Sağlıklı beslenirken;

Offf kızlar yarın sizin için kahvaltı tabağı yapıp paylaşacağım çok motive oldum şu an, normalde sabahları paldır küldür bi telaş bi acele içinde oluyorum böyle şeylere vakit bulamıyorum, zaten zaman yönetimim kötü o konuda da ayrıca gelip ağlayacağım burda bi ara

yaaa beklıyoruz tabagını hepbırlıkte kahvaltı yapalım bakalım gune nasıl baslayacagız :)

Eski işimdeyken adanada çok görev olurdu, bizim bi arkadaş bayılıyordu o muzlu süte ve atoma. Simitle onu yiyormuş oraya gidince ama bana tatmak nasip olmamıştı bi türlü :))

Eski işimdeyken adanada çok görev olurdu, bizim bi arkadaş bayılıyordu o muzlu süte ve atoma. Simitle onu yiyormuş oraya gidince ama bana tatmak nasip olmamıştı bi türlü :))

ben muzlu sutun yanında bırsey dusunemıyorum o baklava gıbı tek gıder benım ıcın baya tatlı yıyorsun gıbı kesıyor ınsanı
bırde yenı bırsey cıkarmıs adanalılar
lokma tatlısı yapmıslar ama ıcı cıkolatalı :) tatmadım onu muzlu sut ıcmesem belkı 1 tane yer bakardım tadına

evet Mihoo yaa, görsel paylaş, kahvaltı, evde yaptığın yemekler görmek istiyoruz

Ama muzlu süt günah değildir ki besleyici sonuçta, şekeri en azından rafine değil diye aklayayım

ay ben de bunu heryerde görür oldum. Akla zarar yaw

Mısır ekşi maya mı tutarkiii, normal un da mı var? Nefisdir kesiiin, onun resmini atmaa
Pek tutmadı zaten samsonum, bir ölçü karabuğday ununa iki ölçü fırınlanmış mısır unu karıştırıp yaptım haliyle epey sert oldu :) ama ben sert severim ekmeği, puf ekmeklerin de çocukluğumdan beri kabuğunu yerim sadece :))

olsun, sağlıklı olmuş en azından. Hiç una bulaşma gereksiz. Şifa olsun Mihoo

yanı sırf dogallıgının yuzu suyu hurmetıne arada bır dıyorum
ne olursa olsun seker sekerdır degıl mı
Muzdan, elmadan armuttan gelecek şekerin de, kilonun da başımın üstünde yeri var. Dünyaya bir kere geliyoruz, dünya nimetleri, meyveleri de mi yemeyek? Bence yani. :)

hakkaten Nisa yaa. şu boş hamur kızartıyorlar ya, onun kokusuna bile bayılıyorum. Şekeri olmasa da olur. Karatay hocam duysa, ahanda tahıl beyinli diyecek
o kokuyu bende sevıyorum
evımın hemen yakınında ekmek fırını var o koku her gun sabaha karsı buram buram gelıyor öluyorum

Muzdan, elmadan armuttan gelecek şekerin de, kilonun da başımın üstünde yeri var. Dünyaya bir kere geliyoruz, dünya nimetleri, meyveleri de mi yemeyek? Bence yani. :)
ben dunyaya bır kere gelıyorum dıye dusundugumde 104 kıloydum o dusunce bana hıc yaramıyor

E canım ölçülü yemeyi bileceksin. Dünyaya bir kere geliyoruz diye günde 1 çuval yemek yiyelim demiyorum ki ben... Ölçülü dikkatli yedikten sonra elmadan armuttan zarar gelmez ki. Meyve sağlıklı bir şey.

tabıkı meyve saglıklı sendekı dısıplın bende olsa bende yerdım :) senın hakkın
hergun spor yapan bırısın sana sıfa olur bana arada bır kacamak :)
benım su spor ısını halletmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…