Sağlıklı beslenirken;

Bugünkü menü. Ispanak ve esmer pirinç pilavı, yanına yoğurt.

Esmer pirinç yiyen var mı? Artık beyazı
yemiyorum ama esmeri daha sağlıklı diye ara sıra pişireyim diyorum. Tadını beğendim.
afıyet olsun :)
ben pırıncın hıc bır turlusunu yemedıgımden bılmıyorum belkı arkadaslar yıyordur

saol canım benım :)
yavas yavas pısınce yok denecek kadar az yag ıle cıtır cıtır oluyor bırgun vaktın oldugunda denemenı tavsıye ederım :)

selam kızlaarrr gununuz guzel sansınız acık olsun ınsallah
benım karnım hıc ac degıl henuz bırsey yemedım
sadece fıltre kahve ıctım

oglen nohut salatası yaparım resmını atarım sıze de :) baska da bırsey yemem sanırım

Bugünkü menü. Ispanak ve esmer pirinç pilavı, yanına yoğurt.

Esmer pirinç yiyen var mı? Artık beyazı
yemiyorum ama esmeri daha sağlıklı diye ara sıra pişireyim diyorum. Tadını beğendim.
Ben de hiç yemiyorum Nisa gibi. Senin yediğin kadarının bir zararı olmaz, hem fitsin, hem zaten yediğine özen gösterip spor yapıyorsun. Benim kilo vermemi yavaşlatır, çünkü glisemik indeksi çok yüksek.

Karabuğday ve kinoa vazgeçilmezim oldu. Pilav, makarna, bulgura alternatif olarak

Günaydın Nisaa . Amin inşallah, senin de bereketli ve huzurlu geçsin günün

Ben 1 yumurta, roka, tere, zeytin ve zeytinyağı ile kekik kattığım sepet peynirimi yiyerek kahvaltımı yaptım. Akşam yemeğimin yine görselini atarım. :)

ohhh afıyet olsun
cok mutlu oluyorum yahu boyle saglıklı saglıklı :)

ohhh afıyet olsun
cok mutlu oluyorum yahu boyle saglıklı saglıklı :)
Sizlerin sayesinde canım. Burada görüp motive oluyorum. Yoksa etrafımda hiç benzer örnekleriniz yok Nisa, sanki normal olan yemek için yaşamak gibi. Herkes sürekli ne yiyelim derdinde.

Sizlerin sayesinde canım. Burada görüp motive oluyorum. Yoksa etrafımda hiç benzer örnekleriniz yok Nisa, sanki normal olan yemek için yaşamak gibi. Herkes sürekli ne yiyelim derdinde.

aynen oyle valla
az yemek yıyenlere baktıgımda daha uzun ve saglıklı yasıyorlar 100 yasına kadar yasayanlar genelde erkekten ve sekerden uzak durmus mesela

Bu sadece 3 dk lık bir video. Burada da paylaşalım, görmeyen kalmasın. Olayı süper özetlemiş

harıka bır vıdeo samsonum bayıldım anneme gonderıcem sımdı o sosyal medyasında falan paylasıyor boyle seylerı :)

aynen oyle valla
az yemek yıyenlere baktıgımda daha uzun ve saglıklı yasıyorlar 100 yasına kadar yasayanlar genelde erkekten ve sekerden uzak durmus mesela
ha ha ,işin sırrı, şekersiz ve erkeksiz yaşam diyorsun benim için halan umut var o zaman

ne zaman balık yesem ben boyle oluyorum he
bogazıma kadar doygunluk hıssı ertesı gunde suren
bırtek bende mı boyle ?

Senin miden mi küçüldü acep Nisaa?
inanasım gelmıyor ama sanırım oyle oldu
benım bıle cuval gıbı mıdem kuculduyse
baya almıyor mıdem bazen zorrla yıyorum
bazı zamanlar oyle oluyor kı 5 gun yemesem acıkmam aklıma gelmıyor

inanasım gelmıyor ama sanırım oyle oldu
benım bıle cuval gıbı mıdem kuculduyse
baya almıyor mıdem bazen zorrla yıyorum
bazı zamanlar oyle oluyor kı 5 gun yemesem acıkmam aklıma gelmıyor
5 günnnnn! sakın!

Ya senin gibi örnekler varken, mide ameliyatı olanlara üzülüyorum Nisa. Ne büyük risk

5 günnnnn! sakın!

Ya senin gibi örnekler varken, mide ameliyatı olanlara üzülüyorum Nisa. Ne büyük risk
bana da sacma gelıyor denız sekı danla bılıc gıbı ınsanlar
denız sekı ozellıkle amelıyat olabılmek ıcın 90 kıloya cıkmıs ustelık altına amelıyat yapılmıyormus cunku

bogazını tutunca gıdıyor gercekten

eltımın annesı gordu benı dıyor sen kesın bırsey yaptın normal sekılde bukadar kılo vermen normal degıl
hayır dıyorum yok
yok yok dıyor ılac mı kullandın amelıyat mı oldun nedır dıyor
vallahı yok yemın ederım dedım
ınanmam oyle olsa herkes bukadar zayıflar dedı
e dedım oyle zaten bogazını tutarsan zayıflarsın bukadar basıt

yok yok kesın bırsey yaptın sen dıyor
sinirimi bozdu
onca emek verdım bogazını tutuyorsun ama nasıl tutuyorsun sankı yemıcem dedıgın an gıtmıyor kı kılo 6 ay ne cektım ben bılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…