Sağlıklı beslenirken;

Benim canım çekti valla. Eşin de mi yemiyecek? yine dürüm gibi olunca bana daha masum görünüyor. Karatay'ın lahmacunu misali

Benim canım çekti valla. Eşin de mi yemiyecek? yine dürüm gibi olunca bana daha masum görünüyor. Karatay'ın lahmacunu misali
lahmacun mayasız ekmek
ama dıgerı bıldıgın ekmek :) baya baya dürüm yapıp yedıgın ekmek ustelık bayaaaa ekmek yedırıyor tantuni :)

esımde yemez yerse de oglen yer o egıtıme gıttıgınde :)

lahmacun mayasız ekmek
ama dıgerı bıldıgın ekmek :) baya baya dürüm yapıp yedıgın ekmek ustelık bayaaaa ekmek yedırıyor tantuni :)

esımde yemez yerse de oglen yer o egıtıme gıttıgınde :)
lavaşa sarmıyorlar mı? kafam karıştı Neyse onun da videosuna bakmayayım şimdi. Sabah o muzlu süte yeniden baktım

lavaşa sarmıyorlar mı? kafam karıştı Neyse onun da videosuna bakmayayım şimdi. Sabah o muzlu süte yeniden baktım

etlı boyle guzel olur

tavuklu da boyle

yogurtlu yıyende var ben yogurtsuz daha cok sevıyorum yanına sadece ayran olacak yogurt ıcınde olunca yumusuyor ekmek hamur oluyor

Nisaaa yapılır mı bu? Kalbimin en derin yerinden vurdun beni. Et ve ekmek en zayıf noktam. Ben de gelsem Mersin'e?

gelebılıyorsan gel valla ne guzel olur
benım yerıme sen yersın
muzlu sutde ıcerız
ben muzlu sute taktım

Enişte de bi bu eksikdi desin
Canım, senin misafirperverliginde sınır yok hakkaten. Bi tanesin. <3
Ön keşif yap ama. Muzlu süt içerken foto cekmezsen hakkım kalır bak
yaaa erhan benden beter o hayatda yalnız bırseyler yıyıp ıcmez mesela
hıc tanımadıgı ınsanlarla kaynasır bı bakarsın yemek ısmarlamıs oturup oyle bır sohbet ederken gorursun kı akraba sanırsım ya da cafe de kasada duranın kahvesını ısmarlar kendısı oder

mesela derkı canım küşleme cektı yav su arkadasımda cok sever keske gelsede yesek der
sonra arar küşleme canım cektı aklıma sen geldın napıyon yaw der
bı bakarsın konustugu arkadası hop o hafta antebe gelmıs küşleme yıyorlar

senı gorse sevinirin uzun halını yazdım ben soyleyeyım sen anla

uyuyamadık esımle
sohbete daldık saate bı baktık gece 1 olmus 4 de yola cıkacaktık 3 saat ıcın uyumaya degmez dedık
sonuc
1 saat sonra yola cıkıcaz zaten

kahve ıcıyoruz

uyuyamadık esımle
sohbete daldık saate bı baktık gece 1 olmus 4 de yola cıkacaktık 3 saat ıcın uyumaya degmez dedık
sonuc
1 saat sonra yola cıkıcaz zaten

kahve ıcıyoruz
Töbe yarabbiiii. Geldik diye bildirim yap Nisaa. Süper geçsin geziniz

Bu da benim kahvaltı. Bi muzlu süt etmez ama... idare edin. :) Muzlu süt diyip durmuşsunuz, dün gittim kendime muz, süt falan aldım. Bugün evde yapacam. Ceviz de katarım içine.

Eklentiler

• 20190322_103456.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu da benim muzlu, cevizli süt.
Kahvaltın da sütte enfes görünüyor Sevde. Ceviz katmak hiç aklıma gelmezdiii. Ay ilk fırsatta denicem.

Nisa'nın paylaştığı videoyu gördün mü? sütü dondurmuşlar, o yüzden canım çekti. Dondurmamsı kıvamlı bişeye benziyor, ama şeker kısmı akla zarar

Adana da mısın Nisa? Üzümden reçel de mi oluyormuş? Şeker de katmış deme Evde durmayın, yürüyün bol bol. Hava güzel mi?
Gece 1 de Mersin'e geçtik yaklaşık 2 saat yürüdüm
Şeftali uzum çilek reçeli yedim 2 yemek kaşığı kadar
Muzlu süt içtim zaten whatsaap durumumda gördün
5 sarma 1 çorba
Bu da benim kahvaltı. Bi muzlu süt etmez ama... idare edin. :) Muzlu süt diyip durmuşsunuz, dün gittim kendime muz, süt falan aldım. Bugün evde yapacam. Ceviz de katarım içine.
Afiyet şifa olsun süper :)
Bu da benim muzlu, cevizli süt.
Harika :)
Bu da akşam menüm.
Tavuklu mantar, esmer prinç pilavı ve sarımsaklı yoğurt.
Afiyet olsun :)

Evet canım ya resimlere bayıldım. Minnoşun önceki attığım 3lü resimleri de çok tatlıydı. Biblo bebek gibi ya, maşallah yavruma. Rabbim korusun. Hep bakıyorum paylaşımlarına ama vakitli vakitsiz rahatsız etmeyeyim diye pek whatsappdan yazmıyorum.

Güzel gezin, bol eğlenin Mersinde inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…