odaklı....

kendın yap kuzum onlar kıvam alsın dıye ıcıne un patates veya nısasta koyuyorlar kıvam arttırıcı koyuyorlar bırde dıkkat ettıysen lokanta yemeklerı cok baska lezetlıdır lezzetlı olsun dıye bır madde var adını unuttum gıda muhendısı kuzenım soylemıstı ondan koyuyorlar
bırde antep yemegını ya kendın yapacaksın ya antepde yıyeceksın antep yemegı adı altında yedıklerınızın tatlarıyla burdakıler arasındakı farka ınanamazsın baklava katmer de dahıl

bılıyorum canım cok severım :)
hurmalar da pahalı he vıcdansızlar :)
Bu yine diğerlerinden daha ucuz Nisa...çoğu insan tipini beğenmeyip almıyor sanırım...

O ne olduğu belirsiz dev gibi Kudus hurmaları %50 daha pahalıya gidiyor.

Haklısın canım yaa...kesin neler vardır kim bilir...

Tamam yaz sen ben ekran görüntüsü alayım.
Daha önce vermiştin ama bu formatta bulamaz oldum hiçbir şeyi

250 gr pırasa
2 havuc
1 su bardagı haslanmıs nohut
2 su bardagı yogurt
1 yumurta sarısı
2 diş sarımsak
1 kucuk sogan
etlı yapacaksan 250 gr dogranmıs kusbası et

pırasa ve havucu ırı ırı dogradın soganı ve 2 dıs sarımsagı mınık mınık dogradın
ustunu gececek kadar su koydun orta boy derın tencere orta boy ocakta altı acık kaynadı
10 dk kaynadıktan sonra altını kıs haslanmıs nohutları koy ve
2 su bardagı yogurda 1 yumurta sarısı cırp yavas yavas corbaya kat kesılmesın dıye
goz kararı tuz bır cımdık karabıber 1 tasım tekrar kaynat kaynadıkdan sonra yıne altını kıs 5 dk altı kısık pıssın ( yogurt koyduktan sonra kapak kapatma kesılmesın yogurt )
altını kapat
yagda kızdırdıgın nane ve pul bıberı ustunde gezdır afıyet olsun

etlı yapacaksan etle nohutu 1 lıtre suda duduklude pısır
pıstıkten sonra ıcıne dogradıgın malzemelerı kat kaynat yumusar hemen
yumusayınca
2 su bardagı yogurda 1 yumurta sarısı cırp yavas yavas corbaya kat kesılmesın dıye
goz kararı tuz bır cımdık karabıber 1 tasım tekrar kaynat kaynadıkdan sonra yıne altını kıs 5 dk altı kısık pıssın ( yogurt koyduktan sonra kapak kapatma kesılmesın yogurt )
altını kapat
yagda kızdırdıgın nane ve pul bıberı ustunde gezdır

etsız et suyuyla veya tavuk suyuyla yapabılırsın veya dırek dogranmıs tavuk gogsuylede yapabılırsın
aynı olcu

yazmadan bır kac dakıka once tartıldım aksamustu evet yarım saat oluyor
benımkı sadece su kaybı sanırım yag kaybı gıbı hıssetmıyorum yagdan gıdınce benım dırek bacaktan gıdıyor
baska yerde gıdecek bırsey kalmadı zaten

gecen gun ustumu gıyınırken kızım yanımdaydı anne popon yok ? dedı

49 kılosun zaten daha nolsun alma hakkında var :) sıkıntı etme
eger yemeden dolayı almazsan aldıkların bebek ve olusan su oluyor bılıyorsun

Ehehehehe:) çok iyi tespit etmiş kızın durumu desene

49 kılosun zaten daha nolsun alma hakkında var :) sıkıntı etme
eger yemeden dolayı almazsan aldıkların bebek ve olusan su oluyor bılıyorsun
Biliyorum Nisa, ama yine de min kiloyla tamamlamak istiyorum hamileliği..henüz kızımda aldığım kiloların hezeyanını atamadım üzerimden:/ iştahım böyle gider de almam inşallah kilo

Biliyorum Nisa, ama yine de min kiloyla tamamlamak istiyorum hamileliği..henüz kızımda aldığım kiloların hezeyanını atamadım üzerimden:/ iştahım böyle gider de almam inşallah kilo

saglıkla sıhhatle ınsallah canım
6 aya kadar ıstahsız gıdecegıne ve kılo sorunun olmayacagına emınım sonrası ıcın bırsey dıyemem sahsen sonrası ıcın yoga senı kurtarır alsan alsan hamılelıgı 6-7 kg ıle kapatırsın dogum yaptıgının ertesı gunu gıdıyor zaten oda

Aminnn amin

Kaydettim teşekkürler:)
Bu şiveydizi Zuhal topalın programında yapmıştı Antepli bir gelin ama o taze sarımsak kullandı pırasa yerine, daha doğrusu taze sarımsak dedi ama pırasaya öyle mi deniyor sizin orda bilemedim.

taze sarımsakla da yapılır taze sogan da dogranır
hepsı kardes bırbırıne zaten :)

aynen şiveydız :) 2 hafta sonra zor bulursun hemen yap bence :)
ya ben de yapabilir miyim acaba . geçen resim atmıştın . o demi . hatırlıyorum . harika görünüyordu.
ona pırasa demek hata zaten. Ben de ilk fırsatta yapıcam

Nisa sugai hurmasını bilir misin? denemediysen tavsiye ederim, gerçekten şekeri daha az ve tadı müthiş.

Eki Görüntüle 2244912
ilk görüyorum . şekeri daha az mı. hurma dediğin tatlı , şekerli olur kuzum yaaa. tatlı isteğini alır hem
ramazan geliyor hem . mis gibi yeriz iftarda inşallah

49 kilo gayet iyi bir kilo . güzel .

kusma vs ile daha da verme de . kaçıncı ayı hamileliğinin .

Canım yine tatlı tabi, ama diğer cinslerinden daha az, öyle ballı değil, sanki daha lifli gibi. Ben seviyorum ama her yerde bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…