tabıkı meyve saglıklı sendekı dısıplın bende olsa bende yerdım :) senın hakkın
hergun spor yapan bırısın sana sıfa olur bana arada bır kacamak :)
benım su spor ısını halletmem gerek
Okadar güzel anlatıyorsun böyle kendimi koşarken kuş gibi hafif hayaliyle düşünüyor hissediyorumBir kere başladın mı bırakamıyorsun sporu. Ben bugün de koştum. Yarın da koşu var, öbür gün de. Çalışmadığım günler her sabah spor. Akşamları da mekik ve esneme hareketleri yapıyorum yatakta. O da haftanın 7 günü. Güzel şey spor. Çok da değil yani, alt tarafı günde yarım saat koşuyorum. Geçen gün ilk defa Leslie yaptım yarım saat evde. Olabilitesi var. Dışarda yapamıyorsan evde de yapabilirsin yani.
O yüzden yarım saat yapacaksın. Yarım saate dayanmak kolay. İnan yarım saat doldu mu eve kaçıyom yeteerr diye. Sanki ben bayılıyor muyum yataktan kalkıp koşmaya? Hahaha. Tamam genel olarak seviyorum sporu, ama kendim için iyi bir şey yaptığım için ve değişimi gördüğüm için seviyorum. Motive oluyorum. Ama koşu esnasında hep "bitse de gitsek" modundayım. İlk birkaç dakikası keyifli, enerjimi atıyorum, sonrası sabır. İşte yarım saat dişimi sıkıyorum. 1 saat deseler hayatta yapmam.Okadar güzel anlatıyorsun böyle kendimi koşarken kuş gibi hafif hayaliyle düşünüyor hissediyorum
Sonra bir bakıyorum yan gelip yatmisim
Saolasın samsonum, yani sadece mısır unundan mı yapayım o zaman günah olmaz demi :) ya şimdi proteini azalttım epey kolesterolü fırlamış yaşlı moruk olduğum içün, e kış günü de başka şeyle doyamıyorum mısır ekmeği tok tutar diye yaptım te trabzondan un getirttim bu azme hayatın her alanında sahip olsam keşkeolsun, sağlıklı olmuş en azından. Hiç una bulaşma gereksiz. Şifa olsun Mihoo
oh sıfa olsun :)
O yüzden yarım saat yapacaksın. Yarım saate dayanmak kolay. İnan yarım saat doldu mu eve kaçıyom yeteerr diye. Sanki ben bayılıyor muyum yataktan kalkıp koşmaya? Hahaha. Tamam genel olarak seviyorum sporu, ama kendim için iyi bir şey yaptığım için ve değişimi gördüğüm için seviyorum. Motive oluyorum. Ama koşu esnasında hep "bitse de gitsek" modundayım. İlk birkaç dakikası keyifli, enerjimi atıyorum, sonrası sabır. İşte yarım saat dişimi sıkıyorum. 1 saat deseler hayatta yapmam.
Çalışmadığım her sabah kalkar, ilk iş koşuya çıkarım. Sonra eve gelip duş ve kahvaltı. Rutinim böyle. Seviyorum böyle olmasını.
Elinde telefonla koltukda değil inşallahuyuyakalmısım
Elinde telefonla koltukda değil inşallah
Mihoo şahane görselin
Töbe bismillah. Biz ona uyuyakaldım demiyoruz Nisa. Uyudum diyoruz. Normal insanlar aynı şeyi hergün 6-8 saat yapıyor.yok yok dırek yatakta pıjamayla
kızım anneeeee kalk artııık dıye zorla uyandırdı cocuk ac kalmıs yavrum ya
Töbe bismillah. Biz ona uyuyukaldım demiyoruz Nisa. Uyudum diyoruz. Normal insanlar aynı şeyi hergün 6-8 saat yapıyor.
Açıp dolabı yesin brokolisini ya, öğret minnoşa
Yerim ben onu yaaa, pamuğum !! gerçekten çok acıkmış o zaman
ya buzdolabı tamtakır daha alısverıse cıkıcam
elma vardı 1 tane onu tırtıklamısyumurta gormus pısmıs sanmıs kırmıs yer yumurta olmus vıcık vıcık
yuruyerek gıdeyım markete hareket etmıs olayım barı :)Yerim ben onu yaaa, pamuğum !! gerçekten çok acıkmış o zaman
minnoşla temiz hava alın hem de :)yuruyerek gıdeyım markete hareket etmıs olayım barı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?