Sağlıklı beslenirken;

Oy maşallah yapsın tabii, evini yuva yapan hatununaa

Fitsy, sanki bu sefer erkek diye doğuyor benim içime. Evde ki populasyonun cinsiyeti eşitlenecek bence
Sağol Samsonum, sağolsun çok güzel yapıyor.
Ben de ilk başından beri erkek olduğunu hissediyorum. Kızımda öğrenmek istememiştik, 5.ayda vazgeçip gittik artık. Bunda eşim acayip meraklı ne olacak diye. Ben kızımda da kız olacak diyip ona göre hazırlık yapmaya başlamıştım. Anneler hisseder derler hep, hayırlısıyla,sağlıkla gelsin inşallah.

Amin canım, hem sağlıkla hem kolaylıkla al yavruyu kucağına inşallah. Hanenizin huzurunu, bereketini arttırsın yeni meleğin.

Bab'azizi seyretmiş miydin? Orda çocukların cenneten geldiği ile ilgili çok hoş bi sahne vardı...bilmiyorsan bulup atacağım inş.

Size dün çektiğim bir deniz fotosu atıyorum. Daha önce demiştim. İş için San Francisco, California'daydım. Oradaki işim geçen ay bitti. Şimdi Florida'da iş bağladım. Deniz kıyısına yakın bir yerdeyim. Gördüğünüz yer Panama City Beach. Benim enn sevdiğim denizlerden biridir.

Eklentiler

• 20190324_163248.webp
    66 KB · Görüntüleme: 102
ba-yıl-dım

cok cok guzel ıcımız acıldı resmen

Manzara, foto karesi müthiş gerçekten . O taş gibi hatunda sen misin? Maşallah sana, boy kaçtı?
Nisa ben de atamadan yedin mi diyecektim. Yine tablo gibi bir yemek! Ellerine sağlık. Bir ara müsait nasıl yaptığınıda da yaz sana zahmet, çok canım çekti...ben yapabilir miyim ki?

Hamsiyi zeytinyağı ile yağlanmış balık tavasına dizip arkalı önlü ocakta pişiriyoruz. :) Bu kadar çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…