Sağlıklı beslenirken;

evet, salep diye içtiğin şey de nişasta, bak en markalısında bile salep oranı en fazla %3 falan.

Salep içmek istiyorsan aktardan hakikisini alıp kendin yapacaksın
yok kuzum içmiyorum zaten . yılda 1 kez içersem belki.
mahlep aldım ama onunla yaptığımda çok acı oldu tat . demek ki salepte de eser miktarda var . ondan acılaştırmıyor. kurabiyelere de güzel oluyor mahlep

yok kuzum içmiyorum zaten . yılda 1 kez içersem belki.
mahlep aldım ama onunla yaptığımda çok acı oldu tat . demek ki salepte de eser miktarda var . ondan acılaştırmıyor. kurabiyelere de güzel oluyor mahlep
Mahleple salep mi yaptın anlamadım?
Mahlep tuzlu kurabiyelere çok yakışıyor valla

bır ınsana tek ögunde yeter ben aylarca tek ögun beslendım bazen cıft bazen tek ogun sıkıntı olmaz :) tam anlamıyla doyurucu herseyı ıceren ögun yersen tek ögun en saglıklısı

Yemeyi ben de severim hatta pırasayı da severim ama iştahımı da çok kabartmaz, pırasalı börek olsa neyse
benım yaptıgım pırasa yemegı ıstahı kabartıyor valla :) tadı pırasa gıbı olmuyor baya sebzelı yogurtlu corba gıbı oluyor

Şiveydiz dediğin değil mi canım?
Onu çok merak ediyorum evet:)

N nscckts dünden beri bikaç kilo daha verdin
Senin güzelim tariflerini bile benim canım çekmiyor yaaa:/ tek yemek istediğim şey salata idi ondan da dün itibariyle soğudum:/
Açlık acayip enerji veriyor insana di mi, ben de bir ara öyle geziniyordum, arkadaşlarım bana acayip acayip bakıyorlardı:)

kesınlıkle oyle acayıp enerjı verıyor kendıme geldıgımı hıssedıyorum mıdemdekı bosluk halı mutlu edıyor benı konforlu :)
gecen gun anneme soyledım boyle sükür özüne döndun dedı :) eskıdende boyleydım ben gunde tek ogun yerdım hayvan gıbı yerdım ama tek ogundu en fazla ıkı ogundu
sımdı cok nadır acıkıyorum aclık nedır bılmıyorum aclıktan bas donmesı olur ınsanların bende o olmuyor cunku arındım :) sukur

benim de hayal hatun gibi şerbetli tatlılarla aram hiç iyi değil . sütlü tatlı severim . muhallebi , puding , spangle .

kaymakla mı yedin onu kız

Yedim valla
Eki Görüntüle 2244899
Samsonn şimdi bu olsaydı affetmezdim valla iyi ki yok

Kaçmazz Topiğin pis boğazı olarak adım çıkacak... ama kötü örnek olmayayım, hafta sonu şehir dışına gezmelere gittim. Sene de bir gittiğim yer, yiyip içmesem olmazdı.

Bugün yediklerim: 1 yumurta, biraz zeytinyağlı roka, Karabuğday patlağı, az peynir ve hurma.

Ben kesin beceremem orijinalini yemediğim için neyi eksik yaptığımı da bilemem.
Ben onu notlarım arasına aldım bir Antep gezisinde tadacağım inşallah

ama şiveydız kısın olur ve kısın antep gezılmez cok soguk olur :)

Bak belki de açlıktan canın çekiyordur her şeyi

Tüh bak bu olmadı işte

ama ben tam tarıfını verdım :) neyı eksık olur bılmem dıyecegın bırsey yokkı tarıfı neyse o
pırasa buldugun zaman al sen ben tarıfını tekrar ayrıntılı yazarım
yaparsın basıt yemek yapmakta ne var

Tamam yaz sen ben ekran görüntüsü alayım.
Daha önce vermiştin ama bu formatta bulamaz oldum hiçbir şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…