Benim canım çekti valla. Eşin de mi yemiyecek?ben dusundum de
tantunı yemekten vazgectım
dun erhanla konusuyorduk gercekten yıyecek mısın dedı sasırdı adam
ekmek ya sırf dürüm gıbı bırsey
oyle deyınce dedım kalsın ıcımden cıktı yedıgımın yarısı ekmek o oyle yaglı ekmeklı guzel olan bırsey
onu yıyecegıme hem atom ıcerım hem muzlu sut
vazgectım tantunıden
zaten bılıyorum tadını daha oncekı yedıklerıme sayıcam
lahmacun mayasız ekmekBenim canım çekti valla. Eşin de mi yemiyecek?yine dürüm gibi olunca bana daha masum görünüyor. Karatay'ın lahmacunu misali
lavaşa sarmıyorlar mı? kafam karıştılahmacun mayasız ekmek
ama dıgerı bıldıgın ekmek :) baya baya dürüm yapıp yedıgın ekmek ustelık bayaaaa ekmek yedırıyor tantuni :)
esımde yemez yerse de oglen yer o egıtıme gıttıgınde :)
lavaşa sarmıyorlar mı? kafam karıştıNeyse onun da videosuna bakmayayım şimdi. Sabah o muzlu süte yeniden baktım
Nisaaa yapılır mı bu? Kalbimin en derin yerinden vurdun beni. Et ve ekmek en zayıf noktam. Ben de gelsem Mersin'e?
etlı boyle guzel olur
Eki Görüntüle 2248601
tavuklu da boyle
Eki Görüntüle 2248602
yogurtlu yıyende var ben yogurtsuz daha cok sevıyorum yanına sadece ayran olacak yogurt ıcınde olunca yumusuyor ekmek hamur oluyor
Nisaaa yapılır mı bu? Kalbimin en derin yerinden vurdun beni. Et ve ekmek en zayıf noktam. Ben de gelsem Mersin'e?
Enişte de bi bu eksikdi desinbak yarın sabah 8 de adanayım
aksam 8-9 gıbı mersıne gecerım ctesı mersındeyım cok cıddıyım cık gel
yaaa erhan benden beter o hayatda yalnız bırseyler yıyıp ıcmez meselaEnişte de bi bu eksikdi desin
Canım, senin misafirperverliginde sınır yok hakkaten. Bi tanesin. <3
Ön keşif yap ama. Muzlu süt içerken foto cekmezsen hakkım kalır bak
Töbe yarabbiiii. Geldik diye bildirim yap Nisaa. Süper geçsin gezinizuyuyamadık esımle
sohbete daldık saate bı baktık gece 1 olmus 4 de yola cıkacaktık 3 saat ıcın uyumaya degmez dedık
sonuc
1 saat sonra yola cıkıcaz zaten
kahve ıcıyoruz
Töbe yarabbiiii. Geldik diye bildirim yap Nisaa. Süper geçsin geziniz
Adana da mısın Nisa? Üzümden reçel de mi oluyormuş? Şeker de katmış demeAcayip yedik kuzenim üzüm reçeli bile yapmış çok yedim
Kahvaltın da sütte enfes görünüyor Sevde. Ceviz katmak hiç aklıma gelmezdiii. Ay ilk fırsatta denicem.Bu da benim muzlu, cevizli süt.
Gece 1 de Mersin'e geçtik yaklaşık 2 saat yürüdümAdana da mısın Nisa? Üzümden reçel de mi oluyormuş? Şeker de katmış demeEvde durmayın, yürüyün bol bol. Hava güzel mi?
Afiyet şifa olsun süper :)Bu da benim kahvaltı. Bi muzlu süt etmez ama... idare edin. :) Muzlu süt diyip durmuşsunuz, dün gittim kendime muz, süt falan aldım. Bugün evde yapacam. Ceviz de katarım içine.
Harika :)Bu da benim muzlu, cevizli süt.
Afiyet olsun :)Bu da akşam menüm.
Tavuklu mantar, esmer prinç pilavı ve sarımsaklı yoğurt.
Gece 1 de Mersin'e geçtik yaklaşık 2 saat yürüdüm
Şeftali uzum çilek reçeli yedim 2 yemek kaşığı kadar
Muzlu süt içtim zaten whatsaap durumumda gördün
5 sarma 1 çorba
Afiyet şifa olsun süper :)
Harika :)
Afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?