tabıkı :) tesekkur ederızBen de aranıza katılabilir miyim çok güzel buranın muhabbeti
Ayy çok teşekkür ederimtabıkı :) tesekkur ederız
nıck altında kılo bıldırımı gorunuyor fazla kılo yok ama savasınıza destek verıyorum :)
super ! kesınlıkle gıder bu sekılde beslenmeye yag mı dayanır :)Ayy çok teşekkür ederimilk hedefim 59 sonradan 55e inmeyi düşünüyorum aslında ama o 59u görmek beni o kadar mutlu edecek kii sahurda kahvaltı ediyorum ekmek yerine 1 avuç çiğ fındık yiyorum iftarda pide tatlı vs yok bakalım bu ramazan bitiminde 62 63e düşersem bir aylık işim kalacak geriye..
Ayy inşallahsuper ! kesınlıkle gıder bu sekılde beslenmeye yag mı dayanır :)
çiğ bademı de onerırım bademın fındıga gore daha fazla yag yakıcı ve tok tutucu ozellıgı var 1 avuc ciğ badem :)Ayy inşallah
Çok teşekkür ederim çarşıdan alayım sütle çok iyi gider :)çiğ bademı de onerırım bademın fındıga gore daha fazla yag yakıcı ve tok tutucu ozellıgı var 1 avuc ciğ badem :)
Ellerine sağlık
yasam bıcımım olduEllerine sağlıksağlıklı beslenmek gibisi yook
Sıfır kaçamak en güzeli çünkü ya devamı geliyor battı balık yan gider diyoruz ya da pişman olunup çok kilo yaptı diyoruz olumsuz mesaj yolluyoruz vücudumuz ayasam bıcımım oldu
1 catal kotu besın alsam kırlenmısım duygusuna kapılıyorum
aynen oyleSıfır kaçamak en güzeli çünkü ya devamı geliyor battı balık yan gider diyoruz ya da pişman olunup çok kilo yaptı diyoruz olumsuz mesaj yolluyoruz vücudumuz a
Benim bacaklar çook kalın durumda şuan ilk amaç onları eritmek ve dediğin gibi yeyince lüüp yağlar bacaklara doluyoraynen oyle
bırde benım gıbıler ıcın ıyıce dısıplın sart ben battı balık yan gıderken ote patlasın balık deyıp tum nesili ac bırakacak kadar yıyebılen ınsanımen ıyısı abur cubur gorunce ölü taklıtı yapmak
Afiyet olsun hayırlı iftarlarıftara bırkac dakıka kaldı herifcanımın corbasını koyayım
saglıklı hayırlı ıftarlar dılıyorum gorusmek uzere :)
bıraz yapı meselesı de oluyor bazen bızım aılede herkesın bacagı ronaldo meselaBenim bacaklar çook kalın durumda şuan ilk amaç onları eritmek ve dediğin gibi yeyince lüüp yağlar bacaklara doluyor27 beden pantolon aldım totoda kaldı gitmiyor
Abur cubur fazlalığı bence benimkibıraz yapı meselesı de oluyor bazen bızım aılede herkesın bacagı ronaldo mesela
oyle bırsey olabılır mı yoksa tamamen abur cubura duskunlukten olan fazlalık mı :)
ben tum sucu genetıge atıyorum da
bız erhanla hafta sonu kacamak tatılındeyız hıc haberım yok canım lınkı atsana bırGuten morgen everyoneBereket ve huzur dolu bir ramazan haftası olsun
Mihail Zoscenko Miho'yu maphuslara düşürmüşler. Yaw bir sahur mevzusundan o kadar kişinin ceza alabileceği hiç akla gelmezdi ama harbi zihni sinir bir topik olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?