Kadıköy'de bunları yapan bir yer varyoksa haftasonu Kadiköy mü yapsam
Resmen ben de gezmeler bile yeme odaklı....
Bu yine diğerlerinden daha ucuz Nisa...çoğu insan tipini beğenmeyip almıyor sanırım...bılıyorum canım cok severım :)
hurmalar da pahalı he vıcdansızlar :)
Haklısın canım yaa...kesin neler vardır kim bilir...kendın yap kuzum onlar kıvam alsın dıye ıcıne un patates veya nısasta koyuyorlar kıvam arttırıcı koyuyorlar bırde dıkkat ettıysen lokanta yemeklerı cok baska lezetlıdır lezzetlı olsun dıye bır madde var adını unuttum gıda muhendısı kuzenım soylemıstı ondan koyuyorlar
bırde antep yemegını ya kendın yapacaksın ya antepde yıyeceksın antep yemegı adı altında yedıklerınızın tatlarıyla burdakıler arasındakı farka ınanamazsın baklava katmer de dahıl
Tamam yaz sen ben ekran görüntüsü alayım.
Daha önce vermiştin ama bu formatta bulamaz oldum hiçbir şeyi
Daha fazladır o Nisa, akşam üstü mü tartıldın, o yüzden az çıkmıştır fark.tartıldım ve 800 gr vermısım 2 gunde yahu
Daha fazladır o Nisa, akşam üstü mü tartıldın, o yüzden az çıkmıştır fark.
Ben de geçen haftadan beri incelmişim. Kilomda bi değişim yok hala 49. İnşallah min kiloyla tamamlarım şu süreci, sağlıkla tabi.
Ehehehehe:) çok iyi tespit etmiş kızın durumu deseneyazmadan bır kac dakıka once tartıldım aksamustu evet yarım saat oluyor
benımkı sadece su kaybı sanırım yag kaybı gıbı hıssetmıyorum yagdan gıdınce benım dırek bacaktan gıdıyor
baska yerde gıdecek bırsey kalmadı zaten
gecen gun ustumu gıyınırken kızım yanımdaydı anne popon yok ? dedı
Biliyorum Nisa, ama yine de min kiloyla tamamlamak istiyorum hamileliği..henüz kızımda aldığım kiloların hezeyanını atamadım üzerimden:/ iştahım böyle gider de almam inşallah kilo49 kılosun zaten daha nolsun alma hakkında var :) sıkıntı etme
eger yemeden dolayı almazsan aldıkların bebek ve olusan su oluyor bılıyorsun
Biliyorum Nisa, ama yine de min kiloyla tamamlamak istiyorum hamileliği..henüz kızımda aldığım kiloların hezeyanını atamadım üzerimden:/ iştahım böyle gider de almam inşallah kilo
Aminnn aminsaglıkla sıhhatle ınsallah canım
6 aya kadar ıstahsız gıdecegıne ve kılo sorunun olmayacagına emınım sonrası ıcın bırsey dıyemem sahsensonrası ıcın yoga senı kurtarır alsan alsan hamılelıgı 6-7 kg ıle kapatırsın dogum yaptıgının ertesı gunu gıdıyor zaten oda
Kaydettim teşekkürler:)250 gr pırasa
2 havuc
1 su bardagı haslanmıs nohut
2 su bardagı yogurt
1 yumurta sarısı
2 diş sarımsak
1 kucuk sogan
etlı yapacaksan 250 gr dogranmıs kusbası et
pırasa ve havucu ırı ırı dogradın soganı ve 2 dıs sarımsagı mınık mınık dogradın
ustunu gececek kadar su koydun orta boy derın tencere orta boy ocakta altı acık kaynadı
10 dk kaynadıktan sonra altını kıs haslanmıs nohutları koy ve
2 su bardagı yogurda 1 yumurta sarısı cırp yavas yavas corbaya kat kesılmesın dıye
goz kararı tuz bır cımdık karabıber 1 tasım tekrar kaynat kaynadıkdan sonra yıne altını kıs 5 dk altı kısık pıssın ( yogurt koyduktan sonra kapak kapatma kesılmesın yogurt )
altını kapat
yagda kızdırdıgın nane ve pul bıberı ustunde gezdır afıyet olsun
etlı yapacaksan etle nohutu 1 lıtre suda duduklude pısır
pıstıkten sonra ıcıne dogradıgın malzemelerı kat kaynat yumusar hemen
yumusayınca
2 su bardagı yogurda 1 yumurta sarısı cırp yavas yavas corbaya kat kesılmesın dıye
goz kararı tuz bır cımdık karabıber 1 tasım tekrar kaynat kaynadıkdan sonra yıne altını kıs 5 dk altı kısık pıssın ( yogurt koyduktan sonra kapak kapatma kesılmesın yogurt )
altını kapat
yagda kızdırdıgın nane ve pul bıberı ustunde gezdır
etsız et suyuyla veya tavuk suyuyla yapabılırsın veya dırek dogranmıs tavuk gogsuylede yapabılırsın
aynı olcu
Kaydettim teşekkürler:)
Bu şiveydizi Zuhal topalın programında yapmıştı Antepli bir gelin ama o taze sarımsak kullandı pırasa yerine, daha doğrusu taze sarımsak dedi ama pırasaya öyle mi deniyor sizin orda bilemedim.
49 ne güzel bir kiloDaha fazladır o Nisa, akşam üstü mü tartıldın, o yüzden az çıkmıştır fark.
Ben de geçen haftadan beri incelmişim. Kilomda bi değişim yok hala 49. İnşallah min kiloyla tamamlarım şu süreci, sağlıkla tabi.
ya ben de yapabilir miyim acaba . geçen resim atmıştın . o demi . hatırlıyorum . harika görünüyordu.aynen şiveydız :) 2 hafta sonra zor bulursun hemen yap bence :)
ilk görüyorum . şekeri daha az mı. hurma dediğin tatlı , şekerli olur kuzum yaaa. tatlı isteğini alır hemona pırasa demek hata zaten. Ben de ilk fırsatta yapıcam
Nisa sugai hurmasını bilir misin? denemediysen tavsiye ederim, gerçekten şekeri daha az ve tadı müthiş.
Eki Görüntüle 2244912
haha. eminim güzeldir öyle de . sarımsaklı ya da soğanlıtaze sarımsakla da yapılır taze sogan da dogranır
hepsı kardes bırbırıne zaten :)
49 kilo gayet iyi bir kilo . güzel .Daha fazladır o Nisa, akşam üstü mü tartıldın, o yüzden az çıkmıştır fark.
Canım yine tatlı tabi, ama diğer cinslerinden daha az, öyle ballı değil, sanki daha lifli gibi. Ben seviyorum ama her yerde bulunmuyor.ya ben de yapabilir miyim acaba . geçen resim atmıştın . o demi . hatırlıyorum . harika görünüyordu.
ilk görüyorum . şekeri daha az mı. hurma dediğin tatlı , şekerli olur kuzum yaaa. tatlı isteğini alır hem
ramazan geliyor hem . mis gibi yeriz iftarda inşallah
görürsem ben de alayım kuzum . sağ ol . mutlaka alırım .Canım yine tatlı tabi, ama diğer cinslerinden daha az, öyle ballı değil, sanki daha lifli gibi. Ben seviyorum ama her yerde bulunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?