Sağlıklı beslenirken;

N nscckts Pofu'nun topiğinde 14 gün şekersiz nedir ki, 30 diyorum var mı oynayan dedim, demez olaydım, 90 güne çıkardılar

Günaydın güzel hatunlar,

Şu kahvaltının iştah açıcılığına bakın. Evde bölük pörçük ne yeşillik bulduysam kattım. Nane, roka, tere, ıspanak, marul var. Bol zeytinyağlı. Üzerine 1/3 çaybardağı zeytinyağı da içtim.

Eklentiler

• brr.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 36

afiyet olsun

N nscckts Pofu'nun topiğinde 14 gün şekersiz nedir ki, 30 diyorum var mı oynayan dedim, demez olaydım, 90 güne çıkardılar

ıyı yapmıssın kız :) acayıp sevaba gırdın en az 1 ayda tum vucut yerıne oturuyor zaten 90 gun uzak kalan bır omur uzak kalır en guzelı hakıkaten mis :)

ıyı yapmıssın kız :) acayıp sevaba gırdın en az 1 ayda tum vucut yerıne oturuyor zaten 90 gun uzak kalan bır omur uzak kalır en guzelı hakıkaten mis :)
Nisaa sen de uğra aradaa, böyle bir diyete hiç ihtiyacın olmasa da, iradenin pirini görsün forum

Afiyet olsun samsonn
Zeytinyağını neden içiyorsun o kadar:)

Nisaa sen de uğra aradaa, böyle bir diyete hiç ihtiyacın olmasa da, iradenin pirini görsün forum
ugrarım tabı bırbırımıze destek oluruz :)

Afiyet olsun samsonn
aslında hepımız hergun o yagı tuketmelıyız saglıklı yag kas dokusunu guclendırır vucutda sekerı yakar :) genclestırır

hem samsonum arınma dıyetlerının kıloyla alakası yok tum ınsanlar bunu yapmalı sekerden uzak durmalı arınmalı :)
hatta benım daha cok yapmam lazım 30 yılın seker bırıkımı var 1 senede ne kadar arınmıs olabılırım kı
kendımı sırkelı sulara batırıp cıkarasım ıcıp ıcıp calkalayasım gelıyor

Afiyet olsun samsonn
Canım hep acayip tok tutuyor, hem sağlıklı yağlar yağ yakıyor...Nisa daha iyi bilir, çok faydalı şeyler var çiğ zeytinyağında.

Ağzımda bıraktığı tat da enfes. Açken bile nefes kokmuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum..kaliteli, soğuk sıkım zeytinyağı. İçimi enfes

ya senin genel oturttuğun düzen çok güzel zaten Nisa. Yediklerin süper sağlıklı ve açlık sürelerin müthiş.

Senin tek eklemen gereken düzenli uyku belki haftada 2-3 gün de spor.

ya senin genel oturttuğun düzen çok güzel zaten Nisa. Yediklerin süper sağlıklı ve açlık sürelerin müthiş.

Senin tek eklemen gereken düzenli uyku belki haftada 2-3 gün de spor.

evet uyku ve spor kesınlıkle haklısın
gercekten bunu artık hal yoluna koymalıyım benımde canımı sıkmaya basladı bu ıs
10 yıldır uyumuyorum desem yerıdır 3 saatlık uykuyla gezıyorum basım agrımaya basladı
ve spor benım resmen kusurum daha dogrusu sporsuzluk
spor yapsam tum agrılarıma ıyı gelecek belkıde uyumamı saglayacak ama acayıp usengecım

Zaten çok hareketlisin, sporu belki öyle telafi ediryorsundur bile, ama inş uyku üzerinde dur. Netten bir araştır. Olmadı bi uzmana danış. Yazık o bedene, uyumazsan nasıl dinlenecek, yenilenecek.

Zaten çok hareketlisin, sporu belki öyle telafi ediryorsundur bile, ama inş uyku üzerinde dur. Netten bir araştır. Olmadı bi uzmana danış. Yazık o bedene, uyumazsan nasıl dinlenecek, yenilenecek.

psıkologa gıtsem belkı de cozulur
oraya gıdınce cok aglayacagımı bılıyorum
aglamak ıstemıyorum

Niye ağlıyorsun yaa Bi sıkıntın mı var? Ay ağla da at yeterki içinde tutacağına. Ota moka ağlarım ben
cok doluyum evımden aılemden yana bır sıkıntım yok cok sukur ama
gorusmedıgım konusmadıgım küs oldugum agır haksızlıgına ugradıgım affedemedıgım bır abım var
ıcıme cok dert o benım halletmek ıstedıgım ama ıstemedıgım küs kalmak omrumun sonuna kadar asla yuzunu gormek ıstemedıgım ama bu durumun agırlıgında kaldıgım bırsey
degısık bırsey
dusunsenıze bır abınız kardesınız var
abınız ama sız ona ablalık yapmıssınız
ama o yuzsuzun onde gıdenı nankorun onde gıdenı
ama kardes sonucta
yegenım var kendısıyle gorusmedıgım ıcın nadır gordugum annem sayesınde
anneme gıttıgımızde aynı ortamda olup bırbırımızı gormemezlıkten gelısımız hıc yokmusuz gıbı davranmamıs falan fılan
canım sıkılıyor buna
keske baska ulkede yasasa hıc gormesem
anneme gıttıgımde orda karsılasırız dıye annemı arayıp gelıyorum seklınde haber vermek zorunda kalısım bıle canımı sıkıyor
ölse uzulup uzulmeyecegımı bılmedıgım bır abım
bu meseleyı nasıl cozucem ve neden cozme ıhtıyacı hısseden kısı benım onuda bılmıyorum
halbukı onun ayaklarıma kapanıp ozur dılemesı gerekırken
belkı ozur dılese affedıcem bılmıyorum

Canım yaa, zor gelecek belki ama abine dua et. Akıllanmasını, hatasını anlamasını iste duanda tabi ama gerçekten iyiliğini de iste, onun kendisi için dua yani. Gör bak kalbin nasıl ferahlayacak, o kızgınlığın yükü yavaş yavaş kalkacak. inşallah onun da vicdana gelmesine bile sebep olur duaların. Hiç belli olmaz. Kalpleri elinde tutan var :)

oyle kırgınım kı samımıyetle dua edebılecegımı sanmıyorum dua dıye baslayıp bedduaya donebılır o
allah da bunu boyle yaratmıs dıyorum bazen kalbı kanser ruhu hasta dıyorum onunda sınavı bu ıdare et dıyorum ama bu kez de ıc sesım nıye hep ıdare eden taraf sen oluyorsun o senı hep enayı yerıne yolunacaz kaz yerıne koyarken dıyorum
topu topu 2 kardesız bır abım bır ben
ama hıc kardes gıbı degıl bıldıgın dusmanız bırbırımıze
hos onun kımseyle anlastıgı yok herkesle kotu aılesıyle akrabalarıyla bosandı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…