yok kuzum içmiyorum zaten . yılda 1 kez içersem belki.evet, salep diye içtiğin şey de nişasta, bak en markalısında bile salep oranı en fazla %3 falan.
Salep içmek istiyorsan aktardan hakikisini alıp kendin yapacaksın
benim de hayal hatun gibi şerbetli tatlılarla aram hiç iyi değil . sütlü tatlı severim . muhallebi , puding , spangle .Pırasalı börek denir mi şimdi yaa...elini gördüm, arttırıyorum. Sütlü, cevizli tel kadayıf diyorum
Mahleple salep mi yaptın anlamadım?yok kuzum içmiyorum zaten . yılda 1 kez içersem belki.
mahlep aldım ama onunla yaptığımda çok acı oldu tat . demek ki salepte de eser miktarda var . ondan acılaştırmıyor. kurabiyelere de güzel oluyor mahlep
bır ınsana tek ögunde yeter ben aylarca tek ögun beslendım bazen cıft bazen tek ogun sıkıntı olmaz :) tam anlamıyla doyurucu herseyı ıceren ögun yersen tek ögun en saglıklısıneden öyle oldu ki .
1 öğün yetmez bana ama sabah akşamı çok hafif tutyorum mesela . güçten düşme dikkat et . meyve ye bari. 1 porsiyon
işte yani benim de kabartmaz iştahımı ama annem yaparsa iştahım kabarır yaa. çok özledim yemeklerini.
benım yaptıgım pırasa yemegı ıstahı kabartıyor valla :) tadı pırasa gıbı olmuyor baya sebzelı yogurtlu corba gıbı oluyorYemeyi ben de severim hatta pırasayı da severim ama iştahımı da çok kabartmaz, pırasalı börek olsa neyse
Şiveydiz dediğin değil mi canım?bır ınsana tek ögunde yeter ben aylarca tek ögun beslendım bazen cıft bazen tek ogun sıkıntı olmaz :) tam anlamıyla doyurucu herseyı ıceren ögun yersen tek ögun en saglıklısı
benım yaptıgım pırasa yemegı ıstahı kabartıyor valla :) tadı pırasa gıbı olmuyor baya sebzelı yogurtlu corba gıbı oluyor
aynen şiveydız :) 2 hafta sonra zor bulursun hemen yap bence :)Şiveydiz dediğin değil mi canım?
Onu çok merak ediyorum evet:)
Ben kesin beceremem orijinalini yemediğim için neyi eksik yaptığımı da bilemem.aynen şiveydız :) 2 hafta sonra zor bulursun hemen yap bence :)
benim de hayal hatun gibi şerbetli tatlılarla aram hiç iyi değil . sütlü tatlı severim . muhallebi , puding , spangle .
kaymakla mı yedin onu kız
ona pırasa demek hata zaten. Ben de ilk fırsatta yapıcamaynen şiveydız :) 2 hafta sonra zor bulursun hemen yap bence :)
Ben kesin beceremem orijinalini yemediğim için neyi eksik yaptığımı da bilemem.
Ben onu notlarım arasına aldım bir Antep gezisinde tadacağım inşallah
Bak belki de açlıktan canın çekiyordur her şeyiYedim valla
KaçmazzTopiğin pis boğazı olarak adım çıkacak... ama kötü örnek olmayayım, hafta sonu şehir dışına gezmelere gittim. Sene de bir gittiğim yer, yiyip içmesem olmazdı.
Bugün yediklerim: 1 yumurta, biraz zeytinyağlı roka, Karabuğday patlağı, az peynir ve hurma.
ona pırasa demek hata zaten. Ben de ilk fırsatta yapıcam
Nisa sugai hurmasını bilir misin? denemediysen tavsiye ederim, gerçekten şekeri daha az ve tadı müthiş.
Eki Görüntüle 2244912
Tüh bak bu olmadı işteama şiveydız kısın olur ve kısın antep gezılmez cok soguk olur :)
Kadıköy'de bunları yapan bir yer varama şiveydız kısın olur ve kısın antep gezılmez cok soguk olur :)
Tüh bak bu olmadı işte
Tamam yaz sen ben ekran görüntüsü alayım.ama ben tam tarıfını verdım :) neyı eksık olur bılmem dıyecegın bırsey yokkı tarıfı neyse o
pırasa buldugun zaman al sen ben tarıfını tekrar ayrıntılı yazarım
yaparsın basıt yemek yapmakta ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?