- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Offf kızlar yarın sizin için kahvaltı tabağı yapıp paylaşacağım çok motive oldum şu an, normalde sabahları paldır küldür bi telaş bi acele içinde oluyorum böyle şeylere vakit bulamıyorum, zaten zaman yönetimim kötü o konuda da ayrıca gelip ağlayacağım burda bi ara
Eski işimdeyken adanada çok görev olurdu, bizim bi arkadaş bayılıyordu o muzlu süte ve atoma. Simitle onu yiyormuş oraya gidince ama bana tatmak nasip olmamıştı bi türlü :))hosbulduk cano
antepde yerınde yedım katmerı :)
bence arada bır kacamak nıyetıne muzlu sut ıcılebılır herzaman olmamalı ama :) sonucta sut gluten etkısı yasatır muzda sekerı yuksek ya da dırek ögün yerıne gecebılır
ohh afıyet olsun :) guzel yapmıssın
Eski işimdeyken adanada çok görev olurdu, bizim bi arkadaş bayılıyordu o muzlu süte ve atoma. Simitle onu yiyormuş oraya gidince ama bana tatmak nasip olmamıştı bi türlü :))
evet Mihoo yaa, görsel paylaş, kahvaltı, evde yaptığın yemekler görmek istiyoruzOfff kızlar yarın sizin için kahvaltı tabağı yapıp paylaşacağım çok motive oldum şu an, normalde sabahları paldır küldür bi telaş bi acele içinde oluyorum böyle şeylere vakit bulamıyorum, zaten zaman yönetimim kötü o konuda da ayrıca gelip ağlayacağım burda bi ara
Haftasonu ekşi mayalı mısır ekmeği yaptım samsonum, çok hoşuma gitti yeni oyuncağımı buldum :))evet Mihoo yaa, görsel paylaş, kahvaltı, evde yaptığın yemekler görmek istiyoruz
Ama muzlu süt günah değildir ki besleyici sonuçta, şekeri en azından rafine değil diye aklayayımben muzlu sutun yanında bırsey dusunemıyorum o baklava gıbı tek gıder benım ıcın baya tatlı yıyorsun gıbı kesıyor ınsanı
bırde yenı bırsey cıkarmıs adanalılar
lokma tatlısı yapmıslar ama ıcı cıkolatalı :) tatmadım onu muzlu sut ıcmesem belkı 1 tane yer bakardım tadına
Ama muzlu süt günah değildir ki besleyici sonuçta, şekeri en azından rafine değil diye aklayayım
ay ben de bunu heryerde görür oldum. Akla zarar yawben muzlu sutun yanında bırsey dusunemıyorum o baklava gıbı tek gıder benım ıcın baya tatlı yıyorsun gıbı kesıyor ınsanı
bırde yenı bırsey cıkarmıs adanalılar
lokma tatlısı yapmıslar ama ıcı cıkolatalı :) tatmadım onu muzlu sut ıcmesem belkı 1 tane yer bakardım tadına
Mısır ekşi maya mı tutarkiii, normal un da mı var? Nefisdir kesiiin, onun resmini atmaaHaftasonu ekşi mayalı mısır ekmeği yaptım samsonum, çok hoşuma gitti yeni oyuncağımı buldum :))
ay ben de bunu heryerde görür oldum. Akla zarar yaw
LOKMALAND @lokmaland - BAYİMİZ OLURMUSUNUZ. LOKMALAND Antalya bayiliği için 👇🏻👇🏻 bu numarayı arayınız. 📞0 (532) 311 96 30 - Insta Stalker
LOKMALAND @lokmaland - BAYİMİZ OLURMUSUNUZ. LOKMALAND Antalya bayiliği için 👇🏻👇🏻 bu numarayı arayınız. ...insta-stalker.com
Nisaa lokma zaten şerbetli, iğrenç, çok ağır olur dedim...meğer şerbete batırmadan çikolata katıyorlarmış. Kardeşim yemiş. Benim de aklıma yattı
Nisaa lokma zaten şerbetli, iğrenç, çok ağır olur dedim...meğer şerbete batırmadan çikolata katıyorlarmış. Kardeşim yemiş. Benim de aklıma yattı
aklımıza yatmayaydı eyıydı
Pek tutmadı zaten samsonum, bir ölçü karabuğday ununa iki ölçü fırınlanmış mısır unu karıştırıp yaptım haliyle epey sert oldu :) ama ben sert severim ekmeği, puf ekmeklerin de çocukluğumdan beri kabuğunu yerim sadece :))Mısır ekşi maya mı tutarkiii, normal un da mı var? Nefisdir kesiiin, onun resmini atmaa
olsun, sağlıklı olmuş en azından. Hiç una bulaşma gereksiz. Şifa olsun MihooPek tutmadı zaten samsonum, bir ölçü karabuğday ununa iki ölçü fırınlanmış mısır unu karıştırıp yaptım haliyle epey sert oldu :) ama ben sert severim ekmeği, puf ekmeklerin de çocukluğumdan beri kabuğunu yerim sadece :))
Muzdan, elmadan armuttan gelecek şekerin de, kilonun da başımın üstünde yeri var. Dünyaya bir kere geliyoruz, dünya nimetleri, meyveleri de mi yemeyek? Bence yani. :)yanı sırf dogallıgının yuzu suyu hurmetıne arada bır dıyorum
ne olursa olsun seker sekerdır degıl mı
o kokuyu bende sevıyorumhakkaten Nisa yaa. şu boş hamur kızartıyorlar ya, onun kokusuna bile bayılıyorum. Şekeri olmasa da olur. Karatay hocam duysa, ahanda tahıl beyinli diyecek
ben dunyaya bır kere gelıyorum dıye dusundugumde 104 kıloydumMuzdan, elmadan armuttan gelecek şekerin de, kilonun da başımın üstünde yeri var. Dünyaya bir kere geliyoruz, dünya nimetleri, meyveleri de mi yemeyek? Bence yani. :)
o kokuyu bende sevıyorum
evımın hemen yakınında ekmek fırını var o koku her gun sabaha karsı buram buram gelıyor öluyorum
ben dunyaya bır kere gelıyorum dıye dusundugumde 104 kıloydumo dusunce bana hıc yaramıyor
E canım ölçülü yemeyi bileceksin. Dünyaya bir kere geliyoruz diye günde 1 çuval yemek yiyelim demiyorum ki ben...Ölçülü dikkatli yedikten sonra elmadan armuttan zarar gelmez ki. Meyve sağlıklı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?