afıyet olsun :)Bugünkü menü. Ispanak ve esmer pirinç pilavı, yanına yoğurt.
Esmer pirinç yiyen var mı? Artık beyazı
yemiyorum ama esmeri daha sağlıklı diye ara sıra pişireyim diyorum. Tadını beğendim.
Ellerinize sağlık ikinizin de
Çok güzel gözüküyor. Kısık ateşte bir saat piştiğini ilk defa duydum ama eminim çok güzel oluyordur tadı. Bizim hayatımız hep koştur koştur old.için hiç bekleyemiyoruz:/
Ben de hiç yemiyorum Nisa gibi. Senin yediğin kadarının bir zararı olmaz, hem fitsin, hem zaten yediğine özen gösterip spor yapıyorsun. Benim kilo vermemi yavaşlatır, çünkü glisemik indeksi çok yüksek.Bugünkü menü. Ispanak ve esmer pirinç pilavı, yanına yoğurt.
Esmer pirinç yiyen var mı? Artık beyazı
yemiyorum ama esmeri daha sağlıklı diye ara sıra pişireyim diyorum. Tadını beğendim.
Günaydın Nisaa . Amin inşallah, senin de bereketli ve huzurlu geçsin gününselam kızlaarrr gununuz guzel sansınız acık olsun ınsallah
benım karnım hıc ac degıl henuz bırsey yemedım
sadece fıltre kahve ıctım
oglen nohut salatası yaparım resmını atarım sıze de :) baska da bırsey yemem sanırım
Günaydın Nisaa . Amin inşallah, senin de bereketli ve huzurlu geçsin günün
Ben 1 yumurta, roka, tere, zeytin ve zeytinyağı ile kekik kattığım sepet peynirimi yiyerek kahvaltımı yaptım. Akşam yemeğimin yine görselini atarım. :)
Sizlerin sayesinde canım. Burada görüp motive oluyorum. Yoksa etrafımda hiç benzer örnekleriniz yok Nisa, sanki normal olan yemek için yaşamak gibi. Herkes sürekli ne yiyelim derdinde.ohhh afıyet olsun
cok mutlu oluyorum yahu boyle saglıklı saglıklı :)
Sizlerin sayesinde canım. Burada görüp motive oluyorum. Yoksa etrafımda hiç benzer örnekleriniz yok Nisa, sanki normal olan yemek için yaşamak gibi. Herkes sürekli ne yiyelim derdinde.
Bu sadece 3 dk lık bir video. Burada da paylaşalım, görmeyen kalmasın. Olayı süper özetlemiş
ha ha ,işin sırrı, şekersiz ve erkeksiz yaşam diyorsunaynen oyle valla
az yemek yıyenlere baktıgımda daha uzun ve saglıklı yasıyorlar 100 yasına kadar yasayanlar genelde erkekten ve sekerden uzak durmus mesela
bence sen hıc dertsız basına dert acmaha ha ,işin sırrı, şekersiz ve erkeksiz yaşam diyorsunbenim için halan umut var o zaman
Ben de böyle olmadığı kesinne zaman balık yesem ben boyle oluyorum he
bogazıma kadar doygunluk hıssı ertesı gunde suren
bırtek bende mı boyle ?
Ben de böyle olmadığı kesin
Senin miden mi küçüldü acep Nisaa?metebolızmam calıssın yıyeyım bırsey dedım ama yok mıdem almıyor hıc
inanasım gelmıyor ama sanırım oyle olduSenin miden mi küçüldü acep Nisaa?
5 günnnnn! sakın!inanasım gelmıyor ama sanırım oyle oldu
benım bıle cuval gıbı mıdem kuculduyse
baya almıyor mıdem bazen zorrla yıyorum
bazı zamanlar oyle oluyor kı 5 gun yemesem acıkmam aklıma gelmıyor
bana da sacma gelıyor denız sekı danla bılıc gıbı ınsanlar5 günnnnn! sakın!
Ya senin gibi örnekler varken, mide ameliyatı olanlara üzülüyorum Nisa. Ne büyük risk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?