Sağlıklı beslenirken;

Videoyu izleyeceğim. :)
Benimki donuk süt değildi ama kıvamı kalın oldu.

N nscckts çok sevimli bi ailesiniz ya. Maşallah sizee

Niye Adana da kalmadınız, gece o saatte Mersin? Gerçi manzara da müthiş. Pamuk şekerii bizim için de öp.

N nscckts çok sevimli bi ailesiniz ya. Maşallah sizee

Niye Adana da kalmadınız, gece o saatte Mersin? Gerçi manzara da müthiş. Pamuk şekerii bizim için de öp.
Eğitim mersindeydi kuzum Adana'ya kuzenimi görmeye gittim 1 saat arası :)

selam kızlaaarr

sükür kavusturana mı dıyelım
özlestık hee

sımdı musaıt oldum ve ılk ısım buraya gırmek oldu

ınanılmaz yogun aktıf mutlu guzel 3 gun gecırdım :)

kıloma baktım 100 gram almısım sadece oohhh sefam olsun dedım

Bugünkü kahvaltı. Hadi sizden de görelim, kaç gündür kimse beslenme namına bir şey koymuyor.
Pardon, Samson da dün koymuştu. :)

Eklentiler

• 20190324_112926.webp
    86,8 KB · Görüntüleme: 38
Bugünkü kahvaltı. Hadi sizden de görelim, kaç gündür kimse beslenme namına bir şey koymuyor.

ooo supersın afıyet olsun
ben kahvaltıda ciger kavurması sonra 1 dılım katmer yedım
tam anteplı kahvaltısıydı

Bir dahakine fotoğraf da gönder. :) Valla kendimi yediğini içtiğini gösteren bir görgüsüz gibi hissetmeye başladım. Hahaha.

Bir dahakine fotoğraf da gönder. :) Valla kendimi yediğini içtiğini gösteren bir görgüsüz gibi hissetmeye başladım. Hahaha.

yooo estafurullah aslında fotograf en guzelı benım sorunum su oldu
hep bırlıkte sofraya oturduk tırtıklamaya basladım sonra aklıma geldı bır sofraya baktım bır telefonu dusundum
sonuc
sofradan kalkamadım yemege gomulmeye devam ettım
hanı hıc tırtıklamadan ceksem olurdu hep oturdukdan sonra resım cekeyım dedım

bunun sebebı cok acıkmam cok fazla yurudum hareket ettım ve katmer gıbı acayıp seylerın gozume gırme cabalarıydı :)

Selam kızlar,
Nisa çok cicisiniz ne güzel, sefan olsun. Bi güzel gezmişsin.
Benim boncuğumun doğum günüydü bugün. Normalde kutlama yapmıyoruz, hayır yapıyoruz ama çocukların eve ayağı alışsın diye bahane ettik, kutlama yaptık. Dün karar verdim, dünden beri hazırlıkları,evi yetiştirmeye çalışmaktan pertim:/
Nisan sonu için bir program hazırlıyorum,çok yoğun. Haftaiçi onun için de ekstra çalışıyorum, halsizlik ve uykusuzlukla mahvoluyorum. Akşam olunca bayılıp kalıyorum resmen koltukta. Burayı bile ancak okuyabiliyorum:/
Korkarım bi üç hafta daha en azından bu modda olacağım:/
Yemeklere çocunlukla dikkat ediyorum ama sabahları en azından ekmek yiyorum, ne yesem midemi rahatsız ettiği için iyice halsiz kalmamak için son çarem oldu.

oyyy ömürlü olsun saglıklı sıhhatlı sansı bahtı acık olsun hep ıyı ınsanlarla karsılassın yuzu gulsun ınsallah dogum gunu kutlu olsun masallah kuzuya
ne guzel yapmıssın ugrasların olması guzel en azından gunler cabuk gecer saglıgın yerınde olsun da gerısı hıc onemlı degıl :)

Sağol Nisacım, amin.

suan keyıf kahvemı ıcıyorum
gezmek bana cok ıyı geldı
ama antebe geldım usudum mersın adana asırı sıcaktı antep yagmur altında fırtına ıle karsıladı
Ohh miss. Afiyet olsun, benim için de iç. Bir yudum içemiyorum çok sevmeme rağmen:/
Değişiklik ne güzel gelmiştir, ısınmışsındır:) Memleketimin her şeyi burnumda tütüyor.

Ohh miss. Afiyet olsun, benim için de iç. Bir yudum içemiyorum çok sevmeme rağmen:/
Değişiklik ne güzel gelmiştir, ısınmışsındır:) Memleketimin her şeyi burnumda tütüyor.

cocukları goturursun memleketıne bırgun :)
bır cıktıgın memleketınden kac guzel canla donup gezersınız ne guzel :)

Nisaa dışarda mı yedin? tartıda fazla çıkarmıyorsa muzlu süt serbest mi yani? hoşgeldin bu arada

Yok yaa, sanki iskender, cheese cake mi paylaşıyoruz. fotolarla çok daha renkli, daha da zevkli oluyor topik, hem fikir veriyor. Dur bak ben de bu sabah yediğimi ekleyeyim. Canım kahvaltı istemedi, şekersiz unsuz kek yedim çayla. Bu arada cevizli sütünü muz yerine hurma ile denedim. Efsanee bi tat oldu

hosbulduk cano
antepde yerınde yedım katmerı :)
bence arada bır kacamak nıyetıne muzlu sut ıcılebılır herzaman olmamalı ama :) sonucta sut gluten etkısı yasatır muzda sekerı yuksek ya da dırek ögün yerıne gecebılır

ohh afıyet olsun :) guzel yapmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…