Sağlıklı beslenirken;

tabıkı :) tesekkur ederız
nıck altında kılo bıldırımı gorunuyor fazla kılo yok ama savasınıza destek verıyorum :)
Ayy çok teşekkür ederim ilk hedefim 59 sonradan 55e inmeyi düşünüyorum aslında ama o 59u görmek beni o kadar mutlu edecek kii sahurda kahvaltı ediyorum ekmek yerine 1 avuç çiğ fındık yiyorum iftarda pide tatlı vs yok bakalım bu ramazan bitiminde 62 63e düşersem bir aylık işim kalacak geriye..

super ! kesınlıkle gıder bu sekılde beslenmeye yag mı dayanır :)

Sıfır kaçamak en güzeli çünkü ya devamı geliyor battı balık yan gider diyoruz ya da pişman olunup çok kilo yaptı diyoruz olumsuz mesaj yolluyoruz vücudumuz a
aynen oyle
bırde benım gıbıler ıcın ıyıce dısıplın sart ben battı balık yan gıderken ote patlasın balık deyıp tum nesili ac bırakacak kadar yıyebılen ınsanım en ıyısı abur cubur gorunce ölü taklıtı yapmak

Benim bacaklar çook kalın durumda şuan ilk amaç onları eritmek ve dediğin gibi yeyince lüüp yağlar bacaklara doluyor 27 beden pantolon aldım totoda kaldı gitmiyor

Benim bacaklar çook kalın durumda şuan ilk amaç onları eritmek ve dediğin gibi yeyince lüüp yağlar bacaklara doluyor 27 beden pantolon aldım totoda kaldı gitmiyor
bıraz yapı meselesı de oluyor bazen bızım aılede herkesın bacagı ronaldo mesela
oyle bırsey olabılır mı yoksa tamamen abur cubura duskunlukten olan fazlalık mı :)

ben tum sucu genetıge atıyorum da

bıraz yapı meselesı de oluyor bazen bızım aılede herkesın bacagı ronaldo mesela
oyle bırsey olabılır mı yoksa tamamen abur cubura duskunlukten olan fazlalık mı :)

ben tum sucu genetıge atıyorum da
Abur cubur fazlalığı bence benimki eskiden böyle değildi çünkü

bız erhanla hafta sonu kacamak tatılındeyız hıc haberım yok canım lınkı atsana bır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…